Şimdi Ara

ROCK MÜZİK DİNLEYENLER DE BURAYA GELSİN MADEM (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: somali

nickelback severim..

ne zamandır gözükmüyolar ortalarda bi albüm çıkardılar yok oldular. fena grup değildir.
  • how you remind me parçası iyiydi hele klibi süperdi bu arada solistleri en çirkin 10 rock cıdan biri seçilmişti
  • allahallaa. sen en çirkin seçildi deyince klibe baktim bi daha o kadar da çirkin diil be abi. herneyse ama how you remind me muhtesem sarkidir bence. ses verin ses. ööle dinlenmez...
  • quote:

allahallaa. sen en çirkin seçildi deyince klibe baktim bi daha o kadar da çirkin diil be abi. herneyse ama how you remind me muhtesem sarkidir bence. ses verin ses. ööle dinlenmez...

valla o klibe bakarsan yakışıklı bile dersin ama normalde kazın ayağı öle diil bi fotolarını gör, tamam çok çirkin değil ama yakışıklı olmadığı da kesin

• demek ki adamlarin morali bozulmus. "ulen ne süper müzik yaptik adamlar bizi tipsiz seçti" diye küsmüs olabilirler müzige. insallah yeni bir albüm çikarirlar tez zamanda. bu arada senin imzada bir hata var. "gidecegim mi diye" yazmisin. "gidecegim diye mi" olmali...
  • eyvallah düzeltiyim bu ömer hayyam ın bi rubaisin den kopyala yapıştır dikkat etmemişim sağolasın
    ya sırf bunlar değil ne baba rock cılar tipsiz seçildi ama adamların pek umrunda değil sanırım şöhretleri yetiyor istedikleri her hatunla birlikte oluyorlar daha ne olsun
  • o listede marilyn manson 1. seçilmişti.hakediyo ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

o listede marilyn manson 1. seçilmişti.hakediyo ama

kesinlikle hak ediyor

• zaten adamin yakisikli olam derdi yok ki. sevinmistir belki bu karara.. en manyak bendim en tipsiz de benim artiik demistir..
  • quote:

zaten adamin yakisikli olam derdi yok ki. sevinmistir belki bu karara.. en manyak bendim en tipsiz de benim artiik demistir..

valla o elektrik trafolarının yanında dolaşmasa iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squ@dron -- 26 Mart 2005, 23:35:04 >

• quote:

zaten adamin yakisikli olam derdi yok ki. sevinmistir belki bu karara.. en manyak bendim en tipsiz de benim artiik demistir..

merak etme eminim umrunda bile olmamıştır
    zaten kaburgalarını da aldırmıştı ee normaldir, kaburgaları aldırınca nasılsa kendi kendini memnun ediyor artık sallamamıştır
  • hocam ne kaburgası yaw?onlarıdamı metalleriyle değiştirdi adam iyice süperiletken oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: squ@dron

hocam ne kaburgası yaw?onlarıdamı metalleriyle değiştirdi adam iyice süperiletken oldu

eee şöyle diyeyim özür dileyerek, kendine oral seks yapmak için aldırdı kaburgalarını

• bu kadarina da pes4 diyorum...
  • quote:

bu kadarina da pes4 diyorum...

valla durum budur
  • Dip Not :

" Non Blondes - Whats up " Bence dinlenmesi gereken bir şarkı. Lakin eskilerdendir. eskimemiştir.

Çokça çalınır radyo, tv vs. bar kafe gibi yerlerde.
  • ooo 3. sayfalar düşecek topic mi bu yav aaa
    bu arada extreme diye bi grup var mükemmel tek kelimeyle tavsiye ederim
  • bulursanız abdullah dinleyin.bulması biraz zor ama fena değiller.
  • quote:

bulursanız abdullah dinleyin.bulması biraz zor ama fena değiller.

o ne yav ilk defa duydum rock grubu mu?? vay bea neler çıkmış haberimiz yok yaşlandık artıkın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

bulursanız abdullah dinleyin.bulması biraz zor ama fena değiller.

o ne yav ilk defa duydum rock grubu mu?? vay bea neler çıkmış haberimiz yok yaşlandık artıkın

eheuehe evet ismi biraz garip.amerikalı bi grub aslında adına bakma sen.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.