Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Merhaba...
    225 tl lik tabletiniz 10 inc lik olan model...
    Vodafone smart tab 10 var bende bununla kiyaslayabilirmiyiz acaba 2 adet almak istiyorum

S10 model tabletimizin özellikleri:
    - 10.1" 1024x600 ekran
    - 1.2GHz Rockchip rk2928 Cortex A9 işlemci
    - Mali-400 GPU
    - 1GB bellek + 8GB flash

Vodafone Smarttab10 daha üst seviye bir ürün fakat S10 modelini sübvanse edilen ürünler yerine piyasadaki 100$ seviyesindeki tabletler ile karşılaştırmanız daha doğru olacaktır.

TESSEKURLER SIPARISIMI nerden vereyim peki sanalpazar yada başka bir site hangisi daha uygun...
    Bende smart tab 10 vvar oyuzden kıyaslama gereği duydum eğer daha iyiyse harika bu fiyata

Hayır yanlış anladınız Vodafone Smarttab10 Rockpad S10'dan daha iyi bir ürün, 100$ seviyesinde Samrttab10 tarzı bir tablet bulmanız mümkün değil. Şu haliyle Smarttab10 benzeri bir tablet modeli en düşük 350TL civarında satılabilir.

Yakın dönemde S10 modelimizin çift çekirdek versiyonu olan D10 modeli stoklarımıza gelecek, ancak o modeli Smarttab10 ile donanımsal olarak karşılaştırabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba...
    225 tl lik tabletiniz 10 inc lik olan model...
    Vodafone smart tab 10 var bende bununla kiyaslayabilirmiyiz acaba 2 adet almak istiyorum

S10 model tabletimizin özellikleri:
    - 10.1" 1024x600 ekran
    - 1.2GHz Rockchip rk2928 Cortex A9 işlemci
    - Mali-400 GPU
    - 1GB bellek + 8GB flash

Vodafone Smarttab10 daha üst seviye bir ürün fakat S10 modelini sübvanse edilen ürünler yerine piyasadaki 100$ seviyesindeki tabletler ile karşılaştırmanız daha doğru olacaktır.

TESSEKURLER SIPARISIMI nerden vereyim peki sanalpazar yada başka bir site hangisi daha uygun...
    Bende smart tab 10 vvar oyuzden kıyaslama gereği duydum eğer daha iyiyse harika bu fiyata

Hayır yanlış anladınız Vodafone Smarttab10 Rockpad S10'dan daha iyi bir ürün, 100$ seviyesinde Samrttab10 tarzı bir tablet bulmanız mümkün değil. Şu haliyle Smarttab10 benzeri bir tablet modeli en düşük 350TL civarında satılabilir.

Yakın dönemde S10 modelimizin çift çekirdek versiyonu olan D10 modeli stoklarımıza gelecek, ancak o modeli Smarttab10 ile donanımsal olarak karşılaştırabilirsiniz.

ozaman ne yapalım yıne bu fıyatlara alabılcegım ne var ???

• 200TL seviyesinde bu tip bir tablet bulmanız mümkün değil. 300TL seviyesinde IPS ekranlı ve çift çekirdekli D10 modelimiz Temmuz ayı sonunda stoklarımızda olacak ama dahili 3G özelliği bulunmuyor.
  • Rockpad Q9RET ler yarın kargoya verilecek mi
  • D10 sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada s10 için ekran koruyucu getirecektiniz.Son durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggne

Rockpad Q9RET ler yarın kargoya verilecek mi

Bunun için çalışıyoruz. Yarına yetişmez ise Pazartesi günü kargoya verilmeye başlanacak.
  • Sayın firma yetkilisi,
    SPEC Rockpad D9RET beğendiğim ve almayı düşündüğüm bir ürün.
    Burada bir sorum olacak: Aldığım bir ürünü 8 gün içerisinde iade edebilmem için ürünün birebir, içindeki programlarıyla birlikte aldığım gibi mi olması lazım. Bu noktada nelere dikkat etmem gerekir? Yani ürün iade koşulları nelerdir? Ürünü hangi durumda iade edemem? Tşk.
  • Ürünü satın aldıktan 7 gün içinde her koşulda iade edebilirsiniz. Aksesuarlarında eksiklik veya yeniden satılmasını güçleştirecek veya imkansız kılacak koşullardaki istisnalar için satın aldığınız nokta ile görüşmelisiniz.
  • Rockpad D9RET aldığım ve bin pişman olduğum yegane teknolojik olarak tarihe geçti bende... Özelliklerine kandım yok 2 gb ram yok 5 mp ama hikaye... Wireless çekim gücü bile çok kötü ve düşük... Cep telefonumun kablosuzu gördüğü yerden görmüyor tablet olaya bak... Kameranın 5mp olduğunada inanmıyorum 2mp li samsung un 100 tl lik telefonu bile daha net çekiyor... İnternetteyken sayfaların açılma hızları falan herşey kötü... Özelliklerine kandık aldık 500 tl ye yakın para verdik gitti çöpe... Eee eşşeğe altın semerde vursan eşşek eşşektir misali çin malı kouyor cihazın her yanı... Ben bu ürünü bundan 2 3 sene önce piyasaya çıkan bol özellikli cep telefonlarına benzetiyorum...

