Bildirim
Rockbandte Proyum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
Belki RB'e özel forum falan varsa orada kendini gösterebilirsin.
Fakat oyunu aşmış çok sayıda insan vardır mutlaka.Adamların işi gücü yok oyun dışında -
valla böyle kendinizi iyi görüyorsunuz ama iş yarışmaya gelince dediğiniz gibi öyle olmuyor işte.. benim de 2 arkadaşım var rockband le baya haşır neşir olan adamlar xpertte %100 yapıyolar habire nasıl çalıyolar şarkıları inanamıyorum yani.. ben iphone ' da tap tap te expert oynarken yapıyorum kasınca %100 ama rock band de yapamıyorum valla.. ama dediğim gibi her hangi bi yarışma tarzı bişeyler düşünüyorsanız rockband le yatıp rockband le kalkmanız lazım her türlü expert şarkıda 100 çeken adamlar çook.. resmen kafayı yemişler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 1 Kasım 2009; 14:46:02 > -
rockbandde feci bi zorluk saçmalığı var. öreneğin our truth drum ları expertte 3 zorluk seviyesinde gösteriyo çalamıyorsun. chop suey drumları expertte full zorluk seviyesi gösteriyor %99 yapabiliyorum. -
Günde 4 kere rockband unplugged oynuyorum hergün 1 saat rockband unplugged.
Ve şuan Dünyada en iyi Rockband Unplugged oynayıcısı benim meydan okuyacak varsa gelsin -
ben chop suey expertte 2.472.000 yapmışım. şimdi baktım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X