Şimdi Ara

ROCK MÜZİK DİNLEYENLER DE BURAYA GELSİN MADEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi bu ne forumda bir gruplaşma almış başını gidiyor. rock dinleyicileri olarak biz de bir toplanalım.
    neyse her konuyu konuşabiliriz her türlü bilgiyi paylaşabiliriz, önerdiğiniz iyi ve yeni grupları tabii eskileri de önerebilirsiniz.kısacası rock müzikle ilgili her bi şeyi yazın.
    ben the doors ve özellikle jim morrison hayranıyım(hoş öyle hayranlıkları pek sevmem:)) yine bob dylan ı çok severim, nick cave baba adamdır yeni(aslında oldukça eski sayılır)gruplardan red hot chilli pepers ı severim.aklıma ilk gelenler bunlar .
    ha bi de blues traveler dan hook adlı parçayı mutlaka dinleyin derim g mailim olsaydı sizlere maille yollardım lakin yahoo ya sığacağını sanmıyorum.

• güzel olmuşta metal topiği var yani orda rock muhabbeti de oluyo.nası olsa biri diğerinin alt türü.ama olsun ben rock da dinlerim.her metal dinleyen rock dinler ztn...
  • manowar
  • pearl jam (bu ara taktım bu gruba)
  • guns n roses
  • r.e.m war mesela yada ne biliyim pink floyd
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

güzel olmuşta metal topiği var yani orda rock muhabbeti de oluyo.nası olsa biri diğerinin alt türü.ama olsun ben rock da dinlerim.her metal dinleyen rock dinler ztn...

ben metali sevmem o yüzden böyle bi konu açtım
    roswell hakkaten rem çok baba grup bak onları unutmuşum ben pink floyd kendisi ekol olmuş onlara fazla söze gerek yok derim.bi de dinlemediyseniz size tavsiyem led zeppelin den kashmir, ben de led zeppelin in tunus konseri vardı orda söylüyolardı tek kelimeyle mükemmel zaten en bilinen parçalarındandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Cynsure hoobastank dinler misin merak ettim.. ben çok severim ilk albümleri cidden ii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswell

@Cynsure hoobastank dinler misin merak ettim.. ben çok severim ilk albümleri cidden ii..

hiç dinlemedim varsa şöle baba bi parçaları öner indiriyim dinliyeyim
  • ya ben korsan almıştım ama istersen bi arat bak özellikle "running away" tapıorum bu parçaya
  • oldu baba arayalım
    buldum indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 3 Mart 2005, 12:14:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

oldu baba arayalım
    buldum indiriyorum

anne de istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswell

quote:

oldu baba arayalım
    buldum indiriyorum

anne de istersen
    olur fark etmez ben bilemedim kusura bakma gerçi avatarda bayanmış lakin neyse
    oldu anne tamamdır

• roswell indirdim parça dediğin kadar varmış hakkaten tam rock dayının sesi de baya hoşmuş lakin şu alemde him in solisti üzerine ses tanımam.parçayı ben de herkese tavsiye ederim,girişindeki akustik gitar güzel olmuş
    bu arada HIM dinleyen var mı aranızda??
  • azcık ucundan dinlerim him.ii güzel.heartagram geyiği hoş olmuş.hoobastank ben sevmem ama sevdiysen incubus dene bide.gayet iyi grup
  • quote:

roswell indirdim parça dediğin kadar varmış hakkaten tam rock dayının sesi de baya hoşmuş lakin şu alemde him in solisti üzerine ses tanımam.parçayı ben de herkese tavsiye ederim,girişindeki akustik gitar güzel olmuş
    bu arada HIM dinleyen var mı aranızda??

eed kesinlikle parçanın girişi çok gsel.. yalnız ben hoobastankın ikinci albümünü pek beenmedm

him'i bende çok seviorm
    hatta tapıorm ville valo'nun üzerine ses tanımam haklısın

• incubus u biliyorum dinlemişliğim vardır o da iyi bi grup. ben him in one last time parçasını çok beğeniyorum tabii bir de nerdeyse bütün rock çıların coverladığı wicked game oldukça iyi
  • içinisde anathema dinneyen war mı
  • ben her şeyden olduğu gibi ondan da az biraz dinlerim ama çok sevmem
  • ben çok severm gerçi biraz punk olucak ama offspring de iidr "smash" favori albümlerim arasında...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.