ana bi de amerikalı abdullah süpermiş bakim bulursam dinleyecem merak ettim
yav bu aralar gelecek olan iyi gruplar var mı türkiye ye????varsa bi önerinde şöle iyi bi konsere gidelim en son nick cave iyiydi valla ondan sonra da pek bi baba gelmedi...
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
yav bu aralar gelecek olan iyi gruplar var mı türkiye ye????varsa bi önerinde şöle iyi bi konsere gidelim en son nick cave iyiydi valla ondan sonra da pek bi baba gelmedi...
glenn hughes geliyo.eski deep purple.
baktım konser yarın.yeni melekte.istanbuldaysan tabi.
isatnbulda yım emma gidemem herhalde yarın işler var yine de sağol hocam... bu arada the killers dinleyin mutlaka kral rock yapıyolar valla
quote:
Orjinalden alıntı: squ@dron
hocam ne kaburgası yaw?onlarıdamı metalleriyle değiştirdi adam iyice süperiletken oldu
abi koptum superiletken ha Allah cızırcıgını vermesin
audioslave'in yeni çıkacak albümünden bi parça.ben bu grubu pek sevmesemde bu şarkı fena değil.buyrun
amma cok anathema dinleyen var bu forumda yaa süper yaaa
quote:
Orjinalden alıntı: roswell
içinisde anathema dinneyen war mı
thin lizzy manyak gruptur(biraz alaksız ama..)gitar,vokal "tell me the legends of long ago"(black rose-thin lizzy)
quote:
Orjinalden alıntı: DarkSerenity
Static X dinleyen varmı? geçen shadow zone albumunu indirdim çok gaza getiren şarkıları var.
manyak adamlar yaw hehehe hele o giyim tarzlarına hstayım o ne saçtır öyle yaw THE ONLY parçası en süperi...
@Virous_
nickelback'i bende seferm bi ara gaza gelip ilk albümlerini almıştım ama how you remind me'den daha gsel bi parça yok.. hayal kırıklığına uğramıştım... bide o solistin hali nedir abi yaaa.. chad miydi neydi... çirkinnnnn eheuhe... gerçi rock starların çoğu çirkin ama
o of of diyen ağzını kırcam ben senin elin hatunlarına ne diyor bak
quote:
Orjinalden alıntı: Cynsure
quote:
blur pj harvey...
vay bea pj harvey ne hatundur ama of offf
Silver Side Up da iyi şarkıdır ama hakkını yemeyelım ayrıca dimi.
quote:
@Virous_
nickelback'i bende seferm bi ara gaza gelip ilk albümlerini almıştım ama how you remind me'den daha gsel bi parça yok.. hayal kırıklığına uğramıştım... bide o solistin hali nedir abi yaaa.. chad miydi neydi... çirkinnnnn eheuhe... gerçi rock starların çoğu çirkin ama