< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 2 Mart 2025; 20:43:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2982. sayfa)

-
-
arkadaşlar süpürge şarj %15’e düşünce hemen istasyona dönüyor bunun bir ayarı yok mu mesela %5’e düşünce istasyona dönsün istiyorum olmuyor mu acaba.roborock
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sürekli fırça temizliğinden dem vuruyorsunuz ama sırf sizin için bugün merak edip zaman tutarak temizledim. Zaman tuttuğum için hızlı davrandım tabi ki ve sadece 1 dakika sürdü. Süpürgenin içinden çıkan bıçakla soldan sağa ne varsa kestim. Yandaki zımbırtılarıda söküp temizledim ve süpürgeyi ters çevirdim, bu kadar. Yaptıklarımı detaylı yazmak bile eylemimden daha uzun sürer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Resim atarak sorduğunuz parça süpürgenin tamponu, amacı çarpışmayı yumuşakmak.
- Süpürgeler karanlıkta lidar sensör yardımıyla önünü görür
- Şarj yüzdesini siz belirleyemezsiniz
evet şarj ayarını bulamadım. Fakat %15 çok büyük bir rakam yani o arada bayağı temizleme yapabilir zaten 20 30 saniyede istasyona dönebiliyor. keşke %5’te falan dönseydi
Forumu takip eden arkadaşlar bilirler halılar ile başım dertte idi :) L10s pro ultra heat kullanıyorum. Cumartesi günü arkadaşımın Dreame D10s modelini benim eve getirdik. Haritalama yaptık. Benim robotun süpüremediği halıyı cayır cayır süpürdü :(
Makine için %15 olmasının nedeni genel olarak şu istasyona rahat bir şekilde dönebilmek, bulunduğu alanda sıkışacak vs olursa çıkmak için güç harcayacak ve %5 ile dönmeye çalışırsa muhtemelen orda tamamen gücü bitmiş şekilde kalacak, bu nedenle %15 yeterli bence hem pil sağlığını koruması açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 3 Mart 2025; 12:34:57 >
Hocam sizdeki Xiaomi x10+ idi degilmi
Belki eski fircalara göre daha yeni bir firmadır
Temizlemesi belki daha kolaydır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Robot süpürge argelerine milyonlarca liralar harcanıyor. Eminim ki bizden daha kapsamlı düşünüp muhakkak denemeler yapmışlardır. Optimumum %15 demek ki sizin markada. Xiaomi %20 de geri dönüyor mesela.
Evet hocam x10+ ama bundan önce mop2 vardı. Fırçanın tipi eskisiyle birebir aynı. Sadece yan taraflar çok basit temizleniyor yeni robotta.
O bile iyi bişey çünkü oralarda uğraştırıcı gerçekten
Aynı ana fırçayı kullanmiyorlarmi farkli mi?
İkisi de tricut fırça kullanıyor
Dreame x40 ultra hepsiburada stoklarına girmiş
Fark ne hocam çekim gücü mü
Çekim gücü ile alakalı değil. Benim rota da sıkıntı oluyor. Önceki mesajlarımdan görebilirsiniz
Muadil fırça takılmış sanırım onunla alakalı mı bilmem de, ter yeni çıkan cihazda eskisine göre herhalde yapay zeka daha kötüleşiyor
quote:
Orijinalden alıntı: cogman
Muadil fırça takılmış sanırım onunla alakalı mı bilmem de, ter yeni çıkan cihazda eskisine göre herhalde yapay zeka daha kötüleşiyorFırça ile alakalı değil hocam denemediğim şey kalmadı :) Ya benim cihazda sorun var yada bütün l10s pro ultra heat ler bu tür halılarda böyle. Bende yapay zeka kapalı kullanıyorum 👍🏼
Hiçbir sitede stok yok. Sadece hepsiburadada var onda da taksit yapmıyor maalesef. Dreamede bi stok sorunu var herhalde.
-
Xiaomi S10 Vacuum almayı düşünüyorum, önerir misiniz?
hanım siyah istemiyor mop2 ultra alacaktım yoksa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exotic. -- 3 Mart 2025; 11:5:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X