Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mehmet60

Bir de iade koşulları nelerdir? Mesela ben 1 hafta kullandıktan sonra, eğer ürünün performansından memnun kalmazsam nasıl bir sürec işlenecek?

KATILIYORUM TABİKİDE SÖYLEDİKLERİNİZDE HAKLISINIZ AMA ŞU VARKİ BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM ACABA.
    Ben konuya şuna istinaden yazdım.

Ürünü al,kullan. Ben bunu beğenmedim. hiç bir arızası yok ama performansı seniin isteğini karşılamadı. Bu istek kişisel ama sana kötü gelmiş olabilir ama bence gayet iyidir.
    Ben böyle anladım. yanlışmıyım arkadaşar.
  • Aynen anladığın gibi tüketici hakları kanununda yazılı olarak tamı tamına böyle geçmektedir.
    Kapıdan satışlarda ,internet ve telefon alışverişlerinde durum aynen böyledir.
    CNN TÜRK ' DE bununla ilgili tüm videolarda vardır ayrıca açıklayıcı olarak
  • o zman süper bişiymiş. bende eksen bilgisayardaki kişinin söylediklerini söyledim sizlere.

Türkiyede'ki yasalara pek güvenilmez ama, karşı taraf bi klıf uydurur yolunu buldurur. Olmaz die bişi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal2238

quote:

Bir de iade koşulları nelerdir? Mesela ben 1 hafta kullandıktan sonra, eğer ürünün performansından memnun kalmazsam nasıl bir sürec işlenecek?

KATILIYORUM TABİKİDE SÖYLEDİKLERİNİZDE HAKLISINIZ AMA ŞU VARKİ BEN Mİ YANLIŞ ANLADIM ACABA.

Ürünü al,kullan. Ben bunu beğenmedim. hiç bir arızası yok ama performansı seniin isteğini karşılamadı. Bu istek kişisel ama sana kötü gelmiş olabilir ama bence gayet iyidir.

kemal2238 ve lavaboo öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Aslında benim söylemek istediğim tam olarak şu;

Örneğin; ben, d8 modelini aldım. Ve ilk gün kendime göre bir kaç performans değerlendirmesi yaptım diyelim ki. Bunlar; wi-fi cekim gücü, ekran kalitesi ve cihazın stabil çalışıp çalışmadığı vs. Ben youtube'a koyulan incelemelerden, kullanıcı değerlendirmelerinden ya da satıcının performansa ilişkin yorumlarından bunları kendim test etmeden anlamam imkansız diye düşünüyorum. Yani internetten satış yoluyla cihazı görmeden, ufakta olsa bi' inceleme yapmadan alacağım için, iade seceneğini sordum. Aslında benim için satıcı firmanın yani eksen bilgisayarın bu konudaki tutumu daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet60 -- 28 Nisan 2013; 19:16:41 >

• quote:

quote:

quote:

kemal2238 ve lavaboo öncelikle bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim. Aslında benim söylemek istediğim tam olarak şu;

Örneğin; ben, d8 modelini aldım. Ve ilk gün kendime göre bir kaç performans değerlendirmesi yaptım diyelim ki. Bunlar; wi-fi cekim gücü, ekran kalitesi ve cihazın stabil çalışıp çalışmadığı vs. Ben youtube'a koyulan incelemelerden, kullanıcı değerlendirmelerinden ya da satıcının performansa ilişkin yorumlarından bunları kendim test etmeden anlamam imkansız diye düşünüyorum. Yani internetten satış yoluyla cihazı görmeden, ufakta olsa bi' inceleme yapmadan alacağım için, iade seceneğini sordum. Aslında benim için satıcı firmanın yani eksen bilgisayarın bu konudaki tutumu daha önemli.

En iyisi şöyle yapalım mı.
    arayın yarın ekseni. online satış departmanına bağlanın.
    bu konuyu danışın ve söylenenleri bizlerle paylaşın.

Ben şöyle düşünüyorum tamam yasa kanun var ama internetten alım yaparken satış sözleşmesini okudum kabul ediyorum seçeneğini tıklatıp alıyoruz. hiç birimizde orda yazılanları okumuyoruz.
    Orda bir madde konup bu kanunu ve yasayı saf dışarı bırakmış olabilirler.

