Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

Geçtiğimiz hafta Spec bilişimin ithal ettiği, Eksen Bilgisayar tarafından satılan Rockpad D9RET Modelini Eksen Bilgisayar web sitesinden satın aldım, ürün 3 gün içerisinde elime ulaştı, ancak Wi-Fi kullanımını bir türlü aktif hale getiremedim, Spec bilişim'i birkaç kez aradım sanıyorum gün içerisinde 4. denememde telefona yanıt verildi (anladığım kadarıyla ofiste 2-3 kişi çalışıyor) Teknik destek veren Onur bey oldukça ilgili ancak sorunumu yayınladığı firmware'a rağmen çözemedik ve ürünü değişim yapılması için Eksen bilgisayara yeniden kargoladım, bugün Pazartesi günü ürünü yeniden kargoya verişimin üzerine 4 gün geçti, Eksen bilgisayar 3 gündür telefonlarıma geri dönüleceği bilgisi veriyor ancak dönüş yapılmıyor, az önce yeniden iletişim kurdugumda bu defa sistemdeki bir arıza sebebiyle 5'ten sonra aranacagım söylendi, Çin malları ile yaşadığım tüm kötü tecrübelere rağmen bunca zamandır akıllanmamışım, daha önce de sanalpazar üzerinden 5 tane iş arkadaşıma Qube tablet pc almıştım 2 tanesi problem çıkardı hala çözüm bekliyoruz. Ürünün iadesini talep etmeyi planlıyorum, bir daha Çin malı herhangi bir ürün için yaygın teknik desteği ve ülke çapında servisi olmayan hiçbir şey almayacağım. Eğer ki İstanbul dışında yaşıyorsanız bu tip ürünlerde arıza veya problem çıkması durumunda neredeyse garantisiz ya da haftalarca mağdursunuz.

Ürününüz dün bize ulaştı, son yayınladığımız ve yeni gönderdiğimiz ürünlere yüklediğimiz D9RET_0308 firmware ne yazık ki bazı cihazlarda wireless sürücüsünün düzgün çalışmamasına sebep oldu. Önceki firmware yüklememize rağmen durum çözülmedi, üreticiden bu sorunu giderecek bir yazılım yaması talep ettik Pazartesi gününe kadar hazırlayacaklarını belirttiler, eğer Pazartesiye kadar sorunu gideremezsek size yeni bir cihaz göndereceğiz.

Elbette ki ürünün satın aldığınız noktaya gitmesi onlardan da bize gelmesi belli bir vakit alıyor bu konuda biz elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sorunu çözmeye çalışıyoruz ama şu aşamada haftalarca mağdur olmanızı gerektirecek bir durum yok, ürünü arızaya göndermenizden 7-10 gün içerisinde sorununuz hallolmuş olacak ki eminiz pek çok büyük markada dahi bu kadar hızlı bir sonuç almanız mümkün değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: Kullanmadiklarim satilik

Geçtiğimiz hafta Spec bilişimin ithal ettiği, Eksen Bilgisayar tarafından satılan Rockpad D9RET Modelini Eksen Bilgisayar web sitesinden satın aldım, ürün 3 gün içerisinde elime ulaştı, ancak Wi-Fi kullanımını bir türlü aktif hale getiremedim, Spec bilişim'i birkaç kez aradım sanıyorum gün içerisinde 4. denememde telefona yanıt verildi (anladığım kadarıyla ofiste 2-3 kişi çalışıyor) Teknik destek veren Onur bey oldukça ilgili ancak sorunumu yayınladığı firmware'a rağmen çözemedik ve ürünü değişim yapılması için Eksen bilgisayara yeniden kargoladım, bugün Pazartesi günü ürünü yeniden kargoya verişimin üzerine 4 gün geçti, Eksen bilgisayar 3 gündür telefonlarıma geri dönüleceği bilgisi veriyor ancak dönüş yapılmıyor, az önce yeniden iletişim kurdugumda bu defa sistemdeki bir arıza sebebiyle 5'ten sonra aranacagım söylendi, Çin malları ile yaşadığım tüm kötü tecrübelere rağmen bunca zamandır akıllanmamışım, daha önce de sanalpazar üzerinden 5 tane iş arkadaşıma Qube tablet pc almıştım 2 tanesi problem çıkardı hala çözüm bekliyoruz. Ürünün iadesini talep etmeyi planlıyorum, bir daha Çin malı herhangi bir ürün için yaygın teknik desteği ve ülke çapında servisi olmayan hiçbir şey almayacağım. Eğer ki İstanbul dışında yaşıyorsanız bu tip ürünlerde arıza veya problem çıkması durumunda neredeyse garantisiz ya da haftalarca mağdursunuz.

