Şimdi Ara

Rockford fosgate, Jl audio ve Cadence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
7.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar bu markalar arasında subwoofer ve amfi performansında en iyi olanı hangisi veya bu markalar kadar kaliteli marka varmı? Amacım 25 cm subwoofer ve mono amfi ile aracın içine tok ve tınısı hoş bir ses alabilmek. Şimdiden bu konuya değerli vaktnizi ayırdığınz için teşekkür ederimm..

• Rockfordun p1 modelini denemiştim 25cm orjinal ölçülü kutusunda, tonu çok güzeldi tepkileri netti, kicker gibi sert vurmuyor ama 150 watt rms 300 watt max idi sanırım şiddetli bas istiyorsanız tatmin etmeyecektir. Beslemesi daha kolay olacağından tercih edilebilir. JL audio Türkiyede çok yaygın değil maalesef denk gelmedim henüz. Youtube videolarını incelerseniz kullananların onun tonu içinde çok olumlu yorumlar var . Cadence 30cm ve üzeri modellerini dinleme fırsatım olmuştu JBL tarzında tonları. Belirttiklerinizin hepsi dünya çapında kendini kanıtlamış çok kaliteli markalar.
    Küçük hacimde güzel ton çalabilen markalara RE audio ve Hertz i ekleyebiliriz sanıyorum. Hiçbirinden pişman olacağınızı düşünmüyorum
  • Rockfoard punc P1S4-10 serisini inceledim 250w rms değeri var araç içine yeterli bi ses heralde maksatım gümbür gümbür olmasını istemıyorum ses tonunuda duyanların çok hoşuna gittiğini duyuyuyrm sende katılıysun buna sanırım tavsıyelerin için teşekkür ediyorumm..
  • Rockfoard Fosgate Punch P1S4-10 4 ohm 250w rms 500w speak subwofeerı punch P300-1 150 Watt x 1 @ 4 Ohm veya 300 Watt x 1 @ 2-Ohm mono amfi ile besleyebilirmiyim fikir verebilirmisiniz?
  • Sub modelini şimdi inceledim ama Power Handling: Peak: 300 watts RMS: 150 watts Impedance: Single 4 ohm görünüyor, benim dinlediğimde benzer özelliklerdeydi hatta bu olabilir P1 serisi demişlerdi. P3001 anfi bu subı tam besler 4 ohmda harika uyumlu çalarlar zaten birbirleri için üretilmiş olmaları lazım. Çift 4ohm bobinli subwoofer bulabilirseniz onuda 300rms besleyecektir. RF anfileri söylediği rakamları gerçekten hakkıyla verebiliyorlar , diğer uzakdoğu markaların 500-600rms gibi uçuk verilerinden çok daha kaliteli çalacaktır . Biraz hevesimi köreltmek adına şimdi çok kuvvetli bir sistem yapmayı planlıyorum, yoksa aklımdaki subwoofer ve mono anfi belirttikleriniz olacaktı. Almadan önce mutlaka RE audioyu dinlemenizi öneririm son günlerde şiddetle önerildiğini duyuyorum.

Edit: Rockford Fosgate P1-1X12 yeni serisi 250rms miş gerçekten, P3001 anfi tam besleyemez, güzel ses alırsınız ama tüm frekansları her seste veremez tam randıman alamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktugvw -- 18 Ekim 2012; 14:28:32 >

• Bende duydum göz ardı edilmicek bi kalite ama fazlada bilgim yok peki bana bu marka üzarinden 25 cm subwoofer ve mono anfi önereblirmisin? Hangi sitede online satış üzerinden alabilirim?
  • Sıfır olarak anfinin bulunması çok zor bence, kendileriyle ilgim yok reklam olmasın birçok konuda adının verildiğini gördüm :) aktepe sound da RF P1 olması lazım orjinal kutusuyla birlikte ilanları var . Anfiyi 2.el olarak bile bir iki tane görebildim webde, anfi konusunda biraz daha esnek olabilirsin, Hertz HE4 anfi kullanıyorum ben 4X70 @4 ohm ve köprüde tek kanal 4Ohmda 200rms veriyor. 250rms subwoofer bağlı , sesi çok temiz çok memnunum. Hertzi marka olarak tavsiye ederim ama mono anfiler için 250 rms ciddi bir güç değil bilindik markaların rahatlıkla başa çıkabileceğini düşünüyorum çok masraf yapmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KEF vs. JBL
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Re audiyonun rex 12 d4 modelini kullanıyorum gayet memnunum 4+4 ohm tonlaması gayet iyi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugvw

Sıfır olarak anfinin bulunması çok zor bence, kendileriyle ilgim yok reklam olmasın birçok konuda adının verildiğini gördüm :) aktepe sound da RF P1 olması lazım orjinal kutusuyla birlikte ilanları var . Anfiyi 2.el olarak bile bir iki tane görebildim webde, anfi konusunda biraz daha esnek olabilirsin, Hertz HE4 anfi kullanıyorum ben 4X70 @4 ohm ve köprüde tek kanal 4Ohmda 200rms veriyor. 250rms subwoofer bağlı , sesi çok temiz çok memnunum. Hertzi marka olarak tavsiye ederim ama mono anfiler için 250 rms ciddi bir güç değil bilindik markaların rahatlıkla başa çıkabileceğini düşünüyorum çok masraf yapmana gerek yok.