Bu arada ben Q9RET MODELİNİ ALDIM. Çok memnunum.
    Bilginize

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben şöyle düşünüyorum tamam yasa kanun var ama internetten alım yaparken satış sözleşmesini okudum kabul ediyorum seçeneğini tıklatıp alıyoruz. hiç birimizde orda yazılanları okumuyoruz.

Bilginize

kullanici sozlesmesini okumadim deme hakkiniz da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

o zman süper bişiymiş. bende eksen bilgisayardaki kişinin söylediklerini söyledim sizlere.

Türkiyede'ki yasalara pek güvenilmez ama, karşı taraf bi klıf uydurur yolunu buldurur. Olmaz die bişi yok

Türkiye' de yasalara güvenilmez diye bir kavramı kafanızdan silin.
    Her şeyi usulüne ve doğru şekilde yaparsanız hakkınız olanı alırsınız . Ylılardır bu gibi bilinçaltına işlenmiş mukavemetsizlikten sıyrılmalı ve bu gibi durumda kaldığımızda yasaların gayet güzel işlediğini görürsünüz.
    İnternet üzzerinden ticari faaliyet gösteren firmalar , iade hususu altında bir takım maddeler daha yazmaktadırlar kendilerine yontar bir şekilde .
    Bu gibi firmaların maddeler halinde sıraladığı kendi prosedürlerinin ; tüketici hakları kanununun belirtmiş olduğu maddeler yanında hiç bir geçerliliği yoktur .
    Elbetteki bir ürünü alıp keyfi bir şekilde zarar verilipte ben beğenmedim iade ediyorum demekle olmuyor tabii. Aldığın ürünü elbette ambalajını açmadan performansını bilemezsin.Nasıl olsa benim iade hakkım var diyerek ürüne zarar verip ambalajını kullanamayacak hale getirmemek lazım.Bu gibi ufak detaYLArı yerine getirdiğinizde firmalara başka hiç bir neden bile göstermeden ürünü iade etme hakkına sahipsiniz.

Eğer firma iadeyi kabul etmez ise elinizdeki belgelerle 2013 yılı için değeri 1191,52-TL’nin altında bulunan uyuşmazlıklarda Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulması zorunludur. Bu heyetin vereceği karar tarafları bağlar. Taraflar bu karara karşı 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz edebilirler.

2013 yılı için değeri 1191,52-TL. ve üzerindeki uyuşmazlıklarda ise Tüketici Sorunları Hakem Heyetine başvurulabileceği gibi doğrudan Tüketici Mahkemesine de başvurulabilir. Bu değer ve üzerindeki uyuşmazlıklar için Hakem Heyetinin vereceği karar bağlayıcı olmayıp delil niteliği taşıdığından, taraflarca benimsenmemesi halinde yine Tüketici Mahkemesine başvurulması gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 29 Nisan 2013; 0:06:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilginize

kullanici sozlesmesini okumadim deme hakkiniz da var.

Şahsen ben bu güne kadar internet olsun normal alışveriş olsun bilgisayar ,tablet pc vs gibi irili ufaklı yüzlerce elektronik ürün almış ve bu konuda kanaatimce bayağı tecrube edinmiş biri olarak , aldığım yerlere biraz olsun dikkat ederek bilinçli alışveriş yaptığıma inanan biriyimdir .
    Eğer bir ürünü internet üzerinden aldıysam gerekli şartları uyguladığımı bilerek , aldığım bir çok ürünüde geri iade etmişimdir.
    Elbetteki bir ürünü aldığımda ben onu geri iade etmek gibi bir düşünceyle almam , kesinlikle bir sıkıntısı olduğu için iade etmişimdir.
    Son 2 yıldırda İADE ETTİĞİM ÜRÜNLERLE İLGİLİ aldığım firmalara ne şekilde size bunu iade ederim gibi bir soruyu ne yöneltmişimdir ne de herhangi bir bilgi istemişimdir ; çünkü ben haklarımı bilirim ve kendimden eminim .
    Sadece bu 7 gün dahilindeki iade sebeplerime hiç bir neden belirtmek zorunda olmadığımı bildiğimden sadece iade formunu doldurarak iade isteğimi bildirerek iadelermi yapmışımdır. 7 gün sürecini geçen sürelerde de prosedürlere göre hareket etmişimdir.
    Elbetteki siz alışveriş yaptığınız firmayı arar ve nasıl iade edebilirim gibi kendinizden emin olmayan bir tavır algılatırsanız , ticari kaygıyla karşınızdaki firma yetkilisi genellikle sizin bu durumunuzdan istifade ederek firmamızın kuralı şu yada bu gibidir gibi tüketici hakları kanununda hiç bir geçerliliği olmayan bir takım maddeler zırvalayacaktır.
    Kesinlikle de bu gibi zırvalamaları dikkate almayan biraz zaman ayırın malum hayatımızın büyük bir bölümüde ticaretle yada alışverişle geçiyor

