Şimdi Ara

Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sight

Hazır konu açılmışken..

http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8

youtube de en sevdiğim videolardan biri..

aynı meseleyi anlatan bi kaç mesaj atmışım
    yeni farkettimama farklarıda
    foruma yazan arkadaşlara teşekkür ederim....

• duman istanbul konserinden sonra askere gidiyor sanırım dönüşte askerde başlarından geçenleri albüm yapacaklar....

Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nasty!

quote:

Orjinalden alıntı: endoplazmikbirkulum

Yeni açtığım bu topiğe okumanın yanında kişisel fikirlerinizide yazarsanız sevinirim arkadaşlar...
    genel konulara bakınca öyle alakasız topikler popüleriteyi yakalamış ki ilginiz olmasa bile fikrinizi yazmanızı istiyorum arkadaşlar....
    yada topiğin gerekliliğinden bile bahsedebilirsiniz...Çünkü gölgede kalan ve ortaya daha fazla çıkmasını istediğim bi konu bu...

Birçok kez tartışılmış ve birçok kez gereksiz kavgalara sebebiyet vermiş bir topic konusu olduğundan dolayı katılımın minimum seviyede olduğunu düşünsem de konu dışına gitmeyi bile haketmeyen gereksiz topiclerin muhtelif konular altında açılmasına nazaran böyle bir konu açman çok iyi olmuş. Umarım katılım da konuyla doğru orantılı olarak iyi gider.
    Black Metal'ciyim.

maalesef katılım rock severlerin ilgisizliği yüzünden çok az....
    ve konuda çok geri sayfalara düşüyor mesaj almamasından dolayı bonunun böylesine umursanmaması çok üzücü...

• pink floyd dinleyen bi canlı dinlemeyen bi canlıdan her zaman bi basamak üsttedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

pink floyd dinleyen bi canlı dinlemeyen bi canlıdan her zaman bi basamak üsttedir.

mesaj almakta güzel
  • ben psychodelic ve progresif rock tutkunuyum.
  • quote:

ben psychodelic ve progresif rock tutkunuyum.

ne güzel
  • tool-perfect circle-porcupine tree-zero seven ve tabikide pink floyd dinliyorum varsa bu saydıklarımdan dinleyen arkadaşlar gelsinler yamacıma.
  • quote:

tool-perfect circle-porcupine tree-zero seven ve tabikide pink floyd dinliyorum varsa bu saydıklarımdan dinleyen arkadaşlar gelsinler yamacıma.

sen eklesene sevdiğin şarkılardan...
  • system of a down senin allah cezanı
  • hepsinden 1 er tane yazayım .
    tool- the pot
    perfect circle-passive
    porcupine tree-trains
    zero 7-futures
    pink floyd-echoes

dinle bunları ilk başta sevmeyebilirsin ama dinledikçe kafana takılır.progresif müzikte budur zaten.zamanla alglarsın.farkı anlarsın.
  • Cradle of Filth : Nymphetamine

Godsmack: Awake,Shine down

• Böle bi konu açıldığı iyi olmuş.. bütün rock severlere selam..belki bana repartuar konusunda yardımcı olursunuz.. Alternatif ve hardrock tarzında fazla bilinmeyen hızlı, tempolu şarkılara ihtiyacım var..bilginize sunulur
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo

Cradle of Filth : Nymphetamine

şunları ayıralım rock müzikten.

• Pink Floyd
    Deep Purple
    Led Zeppelin
    Jethro Tull

gerisi sonra gelir..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: EnerMaxTeo

Cradle of Filth : Nymphetamine

şunları ayıralım rock müzikten.

