Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hizli aldan q9red tablet aldim. Android 4.2.2 İle geldi. Sarzi su gibi içiyor. Arkada kamera olmasaymis daha iyiymis. Kameranin içinde toz var yahu sifir urunde,. Hem odaklamiyor hem görüntü rezalet. Ekran çok güzel fakat parlakligi hayal kirikligina uğrattı beni. Aksam ev ortaminda yeterli lakin gündüz çok yetersiz. Büyük bir hevesle aldim ama maalesef iade edeceğim içindeki pilin 8000 mah olduğuna inanmiyorum. Wi-Fi çekiminde bir sıkıntı olmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spec bilişimin siteside çalışmıyor bende wifi sorunu yüzünden göndereceğim gönderebilirsem. kişisel görüşüm bu tabletin wifisi problemli ne yapılırsa yapılsın arada bir duvar olmasına rağmen 3 diş çekmesine rağmen bağlanmıyor her şeyi denedim sadece modemin olduğu odada sorun çıkarmıyor 3 diş çeken yerde bağlanmaması yazılımsal değil donanımsal wifi yetersiz kalıyor...
  • Bende rockpad d8 var şu ana kadar gördüğüm en iyi tablet diyebilirim kullanıyorum ekranı Full Hd 4 çekirdek ekran kartı var oyunlar kasmadan süper oynanıyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Bugün D8 modelini inceledim.Dediğiniz gibi kasası aynıymış.. kasa yapısı oldukça kaliteli ve sağlam görünüyordu..
    Artık satın alıp, inceleme yapanların yorumlarını bekliyeceğiz

Hocam bunun ekran koruyucusunu bi yerden temin edebilirmiyiz ? lazımda .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

quote:

Bugün D8 modelini inceledim.Dediğiniz gibi kasası aynıymış.. kasa yapısı oldukça kaliteli ve sağlam görünüyordu..

9.7 inç ekran koruyucular uyar sanırım.. Gitti...da veya sahib.... de satanlar var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

9.7 inç ekran koruyucular uyar sanırım.. Gitti...da veya sahib.... de satanlar var..

Tablet 8" çok fark etmezmi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tablet 8" çok fark etmezmi ?

Aradan uzun zaman geçmiş, d8 modeli 8 inç'ti doğru.. Konuda tableti satan firma yetkilisi orjinal markasının youtube inceleme linklerini vermişti..
    Orjinal markasına göre aliexpress'te bulabilirsin sanırım.. Ben ekran koruyucuları hep aliexpress'ten satın alıyorum..
    15 günde adresine gelir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nerden alcaz bunu arkadaşlar? sanırım n11 de var bir tek.
  • Şu an Q9RET modelini 166$+KDV fiyat ile Eksen'den alabilirsiniz:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx
    Tüm ürünler artık Android 4.2 yüklü olarak geliyor, pil ömrünü uzatan modifiyeli 4.2 firmware için de sadays'ın açtığı inceleme başlığını takip edebilirsiniz.
  • Artes Q972 ile Rockpad Q9RET model arasında kaldım arkadaşalar hangisini almalıyım sizce?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.