Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aşağıdaki sorulara cevap verirmisiniz SPEC-bilişim?
    öncelikle video incelemesi için emin beye teşekkür ediyorum.
    sayın spec-bilişim
    s10 cihazında G-sensor özelliği yok mudur?
    telefonu 3g modem olarak tablette kullanbilirmiyiz?
    bide ekran koruyucusu her 10.1 ' tabletlerin ki oluyor mu?yoksa kendine özel ekran koruyucusu mu var?
    allah kısmet ederse bugün sipariş verebilirim..ilginiz için sizede teşekkürler
  • Evet hem klavyeli kılıflı hem de sadece tablet olarak satılıyor ürün. Dİlerseniz Eksen mağazasından klavyeli kılıf ile birlikte veya bizim mağazamızdan sadece tablet olarak alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

aşağıdaki sorulara cevap verirmisiniz SPEC-bilişim?
    sayın spec-bilişim
    bide ekran koruyucusu her 10.1 ' tabletlerin ki oluyor mu?yoksa kendine özel ekran koruyucusu mu var?

G-Sensor mevcuttur ama g-sensör kullanan oyun videosu çekmek için tableti sağa sola oynatmak gerekli bu da video çekimini zorlaştırıyor o yüzden buna ilişkin videoda bir bölüm yok.

Bir müşterimiz Turkcell Vınn ile test etmiş ve problem olmadığını söylüyor ama her telefon ile tethering vs. yapabilir misiniz bilmiyorum.

Ürünün siyah kenarlarla birlikte ekran boyutları 25.5cm'e 16cm. Bu boyutlara uyan bir ekran koruyucu kullanabilirsiniz. Ürünle birlikte mat ekran koruyucu geliyor ve ekran parlaklığını biraz kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

aşağıdaki sorulara cevap verirmisiniz SPEC-bilişim?
    sayın spec-bilişim

G-Sensor mevcuttur ama g-sensör kullanan oyun videosu çekmek için tableti sağa sola oynatmak gerekli bu da video çekimini zorlaştırıyor o yüzden buna ilişkin videoda bir bölüm yok.

Bir müşterimiz Turkcell Vınn ile test etmiş ve problem olmadığını söylüyor ama her telefon ile tethering vs. yapabilir misiniz bilmiyorum.

Ürünün siyah kenarlarla birlikte ekran boyutları 25.5cm'e 16cm. Bu boyutlara uyan bir ekran koruyucu kullanabilirsiniz. Ürünle birlikte mat ekran koruyucu geliyor ve ekran parlaklığını biraz kesiyor.

teşekkürler sayın SPEC-bilişim..
    Ürünü N11.com dan spariş veriyorum..

• @SPEC_Bilisim

PM cevap verirmisiniz lütfen.Gelecek cevaba göre sipariş vermeyi düşünüyorum
  • biraz daha geniş kapsamlı bir oyun incelemesi bekliyorum zira incelemelerde oynanan oyunlar cihazın grafik performansını tam yansıtan oyunlar değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

@SPEC_Bilisim

S10 Modelinin wi-fi açık sürekli internet kullanımında şarjı kaç saat gidiyor?
    Tam şarj olması kaç saat sürüyor?
    Şarj olurken kullanılıyor mu?
    Bazı çin tabletlerinde şarj olurken ekran sapıtıyor bunda da oluyor mu?

TEŞEKKÜRLER

Merhaba,

Wi-Fi açık, sürekli download yaparak %100 parlaklıkta yaklaşık 2.5 saat.
    Wi-Fi kapalı %50 parlaklıkta hep açık ekranla yaklaşık 4 saat
    Wi-Fi kapalı 5 dakikada ekran kapanma ayarlı şekilde %50 parlaklıkta ara sıra kullanımla 7 saat

Tam şarj süresi 3 saat

Şarj olurken tabii ki kullanılabiliyor, ayrıca kapalıyken şarja taktığınızda kendi kendine açılmıyor

Şarj olurken ekranda herhangi bir sapıtma olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

biraz daha geniş kapsamlı bir oyun incelemesi bekliyorum zira incelemelerde oynanan oyunlar cihazın grafik performansını tam yansıtan oyunlar değil.

Ürünü alan kulanıcılardan da video inceleme bekliyoruz, onların önünü kesmeyelim :)

Cihazla bir Batman Dark Knight Rises oynamayı hayal etmeyin çünkü Mali-400 GPU ile bu pek mümkün değil ama Beach Buggy Blitz, Riptide GP tarzı oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Bugün biz de Dead Trigger deneyeceğiz bakalım onu nasıl oynatacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

@SPEC_Bilisim

S10 Modelinin wi-fi açık sürekli internet kullanımında şarjı kaç saat gidiyor?
    Tam şarj olması kaç saat sürüyor?
    Şarj olurken kullanılıyor mu?
    Bazı çin tabletlerinde şarj olurken ekran sapıtıyor bunda da oluyor mu?

