Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eksen Bilgisayar'da 1$ = 1.82 TL kur kampanyası ile 9.7" Quad-Core İşlemcili Retina ekranlı Rockpad Q9RET modelini şimdi KDV Dahil 460TL'ye alabilirsiniz!

Üstelik yenilenen wireless anten tasarımı ile şimdi wi-fi çekim gücü çok daha kuvvetli! Dilerseniz Eksen Bilgisayar mağazalarında kendiniz wi-fi çekim kalitesini test edebilirisiniz!

Ürün linki:http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPEC_Bilisim -- 23 Temmuz 2013; 16:20:37 >

• linki arkadaşım verdi ama düşündüm arkadaş 100 lira fazla veririm asus samsung alırım hiç gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScriptKidie

linki arkadaşım verdi ama düşündüm arkadaş 100 lira fazla veririm asus samsung alırım hiç gerek yok

Tercih meselesi saygı duyarız ama Türkiye'de garantili olarak bu ekran boyutlarında 699TL'den aşağı alabileceğiniz bir Samsung veya 900TL'den aşağı alabileceğiniz bir Asus tablet bulunmuyor.

Üstelik Samsung'un 699TL'lik Galaxy Tab ürünü Allwinner A20 ayarında işlemciye sahip yani benzer özellikte bir ürünü normalde 250-300TL civarına alabilmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

200TL seviyesinde bu tip bir tablet bulmanız mümkün değil. 300TL seviyesinde IPS ekranlı ve çift çekirdekli D10 modelimiz Temmuz ayı sonunda stoklarımızda olacak ama dahili 3G özelliği bulunmuyor.

D10 için haber varmı..

nedense hep zor soruları soruyorum galiba .
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

200TL seviyesinde bu tip bir tablet bulmanız mümkün değil. 300TL seviyesinde IPS ekranlı ve çift çekirdekli D10 modelimiz Temmuz ayı sonunda stoklarımızda olacak ama dahili 3G özelliği bulunmuyor.

D10 için haber varmı..

nedense hep zor soruları soruyorum galiba .

Kusura bakmayın D10 modelimizin ithalatı Ramazan ayı sebebiyle biraz ötelendi. Ramazan sonrası için bir planımız var ama şu an kesin bilgi vermek istemiyorum.

• SPEC_Bilisim S kullanıcısına yanıt
    benimde şöyle bir isteğim var, en az 9.7" olacak şekilde bir tablete ihtiyacım var, olmazsa olmaz şartım ise navigasyon olması yani dahili gps şart. ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

benimde şöyle bir isteğim var, en az 9.7" olacak şekilde bir tablete ihtiyacım var, olmazsa olmaz şartım ise navigasyon olması yani dahili gps şart. ne önerirsiniz

BÜyük boy tabletlerde genelde navigasyon özelliği pek sunulmuyor, takdir edersiniz ki çoğu insan 5" boyunda navigasyon cihazı kullanıyor ve 7" navigasyonlu tabletler bile araçta kullanım için büyük geliyor.

10" bir tablette navigasyon özelliği olması araçta kullanım açısından çoğu insana gereksiz geliyor bu sebeple üreticiler genelde büyük boy tabletlerde GPS opsiyonu sunmuyorlar.
    araç içi devamlı bir kullanım söz konusu değil zaten ancak gps şart. flytoch superpad markalarda samsung tablarda vs var yok değil ancak sizdeki bir üründe varsa almak isterdim
  • Android Version 4.2.2 firmware ne zaman çıkacak çok geç kaldınız
  • 2 ay önce aldığımız ve 6 yaşındaki oğlumun tüm zulmüne rağmen hala çalışmayı başabilen s10 tabletimizde şöyle bir sorun oluştu;
    hafıza kartını dışarı atıyor :) evet ben takıyorum, o dışarı atıyor ben de selobantla kapattım üstünü ama neden olabileceği hakkında fikri olan var mı?
    24 temmuzda eksen bilgisayara 1 adet rockpad d8 siparişi verdim
    30 temmuz halen ürününüz tedarik aşamasında yazıyordu
    Bunun üzerine firmayı arayıp bu sürenin uzun olduğunu ve siparişimi
    iptal etmek istediğimi söyledim cevap olarak isim alayım dedi verdim
    Tamamdır siparişiniz iptal edildi dedi ve saniyesinde durum sayfaya yansıdı
    Hepsi Bu !
    Sizi bu COOL tavırlarınızdan dolayı tebrik ediyorum...
  • bugün itibariyle bir tanıdığıma d9 ret aldım eksen'den..eve geldim cihazı açtım..sarjı azdı.,sarjı taktım cihaz sarj almıyor..benim kendi cihazımın sarjını taktım sarj almaya başladı..bide bunun üzerine yetmezmiş gibi cihazda hiç ses yok..ayarlara bakktım hepsi full olmasına rağmen cihazda ses yok..yaşadığım hayalkırıklığını tahmin edersiniz..üstüne birde arkadaşa rezil olduk ''tavsiye ettiğin cihaz boyleyse'' diye..bakalım pazartesi cihazı iade etmeye götüreceğim..inşallah problem çıkarmazlar..
  • Q9RET model tablet almayı düşünüyorum fakat tablete pc de kullandığımız usb girişli kablolu veya kablosuz klavye mouse takabiliyormuyuz. yoksa piyasadaki tablet için kullanılan küçük klavyelerden mi kullanmak zorundayız. o klavyelerde de türkçe karakterler yok ne yapabiliriz.
  • Spec_Bilişim ; Eksenden Spec Rockpad aldım. Ürünümü 13 gün içinde toplam 3-4 saat kullandım fakat dün gece tarayıcıyı açtıktan 1-2 dakika sonra pat diye kapandı ve hiç açılmıyor. Daha ilk ayını bile doldurmadığı için değişim istiyorum, hiç kullanılmamış ürünün tamire gidip gelmesini kesinlikle kabul etmiyorum. Tüketici heyetine giderim böyle birşey olursa. Ayrıca değişimde siyah ve 2 GB Ram'i olan modeli ile değişim yaparlar mı 50 TL farkını ödersem bi konuya el atsanız.
  • Aynı tableti hızlı aldan aldım..

