Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilanı n11'de navigasyon cihazları bölümüne açarsanız eğer n11 çekleri çok çok fazla alıcı çıkacaktır(ben dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marine-gear

ilanı n11'de navigasyon cihazları bölümüne açarsanız eğer n11 çekleri çok çok fazla alıcı çıkacaktır(ben dahil)

navigasyon olarak çıkarsa +1 de benden
  • takip+
  • N11 'de navigasyon bölümüne açılsa nasıl bir kazanç oluyor? Fiyatı kaça düşüyor?
  • Bende daha önce navigasyon bölümünde alımasını talep etmiştim ama kabul görmemişti.belki kabul görürse bende alırım.

14 Mayıs 2013; 11:44:33

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Merhaba,

çekleri mağlesef ürünler "ıpad ve tabletler" katogorisinde olduğundan kullanamıyoruz.

Ancak satıcı farklı bir katagoriye ürünleri alırsa kullanabiliriz.

Hatta ben "specbilişim'e" forumdonanım üzerinden soru sormuştum ama bakamamıştı. Dediğim gibi çek kullanılmak isteniyorsa en azından katagorinin oto navigasyon kısmında olması lazım bu ürün olmaz ise gps li cihazı olması lazım ki çek kullanılabilsin.

Selamlar

Kategorileri biz belirleyemiyoruz maalesef. Bilgisayar ürünlerinde basit tabiriyle "marj kurtarmıyor" o sebeple de istediğiniz gibi bir değşiiklik mümkün değil ne yazık ki.

• diğer tabletler için böyle denmesi normal olabilir,
    ama son çıkan bu tableti ; navigasyon cihazı olarak pazarlamak hem spec bilişim hem de elinde çekleri olup da almak isteyenler adına kazançlı bir alışveriş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

Navigasyon Cihazı Fiyatına Navigasyonlu Tablet! Daha Ucuzu Yok!
    Rockpad S7GPS GPS Navigasyonlu tablet n11.com'da sadece 149TL'ye! Üstelik Kulaklık+kalem+kılıf+OTG kablo hediyesi ve ücretsiz kargo fırsatıyla!

----> Rockpad S7GPS fırsatı için buraya tıklayın! <-----

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad S7GPS: GPS Navigasyon Özellikli, 1GB/8GB, HDMI Çıkışlı 7" Tablet

Teknik Özellikler:
    - Telechips TCC8923 1.2GHz Düşük Güç TÜketimli Cortex A5 İşlemci
    - Mali-400 GPU (Tüm oyunlarla uyumlu)
    - Trkçe sesli Sygic Navigasyon yazılımı yüklü (1 yıllık kullanım, sınırsız güncelleme içermez)
    - 7" 800x480 5 nokta kapasitif ekran
    - 1GB Bellek + 8GB Flash
    - Micro-USB çıkış (bir çıkışa klavyenizi diğer çıkışa USB Hub'ınızı veya 3G modeminizi bağlayabilirsiniz)
    - Mini HDMI çıkış (Aynı zamanda bir Media Player!)
    - 3000mAh Pil (6 saat kullanım ömrü)

Sınırlı sayıdaki bu fırsatı kaçırmayın!

Ilani Navigasyon bolumune acma imkaniniz varsa sevinirim. O zaman ciddi talep olur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SPEC Rockpad S7GPS 7inch 1GB 8GB HDMI Android 4.0 Tablet kaptım birtane
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkuwaz

SPEC Rockpad S7GPS 7inch 1GB 8GB HDMI Android 4.0 Tablet kaptım birtane

Kisa bir inceleme yapip paylasirsaniz iyi olur. Bir de icindeki navigasyon programi 1 yil sonunda hic calismiyor mu yoksa 1 yil sonunda sadece guncelleme almasi ile ilgili bir sinirlama mi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Navigasyon tarafına açma şansınız var mı? Ona göre bekleyelim.

@SPEC_Bilisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Lightning

Hocam Navigasyon tarafına açma şansınız var mı? Ona göre bekleyelim.

