Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Foyası meydana çıkan SPEC bilişim hala forumda satış yapıyor..
    Aradan önce bir daha düşünün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TAB]ip

Foyası meydana çıkan SPEC bilişim hala forumda satış yapıyor..

Pardon neyin foyası, açıklayabilir misiniz?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durum olmadı. Biz 27 Mayıs tarhili emailimizde müşteriyi bekletmemek adına birebir değişim yapacğaımızı bildirmiştik fakat bize stoktan birebir dğeşim yapıldığı ve ürünün iade faturası ile sevk edileceği bilgisi verildi.

Bizim bu konuda direk bir dahlimiz olmamıştır, benzer bir konuda ürünü direk bize yollayan bir müşterimizin ürününü birebir değişim yaparak gönderdik, bu müşterinin yaşadığı konunun bizim firmamıza mal edilmeye çalışılması sadece bu konuyu trolleme çabasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaFFeiNe

Merhaba

5 gün önce D9RET modelini aldım, ürün fiyat/performans olarak bence güzel yalnız son ROM güncellemesini kurmama rağmen Memory Leak denen olay devam ediyordu bunu üzerine biraz araştırma sonunda (donanım haberde bir arkadaş dark 9730 ile aynı sorunu yaşıyormuş) Cube U9GT5, Dark Evopad R9730, Spec Rockpad D9RET modellerinin aynı olduğunu anladım (zaten buton yerleşimleri adaptör girişi usb girişi hoparlörler bile aynı gözüküyor)

bunun üzerine aşağıdaki sitede Cube U9GT5 için memory leak düzeltilmiş romu yükledim ve problem çözüldü :)
    yükleme işlemi Spec bilişimin sitesinde verilen RkTool ile yapılıyor

http://www.arctablet.com/blog/forum/cube-u9gt5/cube-u9gt5-rooted-firmware-from-visture-v5-hd-20130412/

Bu sürümü üreticiye ilettik, gerçekten de gözle görülür performans iyileşmeleri var, firma logomuzu ekleyip direk sunulabilecek kadar iyi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Foyası meydana çıkan SPEC bilişim hala forumda satış yapıyor..

Pardon neyin foyası, açıklayabilir misiniz?

Tabii açıklarım..
    Tablet kısmında tartışma konusu olan bir müşteriniz vardı wifi çekmediği icin geri vermek istemişti tableti, ekran jelatinini çıkartıp kendi ekran koruyucusunu takmış diye geri almamıştınız ve şunu söylemiştiniz " biz o ürünü başkasına satarken sorun olur'gelen tepkiler üzerine bir müddet kendinizi savunmuş daha sonra da yanlış anlaşıldığınızı söyleyip 180 derece dönüş yapmıştınız..Ayrıca satana kadar her mesajı alıntılayıp cevapladığınız halde, şikayette bulunanları görmezden geliyorsunuz ki bu sizin satış politikanınızı gösterir..
    Çinli satıcılar daha güvenilir ve sizden daha etik çalışıyorlar..
    Satíş sonrası hiç bir problemi üstünüze alınmıyorsunuz..

• quote:

Daha onceki mesajlari okumus olsaydiniz bunu biliyor olurdunuz..Firma yetkilisi geri aldiklari urunleri yeniden sattiklarini itiraf etmisti..Tepki alinca hayir biz o urunleri daha ucuza satiyoruz demisti..Ticari ahlak konusunda teredute dustugu icin ben dahil bircok musteri alisveris yapmaktan vazgecti..

Biz daha önce böyle bir itirafta falan bulunmuş değiliz, dikkatli okursanız bizim bu ürünlerden yaptığımız satışların dkümünü yazmıştım. n11 üzerinden sadece bu söz konusu müşterinin ürünüyle ilgili bir sıkıntı bize ulaştı biz de yasal süreyi 8 gün aştığı için ürünü iade alamayacağımızı belirttik. Ürün üzerinde değişiklik yapılmış olması zaten işin ekstrası, hala bu konuyu bu şekilde algılamakta ısrar ediyorsanız bu sizin bileceğiniz birşey ama bizim politikamız açık:
    - n11 üzerinden kesinlikle kullanılmış ürün falan satmıyoruz.
    - Ürünlerin içinden kablolarını falan da ayırmıyoruz, bugüne kadar 200'e yakın satıştan sadece 2'sinden kutu içinden kablo çıkmadığı şikayeti geldi bu da normal bir aksesuar eksikliğidir.
    - Yasal süre içinde gelen tüm iadeleri kabul ediyoruz, rakamlara dökmemizi isterseniz Q9RET modelinden sadece 1 adet, S10 modelinden ise sadece 2 adet performans veya ekran kalitesi gibi konuları yetersiz bulan müşteri iadeleri elimize ulaştı. Bu ürünleri n11 üzerinde bir Outlet mağazası ile değerlendirmeyi düşünüyoruz.
    - Diğer satış noktalarımızın iade ürünlerle ilgili politikası bizi ilgilendirmez. Biz bu firmalara demo veya iade gelen ürünlerle ilgili maddi destek sunmakla yetiniyoruz fakat daha sonra bu ürünleri ne şekilde değerlendirecekleri onların takdirine kalmış bir konudur. Yukarıda sizin altına yazdığınız konuda bizim firmamızın hiçbir dahli olmamış ve tümüyle kullanıcı ve firma arasında olaylar gelişmiştir. Biz kendisine gerekirse ürünü direk bize göndermesi konusunda telkinde bulunduk fakat firmaya ürün gönderilip geldiği için işler karıştı.

