Şimdi Ara

ROCK MÜZİK DİNLEYENLER DE BURAYA GELSİN MADEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
1
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse yırttık lagwagondan.ama çok güvenirim kendilerine.ne zaman punk deseler direk lagwagon diye atlarım
  • atla atla iyi grup hakkaten gelecek var bu gençlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

atla atla iyi grup hakkaten gelecek var bu gençlerde

abi son dönem dediysek veled muamelesi de yapma.7 albümleri var 13 senelik grup.o kadar da genç sayılmazlar ama baba punkçuların yanında daha gençler.

• Freddie Mercury'nin 1991'deki ölümünden sonra dağılan ünlü Queen grubu, müzik dünyasında yine fırtınalar estirecek.
    İngiliz gruba yeni katılan Paul Rodgers'in sesiyle sahnelere geri dönmeyi planlayan Queen, Mart ayında Avrupa turnesine çıkacak. Ünlü grup, önce İngiltere'de daha sonra da Almanya ve diğer ülkelerde konser verecek.
    Alman Bunte dergisinin internet sayfasında yeralan habere göre, Free grubunun vokalisti Rodgers, daha önce Queen'in gitaristi Brian May ile çalışmış. Grubun davulcusu Roger Taylor turneye katılıyor, ancak bas gitarist John Deacon'un Queen'e eşlik edip etmeyeceği bilinmiyor.
  • e adamları yarısı ölmüş öbür yarısının da katılıp katılmayacağı belli değilmiş ne anladım ben bu queen den, emma öyle yada böyle queen şu alemin gördüğü en büyük gruplardan biridir. daha önce de yazmıştım zaten bohemian rapsodi parçası yüzyılın en iyi parçası seçilmişti, helal olsun adamlara, e türkiye ye gelecekler mi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

e adamları yarısı ölmüş öbür yarısının da katılıp katılmayacağı belli değilmiş ne anladım ben bu queen den, emma öyle yada böyle queen şu alemin gördüğü en büyük gruplardan biridir. daha önce de yazmıştım zaten bohemian rapsodi parçası yüzyılın en iyi parçası seçilmişti, helal olsun adamlara, e türkiye ye gelecekler mi????

bilmem.geleceklermi???

• Orjinalden alıntı: Cynsure

hadi bea punk mı dedi biri hemen indirelim o zaman...
    ya bu arada bildiğiniz şöle baba bi punk grubu var mı???[/

The Clash punk'ın babasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Storm -- 11 Mart 2005, 16:43:42 >
  • abi the beatles ve tüm 60lı yılların parçalarına hasta oluyorum keşke o yıllarda yaşasaydım o şarkıları dinleyince bi huzur kaplıyor insanın içini "Anlılar 9" diye bir cd de vardı o 60 lı yılların en güzel şarkılarını toplamıştı bende hala duruyor olan varmı?
  • 60 ların sonu ve 70 le tabii rock müxik için altınçağlardı o yıllar,the doors, elvis presley, rolling stones,led zeppelin, pink floydlar hep bu yıllarda piyasaya çıktılar.

zed abi bende öyle bi albüm yok, senin dediğin albümde sadece the beatles mı var yoksa başka rock parçaları da var mı???
  • böyle derlenmiş parçalar var karışık track list şöyle:

boat on the river
    hotel california
    prison song
    el condor pasa
    forever and ever
    diamonds and rust
    let it be
    lady darbanville
    michelle
    girl
    hey jude
    rain
    and i love her
    sound of silence
    goodbye my love goodbye
    professional
    yesterday(ah ah)
    love story
    morning has broken
    if you leave me now

the beatles ın süper hitleri var .. gerçekten bence en başarılı toplama ve cd nin tarihine baktığımda 1995 yazısını gördüm koptum.

bu arada albümün ismine anlılar 9 demişim doğrusu Anılar 9 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zed2005 -- 12 Mart 2005, 16:19:38 >
  • baya iyi parçalar varmış hakkaten, eurosportda reklamı oluyo böyle şeylerin genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 12 Mart 2005, 16:22:21 >
  • o cd bende var.. o anılar serisi çok sağlam seri zaten..
    her cdyi taktığınızda bir garip hissediyorsunuz kendinizi..
  • up
  • break on through to the other sideee
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswell

up

roswell helal olsun valla sırf topic üstlere çıksın diye "up" mesajları atıyosun ama bi şeyler yaz bari
  • No Rock,
    Yes Rap HiP HoP, R&B, Club....

Okey....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Danger_boy

No Rock,
    Yes Rap HiP HoP, R&B, Club....

Okey....

no no no
  • No Rock,

Yes Techno, House, Electronic....

Okey..................................
  • öööööööööööööööööööööööö iğrençççççç
  • bablar ben oralarda radiohead e bi gönderme duydum galiba hiç dokunmayın adamlara saf kalşsınlar okey computerdan sonra kimse dinlemedi herifleri esas albümleri ondan sonra çıkarıdlar bi bilirler zaten karma police bi creep geçinirler birazda felsefesine kapılın be abi adamlar okey komputerdan sonra direk olarak ortalığın affedersiniz a.q. du. daha ne diim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.