@SPEC_Bilisim

Bu konu bize bağlı değil n11 kategori yöneticilerinin onayına bağlı. Biz bu konuyu sorduk ama cevap alamadık, açma şansımız yok kabul edebilirsiniz.
  • quote:

quote:

@SPEC_Bilisim

Bu konu bize bağlı değil n11 kategori yöneticilerinin onayına bağlı. Biz bu konuyu sorduk ama cevap alamadık, açma şansımız yok kabul edebilirsiniz.

hocam navigasyon cihazı satıyorum diyip navigasyon kategorisine açamıyormusunuz? kategori yöneticisi açıp bakmıyor ya ürünü, navigasyon bölümünde satılan cihazlar gibi satın işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

quote:

quote:

@SPEC_Bilisim

hocam navigasyon cihazı satıyorum diyip navigasyon kategorisine açamıyormusunuz? kategori yöneticisi açıp bakmıyor ya ürünü, navigasyon bölümünde satılan cihazlar gibi satın işte

Kısmetse olur diyelim ama biz 2-3 haftadır bir sonuç alamadık bence bu konuya pek bel bağlamayın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@SPEC_Bilisim

Kısmetse olur diyelim ama biz 2-3 haftadır bir sonuç alamadık bence bu konuya pek bel bağlamayın.

bilgisayar kategorisinde çek kullanmış biri olarak söyleyeyim :
    bel bağlamak değil de, başka satıcıların yaptığını sizin yapmanızı da talep ediyoruz,
    en azından tanıdığımız bildiğimiz yerden alırız,

• sonuç alacak bir şey yok diğer tablet konusundaki arkadaş navigasyonda açabiliyorsa siz de açarsınız. Tv için android box satan arkadaş çeklerin geçerli olduğu kategoride açabiliyor.

Bu iş siz de bitiyor. Ürün satışta navigasyon bölümüne geçip ilan açıyorsunuz. n11 in bu konuda verecek cevabı olmadığı için size cevap veremiyor.
  • quote:

quote:

a5 işlemci, biraz çöpe yakın olmuş, gerçi fiyata göre normal gibi

Aslında Cortex A5 COrtex A8'den 2 kat performanslı bir işlemci. Hatta aynı saat frekansında Cortex A9 ile yarışıyor ama genelde düşük güç tüketimi için düşük saat frekansında çalıştırılıyor.

Yani Aslında aynı frekansta Cortex A9 = Cortex A5 > Cortex A8

Cok feci desteksiz sallamissiniz.
    A15 icin a7 ne ise, a9 icinde a5 odur. Arada iki kat performans farki a8 a9 arasinda bile yokken desteksiz sallamaniz beni guldurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

quote:

a5 işlemci, biraz çöpe yakın olmuş, gerçi fiyata göre normal gibi

Aslında Cortex A5 COrtex A8'den 2 kat performanslı bir işlemci. Hatta aynı saat frekansında Cortex A9 ile yarışıyor ama genelde düşük güç tüketimi için düşük saat frekansında çalıştırılıyor.

Yani Aslında aynı frekansta Cortex A9 = Cortex A5 > Cortex A8

Cok feci desteksiz sallamissiniz.
    A15 icin a7 ne ise, a9 icinde a5 odur. Arada iki kat performans farki a8 a9 arasinda bile yokken desteksiz sallamaniz beni guldurdu.

A8 ile A9 arasında gerçekten matematiksel işlemde 2 kat fark var. C-Ray ve FLAC testlerindeki sonuçlara bir göz atın isterseniz:

Bu sonuç da ITproprtal sitesindeki bir özetten alıntı:

As for the Cortex-A5 SoC in the HTC Explorer, it is clocked at 600MHz and ran the benchmark in 2.34 seconds which is nearly three time faster than the Cortex A8 and, clock for clock, faster than even the Cortex-A9.

Yani "aynı saat frekansında HTC Explorer'daki Cortex A5 çekirdeği Cortex A8'den 3 kat hızlı ve hatta aynı frekanstaki bir Cortex A9'dan bile hızlı"

http://www.itproportal.com/2012/03/01/cortex-a5-cortex-a8-cortex-a9-contest-yields-surprising-results/

Cortex A5'e çöp dendiği için bunu söyledim, yoksa düşük güç tüketimi için optimize edilen bir işlemciyi A9 ile karşılaştırmak doğru değil ama eğer A5 çöp ise A8 ne oluyor o zaman?

• Bu da LZMA (zip) sıkıştırma testi:
  • quote:

A8 ile A9 arasında gerçekten matematiksel işlemde 2 kat fark var. C-Ray ve FLAC testlerindeki sonuçlara bir göz atın isterseniz:

Bu sonuç da ITproprtal sitesindeki bir özetten alıntı:

As for the Cortex-A5 SoC in the HTC Explorer, it is clocked at 600MHz and ran the benchmark in 2.34 seconds which is nearly three time faster than the Cortex A8 and, clock for clock, faster than even the Cortex-A9.

