Şimdi Ara

Robogil Robot Süpürge (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
504
Cevap
30
Favori
32.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tam olarak ayni seyleri yasiyorum. Fazlasi var eksigi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iOS uygulamasi gelistirici tarafindan en son 1 yil once guncellenmis. Uygulamaya destek bitti sanirim. Gelistiriciye de ulasamadim. Bari calisan uygulama bozulmasaydi. Allahtan cok eskiden kaydettigim bir harita var da her seferinde onu yukleyip calistiriyorum. Bir cozum bulan olur da bilgilendirirse sevinirim.

• Robot ureticisiyle whatsapp uzerinden iletisime gectim. Weback'in robot isinden ciktigini soyledi :/

• evelio E kullanıcısına yanıt
    Cihaz çok stabil aslında aldığımdan beri 5 yıl geçti batarya ölmedi. Muhtemelen batarya gidince cihazı da ıskartaya çıkaracağız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luna 200 serisi cihazım bir kaç parçasını yeni sipariş ettim ve değişimi yaptıktan sonra tekrar kullanmak istedim ama malesef robot temizlik yaparken uygulamaya harita yüklenmiyor. Robot bütün evi baştan sona temizledi ama herhangi bir harita görünmüyor. Benzer sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?

Robogil Robot Süpürge

• blagger B kullanıcısına yanıt

Evet, birçoğumuz.

Kullanıcıyı silip yeni kullanıcı hesabı ekleyin. Konumu Çin yapın. Ben şimdilik böyle çözebildim.

• Haritayı yeniden oluşturacağız değil mi?

• İkinci kere hesap oluşturduğumda sorunu çözdü çok teşekkürler.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Ben de 5 yildir kullaniyorum. Bataryasi hala cok iyi dediginiz gibi. Artik destek verilmemesi uzucu

• bu süpürgeleri aldık küçük fırçaları koptu tabi belirli bir zaman sonra, şimdi bakıyorum sitenizde küçük yedek fırça görünmüyor, bunu nereden temiz edeceğiz luna serisi için @robogil robot süpürge

• Luna 200 Abir X5 ile aynı. Çinli sitelerden bulabileceğiniz gibi TR sitelerinde de satılıyor.

Robogil'in destek vermediğini görmek gerçekten üzücü. Oysa zamanında en iyi servislerden biriydi.

Robogil Robot Süpürge
    Robogil Robot Süpürgewww.hepsiburada.com
    Fiona Abır X5 X6 X8 Robot Vacuum Temizleyici Ana Roller Fiyatı
    https://app.hb.biz/PWGzrr81L5I1

@evelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 15 Aralık 2024; 21:58:10 >

• Bende de artık WeBack uygulaması çalışmıyor. Çin üzerinden yeni bir maille de hesap açtım ama cihaz çevrimdışı gözüküyor. Bu konuyu nasıl çözeceğiz acaba

• blackeyes B kullanıcısına yanıt

Bende de aynı. Harita gelmiyor ancak buluta kaydettiğim harita ile çözebiliyorum. Lanet uygulama!

• 9 aydır satıcıda tek bir mesaj atmamış konuya. İşte bu yüzden hep bilinen markaları çok satılan ürünleri alıyorum. Yoksa bizde destekleyelim ülkemizin üreticilerini ama sonuç ortada, herkes kaderine terk edilmiş.

• Değerli forum üyeleri ve müşterilerimizin dikkatine:

Avrupada'ki sunucular ile Weback uygulamasının sahibi şirket arasında sorunlar yaşandığı duyumunu almaktayız.

Robotunuzu sıfırdan kurarken ülke yerine Türkiye yerine Çin seçmeniz durumunda Avrupa sunucuları yerine Asya sunucuları devreye girmekte ve uygulama sorunsuz olarak çalışabilmektedir.

Kurulum sonrasında tekrar harita çıkarıp dil ayarlarından Türkçe seçebilirsiniz.

Firmamız dışında gelişen bu aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robogil robot süpürge -- 20 Aralık 2024; 12:33:25 >
  • Teknik Servisimize telefon ve e-posta ile ulaşan müşterilerimize sorunun başlangıcından itibaren konuyla ilgili bilgi verilmeye çalışılmaktadır...

• Farklı mail ile çin seçerek yeni kurulum yapıldı ama çözüm olmadı.. Manuel götür, odaya bırak süpürsün hizmeti alıyoruz şu an... Çözüm süreciniz veya çözüm arayışınız ne olacak acaba?

• umut070 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, lütfen teknik servisimize mesai saatleri içerisinde ulaşarak konuyla ilgili destek alınız.

• Robotu servise gönderip anakarttan kullanabileceğimiz bi uygulama yükleme ihtimali yokmu aceba,weback olmayınca robot çöp mü olacak yani çokmu zor robota bi uygulama tanımlamak...

• bayram2123 B kullanıcısına yanıt

Uygulamadan çıkış yapıp yeni bir kullanıcı adı oluşturup bölgeyi çin yaptığınızda eskisi gibi çalışıyor. Denedim haritada da problem olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.