Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

Arkadaşlar Spec bilişim çalışanları özel mesajla bana yanıt verdiler, belirttiğim gibi benim problemim daha çok eksen bilgisayarla idi, bana 15 günün sonunda kullanılmış oldugu çok belli olan bir ürünü yolladılar, iade edebilirdim ama dogumgünü hediyesi oldugu için daha fazla ugraşmak istemedim, üstelik iade etsem para iademin kredi kartıma ne zaman tanımlanacagı bile belli değildi, Eksen bilgisayarla bir daha asla alışveriş yapmam, Faturamı dahi hala yollamadılar.

iyi de ürünü size göndermeleri için eksen bilgisayara kendileri yollamadı mı?zaten en başından beri ürünü değiştirmeye yanaşmıyorlardı mecbur kaldıkları için değiştirdiler benim buradan gördüğüm kadarıyla.ben de hediye alıcam o yüzden araştırma yapıyorum ama hem fiyatı arttı ürünün hem de müşteriye karşı tutumları biraz fikrimi değiştirdi.

• Benimle iletişim kuran yetkili, biz size gönderilmesi için Eksen bilgisayara yeni bir ürün gönderdik dedi, emin olmadan kimse için karalayıcı konuşmak istemiyorum, Emin olduğum şey, Eksen bilgisayar'ın alışveriş için iyi bir tercih olmadıgı.
  • quote:

Benimle iletişim kuran yetkili, biz size gönderilmesi için Eksen bilgisayara yeni bir ürün gönderdik dedi, emin olmadan kimse için karalayıcı konuşmak istemiyorum, Emin olduğum şey, Eksen bilgisayar'ın alışveriş için iyi bir tercih olmadıgı.

eksen hakkında bu kadar kesin konuşuyorken firma hakkında hala iyimser olmana şaşıyorum. :)
  • Evet altında bir bit yeniği olmalı değil mi?

Eksen bilgisayarla 15 günlük zaman zarfında en az 10 kez iletişim kurdum ve her defasında size gün içerisinde geri döneceğiz sözü verilip dönülmedi, Bırakın iletişim kurmayı artık ürünü iade etmekten dahi vazgeçtim, faturamı bile göndermediler.
    Spec bilişim iyidir, kötüdür yargısı taşımıyorum, iletişim kurdugum kişi (Onur bey) yardımcı olmak istedi, aradaki ayrımın tüketici gözüyle farkındayım sadece, yoksa firması ithalatçı olarak bu duruma en başta tavrını koymalıydı.
    Sanırım ilk mesajımda da belirtmiştim, ben bir daha Çin malı tablet almam, çevremde de almaya niyetlenen olursa kurumsal bir firmaya yönlendirmeye çalısırım. Zaten hiçbir Çinli markanın garanti süresi boyunca problemsiz kalacagına da inancım yok.
  • quote:

Evet altında bir bit yeniği olmalı değil mi?

Eksen bilgisayarla 15 günlük zaman zarfında en az 10 kez iletişim kurdum ve her defasında size gün içerisinde geri döneceğiz sözü verilip dönülmedi, Bırakın iletişim kurmayı artık ürünü iade etmekten dahi vazgeçtim, faturamı bile göndermediler.
    Spec bilişim iyidir, kötüdür yargısı taşımıyorum, iletişim kurdugum kişi (Onur bey) yardımcı olmak istedi, aradaki ayrımın tüketici gözüyle farkındayım sadece, yoksa firması ithalatçı olarak bu duruma en başta tavrını koymalıydı.
    Sanırım ilk mesajımda da belirtmiştim, ben bir daha Çin malı tablet almam, çevremde de almaya niyetlenen olursa kurumsal bir firmaya yönlendirmeye çalısırım. Zaten hiçbir Çinli markanın garanti süresi boyunca problemsiz kalacagına da inancım yok.

hocam, firmalar da distribütörden alıyor iade ya da değişim onayını. hani yapmıştır demiyorum da, bahsi geçen spec bilişim, burası göz önü bir yer diye burda iyi görünüp eksene bu konuda bilgi vermemiş te olabilir :)

• s10 model tabletimin şarjı %30 iken bir anda %5-6 lara düşüyor bunun nedeni nedir.ne yapmam gerekir.birde play store de bazı uygulamalarda sürüm uygun değil gibi bir uyarı alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaFFeiNe

