Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: callottemre

8" in bataryası kaç amper acaba, özelliklerinde yazmıyor, IPS ekran olduğu kesin mi?

5000 mAh yazıyordu.. Ben eksen de inceledim.. ekranı canlı ve netti.. ips ekransa, fiyatı çok uygun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pandawill.com/nextway-f8-mini-pad-android-41-tablet-pc-8-inch-rk3066-ips-screen-1g-16g-ultra-thin-p68801.html

bu ürünle muadil oldugunu soylemişti yanlış bilmioyrsam burada batarya için 4000 mh yazıyor.
  • Evet ürünün pil seviyesi 4000mAh ama ağırlığı da sadece 400gr. Video izlemede wireless kapalı iken 4 saat 40 dakika civarında bir izleme süresi sunuyor.

Muadili Nextway F8s modeli siyah renk ön panele ve siyah butonlara sahip. Rockpad D8 modelinde beyaz öne panel ve metalik butonlar bulunuyor.

Nextway F8S için detaylı bir inceleme XDA-developers'da yapılmış:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2082078
    Şurada da detaylı bir video incelemesini bulabilirsiniz:http://www.youtube.com/watch?v=8c-PtZZ_3E8

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

IPS olmaması gercekten bır eksı puandı, sımdı guzel oldu :)

acaba 8" modelin ekran en boy olculerını ve tabletın kasasının en boy kalınlık olculerını paylasabılır mısınız?

Ekranı 7"e gore ne kadar buyuyor merak edıyorum.

Tesekkurler.

Aşağıda ürün boyutlarını ve Rockpad D7 modeliyle karşılaştırmasını bulabilirsiniz:
     Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

acaba 8" modelin ekran en boy olculerını ve tabletın kasasının en boy kalınlık olculerını paylasabılır mısınız?

Tesekkurler.

Aşağıda ürün boyutlarını ve Rockpad D7 modeliyle karşılaştırmasını bulabilirsiniz:

bilgiler için teşekkürler.

açıkcası artes d821 ile bu model arasında kaldım.
    onda GPS ve 16gb var,
    bunda IPS ekran var.

hayırlısı bakalım :)
  • Demek ki 7" olanlar gibi tek bir elimizle kavrayamayacağız.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

onda GPS ve 16gb var,
    bunda IPS ekran var.

Artes D821'de GPS bulunmuyor.

Ayrıca D821'de 2 çekirdek GPU'lu AM-Logic 8726-MX bulunuyor, oysa ki D8 modelinde 4 çekirdek GPU'lu rk3066 var.

rk3066'nın 8726-MX'e göre grafik üstünlüğünü şu grafikte görebilirsiniz:

Bizce 8726-MX sadece orta-alt seviyede ürünler için uygun, biz de 95$'lık D7 modelinde 8726-MX kullandık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler.

onda GPS ve 16gb var,
    bunda IPS ekran var.

Artes D821'de GPS bulunmuyor.

Ayrıca D821'de 2 çekirdek GPU'lu AM-Logic 8726-MX bulunuyor, oysa ki D8 modelinde 4 çekirdek GPU'lu rk3066 var.

rk3066'nın 8726-MX'e göre grafik üstünlüğünü şu grafikte görebilirsiniz:

Bizce 8726-MX sadece orta-alt seviyede ürünler için uygun, biz de 95$'lık D7 modelinde 8726-MX kullandık.

demekki GPS olayını karıştırmışım.

tablo açıklayıcı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 16 Nisan 2013; 11:02:11 >

• merhaba
    bende şöyle bir tablet arıyorum.gps bluetooth wifi hdmi otg mouse klavye 2 tbb hdd gören okuyan 10 parmak dokunmatik ekranı iyi 4 çekirdekli en az cpu 1.5 olan ,pili 4000mah gibi, usbden de şarj olabilen ,g sensörü, 3g olan tablet önerileriniz varsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azazel_666 -- 16 Nisan 2013; 11:11:42 >
  • bu aşağıdaki linkteki ürünü sizmi satıyorsunuz? eğer öyle ise bonus kartı olanlar yaklaşık 242 liraya hemde kargo ücreti ödemeden alabilir..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/spec-rockpad-d8-dualcore-8-quot-aluminyum-kasa-table-82646410#
  • Neden bluetooth yok ürünlerinizde, yada ben mi göremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Neden bluetooth yok ürünlerinizde, yada ben mi göremedim ?

bu chipsetlerde(a.31 sanırım) bluetooth olmuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Neden bluetooth yok ürünlerinizde, yada ben mi göremedim ?

bu chipsetlerde(a.31 sanırım) bluetooth olmuyor..