Yani "aynı saat frekansında HTC Explorer'daki Cortex A5 çekirdeği Cortex A8'den 3 kat hızlı ve hatta aynı frekanstaki bir Cortex A9'dan bile hızlı"

http://www.itproportal.com/2012/03/01/cortex-a5-cortex-a8-cortex-a9-contest-yields-surprising-results/

Cortex A5'e çöp dendiği için bunu söyledim, yoksa düşük güç tüketimi için optimize edilen bir işlemciyi A9 ile karşılaştırmak doğru değil ama eğer A5 çöp ise A8 ne oluyor o zaman?

A5 her yönüyle kırpık bir işlemci. A9 un kırpılmış halinin A9 dan daha hızlı olduğunu iddia etmeniz gülünç. Benim A7 işlemcim A15 i döver demek gibi birşey bu.

A5 in performansı aynı frekansta çalışan A8 ile hemen hemen aynıdır. A9 ise A8 den %25 civarı daha hızlıdır.

Herkesin yaptığı benchmarka inanmamak lazım. Kimse bu cihazları alıp Matematiksel işlem ve render için kullanmıyor. Tablette cd rom olmadığı için diskten FLAC çevrilmeside geçerli bir benchmark değil. O kadar liste içinde parmakla seçip koymuşsunuz A9 in önde göründüğü testleri.

Ayrıca çinliler işlemci hızlarını olduğundan yüksek gösterir. Nasıl Allwinner A10 gerçekte 1.5 ghz değilde 1ghz ise, Bu telechipste gerçekte 1.2 ghz çalışan bir işlemci değil. Gerçek hızı 800 yada 1000 mhz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratai -- 30 Mayıs 2013; 19:42:31 >

• arm'nin kendi resmi sitesinde hangi işlemcinin hangi elektronik cihazlarda ve hangi amaçlarda kullanıldığı tek tek yazılmış. kalkıpta burda a5'i a8 veya a9 ile karşılaştırmak bana çok saçma geldi.

alın okuyun;http://www.arm.com/products/processors/cortex-a/index.php

sitede cortex a5 işlemcilerin giriş seviyesi mobil cihazlarda, düşük enerji ve yüksek pil ömrü gerektiren ve yüksek sanal bellek yönetimli uygulamalarda kullanıldığı yazılmış. ayrıca cortex a5, en küçük cortex işlemciymiş. avantajları: maliyeti düşük, montajı ucuz ve enerji kaybı düşük.

cortex a8 için yazılanlar: güç, verimlilik ve yüksek performans gerektiren cihazlarda kullanılıyormuş. kullanım alanları: işletim sistemine sahip üst düzey cep telefonları, netbooklar, dijital tv, depolama vs.

cortex a9'u yazmaya gerek duymadım. üst düzey telefonlar, tabletler, media player'lar vs vs bu tarz cihazların kullanılması için tasarlanmış.

bunları neden yazıyorum, bazı arkadaşlar a5 için çöp yazmış. a5 çöp değil göründüğü gibi kullanım alanları farklı. çok bi şey vaad etmiyor, kaldı ki ucuz bir işlemci. eğer tartışma konusu olan cihazı sadece navigasyon olarak kullanacaksanız zaten ona a8 de koysan a9 da koysan bir şey değişmeyecek. fazla gpu gerektirmeyen e haliyle fazla enerji harcamayan navigasyon uygulamalarında rahatlıkla kullanılabilir ama yok sen bu tabletten browser performansı ya da oyun performansı bekliyosan o zaman yanlış yerdesin.

sayın spec bilişim yetkilisin ise a5'i savunucam diye kalkıpta bu işlemciyi a8 ve a9 ile karşılaştırması ise çok yersiz. burada bize hiç bi işimize yaramayacak grafikleri koymak yerine asıl amacı navigasyon olan bir cihaz için bu işlemci gayet yeterli e fiyatı da ona göre zaten dese hiçbirimiz bi şey demezdik zaten. insanları hiç bişeyden anlamıyomuş zannetmeyin lütfen. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soniquakee -- 30 Mayıs 2013; 21:45:41 >

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.