Merhaba

5 gün önce D9RET modelini aldım, ürün fiyat/performans olarak bence güzel yalnız son ROM güncellemesini kurmama rağmen Memory Leak denen olay devam ediyordu bunu üzerine biraz araştırma sonunda (donanım haberde bir arkadaş dark 9730 ile aynı sorunu yaşıyormuş) Cube U9GT5, Dark Evopad R9730, Spec Rockpad D9RET modellerinin aynı olduğunu anladım (zaten buton yerleşimleri adaptör girişi usb girişi hoparlörler bile aynı gözüküyor)

bunun üzerine aşağıdaki sitede Cube U9GT5 için memory leak düzeltilmiş romu yükledim ve problem çözüldü :)
    yükleme işlemi Spec bilişimin sitesinde verilen RkTool ile yapılıyor

http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u9gt5/cube-u9gt5-rooted-firmware-from-visture-v5-hd-20130412/

Arkadaşın dediği ROMu denedim ben de , gözle görülür derecede performans farkı var,eski ROMda simgeleri sürüklerken bile takılıyordu,sık sık uygulamalar çöküyordu.Meğerse sizin stock rom cihazın kalitesini gölgeliyormuş @spec_bilisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategen -- 8 Haziran 2013; 10:28:06 >

• Sayın Yetkili ,
    s10 tablet hakkında bir konu için pm attım
    saygılar.
  • diğer tablet satan arkadaş n11 üzerinden ilan açmış hocam neden bu kadar kastınız anlamadım navigasyon bölümünde açabilirsiniz bu tableti

Ana Sayfa
    Outdoor, Avcılık, Kamp
    Outdoor, Kamp
    GPS Navigasyon ve Pusulalar
    Araç Navigasyonları

bu kategoride açın artık da coşkuyu verelim
  • Tablet alacaktım yukardaki ikinci el mevzusunu görünce vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Evet altında bir bit yeniği olmalı değil mi?

hocam, firmalar da distribütörden alıyor iade ya da değişim onayını. hani yapmıştır demiyorum da, bahsi geçen spec bilişim, burası göz önü bir yer diye burda iyi görünüp eksene bu konuda bilgi vermemiş te olabilir :)

Arkadaşımızın sorununa çözüm bulmayan böyle bir firmadan tablet alacaktım. İyi ki burayı okumuşum. Yaşadıklarını paylaşıp bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik
    @sorcerer, nickli arkadaşın mesajına herkesin görebileceği şekilde bir cevap yazın da, gönül rahatlığıyla sizin markayı tercih edelim. Tam sipariş verirken o mesajı gordum ve benimle birlikte alacak olan arkadaşım da vazgeçti.
    Tamam hiç bir firma %100 tam destek verip tüm müşterileri memnun edemez bu bir gerçek ama elinizde olan bir insiyatifi değerlendirmemiş görünüyorsunuz arkadaşın yazdıklarına göre.

Ürün üzerinde değişiklik yapılmış ise geri iade almıyoruz siz de eminiz ki başka bir kullanıcının 15 gün boyunca kullanıp üzerindeki koruma bandını çıkarıp kendi ekran koruyucusunu taktığı bir ürünü almak istemezdiniz. Emin olun ki 10'a yakın müşterimizin tabletini üzerindeki koruma bandını çıkarmadıkları için sorgusuz sualsiz iade aldık ama kullanılmış olduğu açık şekilde belli olan bir ürünü alıp sıfırmış gibi sizlere tekrar satmamız mümkün değil. Siz 15 gün boyunca başka bir kullanıcının alıp kullandığı bir ürünü sıfır ürün parası verip almak ister miydiniz?

