Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usta0037

bende artık tabletlendim :) ama sanıyorum beklentilerim biraz bu cihazı aşıyor dokunmatigi biraz geç algılıyor bir kaç kez basmak gerekiyor bazen sanki birazda yavaş gibi geldi en az telefon kadar bi beklentim vardı ama malesef lenovo a789 kadar bile beklentilerimi karşılamadı ekranı çok siyahımsı (karanlık ) duruyor daha fazla aydınlatmanın bir yolu yokmu birde masanınüstüne sabit koyunca saga sola ve aşagı ve yukarı kendiliginden dönüyor tabiri caiz ise ileri gerei yapıyor bilen varmı yada bu sorunlar sedece bendemi var başka bu şikayeti olan arkadaş varmı yada neka ekmek oka köftemi :)
    formda okudugum arkadaşalrdan biri bu tablete 10 üzerinden 8 vermişti ama bence bu alet 10 üzerinden anca 3 bilemedin 4 eder gibi hata mı ettik acaba bunu almak diye düşünmeden edemiyorum iademi etsem ne dersiniz arkadaşlar yardım please

birde içinden OTG kablo çıkmadı sizinkilerden çıktımı kutusu daha öncede açılmış gibi bir izlenimim oluştu bantları emanet duruyor gibiydi
    bi arkadaşaım bunu taa çinden getirtdi bu gün kıyasladık ve benim cihaz onun yanıda solda sıfır kaldı desem yeridir ekran büyüklüdü dışında hiç bir özellikde berabere bile kalamadı sözde bu HD ama vga görüntüye bile razıyımda nerede bu arada ekran aydınlatması enson ayarda

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-pipo-smart-s1-android-4-1-rk3066-a9-1-6ghz-tablet-pc-8gb-1g-ram-wifi-1080p-product-19834.html

yorumlarınızı ve kulanan arkadaşalrın görüşlerini bekliyorum
    @@SPEC_Bilisim

Sizin istediğiniz özellikler yanlış anlamadıysam:
    - küçük boyut
    - parlak ekran
    - çift çekirdek işlemci

O zaman siz tamamiyle yanlış bir ürün almışsınız

Size 8" Rockpad D8 modelimizi tavsiye ediyoruz. Ekran parlaklığı S10 modelinin 2 katı ve çift çekirdek arkadaşınızın tabletiyle aynı işlemciyi kullanıyor.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-d8-rk3066-dual-core-8-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: nedkelly58

Arkadaşlar ürünü aldım biraz inceledim.Eğer ekran görüntüsüne önem veriyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü ips yada retina ekran değil.Zaten öyle olsa fiyatı böyle olmazdı böyle düşünün.Oyun konusunda oyunlar akıcı değil ama oynanabiliyor en son olarak pes 2012 yükledim ve çalıştı oynanıyor.çok büyük beklentilerle alırsanız üzülürsünüz ama beklentileriniz normalse bu tablet işlerini görür.Bence fiyatına göre güzel tablet.Spec bilişime de bir sorum olacak bu tablete uygun ekran koruyucu var mı çünkü bana gelen ekran koruyucu kötü durumdaydı.

aynen ürün için ekran koruyucu ve uygun kılıf bilgisini verirseniz seviniriz.

• arkadaşlar iş yeri için 10 inc olabilir bu klavye takılır çıakrtılşır model olabilir World excel kullanımı için tablet pc almam lazım 300-400 tl max.. ne tavsiye edebilirsiniz
  • Bu ürünün fiyatı neden bu kadar yüksek.Normalde 10.1 olan cihazı 199 tl verebiliyorsunuz da bu D8 neden bu fiyata veremiyorsunuz.Ben alımı iptal edip bu cihazı aynı fiyata alabilirmiyim.sonuç ta ekran parlaklığı düşükse ve tabletin en önemli yeri bence ekran ise o zaman D8 almak daha mantıklı geliyor.Bu mümkünmüdür.Sayın yetkili.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Bu ürünün fiyatı neden bu kadar yüksek.Normalde 10.1 olan cihazı 199 tl verebiliyorsunuz da bu D8 neden bu fiyata veremiyorsunuz.Ben alımı iptal edip bu cihazı aynı fiyata alabilirmiyim.sonuç ta ekran parlaklığı düşükse ve tabletin en önemli yeri bence ekran ise o zaman D8 almak daha mantıklı geliyor.Bu mümkünmüdür.Sayın yetkili.?