Ürününüz dün bize ulaştı, son yayınladığımız ve yeni gönderdiğimiz ürünlere yüklediğimiz D9RET_0308 firmware ne yazık ki bazı cihazlarda wireless sürücüsünün düzgün çalışmamasına sebep oldu. Önceki firmware yüklememize rağmen durum çözülmedi, üreticiden bu sorunu giderecek bir yazılım yaması talep ettik Pazartesi gününe kadar hazırlayacaklarını belirttiler, eğer Pazartesiye kadar sorunu gideremezsek size yeni bir cihaz göndereceğiz.

Elbette ki ürünün satın aldığınız noktaya gitmesi onlardan da bize gelmesi belli bir vakit alıyor bu konuda biz elimizden geldiğince hızlı bir şekilde sorunu çözmeye çalışıyoruz ama şu aşamada haftalarca mağdur olmanızı gerektirecek bir durum yok, ürünü arızaya göndermenizden 7-10 gün içerisinde sorununuz hallolmuş olacak ki eminiz pek çok büyük markada dahi bu kadar hızlı bir sonuç almanız mümkün değildir.

Sizin ilginizden yana şüphem yok, sizinle ilgili tek şikayetim belki de personel yetersizliğinden ötürü birkaç aramaya yanıt alamadığım ofis telefonlarınız. Ancak burada başka bir problem var, satın aldığım ürün şimdiye kadar edindiğim alışveriş tecrübelerime dayanarak ayıplı mal sayılıyor ve benim beklentim doğrudan yetkili servis müdahalesi olmadan ürünümün değiştirilmesi yönünde, sizinle yaptığım görüşmelerde bu üründe daha önce bu tip bir sorunla karşılaşmadığınızı dile getirmiştiniz, yine eksen bilgisayar yetkilileri stoklarında aynı modelden 4 tane daha olduğunu söylemişti, neden bana çalışan sorunsuz başka bir ürün yollanmadı diye düşünüyorum.
    Belirttiğim gibi sizin ofiste iletişim kurduğum iki kişi vardı, iki kişi de oldukça ilgili ve yardım etmeye istekli davrandılar. Büyük bir firmadan alışveriş yapsaydım ürünüm sorgusuz sualsiz değiştirilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanmadiklarim satilik -- 24 Mayıs 2013; 15:31:58 >

• S10'da APN ayarlarını yapan-deneyen oldu mu acaba? Evde wi-fi yok, 3G bağlayıp internete çıkmak istiyorum ancak ne yaptıysam yeni APN ekleyemedim. İnternetten arattığımda bu konuda (sadece S10 değil, genel olarak androidde) oldukça fazla problem yaşandığını gördüm. Herbirinde de farklı çözümler mevcuttu (Kiminde kaydet tuşu yerine geri tuşuna basma, kiminde fabrika ayarlarına sıfırlama, kiminde 5-10 saniye bekleyip sonra kaydetme, kiminde ekledikten sonra cihazı kapatıp açma, kiminde APN Turkey tarzı program kurup onun APN ayarlarını yapmasını sağlama, cihazı root etme vs.). Root dışındakileri genelde denedim ancak yine de APN listesi boş. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa sevinirim.
  • rockpad s10 hdd kapasitesi 8gb diyor ama nand flash bölümü 5gb gösteriyor. dogrumudur?
  • n11.com'dan s10 tablet aldım beklentim çok fazla değildi 199tl oyalasın yeter diyordum ama ekran kalitesi kullanılmayacak kadar kötü .. 30 dk.dan fazla bakamıyorsunuz baş ağrısı yapıyor çok bulanık bir görüntü var. internet üzerinden dizi izlerim bir kaç siteye girer internette takılırım diyordum ama ekran kalitesi yüzünden surf yapılamıyor boş browser ekranı bile koyu gri gibi görünüyor. flash sitelere girilmiyor flash çalışmıyor uyarısı veriyor. nasıl düzeltilir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alensar

n11.com'dan s10 tablet aldım beklentim çok fazla değildi 199tl oyalasın yeter diyordum ama ekran kalitesi kullanılmayacak kadar kötü .. 30 dk.dan fazla bakamıyorsunuz baş ağrısı yapıyor çok bulanık bir görüntü var. internet üzerinden dizi izlerim bir kaç siteye girer internette takılırım diyordum ama ekran kalitesi yüzünden surf yapılamıyor boş browser ekranı bile koyu gri gibi görünüyor. flash sitelere girilmiyor flash çalışmıyor uyarısı veriyor. nasıl düzeltilir bilmiyorum.

