Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2982. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Cihat_, , alpercck Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
59.715
Cevap
1.433
Favori
2.474.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
231 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
93. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 29802981298229832984
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi kauçuk fırça olunca biraz çelişki yaşıyorum özellikle saç gibi durumlarda toplamama gibi sorunları duyuyorum
    Eski tip fırçalarda güzel topluyor ama temizlemesi zulüm
    Ecovacs n20 yada Xiaomi s10t tarzı bıçaklı modeller iyi ama onlarda da pek özellik olmuyor
    Bir robot süpürgede açıkçası 30.000 vermek düşündürücü
    Benim anlamadım özellikle ana fırçalar da bir alt modellerde güzel fırça yapıyorlar son çıkan modellerde kauçuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 2 Mart 2025; 20:43:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar süpürge şarj %15’e düşünce hemen istasyona dönüyor bunun bir ayarı yok mu mesela %5’e düşünce istasyona dönsün istiyorum olmuyor mu acaba.roborock

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cogman kullanıcısına yanıt

Hocam sürekli fırça temizliğinden dem vuruyorsunuz ama sırf sizin için bugün merak edip zaman tutarak temizledim. Zaman tuttuğum için hızlı davrandım tabi ki ve sadece 1 dakika sürdü. Süpürgenin içinden çıkan bıçakla soldan sağa ne varsa kestim. Yandaki zımbırtılarıda söküp temizledim ve süpürgeyi ters çevirdim, bu kadar. Yaptıklarımı detaylı yazmak bile eylemimden daha uzun sürer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt

- Resim atarak sorduğunuz parça süpürgenin tamponu, amacı çarpışmayı yumuşakmak.

- Süpürgeler karanlıkta lidar sensör yardımıyla önünü görür

- Şarj yüzdesini siz belirleyemezsiniz

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt
    evet şarj ayarını bulamadım. Fakat %15 çok büyük bir rakam yani o arada bayağı temizleme yapabilir zaten 20 30 saniyede istasyona dönebiliyor. keşke %5’te falan dönseydi

• Forumu takip eden arkadaşlar bilirler halılar ile başım dertte idi :) L10s pro ultra heat kullanıyorum. Cumartesi günü arkadaşımın Dreame D10s modelini benim eve getirdik. Haritalama yaptık. Benim robotun süpüremediği halıyı cayır cayır süpürdü :(

Makine için %15 olmasının nedeni genel olarak şu istasyona rahat bir şekilde dönebilmek, bulunduğu alanda sıkışacak vs olursa çıkmak için güç harcayacak ve %5 ile dönmeye çalışırsa muhtemelen orda tamamen gücü bitmiş şekilde kalacak, bu nedenle %15 yeterli bence hem pil sağlığını koruması açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 3 Mart 2025; 12:34:57 >
    Hocam sizdeki Xiaomi x10+ idi degilmi
    Belki eski fircalara göre daha yeni bir firmadır
    Temizlemesi belki daha kolaydır

Robot süpürge argelerine milyonlarca liralar harcanıyor. Eminim ki bizden daha kapsamlı düşünüp muhakkak denemeler yapmışlardır. Optimumum %15 demek ki sizin markada. Xiaomi %20 de geri dönüyor mesela.

Evet hocam x10+ ama bundan önce mop2 vardı. Fırçanın tipi eskisiyle birebir aynı. Sadece yan taraflar çok basit temizleniyor yeni robotta.

O bile iyi bişey çünkü oralarda uğraştırıcı gerçekten

• androkolik kullanıcısına yanıt
    Aynı ana fırçayı kullanmiyorlarmi farkli mi?

İkisi de tricut fırça kullanıyor

• Dreame x40 ultra hepsiburada stoklarına girmiş

Fark ne hocam çekim gücü mü

Çekim gücü ile alakalı değil. Benim rota da sıkıntı oluyor. Önceki mesajlarımdan görebilirsiniz

Muadil fırça takılmış sanırım onunla alakalı mı bilmem de, ter yeni çıkan cihazda eskisine göre herhalde yapay zeka daha kötüleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cogman

Muadil fırça takılmış sanırım onunla alakalı mı bilmem de, ter yeni çıkan cihazda eskisine göre herhalde yapay zeka daha kötüleşiyor

Fırça ile alakalı değil hocam denemediğim şey kalmadı :) Ya benim cihazda sorun var yada bütün l10s pro ultra heat ler bu tür halılarda böyle. Bende yapay zeka kapalı kullanıyorum 👍🏼

• alpercck kullanıcısına yanıt

Hiçbir sitede stok yok. Sadece hepsiburadada var onda da taksit yapmıyor maalesef. Dreamede bi stok sorunu var herhalde.

• Xiaomi S10 Vacuum almayı düşünüyorum, önerir misiniz?

hanım siyah istemiyor mop2 ultra alacaktım yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 3 Mart 2025; 11:5:46 >
  • 
Sayfa: önceki 29802981298229832984
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.