bugün teslim aldım ancak karton kutusunun dış naylan ambalajı yoktu. tablet koydukları çerçeveli kutunun köşelerinin hepsi köşelerinden yırtılmış ve şarz aleti içinde olması gereken poşetin dışındaydı. tableti koydukları poşette bantlı değildi neyse tabletin ekranında açılmayı bekleyen koruyucu film var.ekranda parmak izi rastlamadım ancak kamerasının üstünde minacık kılıcal çizgi var. anladım kadarıyla bu tablet başka bir kullanıcı tarafında iade edilmiş oda şansa bize gönderilmiş. Birde bu tablaeti alan arkadaşlar ilk geldiğinde içinde şarzı varmıydı yani ilk şarza koymadan tableti açabildiniz mi kurcalamak için? çünkü ben power düğmesine bastım malesef tableti şarzı yok açılmıyor. şimdiş şarza koydum daha önce aldığım tabletin içinde yüzde 70 şarz vardı bu tablet tamamen boş du.. sizdede ölemiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 26 Ağustos 2013; 0:29:23 >
  • Maalesef SPEC Rockpad Q9RET tabletim bozuldu. Açılışta ekranda android simgesi gözüküyor tepki vermiyor.
    Spec bilişime gönderdim cihaza Ainol Novo9 Spark firmware yüklendiği için boot loop içine girmiş olabileceği Farklı bir firmware yüklenmiş olduğu için cihaz garanti dışı işlem görecektir, bununla ilgili çıkabilecek masrafları kabul ediyorsanız tamir işlemine başlayacağız, işlem sonucunda da cihazın düzelmesiyle ilgili bir garanti veremiyoruz. şeklinde cevap geldi.

1.Cihazda Ainol Novo9 Spark değil muadil cihaz olan Plug FORCE android 4.2 firmware yüklüydü (SPEC firması yazılımsal destek vermediğinden hala 4.2 yi çıkarmadı 4.1 sorunlu sürekli çöküyor bu nedenle android 4.2 yi yüklemek zorunda kaldım)
    2.Sorunun ne olduğundan emin değiller şu olabilir diyorlar ve tamir garantisi veremezken garanti dışı kaldı diyorlar.
    3 Cihazda donanımsal bir arıza olamaz mı dediğimde bilemiyoruz diyorlar...

Yasal süreç başlatmak zorunda kalacağım SPEC bilişimde tanıdığı olan arkadaş var mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggne -- 12 Eylül 2013; 19:21:30 >

• SPEC Rockpad D9RET kullanıcıları tableti öneriyor musunuz?
  • Arkadaslar allwinner a31 lerin performansı hic iyi değil. Rk3066 kar daha yuksek puan aliyor. Alincaksa 4 çekirdekli rockchip işlemci bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın yetkili şirket telefonlarınıza ulaşamıyorum.Ne oldu değiştimi bir arızamı var.?Daha önce Pm attım en son dün giriş yapmanıza rağmen cevap vermeye tenezzül etmemişsiniz.Benim sizde 2 adet arızalı cihazım var.Bunlar hakkında bilgiyi nereden alacağım.Ne ses var ne seda telefonlarınızda çalışmıyor.Pm cevap vermiyorsunuz?Ne iş?
  • serseri26 S kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde. Telefonlara ulaşılmıyor. Burdaki yetkilisine PM attım dönen olmadı. Göndereli bir ayı geçti, arızalı tabletimden ses seda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axilic -- 5 Kasım 2013; 11:07:30 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.