Elbette 7 gün içinde ürünü beğenmediyseniz cayma hakkını kullanabilirsiniz.

D8 modelinin pahalı olmasının sebebi işte o bahsettiğini parlak ekran ve çift çekirdek. Ayrıca D8 modelinde 4 çekirdek grafik işlemci var, S10 modelinde ise tek çekirdek.

Normal TN panellerle bu tip parlak ekranlar arasında minimum 10-15$ seviyesinde bir maliyet farkı oluyor. Hatta 10" gibi büyük panellerde bu fark 20$ seviyesine kadar çıkabiliyor. Yani aynı 10.1" tek çekirdekli ürünü parlak panelle satabilmemiz için minimum fiyatının 260TL seviyesinde olması gerekli ki bu seviyede insanlar artık çift çekirdekli ürünler almak istiyorlar o yüzden bizce bu üründe parlak panel çok anlamlı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

quote:

Arkadaşlar ürünü aldım biraz inceledim.Eğer ekran görüntüsüne önem veriyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü ips yada retina ekran değil.Zaten öyle olsa fiyatı böyle olmazdı böyle düşünün.Oyun konusunda oyunlar akıcı değil ama oynanabiliyor en son olarak pes 2012 yükledim ve çalıştı oynanıyor.çok büyük beklentilerle alırsanız üzülürsünüz ama beklentileriniz normalse bu tablet işlerini görür.Bence fiyatına göre güzel tablet.Spec bilişime de bir sorum olacak bu tablete uygun ekran koruyucu var mı çünkü bana gelen ekran koruyucu kötü durumdaydı.

Kılıf derken ürün için klavyeli kılıfı da ücretsiz kargo ile n11.com sitesinde açtık şuradan dilerseniz ayrıca sipariş edebilirsiniz:http://www.n11.com/101-tablet-uyumlu-usb-klavyeli-stant-deri-kilif-P13395439

Ekran koruyucu için bir sonraki ürün yüklememizde ayrı satılmak üzere 10.1" ekran koruyucu getirmeyi düşünüyoruz.

• sabah biraz kurcaladım tableti bence fiyat performans olarak 10 üzerinden 8 verilir,,bozduğu 7 ekran tabletinden (polypadc400) çok fazla iyi,,,

zaten alma amacım çocuk oynasın,işini görsün olunca bu fiyata büyük ekran tableti olsundu,

fazla beklentisi olanlar için bu tablet tavsiye edilmez,ama sıradan işler için hemde 7 ekran fiyatına daha iyisi varsa bilmiyorum,,

reklam yapma olmasın ben beğendim ürünü zaten oğlumun elinde düşmüyor mutluyuz :)
  • Tamam hocam anladım muhakkak ki öyledir.Fakat şimdi bu ürünü almış bulunuyorum.Ürün bana daha gelmedi.Dün akşam çocuklara söz vermiştim ondan fiyatta uygun olduğu için alalım dedik fakat şimdi arkadaş ekran parlaklığında bahsetti ve oyunlarda hafif kasıldığını söyleyince bende cihazdan soğudum acıkcası .Bu ürünün fiyatını düşürmeniz mümkün müdür?Cihazı iptal edip Bu D8 alalım. Siparişi boşuna iptal etmeyelim.Bari yerine başka bir cihaz almış olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Tamam hocam anladım muhakkak ki öyledir.Fakat şimdi bu ürünü almış bulunuyorum.Ürün bana daha gelmedi.Dün akşam çocuklara söz vermiştim ondan fiyatta uygun olduğu için alalım dedik fakat şimdi arkadaş ekran parlaklığında bahsetti ve oyunlarda hafif kasıldığını söyleyince bende cihazdan soğudum acıkcası .Bu ürünün fiyatını düşürmeniz mümkün müdür?Cihazı iptal edip Bu D8 alalım. Siparişi boşuna iptal etmeyelim.Bari yerine başka bir cihaz almış olalım.

Aslında ürünün fiyatı yakında 219TL olacak çünkü dolar kuruna göre bir ayarlama yapmadık ve şu an n11 tarafına verdiğimiz promosyon sözünden ötürü ürünü neredeyse zararına satıyoruz.

