Şimdi Ara

ROCK MÜZİK DİNLEYENLER DE BURAYA GELSİN MADEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: elmayra

manowar

MANOWAR

ve tabiki
    DAK TRANQUILLITY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moravec -- 4 Mart 2005, 23:02:35 >
  • nie türkleri yazmıyosunuz...rock sadece yabancıların yaptıgı bi müzikmi....
    MaviSakaL..Yavuz Çetin..Şebnem ferah...feridun düzagaç..Yaşar kurt.
    Cem Karaca..Erkin Koray gibi saymakla son noktanın gelmek istemicei kadar uzun 1 cümle oLur..

alice in chains..pearl jam..silver chair...audioslave..depeche mode..guns n roses..him..hole.............bitmez /:
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Bu arada Papa Roach dinleyen var mıdır acep?

ben.bide nickelback
  • Dire Straits , Queen , Deep Purple , Chris Rea , Evanescence , Bon Jovi , Scorpions , Pink Floyd , Korn....
    aHanDa Bi de Muse Var...Özellikle Hysteria....
    Ee Tabe Bide Sebnem Ferah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaBe ShaQ -- 5 Mart 2005, 0:22:10 >
  • Genel Dinlediklerim (karisik olarak)

Iron Maiden
    Blind Guardian
    Metallica
    Dream Theater
    Prodigy
    Nickelback
    Red Hot Chili Peppers
    Papa Roach
    Apocalyptica
    The Offspring
    Radiohead
    Opeth
    Sentenced

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 4 Şubat 2011; 1:08:51 >
  • say say bitmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: tonic

nie türkleri yazmıyosunuz...rock sadece yabancıların yaptıgı bi müzikmi....
    MaviSakaL..Yavuz Çetin..Şebnem ferah...feridun düzagaç..Yaşar kurt.
    Cem Karaca..Erkin Koray gibi saymakla son noktanın gelmek istemicei kadar uzun 1 cümle oLur..

alice in chains..pearl jam..silver chair...audioslave..depeche mode..guns n roses..him..hole.............bitmez /:

valla tonic anca o kadar olur o listeden de şebnem ferahı çıkarabilirsin gerisi tatlı su rockçısı türkiyedekilerin
  • Static X dinleyen varmı? geçen shadow zone albumunu indirdim çok gaza
    getiren şarkıları var.
  • bi iki dinlemiştim ama pek sarmamıştı beni

kendimden utanıyorum jimi hendrix'i unuttum gelmiş geçmiş en iyi gitaristi çok utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 5 Mart 2005, 20:19:11 >
  • arkadaşlar yaw cem karaca da ölünce türkiye de rockta öldü gibime geldi. bi erkin koray kaldı yeni dönemden gerçekten rock müzik yapan biri kalmadı yapanlar hep pop-rock yapıyolar hoş cem karaca da anadolu rock yapıyodu ama iyi yapıyodu.
  • Nirvana bu kategorinin efendisidir bana göre..
    Başka ne dinlerim rock babında?
    Incubus, Pearl Jam, tabii ki Radiohead, Muse..
    klasik rock'ın gelmiş geçmiş en iyi gruplarından Led Zeppelin.. Jimmy Page büyük adamdır..
    o müthiş gitarıyla Jimmy Hendrix..
    ve tabii ki Deep Purple.. sarsılmaz onların benim üzerimdeki itibarı hiç bir zaman..

özel şarkı tavsiyesi isterseniz bu gruplardan Nirvana'nın Nirvana adlı bir mix albümü çıktı en son onu bulun derim..
    Incubus'un ilk albümü çok güzel.. Fungus Amongus yani.. You Will Be A Hot Dancer çok güzel bir ritme sahiptir..
    Pearl Jam'in Ten albümü efsanedir.. Arşivlik albümdür.. ancak o albümde Alive diye bir şarkı yok mu, bana göre gelmiş geçmiş en iyi iki üç gitar solosundan biri var o şarkıda..
    Radiohead'den ısınma amacıyla Paranoid Android, Karma Police, My Iron Lung ve Hail to the Thief'in en baba parçası 2+2=5 ile başlayabilirsiniz..
    Muse'dan en sevdiğim albüm Showbiz'dir.. Sunburn, Fillip güzel şarkılardır.
    Jimmy Hendrix'in en muhteşem solosu bana göre All Along The Watch Tower'dır.. Voodoo Child'a da bir bakın derim yine de..
    Deep Purple içinse özel şarkı ismi vermek ayıp olur.. hepsini çekin lan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lethal -- 6 Mart 2005, 22:11:55 >