• quote:

Tablet kısmında tartışma konusu olan bir müşteriniz vardı wifi çekmediği icin geri vermek istemişti tableti, ekran jelatinini çıkartıp kendi ekran koruyucusunu takmış diye geri almamıştınız

Hayır biz ürünü yasal iade süresi geçtikten sonra iade etmek istediği için iade almadık. Ekran koruyucusunu çıkarmış ve kendi ayrı bir jelatin takmış olması işin ekstrası.

Ayrıca "biz o ürünü başkasına satarken sorun olur" gibi bir cümle asla kullanmadık, "siz olsanız başkasının 15 gün boyunca alıp kullanıdğı, jelatinini değiştirdiği bir ürünü alıp kullanmak ister miydiniz" diye sormuştuk. Burada asıl siz konuyu saptırıp bu cümleden kullanılmış ürün satıyorlar diye sonuçlara vardınız. n11 üzerinden o tarihe kadar yaptığımız satışları size yazmış ve outlet açıp ürün satmayı gerektirecek bir durum oluşmadığını belirtmiştik. Şu anda n11 üzerinde 200'e yakın satışa ulaştık ve outet olarak açabileceğimiz elimizde 3 adet ürün mevcut. BUnların fotoğraflarının çekilip detaylarının hazırlanması lazım sonrasında outlet olarak açabiliriz.

Diğer örnekte ise daha önce açıkladığım gibi biz 27 Mayıs'ta birebir değişim yapabileceğimizi bildirdik fakat satış noktası müşteriyi bekletmemek adına zaten stoktan değişim yapmıştı yani biz bu müşterinin ürünü için hiçbir değişim ürünü göndermedik varolan arızalı ürün iade faturası ile bize gönderildi.

• Adminler kusura bakmasın konu sık sık amacından saptırıldığı için asıl konuya ait post'u tekrar tekrar atmak zorunda kalıyorum:

Pandawill'den Ucuza Quad-Core Retina Tablet Eksen'de!

8 Çekirdek GPU'lu Rockpad Q9RET Eksen'de 229$'a ve 1$ = 1.82TL Kur Fırsatıyla! Üstelik Pandawillden bile uygun fiyata!
    (Pandawill muadil ürün linki:http://www.pandawill.com/freelander-pd80-wise-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-silver-p71296.html )

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad Q9RET: 9.7" Retina-IPS (2048x1536), Allwinner A31 4-Core CPU + 8-Core GPU, 2GB/16GB, 2MP+5MP kameralı HDMI Çıkışlı Tablet

Teknik Özellikler:
    - Allwinner A31 İşlemci (Quad-Core Cortex A7 COu + 8-core PowerVR GPU)
    - Süper ince ve alüminyum monoblok tasarım
    - 9.7" 2048x1536 Retina-IPS ekran
    - 2GB Bellek + 16GB Flash
    - Mini HDMI çıkış
    - 8000mAh Pil (5 saat kullanım ömrü)

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Navigasyon Cihazı Fiyatına Navigasyonlu Tablet! Daha Ucuzu Yok!
    Rockpad S7GPS GPS Navigasyonlu tablet n11.com'da sadece 149TL'ye! Üstelik Kulaklık+kalem+kılıf+OTG kablo hediyesi ve ücretsiz kargo fırsatıyla!

----> Rockpad S7GPS fırsatı için buraya tıklayın! <-----

Rockpad S7GPS: GPS Navigasyon Özellikli, 1GB/8GB, HDMI Çıkışlı 7" Tablet

Teknik Özellikler:
    - Telechips TCC8923 1.2GHz Düşük Güç TÜketimli Cortex A5 İşlemci
    - Mali-400 GPU (Tüm oyunlarla uyumlu)
    - Trkçe sesli Sygic Navigasyon yazılımı yüklü (1 yıllık kullanım, sınırsız güncelleme içermez)
    - 7" 800x480 5 nokta kapasitif ekran
    - 1GB Bellek + 8GB Flash
    - Micro-USB çıkış (bir çıkışa klavyenizi diğer çıkışa USB Hub'ınızı veya 3G modeminizi bağlayabilirsiniz)
    - Mini HDMI çıkış (Aynı zamanda bir Media Player!)
    - 3000mAh Pil (6 saat kullanım ömrü)

Sınırlı sayıdaki bu fırsatı kaçırmayın!

