Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürünü daha almadım o yüzden o konuda yorum yapamam ama teknoemin adlı arkadaşımızın detaylı bi incelemesi var. bak istersen :http://forum.donanimhaber.com/m_75204482/f_//tm.htm#75211117
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaagungor

Birkaç günden beri s10'un takipçisiyim ben de. Güncel kampanyalara göre bonusa 11 taksit, 11 tl ekstre indirimi, 11 tl bonus ve pepsi 11 tl indirimi var. Totalde 33 tl indirim oluyor diyebiliriz. Yani tablet bize 167 tl'ye mal oluyor :)

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Dipnot: %111 kupon indirimi S10'da geçerli değil.

Hocam pepsi kodu ile n11bonus kampanyası birleşiyor mu? Yani 33 tl'lik indirim söz konusu mu acaba bilginiz var mı?

Edit: Birleşiyormuş arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 19 Mayıs 2013; 19:35:53 >

• Bu s10 denen cihazın wifi nasıldır?İllaki modemin anteninemi dokunmak gerekiyor çekmesi için kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • Wifi gücü gayet iyi, bir sıkıntı yaşamadım ben kullanırken. Hatta iphoneumdan daha kuvvetli çektiğini söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Wifi gücü gayet iyi, bir sıkıntı yaşamadım ben kullanırken. Hatta iphoneumdan daha kuvvetli çektiğini söyleyebilirim.

Hocam merhaba çekim mesafesini ölçme sanşsınız oldumu?Odadan odaya çekimi nasıldır.?
  • s10 ürününü perşembe günü sipariş verdim ve cumartesi sabah elime ulaştı.ürünü incelemelerim sonucunda fiyatına göre uygun olduğunu düşünüyorum.telefon ile mobil AP üzerinde nete bağlandım ve gayette hızlıydı.tabi 3g çeken yerlerde.ekran parlaklığını %40 seviyelerine çekince şarjı çok iyi gidiyor ama %100 de iken çok çabuk bitiyor.dokunmatiği güzel.
    sayın spec-bilişim size birkaç sorum olcaktı?
    ben OTG kablo ile telefonu ve usb belleği tablet pc de gördüremedim?acaba ne yapmam gerekiyor.cevap verirseniz sevinirim
  • Mesafe olarak ölçmedim ama şöyle söyleyeyim; modemin bulunduğu oda ile yatak odam arasında bir koridor bir oda var, 4 duvar bir gardrop ötesinden çekiyor (simgesinde iki diş görünüyor). Aradaki duvar sayısı fazla olmasa daha bile iyi çeker.
  • Peki arkadaşlar oyun ve uygulama çalıştırma konusunda nasıl?
  • O zaman çekim güzel demek ki çünkü çoğu cihazın çekimi berbat illaki modemin yanında olman lazım o zamanda kablosuz interneti var wifisi var demenin bir anlamı olmuyor.Teşekkürler.
  • Bu ürün için kargo ücreti konusunda bilgisi olan var mı?
    Ayrıca bu ürün için 11 tl bonus ve 11 TL DE extramıza indirim yansıyacak mı bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 20 Mayıs 2013; 10:01:28 >
  • Kastamonu'ya 5,20 TL kargo ücreti ödedim. Bonus ile aldım, yukarıda arkadaşlar screeni koymuşlar. Bildiğim kadarıyla 11 TL alışverişi takip eden döneme indirim olarak yansıyacak, 11 TL bonus yükleniyor fakat yalnızca n11.com dan yapılacak alışverişlerde kullanılabilecek.
  • o zaman süper pepsi kodu ile cihaz 166+5 tl kargo =171 tl gelir güzel fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

o zaman süper pepsi kodu ile cihaz 166+5 tl kargo =171 tl gelir güzel fiyat

Güzel fiyat.. 10 inç ekran ips olmadığı için fazla batarya harcamaz sanırım.. Kullanan arkadaşların yorumları da önemli tabi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupon ekliyorum hata veriyor.Bu hata nedir?
    Kupon eklenemedi.
    Bu kod ile tanımlanmış bir kupon bulunamadı. Lütfen kupon kodunu tekrar kontrol edin.

Edit:Kod daha önce kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 20 Mayıs 2013; 11:01:36 >
  • Bu arada paramıveriver yada avantajix üzerinden giderseniz birinden 4 tl diğerinde ise 5 tl daha geri ödeme alabilirsiniz.Bu durumda cihaz 166 tl gelmiş olur.Başka indirim yapılabilir mi artı onu bilemiyorum.

edit:Bir indirim daha buldum.Bonus heryerde bonus kampanyasında her 75 tl alışverişe 5 tl bonus 166-5 =161 TL evet arkadaşlar şunu 150 tamamlıyalım el birliği ile :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 20 Mayıs 2013; 11:12:43 >
  • quote:

Bu arada paramıveriver yada avantajix üzerinden giderseniz birinden 4 tl diğerinde ise 5 tl daha geri ödeme alabilirsiniz.Bu durumda cihaz 166 tl gelmiş olur.Başka indirim yapılabilir mi artı onu bilemiyorum.

edit:Bir indirim daha buldum.Bonus heryerde bonus kampanyasında her 75 tl alışverişe 5 tl bonus 166-5 =161 TL evet arkadaşlar şunu 150 tamamlıyalım el birliği ile :)

Tableti bu gidişle bedavaya getireceksiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 20 Mayıs 2013; 11:21:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Bu arada paramıveriver yada avantajix üzerinden giderseniz birinden 4 tl diğerinde ise 5 tl daha geri ödeme alabilirsiniz.Bu durumda cihaz 166 tl gelmiş olur.Başka indirim yapılabilir mi artı onu bilemiyorum.

Tableti bu bu gidişle bedavaya getireceksiniz..

Burası sıcak fırsatlar burada her şey mümkün

• bu tableti bugün oğlumla birlikte alabileceğim yer var mı? netten alışveriş kargo bekleme şansım yok,,,
    okul tatil oğlum gözümün içine bakıyor acil yardım cevap bekliyorum,,,DH el atıverin
  • coldark kadıköydeki eksen bilgisayardan alınabiliyor.Bazı arkadaşlar ordan almıştı.
  • baktım ama

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-s10-rk2928-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet--.aspx
    burada 250 lira

http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13319437

burada 199 lira

alsam oğlumu gitsem zaten üsküdardayım,,199 lirayamı 250 lirayamı alacaz anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldark -- 20 Mayıs 2013; 12:26:10 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.