Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkdostun

peki ürünü 200 tl yapsanız da 100 tl lik hediye çeklerini kullansak size sıkıntı yaratıyor mu?

cevap alamadım ama?
  • quote:

quote:

peki ürünü 200 tl yapsanız da 100 tl lik hediye çeklerini kullansak size sıkıntı yaratıyor mu?

cevap alamadım ama?

199TL kategori yöneticisiyle konuşup kararlaştırdığımız bir tutar, isteğinizi ben ilettim ama kesin birşey söyleyemiyorum.

Tam olarak da neden 199TL olunca kullanamadığınızı anlamadım, 3-4TL'lik başka bir ürün alsanız yanında geçerli olmuyor mu kupon?
  • Bir tane sipariş verdim arkadaş için, beni mahçup etmez umarım. Bazı arkadaşların dediği gibi sorunluysa ya da kullanılmış ise iade hakkımı kullanırım diye düşünüyorum. Garantide sorun var mı arkadaşlar, servis olarak..?
  • quote:

quote:

cevap alamadım ama?

Cevap bekleyene kadar bu konuyu ya da n11 konusunu okumayi deneseniz..? Hediye cekleri sadece ugur bocegi olan urunlerde geciyor.. Elektronik ve Bilgisayar kategorilerinde gecmiyor. Detaylar zaten hediye ceklerinin acıklamasında da yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 14 Mayıs 2013; 11:35:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

çekleri mağlesef ürünler "ıpad ve tabletler" katogorisinde olduğundan kullanamıyoruz.

Ancak satıcı farklı bir katagoriye ürünleri alırsa kullanabiliriz.

Hatta ben "specbilişim'e" forumdonanım üzerinden soru sormuştum ama bakamamıştı. Dediğim gibi çek kullanılmak isteniyorsa en azından katagorinin oto navigasyon kısmında olması lazım bu ürün olmaz ise gps li cihazı olması lazım ki çek kullanılabilsin.

Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocknet

Bir tane sipariş verdim arkadaş için, beni mahçup etmez umarım. Bazı arkadaşların dediği gibi sorunluysa ya da kullanılmış ise iade hakkımı kullanırım diye düşünüyorum. Garantide sorun var mı arkadaşlar, servis olarak..?

Kullanılmış ürün göndermiyoruz zaten buradaki sıkıntı arkadaşların herşeyi en kötüsüyle algılamaları ama 7 günlük iade prosedürünün dışında işlem yapmıyoruz. 7 gün içinde iade hakkınız her şekilde mevcut zaten ürünü istediğiniz gibi bu süre içinde değerlendirip koşulsuz iade edebilirsiniz.

Ayrıca bu ürün zaten stoğumuza gireli sadece 1 hafta oldu, siz bırakın kullanılmış ürünü Türkiye'de bu ürünü ilk kullananlardan olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Merhaba,

çekleri mağlesef ürünler "ıpad ve tabletler" katogorisinde olduğundan kullanamıyoruz.

Ancak satıcı farklı bir katagoriye ürünleri alırsa kullanabiliriz.

Hatta ben "specbilişim'e" forumdonanım üzerinden soru sormuştum ama bakamamıştı. Dediğim gibi çek kullanılmak isteniyorsa en azından katagorinin oto navigasyon kısmında olması lazım bu ürün olmaz ise gps li cihazı olması lazım ki çek kullanılabilsin.

Selamlar

Kategorileri biz belirleyemiyoruz maalesef. Bilgisayar ürünlerinde basit tabiriyle "marj kurtarmıyor" o sebeple de istediğiniz gibi bir değşiiklik mümkün değil ne yazık ki.
  • Ön arka kamera kalitesi nasıldır örnek resim eklermisiniz. Yanında aksesuar neler var kılıf vs.?
    Beyaz rengi varmı? Kaç gram?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Ön arka kamera kalitesi nasıldır örnek resim eklermisiniz. Yanında aksesuar neler var kılıf vs.?

Ön kamera skpe ile görüşme vs. için tasarlanmış basit bir kamera aşağıda bir örnek resim bulabilirsiniz:
     Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Ürün arka kapak beyaz, ön panel siyah olarak geliyor, farklı bir renk seçeneği yok.

Aksesuar oalrak yanında OTG ve PC bağlantı kablosu geliyor. Klavyeli kılıflı seçeneği de mevcut fakat fiyatı farklı.

Ürün ağırlığı yaklaşık 500gr.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: cihatemlik
    @sorcerer, nickli arkadaşın mesajına herkesin görebileceği şekilde bir cevap yazın da, gönül rahatlığıyla sizin markayı tercih edelim. Tam sipariş verirken o mesajı gordum ve benimle birlikte alacak olan arkadaşım da vazgeçti.
    Tamam hiç bir firma %100 tam destek verip tüm müşterileri memnun edemez bu bir gerçek ama elinizde olan bir insiyatifi değerlendirmemiş görünüyorsunuz arkadaşın yazdıklarına göre.

