Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben eksen bilgisayardan rockpad 8 " tablet bilgisayar aldım. Ekran da titreme vardı. Adamlar direk parasını yolladı. Değiştirmek istediğimi söylememe rağmen size parasını yollayalım isterseniz tekrar alıırsınız dediler. Müşteri hizmetlerine sonuna kadar güveneceğiniz bir marka. Kimse çamur atmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba SPEC_Bilisim
    s10 modelinde bluetooth kullanmak için küçük bluetooth adaptörünü usb ye taktığımızda çalışır mı?bide ürün ile ilgili başka videolarınız varsa ürünü bende almak istiyorum.
    bide birkaç resim eklerseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebyndr -- 15 Mayıs 2013; 16:36:35 >
  • @SPEC_Bilisim

S10 Modelinin wi-fi açık sürekli internet kullanımında şarjı kaç saat gidiyor?
    Tam şarj olması kaç saat sürüyor?
    Şarj olurken kullanılıyor mu?
    Bazı çin tabletlerinde şarj olurken ekran sapıtıyor bunda da oluyor mu?

TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebyndr

merhaba SPEC_Bilisim
    s10 modelinde bluetooth kullanmak için küçük bluetooth adaptörünü usb ye taktığımızda çalışır mı?bide ürün ile ilgili başka videolarınız varsa ürünü bende almak istiyorum.
    bide birkaç resim eklerseniz sevinirim.

Bunu denemek lazım, elimizde RF ile çalışan fare var onun adaptörüyle deneyebilirz ama Bluetooth'lu bir ürün yok. Siz nasıl bir ürün için kullanmayı düşünüyorsunuz?

Video konusunda yarına kadar Antutu vs. içeren bir video daha yüklemeyi planlıyoruz, videoda ne görmek istersiniz?
  • bu akşam 1 adet s10 sipariş vermeyi düşünüyorum.

bu akşam alsak kargonuz laleli'ye ne zaman ulaşır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

bu akşam 1 adet s10 sipariş vermeyi düşünüyorum.

bu akşam alsak kargonuz laleli'ye ne zaman ulaşır?

Akşam 17:30 gibi kargoya teslim etmiş oluyoruz bu sebeple sizin akşam vereceğiniz siparişi yarın kargoya teslim edebiliriz o da tahmini Cuma günü elinizde olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

@SPEC_Bilisim

S10 Modelinin wi-fi açık sürekli internet kullanımında şarjı kaç saat gidiyor?
    Tam şarj olması kaç saat sürüyor?
    Şarj olurken kullanılıyor mu?
    Bazı çin tabletlerinde şarj olurken ekran sapıtıyor bunda da oluyor mu?

TEŞEKKÜRLER

Bunlar biraz detaylı sorular bu konularda bilgi alıp yarın size cevap verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

Q9RET için Anroid 4.2 firmware istedik, eli kulağındadır, hatta ara bir firmware'i bu sebeple pas geçtik direk 4.2 versiyon yayınlayacağız.

Süper bir haber bu heyecanla bekliyorum :)
  • bende bu ay içinde bişeyler olabilir diye hergün sitenizi kontrol ediyordum, hevesle bekliyoruz:)
  • http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13319437 linkteki tableti almak istiyorum fakat kafamı karıstıran bazı sorular var en onemlısıde WİFİ CEKİMİ tableti alan arkadaslar bu konuda bilgi verebilirler mi ?
  • S10'u, Kadiköy'de bulunan Eksen Bilgisayar'da inceledim. İncelediğim yerin konumu; giriş katta kapıya yakın bir yerdi ve bulunduğum yerden wi-fi çok iyi çekiyordu. Görevli arkadaşa "Kablosuz modem nerede?" diye sorduğumda üst katta ve bulunduğum yerin tam karşısında (doğu tarafımda) olduğunu söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Bu üründe de ilk videolu incelemeye 20TL ödül veriyoruz!