Ekran kalitesinin bu fiyat seviyesindeki bir ürün için kötü olduğunu düşünmüyoruz çünkü ekranı standart TN panel parlaklığına sahip bir ekran. Ekranın üzerindeki mat ekran koruyucu yüzünden parlaklık seviyesi düşüyor isterseniz ekran parlaklığını arttırmayı veya ekran koruyucusunu daha ışık geçirgenliği yüksek bir koruyucu ile değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Android 4.1 sürümü bilindiği gibi Flash desteği olmadan gelmektedir. Flash sitelere girememe durumu tüm Android 4.1 yüklü cihazlar için ortak bir durumdur.
    Bu sorunu nasıl aşabileceğinizle ilgili yöntemiwww.spec.com.tr sitemizde bulabilirsiniz:http://www.spec.com.tr/flash-siteler

• Arkadaşlar s10 için kılıf alan veya kullanan var mı? Önerileriniz nelerdir? Bir de samsung 10.1'' için olan kılıflar s10'a uyar mı?
    Sanırım spec bilisim'de sadece klavyeli kılıflar var.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/samsung-10-1-galaxy-tab-p7500-p7510-standli-kilf-85086434 Örneğin bu kılıf S10'a uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 27 Mayıs 2013; 19:45:47 >
  • @SPEC_Bilisim flash desteği ile ilgili uygulamaları yükledim fakat halen flash destekli sitelere giremiyorum ayrıca ekranda bazı renklerde satır halinde titreme oluyor, bu konular hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Merhaba, bana sizden ya da Eksen bilgisayardan henüz dönüş yapılmadı, ürünü 12-13 gün önce kardeşime doğum günü hediyesi olarak sipariş etmiştim, hala çözüme kavuşamadım. Eksen bilgisayar her defasında sizden bir yanıt beklediklerini ve gün içerisinde arayanacagımı bildiren sözler veriyor (henüz aranmadım), yarın çözüm üretemezsek satışı iptal edip başka bir firmadan başka bir hediye alacağım.

• @Kullanmadiklarim satilik: Dün akşam 4 civarında Eksen Bilgisayar'a ürünü birebir değişim yapacağımızı bildirdik. Bugün yeni ürünü Eksen Bilgisayar'a gönderiyoruz.

@ykesici: Dolphin Browser kurulumunu yaptınız mı? Biz bu uygulamalar ile flash oyun vs. sitelerde Dolphin Browser ile sıkıntı yaşamadık. Özel mesajdan sıraysıyla yaptığınız adımları ve sorun yaşadığını siteleri bildirebilir misiniz?
  • Bu urunu asagidaki tabletle karsilastirmak icin yardimci olabilen olur mu ?

http://www.amazon.com/g..._30135530_email_1p_6_ti

ikisinden birini alicam yegenime..
  • Sayin spec-bilism size hersey icin tesekkur ediyorum.ilk aldigm urunde sd kart okuma problemi vardi.urunu firmaya ilettim ve degisimini yaptilar.sagolsunlar ilgilerinden dolayi.
    S10 modelni hakkinda biseyler soylemk gerekirse
    Fiyat 10 uzerinden 10
    Performans 10 uzerinden 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Arkadaşlar s10 için kılıf alan veya kullanan var mı? Önerileriniz nelerdir? Bir de samsung 10.1'' için olan kılıflar s10'a uyar mı?

S10 için kılıfı aşağıdaki adresten, ölçülerine bakarak uyacağına kanaat getirip aldım.
    Üst klip yaylı olduğundan taşırken kayıp düşmesine imkan vermeyecek şekilde tableti kavradı.
    17 Mayıs sipariş, 25 Mayıs Adana adrese teslim.

http://www.geekbuying.com/item/Universal-10-Inch-Tablet-Case-for-Zenithink-Eken-Samsung-Coby-Acer-Asus-Brown-306125.html

Kılıf indirimli olarak 10 USD. + 2USD Takip No. (Zorunlu değil, ilk yurt dışı alışverişim olduğu için takip no. aldım.)
    Sonuç olarak ürün tanıtım resimlerindeki gibi çıktı, beklentimi karşıladı, tavsiye ederim.

