Şimdi Ara

rock-metal müziğin(farkediyorsa) en çok yakıştığı mp3 player + kulaklık ?(300 $ bütçem var)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 dolar(+-50 cok fark etmez) liralık bi bütçem var mp3+kulaklık almak için.

metal-rock dinleyicisiyim (fark yaratacaksa belitmek istedim; forumu dolaşırken edindiğim bilgiye göre sanırım fark yaratıyorda...)

benim için mp3 playerda SADECE ses kalitesi önemli.pmp tarzı çok fonksiyonlu olmasının 1$ lık bile önemi yok kendi açımdan.

kulaklık iem olursa tercihimdir.ama ses kalitesi olarak cok fark ettirecek kafaüstü(sokakta takılabilinecek cinsleri px200 gibi) modeller varsa onlarıda alabilirim

Önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler

• çalar olarak sandisk sansa clip(+) yada düz versiyonu işini görür geri kalan paraylada phonak pfe iyi gider ama ben çok anlamam
  • i-grado ...o kadar :D 1 tane bozdum , ikinciyi alıyorum.

yasal uyarı : kabloları incecik bozulmaya müsait.ama 2 senedir bozmayan adam da var
    yasal uyarı-2 : bağımlılık yapıyordu...gitar sesleri mükemmel...

a change of season dinlerken ölesin gelir ...dream theater , beatles , pink floyd , yeri gelir rammstein , metallica vs dinlemişliğim var ipod classicte..mükemmeldi.
    mükemmelliği cx300 , ep630 ve pxm100 'e göre...denemediklerim hakkında yorum yapamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.