Şimdi Ara

Rocket League [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
883
Cevap
20
Favori
38.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben neden açamıyorum,10 a geçmeden önce sıfır problem ile oynuyordum,güncellemeden sonra açılmayınca sildim tekrar yükledim.Steam logom bir kaç saniye yeşil kalıp sonra tekrar maviye dönüyor yani oyun kendini açmadan kapıyor bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir fikrim yok hocam seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

Bir fikrim yok hocam seni yanlış yönlendirmek istemem. Ben böyle bir durumla karşılaşmadım.

İlk defa karşılaştığım bir durum çok ilginç gerçekten.Teşekkürşer.

• Rocket League® - Rumble Trailer

Yeni bir mod geliyor
  • https://rocket-league.com/eventfinder
    burdaki turnuvalar gerçekten veriyomu ödülleri veriyolarsa takım oluşturup oluşturup katılalım
  • güzele benziyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

ben neden açamıyorum,10 a geçmeden önce sıfır problem ile oynuyordum,güncellemeden sonra açılmayınca sildim tekrar yükledim.Steam logom bir kaç saniye yeşil kalıp sonra tekrar maviye dönüyor yani oyun kendini açmadan kapıyor bunun sebebi hakkında bir fikrin var mı?

Geçmiş olsun ilk başta benim aldığım 0x07b hatasını almışsınız internetten kendim araştırıp çözmüştüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz hatayı araştıracağım teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rocket League'e yeni güncellemeler geliyor.

http://www.merlininkazani.com/Rocket_Leaguee_yeni_guncellemeler_geliyor-oyun_haber-90045p1.html

Rocket League'e bomba gibi yeni haritalar geliyor. İlk çıktığı günden beri bizi kendisine bağlayan ve yapımcı şirket Psyonix'in elini üstünden hiç çekmediği Rocket League'ye yeni haritalar, arenalar geliyor. Yapılan açıklamaya göre Eylül 2016 tarihinde oyuna büyük bir güncelleme gelecek ve bu güncelleme ile üç tane farklı harita eklenecek.

Oyunun efsane haritası DFH Stadium'un geçtiğimiz sene karlı modu eklenmiş ve bayağı sevilmişti. Eylül ayında gelecek güncelleme ile bu haritanın fırtınalı modu geliyor. Ayrıca şuanda oyunda bulunan Urban Central haritası ise baştan aşağı yenilenecek ve görsellerinde iyileştirmeler yapılacak. Gelecek olan bir diğer haritamız ise tamamen yeni bir harita. Şuanda oyunda ekli olan Rocket Labs haritasına oldukça benzeyen bu yeni haritamızın ismi ise Octagon olacak.

Geçtiğimiz günlerde geliştirici firma Psyonix üzerinde çalıştığı yeni modlardan bahsetmişti. Bu modlarında büyük ihtimalle Eylül ayındaki büyük güncelleme ile geleceği düşünülüyor. Hatta söylentilere göre yeni harita Octagon, yeni gelecek Rumble modu için olacağı konuşuluyor.

Rocket League [ANA KONU] Rocket League [ANA KONU]

• 25 saat olmuş oyun sürem. Cidden eğlenceli oyun, tek sorun ise solo girince yanınızdaki adam oyunu bilmiyor ise sinirlenebiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: radgolan

25 saat olmuş oyun sürem. Cidden eğlenceli oyun, tek sorun ise solo girince yanınızdaki adam oyunu bilmiyor ise sinirlenebiliyorsunuz.

Ben anca 11 saat oynayabilmisim. Yeter bu kadar sıkıldım diyip oyuna her girdiğimde ayrı bir egleniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veteran oyuncu varsa eğlenebiliriz
  • Rocket League [ANA KONU]

Virtual Multigaming olarak +18 yaş kaliteli oyuncular ile bir türk oyun topluluğu kuruyoruz. Bizimle daha organize ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşamış olacak aynı zamanda oyundan daha da zevk alacaksınız.

Topluluğa katılma konusunda çekinen veya tereddütü olanlara youtube'daki videolarımızı izlemelerini tavsiye ederiz. Her ay o ayın en eğlenceli anlarını paylaşıyoruz böylece üyelerimiz hakkında ön izlenim şansınız olacak. Sizde sanal ortamda kaliteli zaman geçirmek istiyorsanız topluluğumuzu bir inceleyin. 18-30 yaş arasını kabul ediyoruz.

VMG Tanıtım Sayfası

• Rocket League [ANA KONU]

Golün birini ofsayttan yedik penaltımızıda vermedi yoksa yenerdik.

• https://gfycat.com/MatureAstonishingBongo

çok zevkli yeni mod ya kutu/key sistemi gelmiş birde kutu düştü bir kaç maç sonrasında bi 20 key almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

https://gfycat.com/MatureAstonishingBongo

çok zevkli yeni mod ya kutu/key sistemi gelmiş birde kutu düştü bir kaç maç sonrasında bi 20 key almak lazım

Kutu düştü, açayım açmayayım derken açtım bayıldık 3 lira:)
    ROAD HOG XL diye bi araba düştü, dandik skinlerden düşmediği iyi oldu bari.Rocket League [ANA KONU]

• tur1st kullanıcısına yanıt
    20 tane 31 tl yarı fiyata iniyor, daha almadım kutu bol düşerse 20li alırım tekli pahalı
  • Arkadaşlar arabaların kendine has özelliği varmı ben jipi kullanmayı seviyorumda hızı aynı olsada sanki manevralar daha yavaş?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.