Coldplay Cranberries Nirvana REM Metallica Scorpions vs....
metal metal metal sadece bunu bu arada dinlerim nu_metalde iğreclik
valla o deep purple - pavarotti bileşiminin sonucunu ben de çok merak ediyorum şahsen.. umarım sonu kötü çıkmaz da..
valla iki tarafta kendi alanlarından kral olmaz herhalde kötü bi şey
ya geçen internet kafeye gittim canım sıkılıyordu nfs 2 underground açtım öylesine hiç sevmem oyunu bi parça çalmaya başladı "snoop dog ft. the doors - riders of the sun" diye kafayı yicektim adamın ismi the doors dan önce geldiği gibi o mükemmel şarkının içine etmiş herif
Linkin Park Metallica + S.O.A.D. . . . . .
quote:
Orjinalden alıntı: Zed2005
ya geçen internet kafeye gittim canım sıkılıyordu nfs 2 underground açtım öylesine hiç sevmem oyunu bi parça çalmaya başladı "snoop dog ft. the doors - riders of the sun" diye kafayı yicektim adamın ismi the doors dan önce geldiği gibi o mükemmel şarkının içine etmiş herif
kesinlikle katılıyorum bi the doors ve jim morrison hayranı olarak, kim izin verdiyse o parçayı söylemelerini, kınıyorum onları snoop dog kısa pantolonuyla dolaşırken sağda solda the doors konser veriyordu, içimden geldi bi ban daha yapayım
quote:
Orjinalden alıntı: Zed2005
tamam sen git "ye yo ye yo madaf.ka ye yo ye yo yeyoeyoeyooeyoeyoey" diye oluşan parçaları dinle bize bulaşma clubber OKE?!?!
bak en sinir olduğum şeyi yaptın.rapcilerin sadece yeni çıkanları ve jöntürkler böyle yapar.size bir lyric yazcam bunu okuyun hiç öyle bişe var mı bakın ok?ayrıca bakın ben sizin bazı arkadaşlar gibi konunuza girip sizi aşağılamıyorum ok? okuyun ama sonuna kadar.
Faydalan yalan dolanla kandıransan Buz dağlarında mahsur kaldı insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan
Tokken kimse gelmez akla Parani sakla kimisi takmis aklini Mona Lisa Simdi bak yasli gözle.Hayal mi pizza? Hayati karartmaya yeter sadece bir imza Problemler sanki egzama gibi büyür ve yayilir topluma Darilir insan oglu bayilir.Dagitilir koyun gibi Sayilir insan ama çok geç ayilir Bölünür ikiye ayrilir dikkat et! yo! Kimine sefkat 3 boyutlu Kimine gösteris nasip olur Kiminin parasi boldur ama boynuzlari da öyle Kimisi domuzun eline vererek kazanacak bu dostlugu Kimisi sehire gömülecek bu kalabaliga
Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan
Kadere ters baksam.yo dereyim aksam Bozuluverir o aksam ve atesi yaksam Bir korsan olsam tek gözle aglasam FatalRhym! keske tüm kötü gözü daglasam Yo! Ben bir lyrikal pandomimci O sen pespaye bos bir inci Yo anlama sen gözle is bitirici Çok itici var be sende yanima gelme Çünkü ben bi bitirici (Ah!) Vaadedilen her güzel seyde Her özel seyde dogruluk payi azaldi Insanoglu iyice azdi 'ensest iliski' Hayvana tecavüz ayibi iyice artti Köleligi çikartana bir lanet okudu sair Sair örnek verebilirdim ben geçmise dair Mazi benzemekte sanki kana bulanmis bahir Zaman ne getirecektir acaba söyleyin bu ahir Silah üreten emekli profesör Insanligi seyrederken emekli maasini Rahatça yer mi? Atilan her mermi yaziliyor günah kitabina Söyle alim insan sence bunlara deger mi?
Faydalan yalan dolanla kandiransan Buz daglarinda mahsur kaldi insan Sen yalan son anda kurtulursun 'al' san Yürekte körelir eger kalpazan misali dostsan
Genelde görülen hersey sahtedir Sanma kahvedir 40 yil hatiri olan Ancak içi zehir dolu Post duvarda asili kaldi canini aldi Canini aldi avci Gün geçti artti sanci azalmadi Zengininde fakirinde gerçek dostu yoktur Varsa da çok azdir Pay edilen her parsada bir göz vardir Yasam kimine göre bir pazardir Ancak kimine göre hileli bir zardir Faydalanan köpek misali havlayansan Buz daglarinda aklim eridi Insan sen yalan dolanla isinirsin Aslan ve bende lanet okurum iste 'Cehennemde yansan!'
işte böyle hiç anlamsız bişe yok.hep birilerine isyan(wack mc lere,siyasete..kesinlikle rockçılara değil) bu yüzden dalga geçmeyin.bu kavgada bitsin artık...
aslında ikisi de isyan ediyo dünya düzenine ama rap biraz daha popülerist bi yoldan gidiyo öle her klipte hatunlar falan biz de doğal olarak rap le aynı kefeye konmak istemiyoruz ve rap de şarkı sözleri daha basit rock ta daha felsefi
^^^^UP^^^^
living end dinleyin kardeşim.çok eğlenceli bi punk grubu.
küzell indirelim punk is not death
linkin park deftones ceza motörhead foo fighters metallica
hepsini çok severim.Yaw bir de splinknot diye bir grup duydum baya övülüyorlar siz nasıl bilirsiniz?
bence rock ta öle bişe yok.aşk olayları daha ağır basıyo.metal demiyorum.aşka yazılan rock şarksı isyan için yazılana göre daha fazla. ha ayrıca rapciler kliplerinde kız falan oynatmıyo.popla karıştırdın galiba.ama neyse ikiside iyi.aynı kefeye konsa da bişe olcağını sanmam.iki tür de süper.
yok yalnış anladın ben aynı kefeye koymuyorum sadece ceza'yı da severim
quote:
Orjinalden alıntı: squ@dron
sana demiyo bana diyo
valla yapma hocam nasıl kız oynatmıyolar kliplerinde saen paul vs. oynatıyo sırf hatun var kliplerde, ee rock isyan ediyo tabii aşk parçası da yazıyo bu düzende en mutlu kişiler aşık kişiler
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
quote:
sana demiyo bana diyo
valla yapma hocam nasıl kız oynatmıyolar kliplerinde saen paul vs. oynatıyo sırf hatun var kliplerde, ee rock isyan ediyo tabii aşk parçası da yazıyo bu düzende en mutlu kişiler aşık kişiler
quote:
linkin park deftones ceza motörhead foo fighters metallica
hepsini çok severim.Yaw bir de splinknot diye bir grup duydum baya övülüyorlar siz nasıl bilirsiniz?
fena grup değildir slipknot gerçi ben dinlemem sevmiyorum ama o tip müzik dineleyenler için iyi bi grup...