Arkadaşım bende zaten o siteden almayı düşünüyordum :) hatta alacağım ürünüde ordan buldum umarım çakması falan değildir güvenilir bi site sanırım? bulduğum üründe ''ROCKFORD FOSGATE P2D2 10 25 CM PUNCH P2 2 OHM DVC SUBWOOFER'' amfi olarakta ROCKFORD FOSGATE P300 1 300W MONO AMPLİFİKATÖR düşünüyorum acaba bu amfi subwooferı besleyebilirmi? midlerimi ve ovallerımı 4 kannalla besleyebılceğm anfim var eskıden kalma :)

amfi özellikleri;

Kanal sayısı : 1
    Anma Gücü (RMS Sürekli Güç) : 150 Watt x 1 @ 4 Ohm
    300 Watt x 1 @ 2-Ohm

Toplam Güç (Nominal Güç toplamı) : 300 Watt RMS

subwoofer özellikleri ;

Boyut;10 " 25 cm
    Nominal Empedans: 2-Ohm Çift
    Güç Kullanımı (Watt RMS) : 300 Watt RMS
    600 Watt Maks

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTncy

Re audiyonun rex 12 d4 modelini kullanıyorum gayet memnunum 4+4 ohm tonlaması gayet iyi tavsiye ederim.

Arakadaşım bende bu ürünün 25 cm olanını inceledım REX10D4 modeli bunu besleyebilceğim mono amfi önerirmisin subwoofırla aynı marka olması tercihimdir.
  • Arkadaşlar elimde mevcut olan hoparlörüm;
    Pioneer TS-G1312i mid+tiz hoparlör 13 cm rms 25w peak 130 +Pioneer TS-A6974S oval hoparlör 6*9 rms 80w peak500 bunları pioneer Pioneer GM-3400T amfi ile besleyebilirmiyim?

Amfi Özellikleri;
    CEA 2006 Güç (Thd + N = 1%) : 60W RMS X 2
    Sürekli güç çıkışı (RMS) : 14.4V (20Hz-20kHz/4?): 2 x 60W / 1 x 175 W (bridged)
    :14.4V (20Hz-20kHz/2?) : 2 x 85W
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzngky

quote:

Re audiyonun rex 12 d4 modelini kullanıyorum gayet memnunum 4+4 ohm tonlaması gayet iyi tavsiye ederim.

Arakadaşım bende bu ürünün 25 cm olanını inceledım REX10D4 modeli bunu besleyebilceğim mono amfi önerirmisin subwoofırla aynı marka olması tercihimdir.

RE nin mono anfi olarak en alt modeli bu.Sed elektroniği telefonla bi ara sor bu model mevcutmu yada getirebiliyolarmı bu anfi ile çokta güzel beslersin

RE AUDİO DTS 1000.1

Class D, Monoblock, High Speed Power Bass Amplifier

SKU #: DTS 1000.1
    Class: D
    Channel: 1 CH
    Dynamic Power: 1600 W
    RMS Power (4Ω@14.4V): 330 W x 1
    RMS Power (2Ω@14.4V): 560 W x 1
    RMS Power (1Ω@14.4V): 800 W x 1
    SN Ration: 80 dB
    THD: 0.05 %

- hide

Effective Damping Factor: 150@4 ohm
    Output Regulation: 0.12 dB@4 ohm
    Remote Bass Gain: Yes
    Thermal Protection: Yes
    Short Protection: Yes
    Reverse Polarity Protection: Yes
    Heatsink Size(Length): 330 mm
    Fuse Rating: 30 A x 3

Rockford fosgate, Jl audio ve Cadence

• Arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkür ediyorum. Sed elektroniğin online satış sitesine baktım subwoofer var ama amfi gözükmüyor ama yarın muhakkak arıcam telefondan birde bu amfi dispiritörün kendı sitesinde yokken gittigidiyor da satışı var acaba çakma olasılığı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzngky

Arkadaşım ilgin ve alakan için teşekkür ediyorum. Sed elektroniğin online satış sitesine baktım subwoofer var ama amfi gözükmüyor ama yarın muhakkak arıcam telefondan birde bu amfi dispiritörün kendı sitesinde yokken gittigidiyor da satışı var acaba çakma olasılığı varmıdır?

olumsuz bi durum olacağını sanmıyorum ama sen yinede bi araştır istanbuldaisen gidip bak.
  • Malesef kardeşim antalya gibi olanakları kısıtlı bi şehirdeyim burdaki esnaflarda stoklarındaki malları satmak için kötü olsada öve öve satmaya çalışırlar mecbur online sitelerden alıcam sizin gibi değerli arkadaşlarımın yardımları sayesınde inşallah güzel bi tesisat kurmayı başarıcam :)
  • RE AUDIO DTS 1000.1 güzelmiş gerçekten, antalyayı bırak istanbulda bile çok bulunabilir bir marka değil RE ,çok nadir subwoofer modeli var anfilerine hiç rastlamadım henüz, fiyatını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goktugvw

RE AUDIO DTS 1000.1 güzelmiş gerçekten, antalyayı bırak istanbulda bile çok bulunabilir bir marka değil RE ,çok nadir subwoofer modeli var anfilerine hiç rastlamadım henüz, fiyatını bilen var mı?

re audio nun dispiritörü sed elektronik online satış sitesinde (http://www.sedmarket.com/) baktım subwooferlar var ama amfileri yok yarın arayıp sorcam varsa ellerınde burda da paylaşırım arkadaşım..
  • DTS 1000.1 444 lira fiyatı var gittigidiyorda sed elektronik te

http://www.reaudio.com/amps.php
  • quote:

DTS 1000.1 444 lira fiyatı var gittigidiyorda sed elektronik te

http://www.reaudio.com/amps.php

Gittigidiyorda ki ürünlere pek güvenemiyorum jbl subwoofer sipariş etmiştim çakma yollamışlar anlamasak elimizde kalıcaktı geri yolladım :)
  • punch p2 güzel tatlı sesi var iyide se alıyoruz elimdekini satacağım çift bass var punch 38cm kabini ile birlikte 650 tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.