Fiyat 189 tl. Kaçırdık mı fırsatı

burda 149 olmuş 189 tl
    ondan dedim

gps sadece bu modeldemi var alternatif varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 21 Haziran 2013; 17:29:07 >

• Ne yazık ki diğer modellerimizde GPS özelliği bulunmuyor. Dilerseniz Eksen Bilgisayar'da $ = 1.82 kur fırsatıyla şu an benzer modelimizi 172TL'ye bulabiirsiniz.

Sadece aksesuar setinde bazı eksiklikler var onun dışında ürünün kendisi aynı.
  • Rockpad Q9RET siparişi verdim ne zamän elime ulaşır
  • Rockpad Q9RET siparişi verdim ne zaman elime ulaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggne

Rockpad Q9RET siparişi verdim ne zaman elime ulaşır

28 Haziran'dan itibaren ürünleri kargolamaya başlıyoruz.

Ön siparişten sonra Eksen tarafında 1.82 kur indirimi muhtemelen biteceği için fiyat da otomatik olarak yükselmiş olacak.
  • Şu aksesuarların da 110 Tl olduğunu yazmayın kocaman kocaman.
    Alakası olsa gam yemem.
  • firmadan alışveriş yapacakken okuduğum yorumlar üzerine vazgeçtim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinangin

firmadan alışveriş yapacakken okuduğum yorumlar üzerine vazgeçtim....

Yorumlar derken neyi kastediyorsunuz? 12 sayfa boyunca 650 post içerisinde bize kötü yorumda bulunan sadece 1(bir) kullanıcı var. O müşterinin de iade talebini yasal iade süresini 8 gün geçtiği için kabul etmediğimizi belirtmiştik.

Başka hangi kötü yorumu gördünüz? Bu bir tek müşterinin yorumuna dayanıp da firmayı kötüleme amaçlı yazılan yorumlar dışında direk bizden ürün almış olup iade veya başka bir sebeple problem yaşamış bir tane dahi kullanıcı yok bunca 600'ü aşkın mesajın içinde.
  • Merhaba...
    225 tl lik tabletiniz 10 inc lik olan model...
    Vodafone smart tab 10 var bende bununla kiyaslayabilirmiyiz acaba 2 adet almak istiyorum

• geçenlerde SPEC Rockpad S7GPS Navigasyonlu 7'' tableti aldım. gayet güzel kullanışlı bir tablet ancak birkaç programı ardarda acınca cihaz kitleniyor. bugün cihazım sanırım coktu. yazılarda " wipe data/factory " diye bir yazı var ...ses kısma tuşu ile aşağı doğru gel "wipe data/factory" seçeneğinin üstüne gelince "ses açma" tuşuna bas ve içine girmiş oluyosun
    3=) alta alta yazılar çıkıcak... ses kısma tuşuyla "yes, delete......" yazısının üsütne gel ve "ses açma tuşu" ile okeyle
    4=)biraz bekle ve android logosunun solunda yazılar yazcak ve üste yazılar cıkınca "ses açma tuşu"na bastım resetledi ancak yine aynı.http://www.spec.com.tr/contacts mesaj attım. daha öncede gps ile ilgili bir sorun yasamıstım sagolsunlar teknik servisi on numara, ne yapmam gerektiği ile ilgili mailime msj attılar. benmi beceremedim anlamadım ama ne deniyorsa yaptım ancak synic navigasyonu kuramadım. tekrar msj attım bakalım. tabi tablette coktu görüntü android logosu ölu durumda :)) yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Merhaba...
    Vodafone smart tab 10 var bende bununla kiyaslayabilirmiyiz acaba 2 adet almak istiyorum

S10 model tabletimizin özellikleri:
    - 10.1" 1024x600 ekran
    - 1.2GHz Rockchip rk2928 Cortex A9 işlemci
    - Mali-400 GPU
    - 1GB bellek + 8GB flash

Vodafone Smarttab10 daha üst seviye bir ürün fakat S10 modelini sübvanse edilen ürünler yerine piyasadaki 100$ seviyesindeki tabletler ile karşılaştırmanız daha doğru olacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Merhaba...

S10 model tabletimizin özellikleri:
    - 10.1" 1024x600 ekran
    - 1.2GHz Rockchip rk2928 Cortex A9 işlemci
    - Mali-400 GPU
    - 1GB bellek + 8GB flash

Vodafone Smarttab10 daha üst seviye bir ürün fakat S10 modelini sübvanse edilen ürünler yerine piyasadaki 100$ seviyesindeki tabletler ile karşılaştırmanız daha doğru olacaktır.

TESSEKURLER SIPARISIMI nerden vereyim peki sanalpazar yada başka bir site hangisi daha uygun...
    Bende smart tab 10 vvar oyuzden kıyaslama gereği duydum eğer daha iyiyse harika bu fiyata

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.