Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: revelax

hocam sen bu tabletlerin peynir ekmek gibi satılmasını isitoyrsan hepsinin birer inclemem videosunu koymalasını şuanki videolar üreticin videları oda sayılmaz aten kimse malının kötülemez
    bu tabletleri a dan z ye örnegin wifi çekim gücleriki çok öneli ekran kaltesi vs iyice bi incelel çek youtube at ozman kim alırı kim almaz ortaya çıkar yoksa iki resim iki satırı özelliler meitini ile kimse tablet almaz.heleki çin malı kimse almaz
    inclemeni sabırısılkla bekliyoruz hayırlı satışlar.

Merhaba,
    Gelecek hafta içerisinde bir test sitesinde D8, D9RET ve Q9RET modellerinin karşılaştırmalı incelemesi yayınlanacak. Tüm modelleri görme fırsatınız olacak. Kendi çektiğimiz kullanım videolarını gelecek haftaya kadar Vimeo üzerine yüklemeye gayret ediyoruz.

Wi-Fi çekim gücü genelde modellerde aynı, sadece D9RET modeli diğerlerinden daha iyi çekim kalitesine sahip, bu zaten Yuandao'nun üretim kalitesini de gösteren bir durum. Wi-Fi çekim kalitesi sizin için önemli ise D9RET modelini öneriyoruz.

Ekran kalitesi olarak her iki Retina Ekran da eşit kalitede, zaten bu seviyedeki bir ekranın diğerinden daha iyi olduğunu söyleyebilmek için çıplak gözle yapılan bir test yeterli olmaz diye tahmin ediyoruz. Modeller arası kalite sıralaması yapmak gerekirse:
    1) D9RET, Q9RET
    2) D8 (Bu ekran IPS olmamasına rağmen parlaklığı yüksek ve yanlardan bakıldığında piyasadaki diğer TN-panellere göre çok daha iyi görüş açısına sahip)
    3) D7, S7GPS (Bu modeller standart TN-panel özellikleri taşıyor)

Ayrıca başta yazdığımız teklif hala geçerli. Ürünlerle ilgili resimli inceleme yapıp DH forum'a yollayan veya Video çekip Youtube'a yükleyen herkese 20TL havale yapıyoruz. Buyrun alın siz inceleyin :)

haha tebrik ediyorum hem ilgili hem bilgili satıcınız. kendi tabletimi elden çıkartıp retinaya yükselmek istiyorum muhtemelen d9 olur hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksenin web sitesinden Q9RET tablet kaldırılmış...

Ne iş...???
  • Stoklarında tükenmiş çünkü..

Daha doğrusu 2 kişi kalan ürünleri rezerve aldırmış o sebeple soranlara stokta yok deniyormuş. Bu akşama kadar tekrar stoklarına girecek merak etmeyin.

Biraz daha fazla adette stoklarında tutmaları için ikna etmeye çalışıyoruz siz de bize yardımcı olursanız seviniriz :)
  • bende bu markanın üzerine yoğunlaştım .kullanıcı yorumlarını bekliyoruz.benim için önemli bir sorum olacak.:bu tabletleri pc ekranı olarak kullana biliyormuyuz (monitör) yada pc ekranını buna yansıta biliyormuyuz.laptop un ekranı kırıldı 400 tl ye ekran almak yerine tab almayı düşünüyorum.

• quote:

Stoklarında tükenmiş çünkü..

Daha doğrusu 2 kişi kalan ürünleri rezerve aldırmış o sebeple soranlara stokta yok deniyormuş. Bu akşama kadar tekrar stoklarına girecek merak etmeyin.

Biraz daha fazla adette stoklarında tutmaları için ikna etmeye çalışıyoruz siz de bize yardımcı olursanız seviniriz :)

Kadıkoy magazanizda ürün warmi,,,??
    Yakından bakıp inceleyip ona gore alacagim...

Eger yoksa kadıkoy magazaniza bir adet yollarsaniz tester,, yakından bakalım...

• Böyle ilgili çin tableti satıcısı görmedim ben. Şahsen ihtiyacım olsa sizi tercih edebilirim.
  • Bu ürün tükendi mi gelecek mi tekrardan :? Yada bu ürün teknik özelliklerinde BT olan bir model olacak mı :? Bir arkadaşın da dediği gibi bende bütün ürünlerimi BT (Kulaklık, Klavye mouse, uzaktan kumanda) aldım ve çok rahat kullanıyorum eski tabletimle ve laptopumla. O yüzden BT önemli b ir unsur.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

Rockpad Q9RET: Allwinner A31, Retina ekran (2048 x 1536), 2GB Bellek, 16GB Depolama, 5MP kamera - 229$ + KDV (Kadife kılıf ve OTG kablo hediyeli)
    (Pandawill muadil ürün linki:http://www.pandawill.com/freelander-pd80-wise-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-silver-p71296.html )

• Ürün akşama tekrar Eksen stoklarına girecek. Üründen elimizde şu an yeterince mevcut merak etmeyin.