RK3066' da da göremedim ama. D8 de yok mesela
  • Allwinner'ın henüz daha bir entegre Bluetooth çözümü yok A31 için. Firmalar da muhtemelen referans tasarımı kullanıyorlar ve bu referans PCB tasarımını çok da değiştirmek istemiyorlar çünkü ürün 2.0 firmware ile ancak birkaç haftadır tam olarak stabil çalışır hale geldi. Ürüne Bluetooth vs. eklemeye başladığınızda Allwinner'ın A31 için yayınladığı referans SDK'ya kendi yaptığınız değişiklikler çerçevesinde modifikasyon yapmanız gerekli, oysa ki şu anda Onda, Ainol ve Frelander Allwinner referans PCB'si üzerine sadece tasarım ve pil kapasitesi gibi değişikliklerle ilerliyorlar bu sebepten bu firmaların ürünleri nerdeyse birbirinin birebir kopyası.

Bunu ekran kartları ilk çıktığında bütün üreticilerin modellerinin birbirine benzemesiyle karşılaştırabilirsiniz. Ancak ürün oturduktan sonra firmalar ekran kartına kendi overclock vs. özelliklerini eklemeye başlıyorlar çünkü bu tip şeyler Nvidia veya ATI'nin güncel çıkardığı referans sürücüleriyle uyumsuz olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

bu aşağıdaki linkteki ürünü sizmi satıyorsunuz? eğer öyle ise bonus kartı olanlar yaklaşık 242 liraya hemde kargo ücreti ödemeden alabilir..
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/spec-rockpad-d8-dualcore-8-quot-aluminyum-kasa-table-82646410#

SPEC_Bilisim yetkili arkadaşım
    cevap vermediniz.. en azından PM ile bildirin lütfen.

• Evet gittigidiyor'daki specbilisim bizim kullanıcımız, Bonus kartı olanlar için gittigidiyor'da ekstra avantajlı bir durum söz konusu.
  • quote:

Evet gittigidiyor'daki specbilisim bizim kullanıcımız, Bonus kartı olanlar için gittigidiyor'da ekstra avantajlı bir durum söz konusu.

Teşekkür ederim
  • Model ve teknik özellik karmaşası olmaması için tüm modelleri bir araya topladığımız şu tabloya göz atabilirsiniz:

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

Demek ki 7" olanlar gibi tek bir elimizle kavrayamayacağız.

Merhaba,
    Benim ve tahmin ediyorum bir çok kişinin çekincesi veya 7" i 8" e tercih etmesinin sebebi, tek elle kavrayamamaktır diye düşünüyorum.
    Ama siz zaten "Bugün; 10:34:58 " mesajınızda boyutlarını vermişsiniz. Mesele kalmadı.. Karışımızın yaklaşık 23-24 cm olduğunu düşünürsek biraz zorla da olsa avucumuz ile tek elle tutabiliriz demek oluyor.
    Fiyat iyi gibi ama ben yine de biraz indirim bekliyorum 8" için.. Mağazalarınızdan, internet sitenizden ve gittigidiyordan alabiliyoruz değil mi?

Bu arada antutu vb performans ölçen programlarla tarafınızdan ya da varsa alan arkadaşlar tarafından bir sınanmalı ve buradan ilan edilmeli.

• quote:

Model ve teknik özellik karmaşası olmaması için tüm modelleri bir araya topladığımız şu tabloya göz atabilirsiniz:

Diğerlerinde varda D8'de neden kılıf yok, üvey evlat gibi durmuş yapmış olduğunuz özellik tablosunda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.