Arkadaşlar bu alınır mı? Roborock Qrevo S Akıllı Robot Süpürge - BeyazFiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/roborock/qrevo-s-akilli-robot-supurge-beyaz-p-869294595?boutiqueId=678155&merchantId=968&utm_source=share< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caga17 -- 4 Mart 2025; 15:17:34 > |
Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (2984. sayfa)

-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 4 Mart 2025; 15:21:15 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Ben aldım memnunum güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gayet güzel makinedir, kronik bir sorunu yok henüz bilinen.
-
Guzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Torbaların ikiden fazla kullanılması önerilmiyor. Kağıdın gözenekleri doluyor çünkü. Emiş gücü düşüyor. Saros gibi bir makine aldıktan sonra toz torbasından tasarruf yapmak makineye ihanet olur.
-
arkadaşlar merhaba Yeni bir S8 MaxV Ultra aldım, ancak butonlara bastığımda cihaz hiç tepki vermiyor. Resetleme tuşu da çalışmıyor. Bu, kutuyu ilk açışım oldu. Cihazı manuel olarak şarj istasyonuna yerleştirdim ve istasyondaki mavi ışık yanıp sönüyor. Bataryada bir problem olabilir mi?
-
Arkadaşlar omni x2 için aksesuar kiti öneriniz var mı ? Üzerinde olan kauçuk ana fırçalı bir set bulamadım
Uygulamayı yükleyip cihaz kurulumunu yaptınız mı? Wifi bağlantısı falan.
Cihaz tepki vermiyorki açamadım
ben de merak ediyorum bulursanız haber verir misiniz
-
merhaba, q revo master için linkteki deterjan uygun olur mu? ve tanka ne kadar dökmek lazım? ya da başka deterjan öneriniz var mı? teşekkürler.
-
Bugün 2el garantili 16500 e ecovacs t20 omni aldım temiz ürün,
Uygulama anlatıldığı gibi ağır vs değil gayet stabil
2 3 eksik gördüm
Uygulama üzerinde manuel kumanda göremedim bazı yatak altlarina girmedi manuel deneyip kontrol için yada şarj yuvasından çıkartıp cihazın fırça bakımını yapmak icin lazım oldu yada ben bulamadim
Şarj istasyonundan alıp kapatıp direkt temiz desem olur mu bilmiyorum
İkinci olarak uygulamada mesela halı ibaresi çıkmıyor ya da masa 360 s10 modelde misal halı görseli çıkıyordu seçip süpür diye biliyordun
Bir de gerçekten ana fırça kauçuk olunca saçları falan mopta sürükleyebiliyor ya da bırakabiliyor
AliExpress'ten falan buna uygun kıl fırçalar da var onlardan alıp deneyeceğim
Onun haricinde gayet akıllı bir cihaz
Bir de deliği falan Türkçe yaptım bölgeyi Türkçe seçtim uygulamada Türkçe ama komut söylerken İngilizce
Artı olarak çöp istasyonunu cihaz büyük rahatlık
İstasyon acayip büyükmüş bu kadar beklemiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 5 Mart 2025; 19:45:59 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar, ilk haritalama için sandalyeleri ve sehpa vb eşyaları kaldırmalı mıyım yoksa haritayı bunlara göre mi çıkarmalı?
Çöp istasyonsuz 15-18 bin arası fiyatta önerebileceğiniz cihaz var mı?
Roborock Q8 Max düşünüyorum ama alternatifleri de olabilir.
-
Arkadaşlar merhaba. Evim yerden ısıtmalı 2+1 90-100m2. 2 kişi ve 1 kedilik bir ailemiz var Dreame L10S Pro Ultra Heat 29bin tl 6 taksit. Sizce fiyat nasıl? Alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyileri var mı? Yoksa bunu alacağım. Bir süredir hiç bir sitede stoğu yok kampanya olur mu bilemiyorum. Media Marktda kalıcı olarak tükenmiştir yazıyor. Acaba ürünü piyasadan yavaş yavaş çekecekler mi yoksa stok bitirip fiyat mı güncellenecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 5 Mart 2025; 12:22:27 > -
Sandalyeleri kaldırın, sehpa, masa vb. kalsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JUNE8O -- 5 Mart 2025; 13:0:22 > -
Saros 10’da yaşadığım ilginç bir durum oldu. Normal mi diye sormak istedim. Bugün planladığım temizlik saatinde başladı ve önce halıları temizleme modu aktif olduğu için halıları temizliyordu ancak bir yerde engele takıldı ve ben manuel düzelttim onu. Daha sonra uygulamadaki duraklatılmıl olan butona basıp geri başlattım.
Ardından gidip paspasları yıkayıp, paspasları takıp, önce halıları temizlemeyı bırakıp mop+süpürme yapmaya başladı. Bu normal mi? Neden halıları süpürmeye devam etmedi?
Başlattığım plan: smart plan
Smart plan yerine manuel kendim mi seçmeliyim?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X