Ürün üzerinde değişiklik yapılmış ise geri iade almıyoruz siz de eminiz ki başka bir kullanıcının 15 gün boyunca kullanıp üzerindeki koruma bandını çıkarıp kendi ekran koruyucusunu taktığı bir ürünü almak istemezdiniz. Emin olun ki 10'a yakın müşterimizin tabletini üzerindeki koruma bandını çıkarmadıkları için sorgusuz sualsiz iade aldık ama kullanılmış olduğu açık şekilde belli olan bir ürünü alıp sıfırmış gibi sizlere tekrar satmamız mümkün değil. Siz 15 gün boyunca başka bir kullanıcının alıp kullandığı bir ürünü sıfır ürün parası verip almak ister miydiniz?

@Spec_Bilisim

Öncelikle üslubunuz nedeniyle sizi kınıyorum, sanırsınız ki ben size ürünü çizik içinde ve çöp vaziyette iade edeceğim. Ben size meramımı açık bir şekilde anlatan bir mail attım, siz dalga geçer bir cevap verdiniz üstelik telefonlarıma cevap dahi vermediniz. Ben konuyu tabii ki buraya taşıyacağım, başkalarını enayi yerine koymaya hakkınız yok. Ben istesem tüketici haklarına başvurur hakkımı da sonuna kadar arardım ama uğraşmaya değmez çünkü işim gücüm var. Size son kez cevap vereceğim, bir daha da kale almayı düşünmüyorum (aynı sizin bana yaptığınız gibi). Bu cevabı da sizin için vermiyorum, sizden alışveriş yapmayı düşünen insanlar için veriyorum:

1) Ben ürünü 15 gün kullanmadım. Ürün elime geldi, ertesi gün seyahate çıktım. Tablet evde 1 hafta yattı hiç dokunulmadan, ertesi hafta geldim 2-3 gün ya kullandım ya kullanmadım. Daha kullanmadan o kalitesiz koruma bandını çıkarıp yerine başka bir koruma bandı taktım ki çizik vs. olmasın. Takmışsınız 5 TL etmeyecek bir koruma bandı, onu bahane ederek iade alamayız diyorsunuz.

2) Daha ürünü görmeden, üzerine taktığım koruma bandının nasıl bir şey olduğunu bilmeden "ürün satılamayacak durumda" yaftası yapıştırdınız. Eğer gerçekten iyi niyetli olsaydınız, ben ürünü size gönderirdim, siz onu bir elinize alırdınız, bakardınız, ondan sonra derdiniz ki "bu ürün kullanılmışi yıpranmış, kusura bakmayın". Öyle bir durum olmadı, daha siz ben iki kelam etmeden hemen beni başınızdan savdınız 2 satır mail ile.

3) Aşağıda (şimdi alıntılamaya üşendim), müşteri ile uzun görüşmeler yaptık falan demişsiniz. Size gülüyorum, uzun görüşme dediğiniz şeyi monolog halinde ben yaptım. Size 3 tane mail yazdım, siz sadece 2 satır bir mail ile cevap verdiniz. El insaf.

4) Anlaşılan benim konuyu buraya taşımama içerlediniz. Kusura bakmayın ama ben sorgusuz sualsiz sizden 499 TL verip bir mal alıyorum, 499 sizin için küçük bir meblağ olabilir ama buradaki çoğu insan için önemli bir para. Beni kale almıyorsunuz, bir telefon açıp, iade kabul etmeyeceğinizi dile getiren güzel uslupta bir konuşmaya bile tenezzül etmiyorsunuz, ne yapmamı bekliyordunuz? Mağdur olan taraf benim siz değil, tabii ki mağduriyetimi dile getireceğim. Biz parayı sokakta kazanmıyoruz beyefendi.

5) Burada beni destekleyen ve hak veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum, ben buraya yaşadıklarımı aktardıktan sonra siz bana yine tek kelime bir cevap bile yazmayıp hala ürün reklamı yapmaya devam ettiniz. Bazı şeyleri bazı arkadaşlar görmüş zaten, onlar da gereken cevapları size yazmış. Her şey açık seçik ortada.

6) Konuyu lütfen daha fazla uzatmayın, siz kendinizi haklı görüyor olabilirsiniz. Ben de kendimi haklı görüyorum, sizden iade talebim falan da yok. Üstüne para da verseniz istemiyorum, en iyisi bazı şeyleri Allah'a havale etmek.

Teşekkürler.

Not: Şimdi aklıma geldi de, bu ürünün 2 sene garantisi yok mu? Belki benim ürünüm arızalı, diğer tabletlerde bir sorun yok? O zaman siz bunu alıp servise gönderip eğer arızası varsa gidermeliydiniz, eğer arıza giderilmiyorsa da yenisi ile değiştirmek durumundaydınız. Nereden tutarsanız elinizde kalıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcerer -- 14 Mayıs 2013; 13:41:17 >

• Arka kamera içinde örnek foto bekliyorum hocam. Ekran ışık altında netmi onun içinde örnek resim koyarsanız sevinirim
  • quote:

quote:

Ön arka kamera kalitesi nasıldır örnek resim eklermisiniz. Yanında aksesuar neler var kılıf vs.?