Ürün oyunlarda kasılma vs. yapmıyor, PES gibi futbol oyunları rahatça oynanıyor, Dead Trigger gibi grafik detayı yüksek oyunları bile low settingsde oynatabiliyor ama tabi ki tek çekiderkli bir ürünle Batman TDKR falan oynamayı beklememeniz lazım. Bu tabletin temel amacı geniş ekranı sayesinde rahat rahat film izlemek, gazete okumak ve temel oyunları oynamak.

Eğer sizin tableti alma amacınız farklı ise yani yukarıdaki arkadaş gibi parlak ekranı olsun kolay taşınsın işlemcisi kuvvetli olsun diyorsanız bu tablet zaten size göre değil, sizin D8 gibi bir ürün almanız gerekli.

Ürünü hangi isimle satın aldığınızı özel mesajdan gönderebilirseniz eğer ürün henüz gönderilmediyse siparişinizi iptal edebiliriz.

• Şiparişi iptal et butonu aktif bende iptal edebilirim.Sanırım indirim yapmanız söz konusu değil.Teşekkürler.İyi satışlar.
  • bende bir adet sipariş verdim işyerinde ürün tanıtımı için yedek tablet olarak kullanacağım.
    vallaha allah satıcıya sabır versin 7 lik tablet fiyatına 10.1 lik tablet satıyorlar, insanlar 4 çekirdekli cpu ve gpu lu ips panel tablet randımanı talep ediyor.
    teşekkür ederim ben kendilerine normalde pipo m9 un yedeği olarak 7 lik bir tablet alacaktım 20-25 lira fazlaya 10.1 lik m9 la aynı boyuttta yedek almış oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zohahahaha -- 22 Mayıs 2013; 11:27:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

quote:

Kılıf derken ürün için klavyeli kılıfı da ücretsiz kargo ile n11.com sitesinde açtık şuradan dilerseniz ayrıca sipariş edebilirsiniz:http://www.n11.com/101-tablet-uyumlu-usb-klavyeli-stant-deri-kilif-P13395439

Ekran koruyucu için bir sonraki ürün yüklememizde ayrı satılmak üzere 10.1" ekran koruyucu getirmeyi düşünüyoruz.

Yurtdışından sipariş edebileceğimiz "uyumlu" ekran koruyucu-kılıf linkleri paylaşabilir misiniz? Ayrıca bir sonraki ürün yüklemeniz yaklaşık ne zamana tekabül ediyor? Yani ne zaman satın alabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

arkadaşlar iş yeri için 10 inc olabilir bu klavye takılır çıakrtılşır model olabilir World excel kullanımı için tablet pc almam lazım 300-400 tl max.. ne tavsiye edebilirsiniz

Aynı ürünü klavyeli kılıfla birlikte ücretsiz kargoyla satın alabilirsiniz:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-rk2928-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13291430

Klavyesi zaten Micro-USB uçlu olduğu için ayrı bir dönüştürücü, OTG vs. takmanıza gerek kalmıyor.

• quote:

quote:

bende artık tabletlendim :) ama sanıyorum beklentilerim biraz bu cihazı aşıyor dokunmatigi biraz geç algılıyor bir kaç kez basmak gerekiyor bazen sanki birazda yavaş gibi geldi en az telefon kadar bi beklentim vardı ama malesef lenovo a789 kadar bile beklentilerimi karşılamadı ekranı çok siyahımsı (karanlık ) duruyor daha fazla aydınlatmanın bir yolu yokmu birde masanınüstüne sabit koyunca saga sola ve aşagı ve yukarı kendiliginden dönüyor tabiri caiz ise ileri gerei yapıyor bilen varmı yada bu sorunlar sedece bendemi var başka bu şikayeti olan arkadaş varmı yada neka ekmek oka köftemi :)
    formda okudugum arkadaşalrdan biri bu tablete 10 üzerinden 8 vermişti ama bence bu alet 10 üzerinden anca 3 bilemedin 4 eder gibi hata mı ettik acaba bunu almak diye düşünmeden edemiyorum iademi etsem ne dersiniz arkadaşlar yardım please

birde içinden OTG kablo çıkmadı sizinkilerden çıktımı kutusu daha öncede açılmış gibi bir izlenimim oluştu bantları emanet duruyor gibiydi
    bi arkadaşaım bunu taa çinden getirtdi bu gün kıyasladık ve benim cihaz onun yanıda solda sıfır kaldı desem yeridir ekran büyüklüdü dışında hiç bir özellikde berabere bile kalamadı sözde bu HD ama vga görüntüye bile razıyımda nerede bu arada ekran aydınlatması enson ayarda

