Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7veren

quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Hyundai T7S önceki sayfalarda isteyen varsa bakmadım bu sayfada +4 olmuş

Ben de Hyundai T7S getirilirse almayı düşünüyorum.

aynen ben dee
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

quote:

Orijinalden alıntı: 7veren

quote:

Orijinalden alıntı: adimavi

Hyundai T7S önceki sayfalarda isteyen varsa bakmadım bu sayfada +4 olmuş

Ben de Hyundai T7S getirilirse almayı düşünüyorum.

aynen ben dee

+1

• Merhaba spec bilisim yetkilisi

ben bir tablet arıyorum

digiturkplay uygulamasını sorunsuz çalıştırıp, hdmi ile lcd tv ye aktarıp izlememi sağlayacak

arada internetten gazete izleyip, seyehatlerde film izleyebileceğim

tavsiyeniz nedir acaba? sizin tüm modellerinizde hdmi varmı

digiturkplay uygulamasını deneyebiliyormusunuz

tabi birde usb modem çalıştırabilecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinty -- 26 Nisan 2013; 17:36:04 >
  • Merhabalar arkadaşlar.
    Bugün cihazım geldi

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

Rockpad Q9ret. gerçekten bugün elimden düşüremedim. oyundu uygulamaydı derken baya kurcaladım.
    düşünün şarjı bile fabrika çıkışlı yarımdan az dolu gelmesine rağmen beni 3 saatten fazla idare etti. şarjını komple bitirdikten sonra cihaz kapalıyken ilk şarj olarak 12 saat şarjda bekleticem.

performansına gelicek olursak gerçekten çok iyi. ekran kalitesi, oyunlardaki performansı, elinize aldığınızdaki o incelik...
    valla tek eksiği blutooth olamayışı sanıırm. onun haricinde bir eksiklik bulamadım ben

• http://www.androidmall.co.uk/cube-u30gt2-peas-2-quad-core-tablet-pc-10-1-inch-ips-retina-android-4-1-bluetooth-hdmi-32gb-white.html

bu da bluetooth.lu olan benzer bir ürün., fiyat neredeyse aynı, 25 tl kadar daha düşük. ama yurtdışı olacağı için değmez sanırım.

hafızası 32 GB daha yüksek, pil gücü biraz daha düşük.

siz ne düşünüyorsunuz?
  • Beyler Q9ret mi yoksa u30gt2 mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare

Beyler Q9ret mi yoksa u30gt2 mi?

Evet bu sorunun cevabını bekliyoruz....
  • 7" 1280*800, pil gücü yüksek 3G'li bir model için beklemedeyim. Haziran sonuna kadar almış olmayı planlıyorum.
  • çin malı ürünlerin en büyük sıkıntısı wifi sorunu diye biliyorum yan odadaki modeme bile bağlanmakta güçlük çeken tabletler var bu bu tableti alanlar acaba bilgi verebilirmi wifi çekimi nasıldır
  • Rockpad D8 modelini bu hafta içi almayı düşünüyorum. gittigidiyor'daki bu satışın size ait olduğunu daha önce söylemiştiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/spec-rockpad-d8-dualcore-8-quot-aluminyum-kasa-table-82646410

Peki burdan almakla eksenbilgisayar'dan almak arasında bir fark var mıdır acaba fiyat farkından başka? Bu konuda bizi biraz bilgilendirirseniz gerçekten iyi olur. Yani eksenbilgisayar sitesinden aldığımızda muhatabımız yine specbilisim mi olacak?

Bir de iade koşulları nelerdir? Mesela ben 1 hafta kullandıktan sonra, eğer ürünün performansından memnun kalmazsam nasıl bir sürec işlenecek?

Ve benim için önemli olan diğer kücük bir ayrıntı ise; usb'den şarj olup olmadığı?

Ayrıca fiyat/performans'tan öte; sizin ilgili, bilgili, nazik ve konuya hakim tavrınız beni bu ürünü secmemde gerçekten çok etkiledi. Ayrıca satış sonrası desteğinizde tatmin edici düzeyde. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 27 Nisan 2013; 19:48:14 >

• Arkadaslar sorulariza cvp vermek istiyorum.
    İlk once wifi den baslaym. Wifi cekim gucu ne cok kotu nede super. Ama ben internete bir alt kattaki komsumun internetinden baglaniyorum sorunsuz bir sekilde. Ama arkadasin evinde test ettik. Onun evinde odasi ile salon mesafesi cok uzun ve cok duvar var. Birde kulladiginiz modemin sinyal verme gucude iyi olmali. Hep sorunu tabletlerde aramamak lazim.

