Arkadaşlar sahibi olduğum bar zinciri hepinizin hizmetinde Şu anda 26 şehirde barımız var. 13 tanesi 5* ekipman sahipleri için kullanılabilir durumda. Ama en yakın zamanda 26 sıda kullanılabilir hale gelecek Sonrada 48 şehire yayılmayı düşünüyoruz, tabi sizin de yardımlarınızla
Rock genresinde çalan arkadaşlar buraya mesaj bırakırlarsa özel mesaj atarak ayrıntıları konuşuruz
Evet, Belgrad'dakinin Ceo'su oldum bugün. Sizi aramızda görmek isteriz.
[DDD] miydi senin zincir. Bu konu hakkında birşey sorucaktım ben de sana. Şimdi alıyoruz ya 12 aylık şirket lisansı falan bununla şirket kuruyoruz fakat lisans bittikten sonra ne olucak ? Barlar ya da ne bileyim dükkanlarımız kapanacakmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nipponese
[DDD] miydi senin zincir. Bu konu hakkında birşey sorucaktım ben de sana. Şimdi alıyoruz ya 12 aylık şirket lisansı falan bununla şirket kuruyoruz fakat lisans bittikten sonra ne olucak ? Barlar ya da ne bileyim dükkanlarımız kapanacakmı ?
Bildiğim kadarıyla kapanmıyo ama yeni dükkan açamıyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Marsh
quote:
Bildiğim kadarıyla kapanmıyo ama yeni dükkan açamıyosun.
Evet aynen öyle Ama bu işe girmeden önce iyi düşünün. 120m'den başlıyor bar zinciri fiyatları. Benim de sermayem yetersiz kaldı o yüzden müşteri toplamam gerekiyor Sizin de yardımlarınızla kazanacağım para
Mesela bir stüdyo açmak ne kadar eder ? Kayıt stüdyosu.
quote:
Mesela bir stüdyo açmak ne kadar eder ? Kayıt stüdyosu.