@Spec_Bilisim

Öncelikle üslubunuz nedeniyle sizi kınıyorum, sanırsınız ki ben size ürünü çizik içinde ve çöp vaziyette iade edeceğim. Ben size meramımı açık bir şekilde anlatan bir mail attım, siz dalga geçer bir cevap verdiniz üstelik telefonlarıma cevap dahi vermediniz. Ben konuyu tabii ki buraya taşıyacağım, başkalarını enayi yerine koymaya hakkınız yok. Ben istesem tüketici haklarına başvurur hakkımı da sonuna kadar arardım ama uğraşmaya değmez çünkü işim gücüm var. Size son kez cevap vereceğim, bir daha da kale almayı düşünmüyorum (aynı sizin bana yaptığınız gibi). Bu cevabı da sizin için vermiyorum, sizden alışveriş yapmayı düşünen insanlar için veriyorum:

1) Ben ürünü 15 gün kullanmadım. Ürün elime geldi, ertesi gün seyahate çıktım. Tablet evde 1 hafta yattı hiç dokunulmadan, ertesi hafta geldim 2-3 gün ya kullandım ya kullanmadım. Daha kullanmadan o kalitesiz koruma bandını çıkarıp yerine başka bir koruma bandı taktım ki çizik vs. olmasın. Takmışsınız 5 TL etmeyecek bir koruma bandı, onu bahane ederek iade alamayız diyorsunuz.

2) Daha ürünü görmeden, üzerine taktığım koruma bandının nasıl bir şey olduğunu bilmeden "ürün satılamayacak durumda" yaftası yapıştırdınız. Eğer gerçekten iyi niyetli olsaydınız, ben ürünü size gönderirdim, siz onu bir elinize alırdınız, bakardınız, ondan sonra derdiniz ki "bu ürün kullanılmışi yıpranmış, kusura bakmayın". Öyle bir durum olmadı, daha siz ben iki kelam etmeden hemen beni başınızdan savdınız 2 satır mail ile.

3) Aşağıda (şimdi alıntılamaya üşendim), müşteri ile uzun görüşmeler yaptık falan demişsiniz. Size gülüyorum, uzun görüşme dediğiniz şeyi monolog halinde ben yaptım. Size 3 tane mail yazdım, siz sadece 2 satır bir mail ile cevap verdiniz. El insaf.

4) Anlaşılan benim konuyu buraya taşımama içerlediniz. Kusura bakmayın ama ben sorgusuz sualsiz sizden 499 TL verip bir mal alıyorum, 499 sizin için küçük bir meblağ olabilir ama buradaki çoğu insan için önemli bir para. Beni kale almıyorsunuz, bir telefon açıp, iade kabul etmeyeceğinizi dile getiren güzel uslupta bir konuşmaya bile tenezzül etmiyorsunuz, ne yapmamı bekliyordunuz? Mağdur olan taraf benim siz değil, tabii ki mağduriyetimi dile getireceğim. Biz parayı sokakta kazanmıyoruz beyefendi.

5) Burada beni destekleyen ve hak veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum, ben buraya yaşadıklarımı aktardıktan sonra siz bana yine tek kelime bir cevap bile yazmayıp hala ürün reklamı yapmaya devam ettiniz. Bazı şeyleri bazı arkadaşlar görmüş zaten, onlar da gereken cevapları size yazmış. Her şey açık seçik ortada.

6) Konuyu lütfen daha fazla uzatmayın, siz kendinizi haklı görüyor olabilirsiniz. Ben de kendimi haklı görüyorum, sizden iade talebim falan da yok. Üstüne para da verseniz istemiyorum, en iyisi bazı şeyleri Allah'a havale etmek.

Teşekkürler.

Not: Şimdi aklıma geldi de, bu ürünün 2 sene garantisi yok mu? Belki benim ürünüm arızalı, diğer tabletlerde bir sorun yok? O zaman siz bunu alıp servise gönderip eğer arızası varsa gidermeliydiniz, eğer arıza giderilmiyorsa da yenisi ile değiştirmek durumundaydınız. Nereden tutarsanız elinizde kalıyor maalesef.

Merhaba, geçmiş olsun yaşadığınız sorun karşısında, firma hem çözüm üretme zahmetinde bulunmuyor, hemde saçma sapan bir şekilde ürünün koruma bandını çıkarmışsınız bu yüzden ne iade ne de başka bir şey talep etme hakkınız yok diyor, belirttiğiniz üzre daha kaliteli bir koruma bandı takmışsınız, bu şekilde bir muameleyi daha önce hiç bir firma da görmedim...

