Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

s10 ürününü perşembe günü sipariş verdim ve cumartesi sabah elime ulaştı.ürünü incelemelerim sonucunda fiyatına göre uygun olduğunu düşünüyorum.telefon ile mobil AP üzerinde nete bağlandım ve gayette hızlıydı.tabi 3g çeken yerlerde.ekran parlaklığını %40 seviyelerine çekince şarjı çok iyi gidiyor ama %100 de iken çok çabuk bitiyor.dokunmatiği güzel.
    sayın spec-bilişim size birkaç sorum olcaktı?
    ben OTG kablo ile telefonu ve usb belleği tablet pc de gördüremedim?acaba ne yapmam gerekiyor.cevap verirseniz sevinirim

sayın spec bilişim sorulara lütfen cevap verirmisiniz?
    bu arada tablet sd kartı hasarlı olarak gösteriyor.ama telefonda kullanıyorum.bu sorunu nasıl çözebilirim.
    eğer sorunları çözemezsek iade edicem tableti

SD kartı ve USB belleği sıfırdan NTFS olarak formatlama imkanınız var mı acaba? Biz burada 64GB NTFS formatlı USB ile denedik ve bir sıkıntı yaşamadık.

OTG kablo ile ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Farklı bir OTG kablo ile deneme imkanınız var mı?

ben ntfs formatı atmayı bilmiyorum.nasıl yapabilirim.bu arada arkadaşımda aldı aynı üründen.aynı sd kart onda çalışıyor benim tablet te çalışmıyor hasarlı sd kart uyarısı veriyor.
    bu arada ürünü n11.com dan aldım ürünü göndermek istesem sizinle mi irtibata geçmem gerekir yoksa n11.com la mı?

SD kart hasarlı uyarısı genelde şu durumlarda verir:
    - SD kartınızın formatı uyumsuzsa
    - Taktığınız SD kartı önceki bilgisayardan "durdur" komutu vermeden çıkardıysanız.

Acaba ikinci durum sebebiyle kart üzerinde yarım kalmış bloklar vs. oluşmuş olabilir mi? Biz burada "durdur" komutu vermeden çıkardığımız NTFS formatlı cihazlarla sık sık bu sorunu yaşıyoruz. Windows yüklü bir cihaza taktığınızda "Tara ve DÜzelt" seçeneğini karşınıza getiriyor olması lazım. Oluşan hatalı bloklar temizlendiğinde Android tarafında da düzgün görüntülenmesi lazım kartınızın.

Hem USB bellekte hem de SD kartta aynı sıkıntıyı yaşamanız bilgisayarınızdan "durdur" komutunu kullanmadan bu tip cihazları çıkarmış olabileceğiniz fikrini doğuruyor.

sayın yetkili olabilirli konuşuyorsunuz ve çözüm üretmiyorsunuz.
    ben ürünü nasıl değişim için gönderirim.sizle direk irtibata mı geçeyim yoksa n11.com la mı?

ürünü cihaz üzerindeki HOST yazılı olan USB porta takarak dener misiniz?

USB bellek sorununu çözdüm.beraber s10 aldığımız arkadaşın OTG kablosu ile denedim ve Host bölümüne taktım flash bellek çalıştı.ama SD kart hala sorunlu.bu konuda da yardımcı olmanızı bekliyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coldark

quote:

quote:

klavye almadan verirlermi acaba?
    polypad c400 vardı keratada dokunmatiği çatlak şekilde duruyor tamiri 100-110 lira arası makine çalışıyor ama dokunmatiği değiştirmek gerekiyor onuda yapamadım bir türlü :(

şimdi gitmek için haırlandık sizlerin msjlara bakıyorum gitmeden olmayacak,specbilişim arkadaşta yok ,,
    bakalım çıkana kadar birileri destek olabilir son ana kadar buradayız

Klavyesiz olarak normalde satışları yok ama mağazadan internettekinden daha uygun bir fiyata alabilirsiniz. Gitmeden bir telefonda pazarlık yapın isterseniz.

Dolar artışı yüzünden TL fiyatları biraz yukarıya fırladı gerekirse TL bazında bir fiyata sabitlemek için görüşüyoruz Eksen ile.

hocam ayakkabıyı giydim son kez baktım cvp yazmışsınız :)

şimdi gidiyoruz oğlumla boş dönme şansım yok :)

sizi söylersek yardımcı olurlar mı?

acele olduğu için bu şekilde oldu kusuruma bakmayın,,hiç bir şey oğlumun sevincinden öte olmaz, netten alırdım ama bekleme durumu artık kalmadı,,24 mayıs oğlumun doğumgünü ve bir aydır bekletiyorum çocuğu,,

ismim koray artık kısmetimize gidiyoruz bakalım

Klavyeli kılıf dahil TL fiyatı 109$+KDV olacak, Bu fiyata mağazadan da alabilirisiniz, şimdilik klavyesiz model sadece n11 üzerinde olacak ama özel fiyatlı stoğumuzdan sadece son 8 adet kaldı, daha sonra ürünün fiyatı 219TL olacak.

