Şimdi Ara

Roborock s5 max device offline sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
45.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1. Öncelikle kaputun altındaki ışığın sağındaki küçük reset tuşuna biraz uzun basarak cihazı resetleyin. Sonra WiFi'yi sıfırladığını duyurana kadar ev ve güç düğmelerine aynı anda basarak WiFi'yi sıfırlayın. Kaputun altındaki mavi ışık yanıp sönecektir. Bu, dahili bir WiFi erişim noktasını açar (internet yok.)

2. Telefonun WiFi ayarlarına gidin ve o ağı seçin.

3. Telefonunuzdan uygulamaya geri dönün ve bir cihaz ekliyor gibi sağ üst köşedeki + simgesine dokunun. Genel olarak adlandırılmış Roborock S4'ü bulacaktır. Onu seçin ve haritalar dahil her şeyi yeniden yükleyecektir.

Not: Sorununu halledenler yazarsa veya beğenirse sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk_06 -- 2 Nisan 2021; 20:34:19 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Roborock Cihazının Çevrimdışı Sorunu Giderme

Roborock cihazın ağa bağlanmıyorsa veya çevrimdışı görünüyorsa, sorunu gidermek için aşağıdaki adımları uygulayabilirsin:

• Wi-Fi Bağlantısını Kontrol Et: Roborock cihazının bulunduğu konumda güçlü bir Wi-Fi sinyalinin olduğundan emin ol. Cihazı modeme veya yönlendiriciye yaklaştırmayı dene.
    • Cihazı Yeniden Başlat: Roborock cihazını kapatıp birkaç dakika sonra tekrar aç. Bu işlem, cihazı sıfırlayabilir ve bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Uygulamayı Güncelle: Roborock uygulamasının en son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Uygulamadaki güncellemeler, bağlantı sorunlarını gideren hataları düzeltebilir.
    • Cihazı Sıfırla: Sorun devam ederse, Roborock cihazını fabrika ayarlarına sıfırlamayı dene. Bu işlem, cihazı varsayılan ayarlarına döndürecek ve bağlantı sorunlarını çözebilir.
    • Yönlendirici Ayarlarını Kontrol Et: Yönlendiricinin Roborock cihazıyla iletişim kurmasına izin verildiğinden emin ol. Gerekirse, yönlendiricideki güvenlik duvarı ayarlarını kontrol et veya Roborock cihazı için bir istisna ekle.
    • İnternet Sağlayıcısıyla İletişime Geç: Diğer tüm adımları denediysen ve sorun devam ediyorsa, internet sağlayıcınla iletişime geç ve onlardan yardım iste. İnternet bağlantında bir sorun olabilir.

Cihaz hala çevrimdışı görünüyorsa veya Wi-Fi ışığı yanıp sönüyorsa, donanım sorunu olabilir. Bu durumda, Roborock destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam günlerdir uğraşıyordum yapamıyordum, sayende hallettim çok teşekkürler bilgi paylaşımın için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Redmi note 12 pro kamera sorunu
    geçen hafta açıldı
    Redmi Note 9 Pro Depolama Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.