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-pipo-smart-s1-android-4-1-rk3066-a9-1-6ghz-tablet-pc-8gb-1g-ram-wifi-1080p-product-19834.html

yorumlarınızı ve kulanan arkadaşalrın görüşlerini bekliyorum
    @@SPEC_Bilisim

Sizin istediğiniz özellikler yanlış anlamadıysam:
    - küçük boyut
    - parlak ekran
    - çift çekirdek işlemci

O zaman siz tamamiyle yanlış bir ürün almışsınız

Size 8" Rockpad D8 modelimizi tavsiye ediyoruz. Ekran parlaklığı S10 modelinin 2 katı ve çift çekirdek arkadaşınızın tabletiyle aynı işlemciyi kullanıyor.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-d8-rk3066-dual-core-8-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-.aspx

hocam hadi diyelimki ekran parlaklıgını sineye çektik karanlıkda kullanırız dedik tabi çözünürlügü 1024 x 600 olan tabletimizi :S eyvALLAH dedik peki dunkunmatigin geç tepki vermesine bırakın oyunları ayarlar menüsüne bile girerken takılmasına kutu içeriginden OTG kablo çıkmamasına ne diyeceksiniz peki merak ediyorum
    saygılar

• Dün alınan cihazlar kargoya verildi mi?Hala kargo bekleniyor yazıyorda..
  • Ben de S10 satın aldım n11.com'dan, 24 Mayıs'ta başlayacak WNBA maçlarını seyretmek için: Malum bu maçların çoğunluğu bizim saatle gece yarısından sonra başlar, uzanarak seyretmek lazımdır.

- İlgilendiğim tek husus: Wifi çok iyi, sorun yok.

- Ancak, bana gelen üründe sesin duyulamıyacak kadar az olması problemi çıktı, öneri üzerine Equalizer prg. yükledim ama çok az farketti.

- Vatan'dan aldığım minik Mikado Hoparlör/Radyo sesi duyulabilir seviyeye getirince bununla yetinmeye karar verdim.

- Kılıf olarak da şu siparişi verdim:

http://www.geekbuying.com/item/Universal-10-Inch-Tablet-Case-for-Zenithink-Eken-Samsung-Coby-Acer-Asus -Brown-306125.html-Brown-306125.html

Ölçüler az biraz büyük olsa da uyması gerek. Kalitesi, resimlerdeki gibi çıkarsa mükemmel olur.

• s10 a 8 gb ve yukarisi sd kart takan varmi. 8 gb toshiba kartimi fotograf makinem ve bilgisayarim gorurken s10 arizali diyor. ayni markanin 4gb olan sorunsuz calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doganbeyyy

arkadaşlar iş yeri için 10 inc olabilir bu klavye takılır çıakrtılşır model olabilir World excel kullanımı için tablet pc almam lazım 300-400 tl max.. ne tavsiye edebilirsiniz

Aynı ürünü klavyeli kılıfla birlikte ücretsiz kargoyla satın alabilirsiniz:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-rk2928-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13291430

Klavyesi zaten Micro-USB uçlu olduğu için ayrı bir dönüştürücü, OTG vs. takmanıza gerek kalmıyor.

merhaba,

n11 satışı bitti mi?

199TL'ye alamıyor muyuz?

• quote:

hocam hadi diyelimki ekran parlaklıgını sineye çektik karanlıkda kullanırız dedik tabi çözünürlügü 1024 x 600 olan tabletimizi :S eyvALLAH dedik peki dunkunmatigin geç tepki vermesine bırakın oyunları ayarlar menüsüne bile girerken takılmasına kutu içeriginden OTG kablo çıkmamasına ne diyeceksiniz peki merak ediyorum
    saygılar

şu ana kadar n11 üzerinden 75 adet sattık ve sizin söylediğiniz şikayetlerle gelen başka hiçbir kullanıcı olmadı.

sizin aldığınız üründe bir problem olabilir bizim yaptığımz hiçbir testte dokunmatik veya takılma problemi yaşamadık, hatta tam tersine dokunmatiğinin ve genel tepkisinin piyasadaki pek çok üründen iyi olduğunu düşünüyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.