http://www.tuketici.gov.tr/?wapp=nasilbasvurulur_tr&open=1 bu linke tıklayın ve biraz okuyun derim lazım olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 29 Nisan 2013; 0:29:58 >

• Neyse SPEC BİLİŞİM kusura bakmaz inşallah konusunu biraz saptırdık gibi oldu ama arada ufak bir bilgi alışverişi olmuş oldu anlayışla karşılar umarım.
    Ama gördüğüm kadariyle buradaki SPEC BİLİŞİM yetkilisinin olumlu yada olumsuz her türlü kendilerine yapılmış olan yorumlara ; olgun ,sakin ve işinin bilgisine hakim yaklaşımıyle vermiş olduğu cevaplara istinaden bu mesajlarımızada olgunluk göstereceğine inanarak tadında bırakıp ana konuyla alakasız konuyla ilgili son yazımı yazarak sonlandiriyorum ; hakkını helal etmesi dileklerimle..
  • Nt mağazalarından telefon hariç, hangi elektronik aleti mağazadan gidip, alırsanız, 3 gün içinde hiç bir neden belirtmeden iade edebiliyorsunuz..
    Ben, piranha 7 inç tablet almıştım, batarya kalitesini beğenmemiştim, 2 gün sonra gittim paramı geri aldım
    Telefonu da içine sim kart takmamışsanız geri alıyorlarmış.. Çoğu teknoloji market geri almıyor veya zorluk çıkartıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

Suan rockdap d8 ile baglandim
    Urunu az once teslim dim birazdan bilgier paylasicam

Cihaz için değerlendirmelerin neler peki ? Memnun musun? Biraz bilgi verirsen belki kafamızdaki şüpheleri giderebilirsin.
  • Tf300tg kullanıcısıyım ama 2gb olan model cidden ilgimi çekti.Git gide teknoloji savurganı olmaya başladım ama dayanamıyorum napayım :)
  • quote:

Merhabalar arkadaşlar.
    Bugün cihazım geldi

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

Rockpad Q9ret. gerçekten bugün elimden düşüremedim. oyundu uygulamaydı derken baya kurcaladım.
    düşünün şarjı bile fabrika çıkışlı yarımdan az dolu gelmesine rağmen beni 3 saatten fazla idare etti. şarjını komple bitirdikten sonra cihaz kapalıyken ilk şarj olarak 12 saat şarjda bekleticem.

performansına gelicek olursak gerçekten çok iyi. ekran kalitesi, oyunlardaki performansı, elinize aldığınızdaki o incelik...
    valla tek eksiği blutooth olamayışı sanıırm. onun haricinde bir eksiklik bulamadım ben

12 saat bekletmenizin bir anlamı yok. Eskidendi onlar. Şarj dolduğunda çıkarıp kullanın. Çıkarmazsanız da zaten akım otomatik olarak kesileceğinden, boşu boşuna fişte takılı durmuş olur.

Alan diğer arkadaşlar için de not olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TnesQuare
    Q9ret Kaç puan alıyor antutu testinde?

Cube u30gt2 16000 puan civarı alıyor

Rockpad Q9RET 2048x1536 Retina çözünürlükte 1GHz'de 10.000 puan, 1.2Ghz'de 12.000 puan alıyor. EPIC Citadel'de High Quadlity'de 42.8 FPS'yi görüyor.