237 liraya şu an çok mutlu bir çocuğun elinde kurcalanmakta :)
    destek için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Ben de bir soru sorayım; benim S10 tablette de FAT32 formatlı 8 gb usb belleği ve NTFS olarak formatlanıp bölünmüş 1 TB taşınabilir diski göremedim. Ayarlardan yapmamız gereken birşey mi var acaba?

Cihazın üzerinde HOST olarak yazan USB portundan bağlantı kurmayı deneyin lütfen.
  • bu kamera sadece kendi görüntüsünü çekiyormuş, dışarı çekmiyor mu?
  • quote:

bu kamera sadece kendi görüntüsünü çekiyormuş, dışarı çekmiyor mu?

Cihazda sadece ön kamera var, arka kamera bulunmuyor. Ön kamera skype vs. ile görüntülü konuşma yapabilmeniz için mevcut.

10" boyundaki bir tabletle sağda solda fotoğraf çekmeye çalışmak çok pratik olmuyor ve ürünün bulunduğu fiyat segmenti zaten ancakbun aizin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPEC_Bilisim -- 20 Mayıs 2013; 17:45:51 >
  • Dün gece Rockpad S10 siparişimi verdim. Bugun kargoya verilir diye düşünmüştüm ama pazartesi yoğunlugundan dolayı sanırım yarına kaldı. Elime uılaştığında değerlendirmelerimi aktarıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 20 Mayıs 2013; 17:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet60

Dün gece Rockpad S10 siparişimi verdim. Bugun kargoya verilir diye düşünmüştüm ama pazartesi yoğunlugundan dolayı sanırım yarına kaldı.

Tüm n11 siparişlerini biraz önce kargoya verdik. Sadece kargo takip numaraslarının girilmesi kargo şirketinden bu numaralar çok geç elimize ulaştığı için ertesi günü bulabiliyor.
  • quote:

quote:

bu kamera sadece kendi görüntüsünü çekiyormuş, dışarı çekmiyor mu?

Cihazda sadece ön kamera var, arka kamera bulunmuyor. Ön kamera skype vs. ile görüntülü konuşma yapabilmeniz için mevcut.

10" boyundaki bir tabletle sağda solda fotoğraf çekmeye çalışmak çok pratik olmuyor ve ürünün bulunduğu fiyat segmenti zaten ancakbun aizin veriyor.

ilginiz için çok teşekkürler,,sayenizde büyük bir yükten kurtuldum ,kamera olayını izah etmek biraz zor olacak oğluma :)
    cihaz ile ilgili sağlıklı yorum yapamıyorum bana sıra gelince + - yorum yapmaya çalışırım.
    sadece şunları söyleyebilirim;
    full doluydu pil, alındığından beri kullanılıyor hemde sömürme derecesinde :)2,5 saati geçti
    ilk olarak 8 gb sandısk kart taktım çalıştı ,
    500 gb eski freecom bir hdd taktım,, tüm filmler onda ,,transformers açacaktık :( çalışmadı ?
    500 gb toshıba yeni hdd taktım çalıştı :) içine nasıl girilir bilmiyorum ?
    bunları host bölümündeki girişe taktım
    dokunmatik çok iyi ,
    sesi az gibi ,tam emin değilim
    hdmı kablo normal olanlardan mı yoksa farklı mı ? buda soru oldu :)
    10 üzerinden 8 verebiliyorum şu an ,,

•  Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad S10'da videolu incelemeye 10TL ödül!

Nasıl kazanabilirim?:
    Ürünü satın alın ve Donanım Haber forumlarında ayrı bir başlık altında görüşlerinizi ve minimum 5 dakikalık Youtube videosu içeren bir inceleme yayınlayın

İşte bu kadar basit! Ertesi gün 10TL'yi hesabınıza gönderelim!

