Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D8 ile ilgili iki gün önce başka bir başlıkta sorduğum soru sanırım gözünüzden kaçtı, burada tekrarlıyorum, cevaplayabilirseniz sevinirim.

Haftasonu D8'i Kadıköy Eksen Bilgisayar'da inceledim. Sıfır ölü piksel garantisinden bahsedilmedi, 3 ölü pikselden sonra değişim yapıldığı söylendi. Bu konuya netlik getirebilir misiniz?

Bir de, almak istediğimde sadece teşhirdeki ürünün olduğu, Mecidiyeköy'de de teşhirde bir adet D8 olduğu ve ithalatçıda da bulunmadığı söylendi. Ben de teşhir ürünü almak istemediğimden vazgeçtim.
    Stok durumunu da bildirebilirseniz sevinirim.
  • Bugün itibari ile SPEC Rockpad Q9RET modelinden 2 adet sipariş verdim.
    Hem Eksen bilgisayarda online satış departmanındaki Emre Bey'e Hemde forumda yardımlarını esirgemeyen SPEC_Bilisim' e teşekkürlerimi sunuyorum.

İçerik ve kullanım bakımından incelemelerimi yapıp sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

bu d 8 tam ebat olculeri nedir acaba ?
    kilif alicamda netten birde ipad mini 7,9 "bun kiliflari uyarmi ?
    olcup bilgi verirmisiniz

D8 modelinin ölçüleri: 199mm boy, 151mm genişlik ve 9mm kalınlık

Benim siparisimi verdinizmi kargoya acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir saatlik videolari izleyebilecegim pdf chm dosyalarini okuyabilecegim samsung gibi kalemi olan ve internette rahatca dolasabilecegim ekrani kaliteli bir cihaz onerebilir misiniz?

• http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-deri-kilif-kalem-hediye/02.049.4561.0010

fena değilmiş bu da... düşünülebilir. işlemcisi bir de quad core olaydı kesin alınırdı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-deri-kilif-kalem-hediye/02.049.4561.0010

fena değilmiş bu da... düşünülebilir. işlemcisi bir de quad core olaydı kesin alınırdı..

Pardon ama eğer başka firma reklamı yapmaya çalışmıyorsanız neden aynı işlemci, daha düşük ekran ve daha düşük pil kapasitesine sahip olmasına rağmen 30$ daha pahalı bir ürünü bu da iyiymiş diye yazıyorsunuz?

Ayrıca aynı fiyata quad-core'unu veriyoruz zaten, kesin alacaksanız eksen'de aynı fiyata quad-core'u mevcut, üstelik ha ayüksek bellek, daha yüksek pil ve daha yüksek çözünürlük ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

Bugün itibari ile SPEC Rockpad Q9RET modelinden 2 adet sipariş verdim.
    Hem Eksen bilgisayarda online satış departmanındaki Emre Bey'e Hemde forumda yardımlarını esirgemeyen SPEC_Bilisim' e teşekkürlerimi sunuyorum.

İçerik ve kullanım bakımından incelemelerimi yapıp sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum

Merhaba hocam hayırlı olsun. sizinle pm den yazışmıştık. ben halen kararsızım :( birden cube U33GT modeline kaydım.. cihaz hakkında detaylı incelemeni sabırsızlıkla bekliyorum.

Tşk.ler.
  • http://www.aliexpress.com/item/9-7-Yuandao-N90-FHD-Vido-N90FHD-RK3188-quad-Core-Tablet-PC-Retina-Screen-2048x1536-Pixels/827379304.html
    http://www.aliexpress.com/item/9-7-2G-RAM-Retina-2048-x-1536p-Android-4-1-Tablet-PC-Visture-V97HD-Quad/760464202.html
    Evet iki cihazda şu an için genelde bütün kullanıcıların ben dahil çoğunluğun tercih edeceği ürünler.
    Özellikle visture markası saniyorum kamera ,bluetooth ,ram ve özelliklede 10000 mah değerindeki bataryasıyla tam istenilen cihaz.
    Eğer rk 3188 li cihaz öncelik vereceksiniz ilk ürünler bu donanımlarda olmalıdır saniyorum ve uygun fiyatlada çok rağbet göreceğine bayağı bir eminim

mesajım spec bilişimedir aslında, hulktan alıntılama yaptım fazla yer işgal etmesin diyerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 25 Nisan 2013; 0:23:27 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

http://www.hizlial.com/artes-d9702-97-ips2-16gb-blue-android-41-jellybean-wi-fi-deri-kilif-kalem-hediye/02.049.4561.0010