Ürünü satın alın yeni bir forum başlığı altında videolu ve resimli incelemenizi yayınlayın 20TL ödülü kazanın!

teknoemin arkadaşımız rüzgar hızıyla bir video çekip 20TL'lik ilk inceleme ödülünün sahibi oldu. çiçekli yatak örtüsünün süper bir dekor oluşturduğu bu incelemeye mutlaka göz atın :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_75204482/tm.htm

Bundan sonraki yapılacak video incelemeler için de 10TL'lik ödülümüz olacak. Video incelemenizi çekin ayrı bir forum başlığı altında paylaşın bizden 10TL'lik ödülü kapın!

• Hocam kampanyalarınızı takip ediyorum, daha önce de diyaloğumuz olmuştu. Ama şu yukarıdaki iade olayın kafam takıldı açıkçası, net bir açıklama yapmamışsınız. Sizden bir açıklama bekliyorum ve eminim benim gibi açıklama bekleyen başka üyeler de vardır, yukarıdan anlaşılan müşterilerin sorun yaşayıp veya beğenmeyip size iade ettikleri malları sizin paketleyip tekrar sattığınız. Buna itiraz da etmemişsiniz. Şimdi bu açıkçası firma imajı olarak büyük bir leke benim açımdan. Başkasının sorun yaşadığı tableti sıfır sanarak almayı istemem, ayrıca başkasının sorun yaşadığı tableti aldım, sorun sonradan ortaya çıktı ve bana patladı diyelim tablet. Bu durumu da istemem açıkçası ve eminim ki kimse istemez.

Bu konuyla ilgili ciddi ve kapsamlı bir açıklama yapmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Hocam kampanyalarınızı takip ediyorum, daha önce de diyaloğumuz olmuştu. Ama şu yukarıdaki iade olayın kafam takıldı açıkçası, net bir açıklama yapmamışsınız. Sizden bir açıklama bekliyorum ve eminim benim gibi açıklama bekleyen başka üyeler de vardır, yukarıdan anlaşılan müşterilerin sorun yaşayıp veya beğenmeyip size iade ettikleri malları sizin paketleyip tekrar sattığınız. Buna itiraz da etmemişsiniz. Şimdi bu açıkçası firma imajı olarak büyük bir leke benim açımdan. Başkasının sorun yaşadığı tableti sıfır sanarak almayı istemem, ayrıca başkasının sorun yaşadığı tableti aldım, sorun sonradan ortaya çıktı ve bana patladı diyelim tablet. Bu durumu da istemem açıkçası ve eminim ki kimse istemez.

Bu konuyla ilgili ciddi ve kapsamlı bir açıklama yapmanız gerekiyor.

Bakın bu konu artık kaba tadı vermeye başladı çünkü 3. defa aynı açıklamayı yapmak zorunda kalıyorum. Biz toplamda son kullanıcıya direk olarak 9 adet ürün sattık, bunlardan da sadece yukarıdaki bahsi geçen müşterimiz sıkıntısını bize iletti biz de yasal süreyi aştığı için ürünü iade alamayacağımızı belirttik. n11 ve gg üzerinden son kullanıcı satışı işimizin neredeyse ancak %1'ini oluşturuyor ve bu tip lansman kampanyaları dışında ürünleri kendimiz satmayı tercih etmiyoruz. Örneğin bu indirim kampanyasındaki stok bittikten sonra n11'deki fiyatımız ürünü dışarıda alabileceğiniz noktalardan daha yüksek olacak, n11 mağazasındaki diğer ürünlerimizi piyasadaki noktalarla karşılaştırırsanız bunu görebilirsiniz. Diğer türlü şekilde bahsi geçen iadeler firmalardan bize gelen iadelerdir ve keyfi iade olsa da biz bunları sineye çekmek zorundayız eğer üründe herhangi bir arıza yoksa çalıştığımız firmalardan ürün iadesi yerine bu tip ürünlerde fiyat farkı faturası alıyoruz, o firmalar da bunları vitrin ürünü vs. ne şekilde değerlendiriyor bizim tasarrufumuzda değildir. Bundan başka herhangi bir açıklama yapmaya gerek duymuyorum, lütfen yukarıda 10-15 mesaj önceki konuyla ilgili yaptığım açıklamayı okuyun.