Şu an hiçbir markada Allwinner A31 çipsetli, Retina ekranlı ve Bluetooth'lu bir ürün yok. Ainol ve Onda'nın ürünleri de aynı şekilde Bluetooth özelliğine sahip değil.

Gelecekte böyle bir model çıkarsa tekrar değerlendirebiliriz.
  • hocam 250tl bütçem var,

derdim "çok fazla grafikle dolu PDF'leri çok akıcı bir şekilde okumak",
    zoom-pan, sayfa çevirme hızı çok önemli.
    mümkünse pdf'ler üzerinde kalemle not almak, geri mail atmak vs.

7" sürekli yanımda taşıyacağım bir tablet istiyorum,
    pili iyi olsun beni yarı yolda bırakmasın,
    ekranı iyi olsun, grafikleri güzel göstersin,
    tv'ye bağlayabileyim, gerektiğinde powerpoint sunum yapabileyim.

720p filmleri convert vs uğraşmadan göstermesini isterim,

bir de ekranı parlamasın, film seyrederken kirap okurken kendimi seyretmeyeyim.

rom'la vs uğraşmak istemiyorum, sorunsuz, sistemi oturmuş,
    donanımı sağlam bir ürün arıyorum.

acaba bana hangi modeli tavsiye edersiniz?
    yada "bekleyin bir süre, şu modeli alın" diyebileceğiniz bir ürün var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: laider

hocam 250tl bütçem var,

7" ısrarınız yoksa 8"olan Rockpad D8 modelimizi incelemenizi öneriyoruz. Döküman okuma vs. için bizce 4:3 ekran formatı çok daha uygun.

Eksen'de mağazadan alırsanız tam istediğiniz fiyata kadar pazarlık yapabilirsiniz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

Bu ürünleri alıp 3G modemlerle kullanmak isteyenler için ürünlerin hangi operatörlerin hangi 3g modemlerini desteklediğine dair bilgi de çok önemli. Mesela ben bu tableti alırsam 3g modemle kullanacağım ve 3G modem satın alırken bu bilgi benim ve benim gibi potansiyel kullanıcıların da çok işine yarayacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: laider

hocam 250tl bütçem var,

7" ısrarınız yoksa 8"olan Rockpad D8 modelimizi incelemenizi öneriyoruz. Döküman okuma vs. için bizce 4:3 ekran formatı çok daha uygun.

Eksen'de mağazadan alırsanız tam istediğiniz fiyata kadar pazarlık yapabilirsiniz ;)

3066 konusunda çekincelerim var ama olsun, bakıyorum.

ilginize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laider -- 12 Nisan 2013; 16:38:57 >

• quote:

Rockpad serisi Retina tabletler Eksen Bilgisayar'da!
    Üstelik 2 yıl distribütör garantili ve Pandawill fiyatının bile altında!

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--d9ret-rk3066-dual-core-97-1gb-16gb-android-41-tablet.aspx

Rockpad D9RET: Rockchips rk3066, Retina ekran (2048 x 1536), 1GB Bellek, 16GB Depolama, 2MP kamera - 215$ + KDV (Kadife kılıf ve OTG kablo hediyeli)
    (Pandawill muadil ürün linki:http://www.pandawill.com/window-yuandao-n90fhd-dual-core-tablet-pc-97-inch-retina-screen-rk3066-android-41-1gb-ram-16gb-dual-camera-white-p70845.html )

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad--q9ret-a31-quad-core-97-2gb-16gb-hdmi-android-41-tablet.aspx

Rockpad Q9RET: Allwinner A31, Retina ekran (2048 x 1536), 2GB Bellek, 16GB Depolama, 5MP kamera - 229$ + KDV (Kadife kılıf ve OTG kablo hediyeli)
    (Pandawill muadil ürün linki:http://www.pandawill.com/freelander-pd80-wise-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-silver-p71296.html )

Diğer ürünlerde de lansmana özel süper indirimler!