Bunlarda S10'la birlikte resimleri:

• quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

quote:

Arkadaşlar s10 için kılıf alan veya kullanan var mı? Önerileriniz nelerdir? Bir de samsung 10.1'' için olan kılıflar s10'a uyar mı?

S10 için kılıfı aşağıdaki adresten, ölçülerine bakarak uyacağına kanaat getirip aldım.
    Üst klip yaylı olduğundan taşırken kayıp düşmesine imkan vermeyecek şekilde tableti kavradı.

http://www.geekbuying.com/item/Universal-10-Inch-Tablet-Case-for-Zenithink-Eken-Samsung-Coby-Acer-Asus-Brown-306125.html

Kılıf indirimli olarak 10 USD. + 2USD Takip No. (Zorunlu değil, ilk yurt dışı alışverişim olduğu için takip no. aldım.)
    Sonuç olarak ürün tanıtım resimlerindeki gibi çıktı, beklentimi karşıladı, tavsiye ederim.

bende siyahını sipariş ettim ebay den...
    elinize sağlık..
    birde s10 modeline uygun ekran koruyucu bulsak süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

quote:

bende siyahını sipariş ettim ebay den...
    elinize sağlık..
    birde s10 modeline uygun ekran koruyucu bulsak süper olurdu.

Arkadaşlar aynı üründen bende de var ama tableti tutan çengelimsi kısımları tabletin sağını solunu çizik içinde bıraktı. Dikkatli kullanın derim.

• Navigasyon Cihazı Fiyatına Navigasyonlu Tablet! Daha Ucuzu Yok!
    Rockpad S7GPS GPS Navigasyonlu tablet n11.com'da sadece 149TL'ye! Üstelik Kulaklık+kalem+kılıf+OTG kablo hediyesi ve ücretsiz kargo fırsatıyla!

----> Rockpad S7GPS fırsatı için buraya tıklayın! <-----

Rockpad S7GPS: GPS Navigasyon Özellikli, 1GB/8GB, HDMI Çıkışlı 7" Tablet

Teknik Özellikler:
    - Telechips TCC8923 1.2GHz Düşük Güç TÜketimli Cortex A5 İşlemci
    - Mali-400 GPU (Tüm oyunlarla uyumlu)
    - Trkçe sesli Sygic Navigasyon yazılımı yüklü (1 yıllık kullanım, sınırsız güncelleme içermez)
    - 7" 800x480 5 nokta kapasitif ekran
    - 1GB Bellek + 8GB Flash
    - Micro-USB çıkış (bir çıkışa klavyenizi diğer çıkışa USB Hub'ınızı veya 3G modeminizi bağlayabilirsiniz)
    - Mini HDMI çıkış (Aynı zamanda bir Media Player!)
    - 3000mAh Pil (6 saat kullanım ömrü)

Sınırlı sayıdaki bu fırsatı kaçırmayın!

• Iyi gibi duruyor. Tablet konusunda daha bilgili arkadaslarin tavsiyeleri dogrultusunda degerlendirip babama almayi dusunuyorum.

Degerli yorumlariniz rica.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a5 işlemci, biraz çöpe yakın olmuş, gerçi fiyata göre normal gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

a5 işlemci, biraz çöpe yakın olmuş, gerçi fiyata göre normal gibi

Aslında Cortex A5 COrtex A8'den 2 kat performanslı bir işlemci. Hatta aynı saat frekansında Cortex A9 ile yarışıyor ama genelde düşük güç tüketimi için düşük saat frekansında çalıştırılıyor.

Yani Aslında aynı frekansta Cortex A9 = Cortex A5 > Cortex A8
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seberhan1907

a5 işlemci, biraz çöpe yakın olmuş, gerçi fiyata göre normal gibi

Aslında Cortex A5 COrtex A8'den 2 kat performanslı bir işlemci. Hatta aynı saat frekansında Cortex A9 ile yarışıyor ama genelde düşük güç tüketimi için düşük saat frekansında çalıştırılıyor.

Yani Aslında aynı frekansta Cortex A9 = Cortex A5 > Cortex A8

Hocam bu ilanı otomobil bölümünde navigasyon kategorisinde satsanız hem arkadaşlar çeklerini kullanır hem de siz daha fazla satış yapabilirsiniz.

Bir de 9,7" ya da 10,1" boyutunda GPS'li gün ışığında görüntüde sıkıntı yaratmayacak, güçlü bir işlemciye sahip cihaz önerebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.