Cihazı aldıktan 10 gün sonra kontrol etme imkanım oldu yoksa kesin para iadesi isterdim... (Değişimde istemezdim)

Sakın diyorum arkadaşlar sakın uzak durun... Kalite istiyorsanız hız , güç ve wireless çekimgücü alacağınız firmaları zaten biliyorsunuz riske girmeyin...

(Bunları benim gibi başkalarıda mağdur olmasın diye yazdım teknoloji işi ile uğraşan birisi değilim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bono80 -- 30 Haziran 2013; 13:00:31 >

• S10 için ekran koruyucu gelecekti geldimi?
  • Eksenbilgisayar'dan bugün aldığımız (webden alınmadı dükkandan alındı adıköy şubesi) d8 modelinde ekranda titreme var ve wifi ciddi anlamda zayıf modemle aynı odadayken anca performans alabiliyoruz.
    İade veya değişim için prosedür nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_57 -- 8 Temmuz 2013; 19:43:01 >
  • ben q9ret i alır almaz aynı gün wifi sorunları nedeniyle eksen bilgisayara iade etmek istemiştim, iade almadılar almıyorlar.. kimse kimseyi kandırmasın..
  • bu cihazlarda gps- navigasyon özelliğini kullanabiliyormuyuz?
  • D9RET modeli için soruyorum.

Wireless gücü çok mu düşük bu cihazın?

D9RET vehttp://www.hizlial.com/ezcool-smart-ten-16gb-101-android-siyah-tablet/02.049.5552.0007 arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar ben Q9ret modelini kullanıyorum 3 aydır. Söylemiş olduğunuz sorunların hiç birini yaşamadım. Cihaz aşırı hızlı ve internet çekim gücü ev içinde s3 telefonumla birebir aynı. Sadece kamerası 5 mp demişler ama lensi çok kötü ki zaten görgüsüzler gibi kocaman tabletle şimdiye kadar hiç foto çekmedim onun haricinde internetteki ve oyunlardaki performansı çok iyi. Şuna göre çok iyi diorum bende ıpad mini var. Onunla kıyasladığı da Q9RET bana daha iyi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemal2238 kullanıcısına yanıt
    benim başka tabletim yok ama diğer yorumlarınıza tamamen katılıyorum, hız, net çekim gücü konusunda hiç yarıyolda kalmadım bende. diğer arkadaşlar problem falan deyince heralde çin üretiminden kaynaklanan standartsızlığın sonucudur diye düşünmüştüm, ki bu kulvardaki tüm çin malı tabletlerde bu tür sıkıntılar vardır kesin.
  • quote:

200TL seviyesinde bu tip bir tablet bulmanız mümkün değil. 300TL seviyesinde IPS ekranlı ve çift çekirdekli D10 modelimiz Temmuz ayı sonunda stoklarımızda olacak ama dahili 3G özelliği bulunmuyor.

D10 için haber varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 24 Temmuz 2013; 23:56:01 >
  • arkadaşlar buna uygun , destekli kılıflardan bulabilir miyim acaba ?
  • evohan kullanıcısına yanıt
    ben şu linktekini satın aldım. hoparlör, kamera delikleri ve düğme delikleri uymuyor ama sımsıkı sığdı ve kaliteli bişey. ben yapmadım ama delik açılabilir. fiyatta 20 tl ye güzel. kalem ve ekran koruyucuda hediye. bi bak kafana yatasa alırsın. hiç olmadı 10 ar liraya ekran koruyucu ve kalem aldım sayarsın:)

http://www.sanalpazar.com/Yeni-Ipad-3-Kilif-Ekran-Filmi-Stylus-Kalem__isp6471308
  • @Ramses87
    Hayır wireless çekim gücü çok iyi. Bu konuda PC Labs sitesinde yapılmış testi inceleyebilirsiniz. Bu ürün üretim standardı olaraken düzgün ürünlerimizden yani üründen ürüne wifi kalitesi vs. hiçbir konuda en ufak bir farklılık yok.

PC Labs'taki incelemede wireless çekim gücü konusunda şu yorum yapılmıştı:
    "WiFi erişiminde D9RET'in performansı üst seviyede. Kablosuz modemle arasında yaklaşık 9mt ve 2 adet duvar olduğu halde %50 ile %75 arası çekim oranı gösteren tabletle, kafe, alışveriş merkezi yada açık alanlarda çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz."
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.