Şimdi Ara

Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saç uzatmadan küpe takmadan yırtık giyinmeden de rock müzik dinlenir.hatta saç maç uzatmayanlar daha iyi dinleyicilerdir dikkat ettiyseniz?

•  Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........
  • quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

Rock müziğine dair herşeyi paylaşabileceğimiz bir yer........

• Led zeppelin,Ozzy osbourne
    Stairway to heaven
  • quote:

Orjinalden alıntı: lars ulrıch

Led zeppelin,Ozzy osbourne
    Stairway to heaven

• quote:

şimdi bu resmi görünce zaten birşey yazasım gelmedi buraya.

bu resimdeki kadın/kız ın yaşı tahminen 24ya da 25 yaşında.Ama asıl önemli olan şu; bir insan 24 ya da 25 yaşında çürüyebilir mi sorusuna yanıt vermesi .Resimden de gördüğümüz üzere bir insan 24 ya da 25 yaşında bayatlayabilir ve çürüyebilir.

Çürümüş insana

• hocam bırak ya bu çürümüşleri
    zaten ne zaman bu kadınla evanasens bi çıktı sokakta gördüğüm 10 kişiden 8 i mor-siyah giyinmeye başladı,hepsi geziyor çok pis melankoliyim metalciyim diyeal bak çürümüş ama yumurta gibi nedir yani olayı nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

bu resimdeki kadın/kız ın yaşı tahminen 24ya da 25 yaşında.Ama asıl önemli olan şu; bir insan 24 ya da 25 yaşında çürüyebilir mi sorusuna yanıt vermesi .Resimden de gördüğümüz üzere bir insan 24 ya da 25 yaşında bayatlayabilir ve çürüyebilir.

Çürümüş insana

nesi varki ?

• quote:

Orjinalden alıntı: sadrazzam

quote:

Çürümüş insana

amy lynn lee ye çürümüş mü diyorsun şimdi?

Allah taş yapar bu güzelliğe çürümüş diyeni

• aşıgım buna yawwwwwwww bune güzelliktir böyle AMMMMMMMYYYYYYYYYYY
  • evanescence severim ama sadece evanescence dinleyip ben metalciyim rockçıyım diyen o kadar çok kişi varki. misal dün üniversitenin kantinine girdim. aslında mecbur kaldım normalde hayatta girmem, dumanaltı dumtıs müzik ve kuru bir gürültü girdim. yine her zamaki gibiydi. ne olduğu belirsiz içinde sadece bass olan bir şarkı. tamam kimsenin müzik zevkine karışmak istemiyorum onuda sevenler var. aynı adamın ardından açtığı müzik evanescence taking over me. ardından aynı adam cakkıdı. üstüne cranberries 'den zombie. sonra yine bi dumtıs... bence evanescence'in suyunu çıkarmışlar. tamamen özenti olmakla alakalı dinlemeleri.. ya ben okulda üstüne slipknot tişörtlü, bol düşük belli hip hop pantolonlu bağıra bağıra aşkııım baksana banaaaa aşkııım diğe bağıran bi adam gördüm! bunlara bişey dediğim yok zaten, eğleniyoruz bizde.. gothic'te dinlerim. ama sokaklardaki o komik gotik özentisi kızları gördükçe gothic metal dinleyesim gelmiyo neyse bu kadar taş atmak yeter

ben rammstein fanıyım. türkiyeye gelip konser vermelerini dört gözle bekliyorum. eğer live aus berlin konserini izleyen varsa bana hak verecektir onun dışında katatonia, placebo, in flames, three days grace, duman, 3doors down, almora, megadeth, mezarkabul(pentagram), athena, lacuna coil, deftones, crossfade, haggard, nirvana, kittie, mfö, afi, garbage, şebnem ferah, greenday,10years, godsmack, blink182, nightwish, aylin aslım, evanescence, antisilence diye uzayıp gidiyor......