Pardon ama eğer başka firma reklamı yapmaya çalışmıyorsanız neden aynı işlemci, daha düşük ekran ve daha düşük pil kapasitesine sahip olmasına rağmen 30$ daha pahalı bir ürünü bu da iyiymiş diye yazıyorsunuz?

Ayrıca aynı fiyata quad-core'unu veriyoruz zaten, kesin alacaksanız eksen'de aynı fiyata quad-core'u mevcut, üstelik ha ayüksek bellek, daha yüksek pil ve daha yüksek çözünürlük ile.

ben bişi sormak istiyorum

D9ret modelindeki
    cortex a9 ve Mali400 mü daha iyi

yoksa ;

Q9ret modelindeki
    cortex a7 ve power vr mi daha iyi.

• başlığa 199 dolar yazarak neden insanları kandırıyorsunuz kdv'yi neden eklemiyorsunuz yoksa fiş istemeyene 199 dolar diyerek vergi kaçırmayı mı düşünüyorsunuz? ayrıca fiyat neden dolar olarak gösteriliyor Türkiye'de yaşıyoruz amerika'da değil fiyatı küçük göstermek müşteri çekmek için elinizden geleni yapmışsınız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 25 Nisan 2013; 0:00:01 >
  • konuyu yeni gördüm.

bende 9 inch ve üstü tablet arıyorum. oyun oynamak benim için çok önemli. üst düzey bütün oyunları oynamak isterim.

takipteyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Merhabalar, "Q9RET" model isimli ürün için eksen bilgisayar'ın sitesinde bluetooth var demesine rağmen muadil ürün olarak pandawill linkini verdiğiniz PD80 Wise modelinde bluetooth özelliği yok görünüyor. Bu duruma bi açıklık getirirseniz sevinirim.

Merhaba,

Eksen Bilgisayar'ın web sitesindeki ürün açıklamaları sadece düz metin formatında olabildiği için teknik özellikleri siteye kendileri ekliyorlar fakat yukarıda başka bir arkadaşın da bahsettiği gibi bazı hatalar olabiliyor. Bugün kendilerine tüm ürünler için detaylı metin tabanlı açıklamaları gönderiyoruz, yarın daha doğru ve daha açıklayıcı bir ürün açıklaması sitede olacaktır.

Dediğiniz doğru, Q9RET modeli PD80 Wise'ın birebir aynısıdır ve üründe Bluetooth bulunmamaktadır. Üründe ayrıca ses açma kapama tuşu da bulunmamaktadır, ses açma kapama tuşları arabirime eklenmiştir.

Tam teknik özellikleri aşağıda listeliyorum:
    Allwinner A31 Quad-Core, Cortex A7
    Android 4.1
    Memory: DDRⅢ 2GB
    Nand flash: 16GB
    9.7 inch Retina (2048*1536)
    5-touch capacitive screen
    Camera: front 2M/ rear 5.0M (with auto-focus)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    3.5mm standard headphone jack
    Support TF card; can support up to 32GB
    Dimension: 241*185*9.9mm
    Built-in 3.7V 8000mAh Li-battery
    DC 5V/3A

Şu android 4.1 durumu ne olacak. 4.2 gelir mi? Malum Android de donanımsal olarak ram ne ise yazılım yönünde güncelleme de o.

Yani bu ürüne android 4.2 görebilecek miyiz. Zira 4.2 yayında ve yani yeni gelecek ürünü 4.2 ile bekliyor insan.

• Konuyu dagitmak istemem ama bende arkadaslarin dedigi gibirk rk3188 modeline yoneldim. Getirirseniz cok memnun okacagiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Şu android 4.1 durumu ne olacak. 4.2 gelir mi? Malum Android de donanımsal olarak ram ne ise yazılım yönünde güncelleme de o.