Ürünü aldıysanız ve hala inceleme çıkmadıysanız bu fırsat sadece 30 Mayıs tarihine kadar sürüyor, acele edin!
  • Arkadaşlar bende dün sipariş verdim ama içinden otg kablosu çıkmadı.Hediye olarak almıştım klavyeli olsun diye.Ancak otg kablosu çıkmadı eksene yazdım bakalım ne olacak?
    http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-rk2928-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13291430
  • 240,80 TL KDV DAHIL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 21 Mayıs 2013; 12:44:14 >
  • tnt-2 yok benim verdiğim link klavyeli olan,klavyesiz ürün hala 199 lira.
  • Tabletimde youtube ile ilgili sorun yaşıyordum sağolsun @sadays nickli üye yardımcı oldu sizlerinde ihtiyacı olabilir diye kendisinin bana iletmiş olduğu linki ekliyorum.
    Eğer sizde youtube ile ilgili problem yaşıyorsanız yüklü olan versiyonu kaldırıp bunu yüklemeniz gerekiyor.
    Sorunu ve çözümü tespit eden @sadays nickli üyedir lütfen kendisine bir teşekkürü çok görmeyin .
    Bu mesaj vasıtası ile kendisine tekrar teşekkür ederim.

Youtube 4.2.16 Apk Link:https://mega.co.nz/#!6oA0ybxT!Tz7RVSx35Mg5cjwUQ9KKPB7SRaUetEs5YV5FF3BZJxA

• quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

240,80 TL KDV DAHIL olmuş.

al kardeşim son 3 adet 199 TL pepsi kodu ve paramıgeriveri unutma

http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1024x600-hd-ekran-1gb8gb-hdmi-android-41-tablet-P13319437
  • Sayın yetkili şu an itibari ile bende almış bulunmaktayım.sizden rica ediyorum.Ürünü otg kablosuz yollamayınız. Tekrardan kargo vs uğraşmayalım.Lütfen....
  • bende artık tabletlendim :) ama sanıyorum beklentilerim biraz bu cihazı aşıyor dokunmatigi biraz geç algılıyor bir kaç kez basmak gerekiyor bazen sanki birazda yavaş gibi geldi en az telefon kadar bi beklentim vardı ama malesef lenovo a789 kadar bile beklentilerimi karşılamadı ekranı çok siyahımsı (karanlık ) duruyor daha fazla aydınlatmanın bir yolu yokmu birde masanınüstüne sabit koyunca saga sola ve aşagı ve yukarı kendiliginden dönüyor tabiri caiz ise ileri gerei yapıyor bilen varmı yada bu sorunlar sedece bendemi var başka bu şikayeti olan arkadaş varmı yada neka ekmek oka köftemi :)
    formda okudugum arkadaşalrdan biri bu tablete 10 üzerinden 8 vermişti ama bence bu alet 10 üzerinden anca 3 bilemedin 4 eder gibi hata mı ettik acaba bunu almak diye düşünmeden edemiyorum iademi etsem ne dersiniz arkadaşlar yardım please

birde içinden OTG kablo çıkmadı sizinkilerden çıktımı kutusu daha öncede açılmış gibi bir izlenimim oluştu bantları emanet duruyor gibiydi
    bi arkadaşaım bunu taa çinden getirtdi bu gün kıyasladık ve benim cihaz onun yanıda solda sıfır kaldı desem yeridir ekran büyüklüdü dışında hiç bir özellikde berabere bile kalamadı sözde bu HD ama vga görüntüye bile razıyımda nerede bu arada ekran aydınlatması enson ayarda

http://www.buyincoins.com/new_en/details/7-pipo-smart-s1-android-4-1-rk3066-a9-1-6ghz-tablet-pc-8gb-1g-ram-wifi-1080p-product-19834.html

yorumlarınızı ve kulanan arkadaşalrın görüşlerini bekliyorum
    @@SPEC_Bilisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta0037 -- 22 Mayıs 2013; 1:29:40 >

• Dayanamayip sonunda aldim, pisman olmam insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de imkanlarımı zorlayıp sipariş verdim. ev tablet doldu, herkesle papaz oldum evde ben de site üzernden yazdım spec bilisim'e otg kablosuyla ilgili. umarım dikkate alınır. katılımınız bekleniyor sayın :)
  • Arkadaşlar ürünü aldım biraz inceledim.Eğer ekran görüntüsüne önem veriyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü ips yada retina ekran değil.Zaten öyle olsa fiyatı böyle olmazdı böyle düşünün.Oyun konusunda oyunlar akıcı değil ama oynanabiliyor en son olarak pes 2012 yükledim ve çalıştı oynanıyor.çok büyük beklentilerle alırsanız üzülürsünüz ama beklentileriniz normalse bu tablet işlerini görür.Bence fiyatına göre güzel tablet.Spec bilişime de bir sorum olacak bu tablete uygun ekran koruyucu var mı çünkü bana gelen ekran koruyucu kötü durumdaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedkelly58 -- 22 Mayıs 2013; 9:19:39 >
  • quote:

pm
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.