• öncelikle video incelemesi için emin beye teşekkür ediyorum.
    sayın spec-bilişim
    s10 cihazında G-sensor özelliği yok mudur?
    telefonu 3g modem olarak tablette kullanbilirmiyiz?
    bide ekran koruyucusu her 10.1 ' tabletlerin ki oluyor mu?yoksa kendine özel ekran koruyucusu mu var?
    allah kısmet ederse bugün sipariş verebilirim..ilginiz için sizede teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebyndr -- 16 Mayıs 2013; 9:59:43 >
  • tablet bana ulaştı.

+ telefon ekranından sonra 10 inc ekran devasa. 3.7 inc Telefon ekranında gözlerim pörtlemişti.

+ 30 tl ye aldığım vınn ile internete 3g ile sorunsuzca bağlandım. hız gayet yeterli.

+ tabletin yazılımında, donanımında bir sorun yok.

- 1gb sd kart ile sorun yok, fakat telefonumda sorunsuz kullandığım 8gb toshiba sd karttaki dosyaları herzaman okumuyor. Başka bir sd kart ile denemem lazım. Herhalde bir uyum sorunu var.

- pil biraz zayıf gibi geldi. daha once kardeşimden aldığım reedpad pili daha iyi gitmişti. Ekranın genişliğinin sonucu herhalde. Gülün dikeni de oluyor malesef.

- kamera gerçeken berbat. zaten beklendim olmadığı için sorun değil.

Oyun performansını henüz denemedim.

ilk izlenimim. bonuslar ve pepsi ile 180 tl ye aldığımı düşünürsek verdiğim paraya değdi. 180+30= 210 tl ye 3g uyumlu 10 inc sd kart hariç sorunsuz tablet. Servisle işe gidip gelen benim gibiler için trafik işkencesinden kurtuluş. telefon değiştirmek için 1000 tl vermekten kurtardı beni.

Gelişmeler olursa yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 16 Mayıs 2013; 9:31:56 >

• batarya çok zayıf kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca57

batarya çok zayıf kalır

Diğer inceleme başlığında da bahsettiğim gibi aynı ürün yurtdışında bazı sitelerde 6000mAh, bazılarında 6500mAh olarak satılıyor çünkü insanların böyle bir beklentisi var ama aslında hepsi 5000mAh, üretici ürünlerin bataryalarının birebir aynı olduğunu teyid etti. Yani batarya konusunda genel olarak biraz "şişirme" değer yazma durumu söz konusu, sadece bizde değil, dünyada da. Biz sadece gerçek değerini yazmayı tercih ettik.

Örneğin burada Goclever R104 olarak geçen birebir aynı model tablet 6000mAh olarak yazılmış:http://www.technologycentric.co.uk/android-tablets/10-inch-android-tablets/R104-10-inch-8GB-Android-Tablet
    Yine aynı marka aynı model ürün burada da 6500mAh olarak yazılmış:http://www.grappologroup.com/oprema-za-racunare-beograd/tablet-pc/goclever-tablet-10.1-r104-rk2928-1ghz-hdmi-8gb-512mb-wifi-android-4.1-/NTB1965A00000/

Yani sözün özü biz ürünlerin üzerine gerçek batarya değerlerini yazıyoruz, tek çekirdekli ürüne dual core yazmıyoruz (örnek: bizim ürünle aynı rockchip rk2928 CPU'lu ama ne hikmetse "dual-core" olan bir tablet:http://www.n11.com/reedpad4-lite-a9-cortex-7-android-41-tablet-pc-P13234045 ).

Biliyoruz ki bilgisayar piyasasında Shopping TV satıcılarının tarzı daha geçerli ama dürüstlükten ötürü cezalandırılmak da istemiyoruz.

• hocam bu tabletle uyumlu klavyeli kılıf var mı elinizde
  • Evet klavyeli kılıf da ayrı olarak açmayı düşünüyoruz ama şu an diğer klavyeli kılıfla satış yapan noktalardaki fiyatı ezmeyecek bir şekilde bunu açmamız gerekiyor.

Yani sözün özü klavyeli kılıflı olarak almak istiyorsanız Eksen'in n11 mağazasındaki ürünü tercih edebilirsiniz:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-rk2928-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13291430

Bizim açacağımız klavyeli kılıf + 199TL'nin toplamı Eksen'deki klavyeli kılıflı ürün fiyatından aşağı olmayacak. Üstelik Eksen'de ücretsiz kargo fırsatı da mevcut.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.