Cube U30GT2 1920x1200 çözünürlükte Antutu'da 16.000 puan alıyor. EPIC Citadel'de High Quality'de 34.7 FPS alıyor.

Aynı RK3188 çipsetini kullanan ve 2048x1536 Retina Ekranlı Yuandao 97RQ'nun benchmark değerlerini Slatedroid'de ölçmüşler. Antutu 14.000 ve EPIC Citadel'de 30 FPS civarında almış.

RK3188 çipsetli ve Retina ekranlı Yuandao 97RQ'nun sonuçlarına buradan bakabilirsiniz:http://www.slatedroid.com/topic/64050-97rq-n90fhd-rk3188/

• Evet bu arada D9RET modelimiz PC Labs'tan Fiyat/Perfomans ve Tavsiye ödüllerini aldı.

İnceleme için:http://www.pclabs.com.tr/2013/04/29/spec-rockpad-d9ret-tablet-incelemesi/

Uzun uzadıya okumak istemeyeler için özet:

Benchmark Değerleri:
    SuperPi: 105.6sn
    Antutu - 1600x1200: 10564
    Antutu - 2048x1536: 9439
    EPIC Citadel - 1600x1200: 27.4 FPS
    EPIC Citadel - 2048x1536: 20.9 FPS

Pil Ömrü:
    %50 Parlaklık - Wi-Fi açık: 7.38 saat
    %50 Parlaklık - 1080p video: 4.24 saat

WiFi çekim kalitesi:
    WiFi erişiminde D9RET'in performansı üst seviyede. Kablosuz modemle arasında yaklaşık 9mt ve 2 adet duvar olduğu halde %50 ile %75 arası çekim oranı gösteren tabletle, kafe, alışveriş merkezi yada açık alanlarda çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Sonuç:
    Girişle, üst seviye arasına konumlanan D9RET genel olarak başarılı bir model. 199$ civarında satılan ürünü, Retina ekranı, uzun pil ömrü ve güçlü WiFi çekimi ile tablet "karmaşası" yaşayan kullanıcılara rahatlıkla tavsiye ederiz.

• quote:

Rockpad D8 modelini bu hafta içi almayı düşünüyorum. gittigidiyor'daki bu satışın size ait olduğunu daha önce söylemiştiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/spec-rockpad-d8-dualcore-8-quot-aluminyum-kasa-table-82646410

Peki burdan almakla eksenbilgisayar'dan almak arasında bir fark var mıdır acaba fiyat farkından başka? Bu konuda bizi biraz bilgilendirirseniz gerçekten iyi olur. Yani eksenbilgisayar sitesinden aldığımızda muhatabımız yine specbilisim mi olacak?

Ve benim için önemli olan diğer kücük bir ayrıntı ise; usb'den şarj olup olmadığı?

Ayrıca fiyat/performans'tan öte; sizin ilgili, bilgili, nazik ve konuya hakim tavrınız beni bu ürünü secmemde gerçekten çok etkiledi. Ayrıca satış sonrası desteğinizde tatmin edici düzeyde. İyi çalışmalar.

Eksen Bilgisayar ile detaylı iade koşullarını görüşebilirsiniz. Genel kural olarak internet üzerinden alınan ürünlerde tekrar satılabilirlik özelliği tümüyle kaybolmadığı sürece ürün iade alınır.

Ürünün aksesuarında eksiklik veya yeniden sıfır gibi satılmasını engelleyecek oranda çizik, kutu hasarı vs. gibi şeyler mevcutsa firma buna göre bu hasarı sizden isteyebilir. Bu sebeple ürünü teslim alırken sağlamlığını kontrol etmek ve geri gönderirken kargoda hasar görmeyecek bir kutuya yerleştirmek sizin sorumluluğunuzdadır.

Eksen veya bizden ürünü alabilirsiniz desteğimiz açısından herhangi bir farklılık olmayacaktır.