TEŞEKKÜRLER

Merhaba,

Wi-Fi açık, sürekli download yaparak %100 parlaklıkta yaklaşık 2.5 saat.
    Wi-Fi kapalı %50 parlaklıkta hep açık ekranla yaklaşık 4 saat
    Wi-Fi kapalı 5 dakikada ekran kapanma ayarlı şekilde %50 parlaklıkta ara sıra kullanımla 7 saat

Tam şarj süresi 3 saat

Şarj olurken tabii ki kullanılabiliyor, ayrıca kapalıyken şarja taktığınızda kendi kendine açılmıyor

Şarj olurken ekranda herhangi bir sapıtma olmuyor.

Teşekkür ederim.

Eğer deneme imkanınız olursa sunspider,antutu skorlarını da yazarsanız fikir vermesi açısından iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 16 Mayıs 2013; 15:43:48 >

• Rockchip rk2918 ile Rockchip rk2928 arasında kaydadeger bir performans farkı varmı
    elimde rk2918 mevcut farkını degerlendıremedıgımden henuz bu urunu almıs degılım
    kaydadeger bır fark var ise almak ısterım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 16 Mayıs 2013; 15:51:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

Rockchip rk2918 ile Rockchip rk2928 arasında kaydadeger bir performans farkı varmı
    elimde rk2918 mevcut farkını degerlendıremedıgımden henuz bu urunu almıs degılım

rk2918'in sıkıntısı Cortex A8 tabanlı olması ve üzerindeki Vivante GC800 grafik işlemcisi. Cortex A8 artık çok eskilerde kalmış bir mimari ve baz sayısal işlem performansı Cortex A9'un neredeyse yarısı. Ayrıca üzerindeki Vivante grafik işlemci hem oyunlarla uyumsuz hem de çok zayıf. Üstelik 55nm teknolojisi ile üretildiğinden rk2928'e göre daha fazla güç tüketiyor.

rk2928 ise farklı olarak aynı rk3066 veya Amlogic 8726 gibi Cortex A9 mimarisini kullanıyor bu sebeple sayısal işlem gücü olarak 2 kat daha performanslı. Ayrıca üzerinde artık endüstri standardı olan Mali-400 GPU bulunuyor bu sebeple oyunlarla uyumsuzluk vs. gibi dertleri kesinlikle yok. Üstelik 40nm ile üretildiğinden rk2918'den daha az güç harcıyor.

• quote:

quote:

Rockchip rk2918 ile Rockchip rk2928 arasında kaydadeger bir performans farkı varmı

rk2918'in sıkıntısı Cortex A8 tabanlı olması ve üzerindeki Vivante GC800 grafik işlemcisi. Cortex A8 artık çok eskilerde kalmış bir mimari ve baz sayısal işlem performansı Cortex A9'un neredeyse yarısı. Ayrıca üzerindeki Vivante grafik işlemci hem oyunlarla uyumsuz hem de çok zayıf. Üstelik 55nm teknolojisi ile üretildiğinden rk2928'e göre daha fazla güç tüketiyor.

rk2928 ise farklı olarak aynı rk3066 veya Amlogic 8726 gibi Cortex A9 mimarisini kullanıyor bu sebeple sayısal işlem gücü olarak 2 kat daha performanslı. Ayrıca üzerinde artık endüstri standardı olan Mali-400 GPU bulunuyor bu sebeple oyunlarla uyumsuzluk vs. gibi dertleri kesinlikle yok. Üstelik 40nm ile üretildiğinden rk2918'den daha az güç harcıyor.

oyun alışkanlığm yok
    lakin rk2918 de menude dahi akıcı bir şekilde dolaşamıyorum

2928 de bu sorun ortadan kalktı ıse aldım gıttı :)

• quote:

quote:

quote:

oyun alışkanlığm yok
    lakin rk2918 de menude dahi akıcı bir şekilde dolaşamıyorum

2928 de bu sorun ortadan kalktı ıse aldım gıttı :)

Evet rk2918'in en büyük sıkıntısı GPU'su, o GPU ile bırakın oyun vs. herhangi 2D basit bir işlem bile işkence haline gelebiliyor.

• Rockpad retina D9'dan web siteniz üzerinden bir adet sipariş geçtim.
  • Fiyatı böyle uygun görünce hani bir pepsi şifresi bulsam nerdeyse alacağım.ben dokunmatik cihaz kullanamıyorum gerçi, çocuğa karne hediyesi diye verirdim. 2 tane laptobumu nerdeyse hurdaya çıkardığı için kızgınım ona, o yüzden düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtwt24

Fiyatı böyle uygun görünce hani bir pepsi şifresi bulsam nerdeyse alacağım.ben dokunmatik cihaz kullanamıyorum gerçi, çocuğa karne hediyesi diye verirdim. 2 tane laptobumu nerdeyse hurdaya çıkardığı için kızgınım ona, o yüzden düşünüyorum

hocam pepsinin nasıl bir kampanyası var ?
  • Pepsi kapaklarındaki şifre ile n11.com’da 50 TL ve üzeri alışverişinizde kullanmak üzere 11 TL indirim kuponu hediye edilir.

http://www.pepsi.com.tr/kampanya/n11
  • Birde paraf kampanyasi n11 de gecerli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: axilic

Pepsi kapaklarındaki şifre ile n11.com’da 50 TL ve üzeri alışverişinizde kullanmak üzere 11 TL indirim kuponu hediye edilir.

http://www.pepsi.com.tr/kampanya/n11

Pepsi sifresi olan arkdas varsa verebilir mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.