• neden kimse drowning pool dinlemiyor ya da pek bilinmiyor bu grup bende bunu anlamıyorum. mükemmel bir grup bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: savkar

hepsinden 1 er tane yazayım .
    tool- the pot
    perfect circle-passive
    porcupine tree-trains
    zero 7-futures
    pink floyd-echoes

dinle bunları ilk başta sevmeyebilirsin ama dinledikçe kafana takılır.progresif müzikte budur zaten.zamanla alglarsın.farkı anlarsın.

saol da isimleri değil şarkıları koysaydın daha kolay olurdu...
  • evanasens resimleri eklenmiş ve güzel olmuş.
    dün artık rock severlerin ilgisizliğine bi anlam verememiştim topiğin boşluğundan dolayı çünkü duyarlılıkta en önde giden bizleriz... ve bizi duyarlı yapan şey, kabul ettiğimiz savunduğumuz duygularımızı dışa vurduğumuz bu müzikle alakalı topic mesaj almıyordu sanırım güncelleme işe yaramış ve rock severlerin dikkatini çekmeyi başarmış...
    evanasens e gelince çürümüş denilmesi tuhaf geldi bana çok güzel bi kadın çok başarılı bi şarkıcı çok zeki vs.... çürümüşse bilmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iPodMania

evanescence severim ama sadece evanescence dinleyip ben metalciyim rockçıyım diyen o kadar çok kişi varki. misal dün üniversitenin kantinine girdim. aslında mecbur kaldım normalde hayatta girmem, dumanaltı dumtıs müzik ve kuru bir gürültü girdim. yine her zamaki gibiydi. ne olduğu belirsiz içinde sadece bass olan bir şarkı. tamam kimsenin müzik zevkine karışmak istemiyorum onuda sevenler var. aynı adamın ardından açtığı müzik evanescence taking over me. ardından aynı adam cakkıdı. üstüne cranberries 'den zombie. sonra yine bi dumtıs... bence evanescence'in suyunu çıkarmışlar. tamamen özenti olmakla alakalı dinlemeleri.. ya ben okulda üstüne slipknot tişörtlü, bol düşük belli hip hop pantolonlu bağıra bağıra aşkııım baksana banaaaa aşkııım diğe bağıran bi adam gördüm! bunlara bişey dediğim yok zaten, eğleniyoruz bizde.. gothic'te dinlerim. ama sokaklardaki o komik gotik özentisi kızları gördükçe gothic metal dinleyesim gelmiyo neyse bu kadar taş atmak yeter

ben rammstein fanıyım. türkiyeye gelip konser vermelerini dört gözle bekliyorum. eğer live aus berlin konserini izleyen varsa bana hak verecektir onun dışında katatonia, placebo, in flames, three days grace, duman, 3doors down, almora, megadeth, mezarkabul(pentagram), athena, lacuna coil, deftones, crossfade, haggard, nirvana, kittie, mfö, afi, garbage, şebnem ferah, greenday,10years, godsmack, blink182, nightwish, aylin aslım, evanescence, antisilence diye uzayıp gidiyor......

bu durumdan sadece sen sıkılmıyorsun yada hoştur beyenirim hep dinlerim diyenler sıkılmıyor bu müziklerden artık dünya sıkılıyor.... Ülkemizde poplaşma o kadar hızlı gidiyor ki rock severler eminim hiç radyo açmıyorlar. bir açıyorum şebnem çalıyor arkasından demet akalın çıkıyor.... radyolar televizyonlar ve sokaklar poplaştı... bulutsuzluk özlemi solisti "bu durumu anlam veremeden izliyorum" şeklinde açıklamış..
    garip olan ben pop dinliyorum diyenlerin müzik hakkında hiç bir fikirleri olmadığpını çok bariz belli etmeleri.. öncelikle pop diye bi müzik alanı yok pop müziği "popüler" kelimesinden gelip müzikte sadece ülkemizde zamanın popüler müziğini tarz sanmakla ortaya çıkmış bi tür... amerikada rap ve rock pop tur.. avrupada rock poptur... türkiyede ise maalesef bass pop...

rammstein fan ıymışsın bende çok beyeniyorum rammstein i. tatu ile düeti bile güzeldi...
    element istanbula gelecek yakında sanırım pek tanınmıyor bence element şarkılarınıda bi deneyin....
    element bu arada her türde müziği seslendirmiştir... ve bana göre agresif metalde dünyada 1 numara...

• ARKADAŞLAR EN BEYENDİĞİNİZ ŞARKILARIN LİNKLERİNİ KOYABİLİRSENİZ DİNLEYİP ELEŞTİREBİLİRİZ
    ŞARKICI İSİMLER KOYMAKTANSA DEMO KOYMANIZLA FİKİR SAHİBİ OLURUZ...
  • şebnem ferah,bulutsuzluk özlemi nostalji,gripin,düş sokağı sakinleri,mor ve ötesi resimlerini koyuyorum...

• devamı...

• YAŞASIN ROCK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 15 Kasım 2006; 13:56:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.