• arkadaşlar rock müzikten hoşlandığımızın yanında varsa çaldığımız estürümanı da yazalım.

ben iyi bir klasik ve akustik 'çiyim vede sıkı bir elektro adayıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaNGMaN_tr

Gerçekten güzel bir konu...
    Bence Türkiye de rock-metal dinleyen kişilere satanist vs... denmesinin sebebi özenti kişilerin siyah giyinip, kendilerini siyaha boyayıp ben metalciyim rockçuyum diye ortalarda gezinmesi.. sadece bazı ortamlardan çıkar sağlamak için kendi özünü değişik gösteren kişilerin suçu çok.. Kendilerini aykırı gençliğiz biz vs.. gibi göstermek istiyorlar... özenti erkekler özenti kızlara kendilerini beğendirmek için rock-metal ismini kullanıyorlar... bu beni çok rahatsız ediyor...
    Bu özentilere göre rock-metal dinleyen kişiler siyah giyinmeli ve pearcing, küpe takmalı.. yada bunları yaptıkları zaman kendilerini öyle sanıyorlar.. eskiden hip-hop dinleyip şimdi de gothic im ben diyenlere gülmekten kendimi alamıyorum.. grupların ismini bilmekle rock çu olunmuyor.. ve ben hiçbir zaman metalciyim diyemiyorum... öyle söylediğim zaman söylediğim kişinin aklında kalan bu özenti grup oluyor ve aynı kefeye konuluyorum...

aradan 10 gün geçmiş öyle alıntı yapıyorum ama napıyım geç gördüm =) harfi harfine katılıyorum bu söylediklerine o yüzden söyleme gereği duydum...

artık sokağa çıktığımda insanların sadece saçım uzun diye bana öcü görmüş gibi bakmalarından,fısır fısır konuşmalarından bıktım çünkü..ya hadi orta yaş yada yaşlıları anlıyorumda benim yaşımda gençler bile aaa bu ne ya diye bakabiliyor..illa ki çıkar içinizde halimden anlayan..kaldı ki İzmir gibi bi şehirde başıma geliyor bunlar artık gerisini düşünemiyorum...neyse bende şöyle bi patlıyım dedim :P

hazır Kasım ayındayız..bi yağmur yağsa da Guns N' Roses - November Rain dinlesek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrinceLaCroix -- 14 Kasım 2006; 18:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snoopcess

...

Ama vazgeçemediğim , enstrumanlarını , vokalini , ruhunu , özünü tek tek hissetmek istediim ROCK ve tarzı müzikler çıkar...metal yada punk farketmez....yada bilmemne....ne grupsa işte....Godsmack , R.E.M , Radiohead , Garbage , Nine inch nails , Pearl Jam , Nirvana , Placebo , Seether , Staind , White stripes , Muse , Nightwish , Nickelback , No dount , Oasis , Papa Roach , P.O.D , The Cure , Cranberries , 3 doors down , Anathema , Alkaline Trio , Alanis Morissette , Anathema , Audioslave , Avril , Coldplay , A perfect Circle , Bush , Cardigans ,, RHCP , HIM , Creed , Foo fighters , deftones.....ve yazamadığım binlerce grup ve sanatçı daha......ROCK müzik yaşamaktır....ben hayatı yaşamayı beceremediğim için ROCK müziğe bu kadar ilgi duyuyorum sanırım....3 senedirde davul çalıorm....ve davul çalarken özellikle sevdiim parçalarda tüylerimin diken diken olması , bana neden ROCK dinlediimi hatırlatıor....

nirvana..hayatın anlamını bulurum şarkılarında..kurt ü dünya gözüyle bi kere göremedim ona yanarım..
    muse...Matt bi tanedir..=) sırf muse için rock'n coke a gittim bu sene..
    placebo..yawas yawas ısınıorum..önceden i..ne dediim brian a
    anathema..ağlatır..süründürür..kafanı duwarlara wurdurur..
    Radiohead..Thom yorke..bi insan yaşamadan böyle sözler yazamaz..böyle yaşayarak söyleyemez..taparım
    ayrıca pearl jam soundgarden cranberries RHCP
    @erdemakbıyık..,
    bende davula başladım kendi çapımda..maddi olanaksızlıklar yüzünden henüz davul alamadım ve kursa gidemiorm doğal olarak.bakalm hayırlısı..

• çok seversinizzz biz size karşı değiliz bunu anlayın Hepimizin sorunu aynı (TOPLUMDA YANLIŞ TANINMAK) size satanist bize serseri vb.

Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.