Ürün USB'den şarj olmuyor, aslına bakarsanız hiçbir Rockchip 3066'lı ürün USB'den şarj olmuyor. USB'den şarj olayı sadece yeni 4 çekirdekli ürünlerde ve Mediatek çipsetli tabletlerde mevcut çünkü bu kernel ile ilgili bir konu. Örneğin Q9RET modelimizde USB'den şarj imkanı mevcut ama normalde 3A'lik adaptörü olan ve 5-6 saatte şarj olan bir cihazı 0.5A kapasiteli bir USB kablo üzerinden kaç saatte şarj edebilirsiniz orası da ayrı bir konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Rockpad D8 modelini bu hafta içi almayı düşünüyorum. gittigidiyor'daki bu satışın size ait olduğunu daha önce söylemiştiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/spec-rockpad-d8-dualcore-8-quot-aluminyum-kasa-table-82646410

Peki burdan almakla eksenbilgisayar'dan almak arasında bir fark var mıdır acaba fiyat farkından başka? Bu konuda bizi biraz bilgilendirirseniz gerçekten iyi olur. Yani eksenbilgisayar sitesinden aldığımızda muhatabımız yine specbilisim mi olacak?

Ve benim için önemli olan diğer kücük bir ayrıntı ise; usb'den şarj olup olmadığı?

Ayrıca fiyat/performans'tan öte; sizin ilgili, bilgili, nazik ve konuya hakim tavrınız beni bu ürünü secmemde gerçekten çok etkiledi. Ayrıca satış sonrası desteğinizde tatmin edici düzeyde. İyi çalışmalar.

Eksen Bilgisayar ile detaylı iade koşullarını görüşebilirsiniz. Genel kural olarak internet üzerinden alınan ürünlerde tekrar satılabilirlik özelliği tümüyle kaybolmadığı sürece ürün iade alınır.

Ürünün aksesuarında eksiklik veya yeniden sıfır gibi satılmasını engelleyecek oranda çizik, kutu hasarı vs. gibi şeyler mevcutsa firma buna göre bu hasarı sizden isteyebilir. Bu sebeple ürünü teslim alırken sağlamlığını kontrol etmek ve geri gönderirken kargoda hasar görmeyecek bir kutuya yerleştirmek sizin sorumluluğunuzdadır.

Eksen veya bizden ürünü alabilirsiniz desteğimiz açısından herhangi bir farklılık olmayacaktır.

Ürün USB'den şarj olmuyor, aslına bakarsanız hiçbir Rockchip 3066'lı ürün USB'den şarj olmuyor. USB'den şarj olayı sadece yeni 4 çekirdekli ürünlerde ve Mediatek çipsetli tabletlerde mevcut çünkü bu kernel ile ilgili bir konu. Örneğin Q9RET modelimizde USB'den şarj imkanı mevcut ama normalde 3A'lik adaptörü olan ve 5-6 saatte şarj olan bir cihazı 0.5A kapasiteli bir USB kablo üzerinden kaç saatte şarj edebilirsiniz orası da ayrı bir konu.

bluetooth sürümğ kaç 2.0 yada 3.0 yada 4.0 mı

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

Neyse SPEC BİLİŞİM kusura bakmaz inşallah konusunu biraz saptırdık gibi oldu ama arada ufak bir bilgi alışverişi olmuş oldu anlayışla karşılar umarım.
    Ama gördüğüm kadariyle buradaki SPEC BİLİŞİM yetkilisinin olumlu yada olumsuz her türlü kendilerine yapılmış olan yorumlara ; olgun ,sakin ve işinin bilgisine hakim yaklaşımıyle vermiş olduğu cevaplara istinaden bu mesajlarımızada olgunluk göstereceğine inanarak tadında bırakıp ana konuyla alakasız konuyla ilgili son yazımı yazarak sonlandiriyorum ; hakkını helal etmesi dileklerimle..

Bu açıklama oldukca yeterliydi benim için. Biraz daha bilincli bir tüketici olmam gerekiyor galiba artık. Çok teşekkürler. Bu arada satıcıya iyi satışlar diyerek bu iade konusunu kapatıyorum izninizle :)
  • Sipek bilişim burdamısın

1gb Remli
    GPS 'li
    7'' 10'' farketmeyen 200 Lira civarına kadar bir tablet var mı Link verirmisiniz GG veya Eksen veya baska birşey farketmez satıcısı siz olun

Çok iyi özelliklere sahip olmasına gerke yok giriş seviyesi arıyorm.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.