Ön kamera skpe ile görüşme vs. için tasarlanmış basit bir kamera aşağıda bir örnek resim bulabilirsiniz:

Ürün arka kapak beyaz, ön panel siyah olarak geliyor, farklı bir renk seçeneği yok.

Aksesuar oalrak yanında OTG ve PC bağlantı kablosu geliyor. Klavyeli kılıflı seçeneği de mevcut fakat fiyatı farklı.

bugün sipariş verdim, umarım bugün de kargoya verirsiniz, klavyeli kılıf fiyatı nedir?

• quote:

quote:

Merhabalar bakın burada bir yanlışlık olmalı n11.com ilanınızda en altta 5-6 tane ürün özellik kategorisinde en altta kalavyeli kılıf ve otg yazıyor.Ben şahsen ürünü klavyeli kılıf var o bir artıdır helal olsun onuda veriyorlar deyip aldım.Lütfen kutu içeriğime onuda koyunuz.Siz o yazıyı silip özellikleri koyabilirdiniz ancak o yazı silinmeden koyulduysa burada hata sizindir.Dediğim gibi ben klavyeli kılıf var olduğu için o yazıyı gördüğüm için aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknoemin

Merhabalar bakın burada bir yanlışlık olmalı n11.com ilanınızda en altta 5-6 tane ürün özellik kategorisinde en altta kalavyeli kılıf ve otg yazıyor.Ben şahsen ürünü klavyeli kılıf var o bir artıdır helal olsun onuda veriyorlar deyip aldım.Lütfen kutu içeriğime onuda koyunuz.Siz o yazıyı silip özellikleri koyabilirdiniz ancak o yazı silinmeden koyulduysa burada hata sizindir.Dediğim gibi ben klavyeli kılıf var olduğu için o yazıyı gördüğüm için aldım.

bakın 2 farklı ürün mevcut:
    1. ürün klavyeli kılıflı olan ürün:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-tablet-klavyeli-kilif-P13288656

2. ürün sadece tablet:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13319437

siz hangi üründen sipariş verdiniz? Eğer klavyeli kılıflı olan modelden sipariş verdiyseniz zaten o model size gönderilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

quote:

quote:

bugün sipariş verdim, umarım bugün de kargoya verirsiniz, klavyeli kılıf fiyatı nedir?

Klavyeli kılıf ayrı olarak 30TL'den satışa açılacak, ürün açıklaması ve fotoğraflarının çekimi bugün içinde biter diye tahmin ediyoruz.

• quote:

quote:

1. ürün klavyeli kılıflı olan ürün:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-tablet-klavyeli-kilif-P13288656

2. ürün sadece tablet:http://www.n11.com/spec-rockpad-s10-101-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-P13319437

siz hangi üründen sipariş verdiniz? Eğer klavyeli kılıflı olan modelden sipariş verdiyseniz zaten o model size gönderilecektir.

Lütfen sizde bakın klavyeli kılıf 30 tlden satışa açılacak diyorsunuz.Ancak klavyeli kılıfı hediye verdiğiniz ürün 259 tl klavyeli kılıfı vermediğiniz ürün 199 tl 60 fark var pardonda siz 2 adet mi klavyeli kılıf satıyorsunuz 259 tl lik üründe?

• quote:

quote:

quote:

Lütfen sizde bakın klavyeli kılıf 30 tlden satışa açılacak diyorsunuz.Ancak klavyeli kılıfı hediye verdiğiniz ürün 259 tl klavyeli kılıfı vermediğiniz ürün 199 tl 60 fark var pardonda siz 2 adet mi klavyeli kılıf satıyorsunuz 259 tl lik üründe?

Bu ürün sadece 50 adet için bu özel fiyatta. 50 adet ürün bitince fiyatı 229TL olacak. Dilerseniz klavyeli kılıflı ürünü farklı mağazalarda daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

• n11.com üzerinden pepsi kapağındaki indirim kodu ve bonus card ile bir S10 da ben aldım bakalım. 11 TL pepsi kapak indirimi, 11 TL de önümüzdeki ekstrede indirim geliyor (hatta gelecek alışverişlerinde kullanmak isteyene yalnız n11.com da kullanabileceği 11 TL de bonus yükleniyor).
    Çok fazla oyun oynamam, film izlemek internette dolaşmak için aldım. Çok pişman olacağımı düşünmüyorum.
    Üretici firmware dışında bu tablete özel yüklememi önerdiğiniz öncelikli program veya yapılacak işlem var mı?
  • Öncelikle bir tam şarj yapmanızı tavsiye ediyoruz, bunun dışında web surf için hemen Dolphin browser yükleyin, tablet üzerinde gelen tarayıcısdan çok daha az kaynak tüketiyor ve daha hızlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorcerer

İnternetten tam alacakken son kez tüm sayfaları okuyayım dedim bunu gördüm zararın neresinden dönsem kârdır.

Edit:Önce jelatini çıkarılmış ürünü tekrar satamayız diye almıyor.Sonra firmamız kullanılmış ürün satmıyor diyor dalga mı geçiyor ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madao -- 14 Mayıs 2013; 14:46:06 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.