Yani bu ürüne android 4.2 görebilecek miyiz. Zira 4.2 yayında ve yani yeni gelecek ürünü 4.2 ile bekliyor insan.

Resmi olarak Allwinner A31 çipseti sadece Android 4.2 ve üzerini destekliyor zaten:http://en.wikipedia.org/wiki/Allwinner_A31

Hatta Windows8 desteği de var ama o iş nasıl olacak bizim de bir fikrimiz yok

Şaka bir yana Android 4.2 desteğinin ürüne Mayıs ayı içinde gelmesini bekliyoruz, yine de Android 4.2 güncellemesi ile cihazların uçacağını düşünmeyin çünkü bu sürümde de firmware yerine oturana ve hatalar giderilene kadar belli bir süre geçecektir.

• Q9RET model tablet alan arkadaşlar mutlaka google play'den nstools programını kurup işlemciyi 1.2'ye çekin çok fark ediyor.
    Bilgisayara bağlamadan önce mutlaka sürücülerini yükleyin yoksa tablet hafızasını göremezsiniz.
    Benim tavsiyem Phoenix Suit Packet programını önceden kurun.
    Umarım herkes benim kadar memnun kalır.
    Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze-84

Q9RET model tablet alan arkadaşlar mutlaka google play'den nstools programını kurup işlemciyi 1.2'ye çekin çok fark ediyor.
    Bilgisayara bağlamadan önce mutlaka sürücülerini yükleyin yoksa tablet hafızasını göremezsiniz.
    Benim tavsiyem Phoenix Suit Packet programını önceden kurun.
    Umarım herkes benim kadar memnun kalır.
    Saygılarımla

usb sürücülerini internetten mi buldunuz? yoksa, tabletin yanında cd de kayıtlı mı geliyor?
    güle ğüle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: frux
    usb sürücülerini internetten mi buldunuz? yoksa, tabletin yanında cd de kayıtlı mı geliyor?
    güle ğüle kullanın

PhoenixSuit yazılımını kurarsanız sürücüler otomatik yükleniyor. Allwinner A31 tabletlerle ilgili birşeyler yapmak isteyen herkes önce PhoenixSuit kurmalı.

PhoenixSuit kurulumu için detaylı açıklamalar sitemizde mevcut:http://www.spec.com.tr/phoenix_suit_yukleme
  • gelecek ay geleceğini söylediğiniz Rockchip RK3188 işlemcili modellerin özellikleri ve 3 aşağı 5 yukarı fiyatı hakkında bir bilgi vermeniz mümkünmü?
    daha öncede sormuştum ayrıca soran başka arkadaşlarda vardı ama sizden cevap gelmedi.
    eğer özellikleri hakkında bir bilgi verebilirseniz en azından beklemeye değip değmeyeceğine karar verebilir tablet almayı düşünenler
    iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanahmet

gelecek ay geleceğini söylediğiniz Rockchip RK3188 işlemcili modellerin özellikleri ve 3 aşağı 5 yukarı fiyatı hakkında bir bilgi vermeniz mümkünmü?
    daha öncede sormuştum ayrıca soran başka arkadaşlarda vardı ama sizden cevap gelmedi.
    eğer özellikleri hakkında bir bilgi verebilirseniz en azından beklemeye değip değmeyeceğine karar verebilir tablet almayı düşünenler
    iyi çalışmalar

Şu an planlama aşamasındayız. Eğer getirirsek de RK3188 Retina ekran olmayacak.

Getirmeyi düşündüğümüz model 10.1" 1280x800 IPS ekranlı ve Bluetooth'lu RK3188 modeli ancak kamera,bellek,depolama kapasitesi vs. gibi konularda henüz son kararımızı vermedik.

Fiyat olarak düşündüğümüz aralık yine 199$ - 229$ arası.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

bir saatlik videolari izleyebilecegim pdf chm dosyalarini okuyabilecegim samsung gibi kalemi olan ve internette rahatca dolasabilecegim ekrani kaliteli bir cihaz onerebilir misiniz?

Arada kaynadi :)

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.