tamam sen git "ye yo ye yo madaf.ka ye yo ye yo yeyoeyoeyooeyoeyoey" diye oluşan parçaları dinle bize bulaşma clubber OKE?!?!
abi uriah heep manyak bir gruptur her açıdan 60-70 lerin rock ı deyince jethro tull ile aklıma ilk gelen gruplardan ben ilk look at yourself i dinlediğimde ulan bu adamlar ne yapıyor böylene sololar vardı ama çok sağlam dır uriah heep bir de the doors ve pink floyd unutulmamamalı tabii bu dönem de
the doors zaten benim için alemin en kral grubu üzerine tanımam.ne demiş jim morrison "I am lizard king I can do anything", jethro tull da iyi gruptur güzel müzik yapıyolar, kalmadı bea böyle gruplar artık
abi keşke olsa the doors gibi grup the end,cyrstal ship,otherside ve riders on the storm vb... bu şarkıların üstüne tanımam müthiş gruptur
müthiştir tabii, yazdığın parçalara ek olarak LA woman, indian summer,roadhouse blues eklenebilir. hoş ben her parçasını severek dinlerim doors'un. valla Jim Morrison ölünce grupta bitti doğal olarak, solistinden öte söz yazarını kaybetti doors. zaten amerikada Jim Morrison şair olarak anılır, tabii grupta bi de kalvyeci ray manzarek önemli adamadır, grubu morrison ölene kadar bi arada tutan o dur...
yahu zaten the doors un şarkılarının hepsi birer edebi eser bir şiir tadında dır zaten hem grup hem de jim morrison kendini kanıtlamış
the doors un filmide mükemmel oliver stone güzel çekmiş.
peki bişiler yazalım o zaman.. rhcp da iidr.. popülerler ama otherside şarkısını çok sefiorm
olur mu roswell yaw onlar öle popüler ama kaliteli popüler zaten grup baya eski bi grup hatta eskiden punk grubuydular sonra rock müziğe kaydılar ben çok severim red hot chilli pepers ı, böyle kaliteli müzik yapan gruplar pek kalmadı. zed2005 valla filmini ben pek beğenmemiştim, hatta roll dergisinde ray manzerek in(klavyeci) bi röportajında ray manzarek, filmde ki bi çok şeyin uydurma olduğunu söylemişti, örneğin ray'in o filmde bi çocuğu var gösterilmiş ama gerçekte ray manzerek in çocuğu yok jim morrison karakterini de fazla abartlı bulmuş öyle diyodu. ama val kilmer mükemmel oynamış jim morrison ı bi insan bu kadar benzer bi başkasına
hmm bak o ray olayını bilmiyodum saol. (up up )
eee buyrası forum paylaşalım bilgilerimiz artsın(benden de up up olsun bari inmeyelim 2. sayfalara. saolsun roswell indirtmiyo zaten )
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
eee buyrası forum paylaşalım bilgilerimiz artsın(benden de up up olsun bari inmeyelim 2. sayfalara. saolsun roswell indirtmiyo zaten )
bi topicde demiştim bu topicde de diyim bari.. placebo dinledim sabah ilk albümleri harbi süper yaws
valla ben şu placebo ya oldum olası ısınamadım, tamam iyi müzik yapıyolar ama ne bilim bana hitap etmiyor bu adamlar.yani bi radiohead yada coldplay olamadılar benim gözümde...
bu arada şu an radyo odtü de chris rea çalıyor, tavsiye aderim baya sağlam adamdır kendisi
quote:
valla ben şu placebo ya oldum olası ısınamadım, tamam iyi müzik yapıyolar ama ne bilim bana hitap etmiyor bu adamlar.yani bi radiohead yada coldplay olamadılar benim gözümde...
walla mı baq çok ayıb ediosun hiç yakıştıramadım ilk albümleri çok ii ama son albümleri de ii zevk meselesi tabi..
E yani arkadaşlar herkese ısrarla tavsiye ettiğim bir site var.. Rock Sitesiwww.livemetal.net
yaw bu aralar da oasis e sardım süper adamlar. ingiltere de albümleri beatles dan çok satan ilk rock grubuymuş. bu herifleri çekemeyenler kör cahiller diye dalga geçiyolarmış(okumamışlar çünkü )ama inanılmaz yetenekleri var ve parçaları da çok sağlam tavsiye olunur
Ünlü tenor Luciano Pavarotti, 40 yıllık dostluğunun hatırına rock şarkısı söyleyecek. Sanatçı, Deep Purple'ın yeni albümünde yer alacak.
Topluluğun "Smoke on the Water" adlı klasiğinin yeni uyarlaması için vokal yapacak.
Efsane İtalyan tenor, "Deep Purple" üyelerinden Ian Gillan ile 40 yıllık dostluğunun hatırına stüdyoya girecek. Grubun geçmişteki ünlü parçalarının yer alacağı albüme eşlik edecek olan 69 yaşındaki Pavarotti, sanat yaşamının en ilgi çekici çalışmalarından birine imza atacak.
pandacuum süper haber abi, hehe bakalım nasıl söyleyecek parçaları, deep purple da alemin gördüğü en baba gruplardan. heyecanla bekliyorum
quote:
pandacuum süper haber abi, hehe bakalım nasıl söyleyecek parçaları, deep purple da alemin gördüğü en baba gruplardan. heyecanla bekliyorum
bekliyelim bakalım.görecez ne çıkacak.2 farklı müziğin kralları birleşiyo.gayet güzel olur.