Şimdi Ara

ROCK MÜZİK DİNLEYENLER DE BURAYA GELSİN MADEM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir dönemin demedim arkadaşım son dönemin dedim eee radiohead de otuz yıldır yok herhalde.
  • a hakkattende kardeş walla yanlış okumuşum kusura bakma
    quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bir dönemin demedim arkadaşım son dönemin dedim eee radiohead de otuz yıldır yok herhalde.

• önemli değil canım göz bu arada hata yapıyor
  • şu topici bi yukarı çıkartalım

• R

O

C

K

W

I

L

L

N

E

V

E

R

D

I

E

Umarim forum kurallarina aykiri olmamistir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 8 Mart 2005, 14:21:44 >

• cranberries'i unuttuğunuza inanamıyorum,
    cranberries'siz bi hayat düşünemiyorum
    şiir gibi oldu dimi

garbage ve the cardigans da baba gruplardır... solistler de ayrı bi güzelliğe sahipler(bence)
  • cranberrries rock mı oluyor? öyleyse epey soft bir rock galiba :D
    ben onu pop niyetine dinlerdim bi aralar..
    cardigans iyi gruptur.. ama bir kaç şarkıları hariç çok ilgimi çekmediler hiç bir zaman..
    eskilere dönüş yapmak isteyenlerse Pink Floyd - Comfortably Numb dinlesinler bir..
    Filmi izlediyseniz daha da bir etkiliyor sizi..
  • comfortably numb çok iyi ve sağlam bir şarkı gerçekten ve bence biraz zztop dan da bahsedelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lethal

cranberrries rock mı oluyor? öyleyse epey soft bir rock galiba :D

yok yaws arabesk yapıo onnar eheuhe haklısın aslında biraz folk biraz pop biraz rock
  • valla onu bunu bilmem dolares gibi ses başka hatunda yok şu alemde, çok sert rock yapmıyolar ama iyi müzik yaptıkları kesin
    bi de elliot smith var o da dinlemeye değer
  • geldim burdayımmm
  • hoş geldin kapımız herkese açık
  • Pink Floyd & MetallicA ve diğerleri....
  • Rap Özentilerin Müziğidir canım!!
  • SLIPKNOT
    SLAYER
    OVERKILL
    MEGADETH
    bi de... bi de..
    PENTAGRAM
  • the_condor.. metal threadi ayrı bir yerlerde dostum.. bu ssaydıkların pek rock'a girmiyor bence.. gerçi şu tür kısıtlamalarından nefret ediyorum ama..
    radiohead,muse,pink floyd,nirvana ve hatta cranberries in tartışıldığı bir yerde slayer\slipknot\megadeth gibi grupların tartışılması bence yanlış..
    cranberries'i çok severim ama dediğim gibi benim için rock tarzına girmiyorlar.. bury the hatchet çok güzel bir albümdü mesela..
    zztop diyince hemen sharp dressed man derim.. çok sağlam şarkıdır gerçekten..
  • Alın beyler buradan Radiohead - Street Spirit hazır dinleyin vede remixleri filan var
    http://www.radioheadturkey.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boşadam -- 9 Mart 2005, 23:28:18 >
  • Radiohead`in Türkiye`ye verdiği ilk ve son röpörtaj
    http://www.bluejean.com.tr/apps/related_links.app/artists.php?people=Radiohead
  • azıcık ilgi gösterin şu topice yaws
  • ya bu ayki ROLL dergisini alan var mı?? varsa nasıl, alacam bi türlü fırsat bulamadım, bob dylan ın kendi kaleminden hayat hikayesini yayınlıyolar.
    bi de eğer istanbul üniversitesin de tanıdığınız varsa üç nokta dergisini alın, onda da bu ay çok iyi konular var, ben alacağım çünkü jim morrison la ilgili bi yazı yazmışlar.
    son larak elliot smith den between the bars parçası tavsiye olunur gerçekten çok iyi bi parça hatta isteyene gmailden yollayabilirim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.