Şimdi Ara

Robocop Rogue City - Unfinished Business {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Announce Trailer

Robocop Rogue City - Unfinished Business {PC ANA KONU}IGNyoutube
    Here's your look at RoboCop: Rogue City - Unfinished Business, an upcoming standalone expansion for the FPS game. To reach the top of Omni Tower, now overrun by elite mercenaries, players will have access to new weapons, brutal finish moves, and special missions. These missions will take them through intense flashbacks, offering the chance to play as Alex Murphy. RoboCop: Rogue City - Unfinished Business will be available on PC, PS5 (PlayStation 5), and Xbox Series X/S in summer 2025. #IGN #Gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=AjUAXyDJNSs

Unfinished Business, RoboCop: Rogue City'nin yeni bir bağımsız macerasıdır. OmniTower onların kalesi, şiddet onların dili. Kuleye kadar elit paralı askerlerle yüzleşin ve kaosun ortasında yasaları uygulayın!

• Bak bu sürpriz oldu işte. Teyon gibi haddini bilip kapasitesine göre oyunlar yapan firmaları her zaman sevmişimdir. RoboCop'u keyifle oynamıştım. Peter Weller baba da seslendirmesi ile geri dönüyormuş. Mafia sonrası oynanacak bir oyunumuz daha oldu bu yaz Punk.Robocop Rogue City - Unfinished Business {PC ANA KONU} 

• Ana oyunu keyifle oynamıştım. Defalarca yazdım grafik anlamında unreal engine 5 in en güzel kullanıldığı 2 oyun var. Biri bu oyun diğeri wukong. Fotorealistik görseller var ikisinde de.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.