aaa offspring i eskiden çok dinlerdim ben zaten punk ı da çok severim imzadan da belli olduğu üzre :) ben americana albümünü çok tutarım onlarda artık gözükmüyor ortalıkta. ben de punk-rock olarak sisters of mercy önerebilirim
off neler duyuyorum.anathema sevilmezmi.bunalımdan çıkamaz insan.madem punk dediniz lagwagon dinleyin çok iyi.hatta dinlediim en iyi 3 punktan biri diyebilirim.
U2, Deep Purple, Smashing Pumpkins, Queen
U2 ve bono nasıl unuttum gelmiş geçmiş en iyi iralndalı grup ve geçen bi haber okudum artık rock ın efsane grupları arasında sayılmaya başlamışlar ama bono bunu pek kabul etmemiş. ve tabii queen bohemian rapsodi 100 yılın en iyi parçası seçildi ve queen o listeye 5 parçayla girdi
depeche mode da iidr ama ben pek sevmem
Yaw punk dediniz şimdi bende 2-3 grup yazcam oldschool olarak Sex Pistols, Buzzcocks, Dead Kennedys geldi aklıma Newschool'da Green Day,Offspring, Blink182,Sum41 Severim bunları yaw. HIM'de severim.
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
depeche mode da iidr ama ben pek sevmem
ben çok severim bence son dönemlerde çıkan en iyi grup gerçekten kaliteli müzik yapıyorlar. bi de dergi tavsiye deyim size gerçi mutlaka bilenler vardır ama bilmeyenler için ROLL muhteşem bir dergi. ya roswell sana da yollayamadık parçayı umarım bulursun
önemli diil cnm elbet bi gün yollarsın ya da ben bi yerden bulurum artık bilemiorum.. ya arkadaşlar tarzlarını tam bilmiorum ama roxette'i seven war mı çok hoş parçaları war.. pop rock oluo sanırım
benim icin greenday dedin mi akan sular durur americon idiot albumu super
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
önemli diil cnm elbet bi gün yollarsın ya da ben bi yerden bulurum artık bilemiorum.. ya arkadaşlar tarzlarını tam bilmiorum ama roxette'i seven war mı çok hoş parçaları war.. pop rock oluo sanırım
aynen öyle pop-rock yapıyolar ben pek sevmem kendilerini sevene de saygı duyarım. greenday böyleeee gaz parçalar yapıyolar hoş oluyo tabii dinlemesi.
ROSWELL hoobastank in the reason albümünü indirdim baya iyiymiş . senin sayende yeni bi grup tanımış oldum allah razı olsun
Hoobastank - The reason, running away, remember me
severim hoobastank...
rock ama alternative rock.. Muse, placebo, HIM yok mu, misal bi time's running out, plug in baby...
roxette lafı geçmiş, eskiden ne dinlerdik, listen to your heart, how do you do, joyride, the look ... : )
cure, bush, green day...
misal benim beğendiğim bi hatun var, melissa auf der maur... biraz nu-metal yapıo ama güzeldir..."real a lie" ,"followed the waves" deneyin derim...
başka ?
New Model Army.. Konserler çok iyiydi bu arada..
PRODGY hit single colection ne geldi nede gelir bida böylesi özelliklede Dizel power bayılıyorum valla ama mutlaka iyi bir tesisatta dinlenmeli
Say say bitmez.In Flames,Nightwish,Therion,Blind Guardian,Iced Earth.................................................... Ankara'dan arklar varsa görüşelim.Pc,sohbet,müzik geçinir gideriz
quote:
Orjinalden alıntı: Endoplazmikredikulum
PRODGY hit single colection ne geldi nede gelir bida böylesi özelliklede Dizel power bayılıyorum valla ama mutlaka iyi bir tesisatta dinlenmeli
Ne biri Prodigy dedi galiba...
Ya Prodigy inanılmazdır.. Sağlam ses sistemiyle insanın ruhuna bile zarar verebilir...
Bu arada Papa Roach dinleyen var mıdır acep?
quote:
Orjinalden alıntı: musAKka
Ne biri Prodigy dedi galiba...
Ya Prodigy inanılmazdır.. Sağlam ses sistemiyle insanın ruhuna bile zarar verebilir...
Bu arada Papa Roach dinleyen var mıdır acep?
wardır wardır... aslında nirvana da sayılabilir... ii parçaları war
nirvana sayılabilir ne demek roswell öyle gruplar her zaman gelmiyor baş üstüne koymak lazım böyle grupları kıymetini bilelim adamların
Ooooohhh beeee hele sükür birisi böyle bir konu açmis.Bu konuya cevap yazan herkese Breaking Benjamin ve System Of A Down grubunu tavsiye ederiiiiiiiimmm....
bu ay ki Roll dergisinde bob dylan ın kendi kaleminden hayatı var tavsiye olunur