• Deep Purple - Black Night ( Made In Japan versiyonu )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avaløn

Deep Purple - Black Night ( Made In Japan versiyonu )

ya zor tutuyorum zaten kendimi zorluyosun beni şimdi şarkı listesi yağdırtma bana :D
  • bbu türkiyede bir müslüm gürsesi bile turkrockcı olarak ilan ediliyorya :) nekadar yazık müslüm kim rock kim? bide tvlerde bangır bangır ya irendim resmen arki bu nedir? rock camiyasina resmen bir taşak konusurdur..
  • türkiyede ki rockçılar böle tatlısu rockçısı olursa olacağı budur. ayrıca ben de katılıyorum müslüm gürses türkiyede ki bana mısın diyen rockçılardan 5 kat daha iyi söylüyor o parçaları ama rock versiyonu değil arabesk versiyonu. örneğin bülent ortaçgil in sensiz olmaz ını nasıl söylediği ortada süper süper
  • Ya beyler Radiohead ı seven yok mu? o Thom Yorke un büyülü sesi hiç mi ilginizi çekmedi
  • babalar rap tek muzik dalıdır bu dünyada daha iyisi yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: boşadam

Ya beyler Radiohead ı seven yok mu? o Thom Yorke un büyülü sesi hiç mi ilginizi çekmedi

dinlemezmiyiz yazıldı yukarda zaten ben dedim son dönemin en iyi gruplarından diye ben severim şahsen.
    BABAM sen de git rapçilerin oraya yaz abi töbeee...
    Noir Desir için ne dersiniz arkadaşlar şahsen ben çok seviyorum gerçi solistleri hapisteydi ama yakın zamanda çıkacak sanırım yeni albümlerini bekliyorum, süper grup süper des visages des figures dinleyin derim isteyene de gmail den yollayabilirm
  • King Crimson
    Pink Floyd
    Eloy
    Beatles
    Moody Blues
    Jethro Tull
    Genesis
    Ash Ra Tempel (Ashra olarakta bilinir)
    Alan Parsons Project
    Van Der Graaf Generator
    Gentle Giant
    Renaissance
    Omega
    Camel
    Pain Of Salvation
    Dream Theater
    Opeth
    Caravan
    Vast
    Bob Dylan
    Deep Purple
    Porcupine Tree
    Queensryche
    Savatage
    Shylock
    Utopia
    Vital Duo
    Yes
    Nektar
    Kansas
    Psychotic Waltz
    Carptree
    Apocalypse
    Angra
    Carpe Diem
    Digital Ruin
    Djam Karet
    7 FOR 4
    fln filan...
  • yanlış yazdın heralda bir dönemin iyi grupların dan diye o hala en iyi gruplarından sadece saundlarını değiştirdikleri için belli bi süre geçiş süreci yasadılar zaten tarzlarını değiştirmeselerdi ok computer den sonra onun kadar başarılı bi albüm yapmarı çok zordu onlarda en iyisini yaptılar tarzlarını değiştirdiler ve başarılı oldularda
    Unutma onun için 2000 yılların Pink Floydu deniyo
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

quote:

Orjinalden alıntı: boşadam

Ya beyler Radiohead ı seven yok mu? o Thom Yorke un büyülü sesi hiç mi ilginizi çekmedi

dinlemezmiyiz yazıldı yukarda zaten ben dedim son dönemin en iyi gruplarından diye ben severim şahsen.
    BABAM sen de git rapçilerin oraya yaz abi töbeee...
    Noir Desir için ne dersiniz arkadaşlar şahsen ben çok seviyorum gerçi solistleri hapisteydi ama yakın zamanda çıkacak sanırım yeni albümlerini bekliyorum, süper grup süper des visages des figures dinleyin derim isteyene de gmail den yollayabilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşadam -- 7 Mart 2005, 15:26:37 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.