Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldığım 8" tablette bir sıkıntı çıktı adamlar direk parasını yolladı. Teşekürler. Bu müşteri hizmetleri ile çok iş yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SPEC_bilisim

merhaba

D9RET tableti almayı düşünüyorum, bu tabletin siyah renk olanı varmı?
  • d8 in wifi harici tüm özellikleri fiyatına göre güzel benim gibi film ve oyun için alıcaksanız fiyatını hayli hayli karşılıyor
  • D9RET model tablet sadece beyaz renk olarak elimizde bulunuyor.
  • Merhaba

Q9RET modeli bayaadır buradan takip ediyorum. Merak ettigim tango-skype ve viber-whatsapp gibi uygulamaları (veya muadilleri varmi bilmiyorum) destekliyor mu? Bir de destekliyorsa skype ve tango da görüntü kalitesi ve hiz durumu nasıl bu arada internet hizindan bahsetmiyorum wireless kalitesini soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TAngo - skype falan kullanmadım ama whatsapp kullanıyorum bir sıkıntı yok
  • Merhaba,

Rockchip R3188 işlemcili bir model getirmeyi düşünüyor musunuz?
    Bu yönde bir çalışmanız var ise düşündüğünüz tarihi ve yaklaşık konfigürasyonu paylaşabilir misiniz?

Kolay gelsin.
  • RK3188 ile ilgili hala firmware sıkıntıları sürüyor. Firmware ile ilgili problemler çözülene kadar bir süre daha geçmesini istiyoruz. Getirmeyi düşündüğümüz model
    - 10.1" 1280x800 IPS
    - rk3188
    - 2gb/16gb
    - Bluetooth
    - 2MP kamera
    - 8000mAh pil

Tahmini fiyat seviyesi de 200-220$ seviyesinde olacak ama öncelikle rk3188'için firmware stabilitesinin düzelmesi lazım.

Meory leak gibi problemlerden arındırılmış bir firmware çıkmadan bu tip bir ürüne sırf önce getirmiş olmak için girmeyi düşünmüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

RK3188 ile ilgili hala firmware sıkıntıları sürüyor. Firmware ile ilgili problemler çözülene kadar bir süre daha geçmesini istiyoruz. Getirmeyi düşündüğümüz model
    - 10.1" 1280x800 IPS
    - rk3188
    - 2gb/16gb
    - Bluetooth
    - 2MP kamera
    - 8000mAh pil

Tahmini fiyat seviyesi de 200-220$ seviyesinde olacak ama öncelikle rk3188'için firmware stabilitesinin düzelmesi lazım.

Meory leak gibi problemlerden arındırılmış bir firmware çıkmadan bu tip bir ürüne sırf önce getirmiş olmak için girmeyi düşünmüyoruz.

hocam d8 kılıf için pm atmıştım dönmediniz kılıfsız dışarıda kullanmak çok zor oluyor gerçekten
  • Merhabalar. D9RET model tableti almayı düşünüyorum. Eksen bilgisayarın sitesinde mikrofon girişi yok yazıyor. Bu bahsedilen giriş, harici bir mikrofon takmak için mi? Yoksa cihazda mikrofon mu bulunmuyor Skype ile görüntülü görüşme yapacağım için mikrofon işi benim için önemli. Haftaya bu tableti alacağım cevabınızı bekliyorum. İyi günler...

Ekleme: Hazır mesaj yazmışken D9RET modelinin wi-fi çekim gücünü de sormak istiyorum. Önceki mesajları okudum. Diğer modellere göre wi-fi gücünün daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Tam olarak ne kadar mesafeden bağlanabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALONSO_06 -- 9 Mayıs 2013; 18:41:52 >
  • kimse ilgilenmiyor sanırım mesaj attım pm den donen yok
  • Spec'den bir Allahın kulu bakmıyor mu buraya ya ? Insanlar ne soruyor ediyor diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatismatrix

Spec'den bir Allahın kulu bakmıyor mu buraya ya ? Insanlar ne soruyor ediyor diye ?