• S10 için N11 üzerinden stok durumuyla ilgili soru sordum.Cevabınıza göre sipariş vereceğim ama 2-3 gün oldu sorumu cevaplandırmadınız.Hediye olarak alacağım için sorun çıkmasını istemiyorum,bir an evvel sorumu cevaplandırırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 17 Haziran 2013; 10:52:04 >
  • Merhaba,

Bu forum hesabı kampanya duyuruları için oluşturulmuştur o sebeple sürekli takip edilmemektedir, n11 kısmından stok durumu ile ilgili size yanıt gönderilmiştir.

Daha hızlı yanıt için destek iletişim sayfamız:http://www.spec.com.tr/contacts
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

Merhaba,

Bu forum hesabı kampanya duyuruları için oluşturulmuştur o sebeple sürekli takip edilmemektedir, n11 kısmından stok durumu ile ilgili size yanıt gönderilmiştir.

Daha hızlı yanıt için destek iletişim sayfamız:http://www.spec.com.tr/contacts

Teşekkür ederim.N11'de cevabınızı gördüm,sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 17 Haziran 2013; 19:03:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatair

Tablet alacaktım yukardaki ikinci el mevzusunu görünce vazgeçtim.

ben de fiyatla ilgili eleştirime acayip cevap verince vazgeçmiştim.199 tl idi,219 oldu,alacakken 225 oldu..mesaj attım 199 tl lik ürün 225 oldu;%13 civarı zam iki haftalık sürede çok değil mi diye, lansman fiyatımızdı o,dolar kuru filan dedi..ne stok belirtmiş,ne tarih..kafamıza göre lansman fiyatı,dolar kuru filan..aldım asus,rahat ettim..
  • İnsanlar firma kuruyor, ithalat yapıyor, yanına işçi alıyor, telefonlar, bilgisayarlar, muhasebesiydi, faturasıydı, tanıtmı reklamı, piyasa takibi, fiyat politikası, sanal ortam kampanyaları, pazarlama teknikleri, yetkili servis anlaşmaları vs.vs. vs. Daha bir sürü emek ve para gerektiren şey ama yüz tane satayım bir tane bile problem kabul etmeyeyim 1000 tl kâr elde edeyim yerine her türlü sorunu müşteri memnuniyetiyle halledeyim beş on tane cihazı alıp zarar etsem bile önemli değil yaptığım jest müşteriler arasında itibarımı arttırır 10000 tane satayım 1000000 tl kazanayım diye niye düşünmezler bilmiyorum, yazık kocaman şirkete... o itibar 299 tlye kurtulur mu bir daha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandawill'den Ucuza Quad-Core Retina Tablet Eksen'de!

8 Çekirdek GPU'lu Rockpad Q9RET Eksen'de 229$'a ve 1$ = 1.82TL Kur Fırsatıyla! Üstelik Pandawillden bile uygun fiyata!
    (Pandawill muadil ürün linki:http://www.pandawill.com/freelander-pd80-wise-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-silver-p71296.html )

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad Q9RET: 9.7" Retina-IPS (2048x1536), Allwinner A31 4-Core CPU + 8-Core GPU, 2GB/16GB, 2MP+5MP kameralı HDMI Çıkışlı Tablet

Teknik Özellikler:
    - Allwinner A31 İşlemci (Quad-Core Cortex A7 COu + 8-core PowerVR GPU)
    - Süper ince ve alüminyum monoblok tasarım
    - 9.7" 2048x1536 Retina-IPS ekran
    - 2GB Bellek + 16GB Flash
    - Mini HDMI çıkış
    - 8000mAh Pil (5 saat kullanım ömrü)

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPEC_Bilisim -- 21 Haziran 2013; 13:23:02 >

• http://www.n11.com/gelismis-magaza/specbilisim

yükleyince hepsinde gps navigasyon olmuyormu ?

fiyatlar neden arttı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

http://www.n11.com/gelismis-magaza/specbilisim

yükleyince hepsinde gps navigasyon olmuyormu ?

fiyatlar neden arttı ??

Sorunuzu tam anlamadım ama yükleyince hepsinde GPS olmayacaktır çünkü GPS özelliği için tabletinizin içinde GPS sinyallerini algılayan bir alıcı olması gerekli.

Fiyatlar artmadı aslında, hangi üründen bahsediyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.