Rockpad D7: Amlogic 8627-MX Cortex A9 dual-core işlemci, 1GB bellek, 8GB depolama, 7" 1024x600 16:9 HD ekran - 95$ + KDV! (Deri kılıf hediyeli)
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-d7-amlogic-8726-dual-core-7-1gb-8gb-hdmi-android-40-tablet-.aspx

Rockpad D8: Rockchips rk3066 Cortex A9 dual-core işlemci, Alüminuym kasa, 1GB bellek, 8GB depolama, 8" 1024x768 4:3 HD ekran - 122$ + KDV!
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-d8-rk3066-dual-core-8-1gb-8gb-hdmi-android-41-tablet-.aspx

Rockpad S7GPS: Telechips TCC8923 işlemci, GPS Navigasyon özelliği, 1GB bellek, 8GB depolama, 7" 800x480 ekran - 102$ + KDV! (Araç vakum kiti, çakmak şarj, OTG kablo, kapasitif kalem ve kulaklık hediyeli)
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/spec-rockpad-s7gps-7-1gb-8gb-hdmi-android-40-tablet.aspx

Tüm Rockpad tabletlerin detaylı özelliklerine şu adresten ulaşabilrisiniz:www.spec.com.tr

Hafta sonundan itibaren tüm modelleri Eksen Bilgisayar Mecidiyeköy şubesinde görüp inceleyebilirsiniz, üstelik showroom'dan yapacağınız alımlarda %3 ek indirim sahibi olacaksınız. Bunun için öncelikle SPEC_Bilisim kullanıcısına özel mesaj atarak indirim kodunuzu almanız gereklidir.

Ürünlerle ilgili tüm merak ettikleriniz bu başlık altında sorup paylaşabilirsiniz!

http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html
    Bu cihaz gelirse benide yazın +1 Kesinlikle gelmeli bu ürün diğerlerine göre + sı çok fazla bence.

• Quad core 10.1 bluetooth olan model ne zaman gelirki yaw varmı bildiğiniz

• hdmi bağlantılı modelleriniz varmı TV bağlayarak Lig TV izlemek istiyorum
  • Q9 için düşünceliyim açıkçası ilk gördüğümde aha bu demiştim A31 çipleriçin şüphe oluştu bende de
    sanırım alacağım model ainol olabilir kesin kararı tablet satıldığında vericem ama linkteki saygı değer ve bulunması gereken tablet diyorum...
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/9-7-ainol-novo-9-spark-quad-core-a7-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-camera-product-25703.html

• quote:

Orijinalden alıntı: reydab

Q9 için düşünceliyim açıkçası ilk gördüğümde aha bu demiştim A31 çipleriçin şüphe oluştu bende de sanırım alacağım model ainol olabilir kesin kararı tablet satıldığında vericem ama linkteki saygı değer ve bulunması gereken tablet diyorum...

Merhaba,
    Yazdığınız ürünün Q9RET modelinden tek farkı pil kapasitesinin daha yüksek ve 40gr. daha ağır olması. Bunu dışında donanımsal özellik olarak hiçbir fark bulunmuyor.
    Ainol ürünlerini bulundurmak gibi bir düşüncemiz yok, Türkiye'ye zaten Ainol ürünlerini ithal eden firmalar zaten mevcut.

• Bu arada 8" Rockpad D8 modelindeki 1024x768 ekran IPS arkadaşlar, üreticiden bunun teyidini aldık, daha öncesinde bize bu konuda net bir bilgi vermedikleri için TN-panel olarak anons etmiştik fakat bu bilgiyi düzeltiyoruz.

Ekranın tam olarak teknik detayları şu şekilde: 8" 1024x768 16M-color IPS 149 ppi

8" modeli sırf IPS olmadığı için almak istemeyen arkadaşlar için bu müjdeli bir haber olmuştur umarız.

8" D8 ve 9.7" D9RET modellerinin inceleme videolarını yarın Vimeo'ya yüklemek için çalışıyoruz. 8" modelinin görüş açılarıyla ilgili bir kısım da ekliyoruz inceleme içerisine.
  • IPS olmaması gercekten bır eksı puandı, sımdı guzel oldu :)

acaba 8" modelin ekran en boy olculerını ve tabletın kasasının en boy kalınlık olculerını paylasabılır mısınız?

Ekranı 7"e gore ne kadar buyuyor merak edıyorum.

Tesekkurler.

• 8" in bataryası kaç amper acaba, özelliklerinde yazmıyor, IPS ekran olduğu kesin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi callottemre -- 15 Nisan 2013; 23:35:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.