SPEC_Bilisim' e haksızlık ediyorsun şuan. Yoğunluk ve talep fazlalığından dolayı geçte olsa mutlaka dönüş yaparlar.
    Çok acilse işin ara direk görüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Merhabalar. D9RET model tableti almayı düşünüyorum. Eksen bilgisayarın sitesinde mikrofon girişi yok yazıyor. Bu bahsedilen giriş, harici bir mikrofon takmak için mi? Yoksa cihazda mikrofon mu bulunmuyor Skype ile görüntülü görüşme yapacağım için mikrofon işi benim için önemli. Haftaya bu tableti alacağım cevabınızı bekliyorum. İyi günler...

Ekleme: Hazır mesaj yazmışken D9RET modelinin wi-fi çekim gücünü de sormak istiyorum. Önceki mesajları okudum. Diğer modellere göre wi-fi gücünün daha iyi olduğunu söylemişsiniz. Tam olarak ne kadar mesafeden bağlanabiliyor?

Yok D9RET modelinde tabii ki mikrofon mevcut. Sadece dışarıdan mikrofon takmak için ayrı bir mikrofon girişi yok, aslında bu hiçbir model tablette yok sanırım. Bu başlığı teknik özellik listesinden çıkarmak gerekli.

D9RET modeli bir laptop kadar iyi çekiyor. Biz burada 2 kat aşağıdan TP-Link W8151N ADSL modeme bağlandık. Rahatlıkla komşunuzdan vs. bağlantı kurabilirsiniz.

@whatismatrix: PM atılmıştır, gecikmeden ötürü özür dileriz.

• Hocam selamlar ,

Haksızlık yaptıysam kusura bakmayın kimseyi goremedim de o yuzden sorayım dedim , tşkler.
  • @SPEC_Bilisim

İlginiz ve cevabınız için teşekkürler
  • bu rockpad uzerindeki sygic mavigasyon yazılımı orjinalmidir ? Kac sene boyunca guncelleme yapabilir bilgisi olan arkadas var mı acaba ?

tşklr
  • Linkini verdiğim Tableti getirtme imkanı varmı? Markalı tabletler dahil Şimdiye kadar incelediğim en iyi tablet bu. Cihazda YOK YOK .

http://www.apple-mini.com/tabletpc/a973/a973ts.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ALONSO_06

Merhabalar. D9RET model tableti almayı düşünüyorum. Eksen bilgisayarın sitesinde mikrofon girişi yok yazıyor. Bu bahsedilen giriş, harici bir mikrofon takmak için mi? Yoksa cihazda mikrofon mu bulunmuyor Skype ile görüntülü görüşme yapacağım için mikrofon işi benim için önemli. Haftaya bu tableti alacağım cevabınızı bekliyorum. İyi günler...

Yok D9RET modelinde tabii ki mikrofon mevcut. Sadece dışarıdan mikrofon takmak için ayrı bir mikrofon girişi yok, aslında bu hiçbir model tablette yok sanırım. Bu başlığı teknik özellik listesinden çıkarmak gerekli.

D9RET modeli bir laptop kadar iyi çekiyor. Biz burada 2 kat aşağıdan TP-Link W8151N ADSL modeme bağlandık. Rahatlıkla komşunuzdan vs. bağlantı kurabilirsiniz.

@whatismatrix: PM atılmıştır, gecikmeden ötürü özür dileriz.

hocam pm attım tabletle ilgili sorun var dönmenizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vitanuova

Linkini verdiğim Tableti getirtme imkanı varmı? Markalı tabletler dahil Şimdiye kadar incelediğim en iyi tablet bu. Cihazda YOK YOK .

http://www.apple-mini.com/tabletpc/a973/a973ts.html

Verdiğiniz linkteki bilgilerde hata olduğunu düşünüyorum çünkü hem Cortex A15 quad-core olup hem de Mali-T604 quad core GPU'ya sahip bir ürün henüz yok. Samsung'un S4'te kullandığı Exynos Octa'lar Mali T604 değil PowerVR GPU kullanıyor ve şu an S4 dışında herhangi bir üründe bu modelin üretimi yok.

İşlemci Quad-core yerine dual-core Exynos ise olabilir, Google Nexus 10 ile benzer özelliklerde oluyor o zaman ürün, bu tip Retina ekranlı bir ürünün tahmini satış fiyatı 289$ seviyesinde olacaktır ama Quad-core Retina'yı 239$'a satarken insanlara Dual-core Retina'yı 289$'a satmakla uğraşmak istemiyoruz.

@bhawk: Sizin probleminizle ilgili yurtdışından bilgi beklliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.