İkinci husus urunu bana sorarsaniz eksenden alin. Gittigiyorda sizinle ilgilenen muhattap olucak kisi yok. Eksende online satis bolumune bakan Emre bey 10 numara birisi.ben eksen blgisayardan aldim.ayrica en onemlisi eksene yeni guncellenmis sekilde carsamba gunu stoklara girdi urun. Diger firmalarda eski surum var.

Son husu urunu aldiniz begenmediniz iade soz konusu degil. Yasa geregi tum sarjli aletletlerde boyle bir imkan yok. Ama aldiniz arizali sorunlu cikti urun birebir degisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q9ret mi yoksa u30gt2 mi?
  • Q9ret
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

Q9ret

Neden desem? diğerinin özellikleri daha iyi. Q9RET'i tercih etme nedeniniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

quote:

Q9ret

Neden desem? diğerinin özellikleri daha iyi. Q9RET'i tercih etme nedeniniz nedir?

Q9ret Kaç puan alıyor antutu testinde?

Cube u30gt2 16000 puan civarı alıyor
  • quote:

Arkadaslar sorulariza cvp vermek istiyorum.
    İlk once wifi den baslaym. Wifi cekim gucu ne cok kotu nede super. Ama ben internete bir alt kattaki komsumun internetinden baglaniyorum sorunsuz bir sekilde. Ama arkadasin evinde test ettik. Onun evinde odasi ile salon mesafesi cok uzun ve cok duvar var. Birde kulladiginiz modemin sinyal verme gucude iyi olmali. Hep sorunu tabletlerde aramamak lazim.

İkinci husus urunu bana sorarsaniz eksenden alin. Gittigiyorda sizinle ilgilenen muhattap olucak kisi yok. Eksende online satis bolumune bakan Emre bey 10 numara birisi.ben eksen blgisayardan aldim.ayrica en onemlisi eksene yeni guncellenmis sekilde carsamba gunu stoklara girdi urun. Diger firmalarda eski surum var.

Son husu urunu aldiniz begenmediniz iade soz konusu degil. Yasa geregi tum sarjli aletletlerde boyle bir imkan yok. Ama aldiniz arizali sorunlu cikti urun birebir degisiyor.

Eğer internetten alım yapıldıysa hiç bir neden göstermeksizin 7 gün içinde iade hakkı vardır tüketicinin .

(Son husu urunu aldiniz begenmediniz iade soz konusu degil.Yasa geregi tum sarjli aletletlerde boyle bir imkan yok.) Böyle bir ibare hiç bir yeerde okumadım görmedimde nerden çıktı bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 27 Nisan 2013; 23:27:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

quote:

Arkadaslar sorulariza cvp vermek istiyorum.

Eğer internetten alım yapıldıysa hiç bir neden göstermeksizin 7 gün içinde iade hakkı vardır tüketicinin .

(Son husu urunu aldiniz begenmediniz iade soz konusu degil.Yasa geregi tum sarjli aletletlerde boyle bir imkan yok.) Böyle bir ibare hiç bir yeerde okumadım görmedimde nerden çıktı bu ?

kişisel bakım ürünleri tek kullanımlık ürünler cd dvd parfüm vs dışında herşeyi iade edebilirsiniz.

• Evet aynende dediğin gibi arkadaşım bu kısmı ilave etmekle tanım tam olarak yerini bulmuştur tebrik ederim
  • Cep telefonu, notebook tablet vb. ürünler yani şarj edilebilme özelliği olan tüm cihazlar sizin söylediğiniz kapsama girmiyor die bilirum.
  • quote:

Cep telefonu, notebook tablet vb. ürünler yani şarj edilebilme özelliği olan tüm cihazlar sizin söylediğiniz kapsama girmiyor die bilirum.

Bu gibi ürünleride kutuları açılmamak şartıyla 7 gün içinde iade hakkına sahipsiniz, kutuyu açıp kullandıysanız ve arıza varsa yine 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz.. Şayet aldığınız ürün size, kullanma klavuzunda/kataloğunda/broşüründe vaad edilen özellikleri içermiyorsa yine iade hakkınız var..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.