Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler.. Teknik destek olarak, artes gibi ilgili olursanız, uygun fiyatlarınızla piyasada yer edinebilirsiniz sanıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nextway F8S ile kasa yapısı aynı mı?
    Satılan D8 modelin üzerinde ekran koruyucusu var mı?

• http://www.pandawill.com/freelander-pd80-vogue-quad-core-tablet-pc-exynos-4412-android-40-97-inch-ips-screen-2g-16gb-ultra-thin-79mm-p69484.html

buradaki linkte pil değeri 6000 mah olarak görünüyor.
    Muadili ürününüzle yukardaki verdiğim yada zaten sizin verdiğiniz linkteki ürünle birebir ayni diyorsanız , o zaman verdiğiniz bilgilerdeki pil değeri 8000 mah olması mümkün görünmüyor,..Birde yukardaki mesajlarda bakarsak Ainol Novo 9 Spark modeliyle ayni demişsiniz ayni demeniz için bütün özelliklerinin bir olması gerekir.
    Bu şekilde ürünü satalımda ince detaylar önemli diil derseniz hata yapmış olursunuz kanaatimce .
    Size bir örnek vermem gerekirse mobee t1600 modelinde 5000 mah pil vardır fakat satış sitelerinde genelde 5000mah x2 adet toplamda 1000mah değer göstererek yanıltıcı bilgi vermekte ve bu şekilde satışa devaM etmektedirler ve bunuda düzeltme gereği görmemektedirler kendilerine ve bu cihazı satan yerlerede boş vaktimde bu konuu hakkında mail atmama rağmen . ( Not : Baktım hala düzelmemiş bu yanıltıcı bilgiler pazartesi günü tüketici haklarına direk mail yoluyla bu durumu bildiricem)

SPEC Rockpad Q9RET A31 Quad-Core 9.7" 2GB 16GB HDMI Android 4.1 Tablet cihazınızla ilgili tam bilgileri verebilirseniz iyi olur pil durumu çok önemli benim için yada diğer kullanıcılar içinde diyelim 8000 mi yoksa 6000 miliampermi net olarak belirtirseniz çok iyi olur . Retina ekran çözünürlükteki bir tablet için normal olan pil değeri 10000 mah diyelim 8000 mah hadi belki ama eğer 6000 mah ise bu kaabul edilemez bir sıkıntı yaratır bence .
    Pil durumuyla ilgili net bilgi verebilirseniz hatta li-ion ,lityum polymer gibi detaylarıda olursa daha iyi olur...

Sipariş verip alıcam en ufak yanlış bilgilendirmede yada arızada direk geri iade ederim ona göre diyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 6 Nisan 2013; 4:39:06 >

• Youtube, sattığınız tabletlerin orjinal görünümü ile bir inceleme videosu eklerseniz çok iyi olur.. muadili dediğiniz tabletle sizin sattığınız tablet kasa yapısı olarak' 1:1 aynı mı diye soru yazmıştım; sanırım mesajımı görmediniz?
    Ayrıca, tabletler artes gibi ekran koryucusu yapıştırılmış olarak mı ambalajlı?

• quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

http://www.pandawill.com/freelander-pd80-vogue-quad-core-tablet-pc-exynos-4412-android-40-97-inch-ips-screen-2g-16gb-ultra-thin-79mm-p69484.html

Muadili ürününüzle yukardaki verdiğim yada zaten sizin verdiğiniz linkteki ürünle birebir ayni diyorsanız , o zaman verdiğiniz bilgilerdeki pil değeri 8000 mah olması mümkün görünmüyor,..Birde yukardaki mesajlarda bakarsak Ainol Novo 9 Spark modeliyle ayni demişsiniz ayni demeniz için bütün özelliklerinin bir olması gerekir.
    Bu şekilde ürünü satalımda ince detaylar önemli diil derseniz hata yapmış olursunuz kanaatimce .
    Size bir örnek vermem gerekirse mobee t1600 modelinde 5000 mah pil vardır fakat satış sitelerinde genelde 5000mah x2 adet toplamda 1000mah değer göstererek yanıltıcı bilgi vermekte ve bu şekilde satışa devaM etmektedirler ve bunuda düzeltme gereği görmemektedirler kendilerine ve bu cihazı satan yerlerede boş vaktimde bu konuu hakkında mail atmama rağmen . ( Not : Baktım hala düzelmemiş bu yanıltıcı bilgiler pazartesi günü tüketici haklarına direk mail yoluyla bu durumu bildiricem)

SPEC Rockpad Q9RET A31 Quad-Core 9.7" 2GB 16GB HDMI Android 4.1 Tablet cihazınızla ilgili tam bilgileri verebilirseniz iyi olur pil durumu çok önemli benim için yada diğer kullanıcılar içinde diyelim 8000 mi yoksa 6000 miliampermi net olarak belirtirseniz çok iyi olur . Retina ekran çözünürlükteki bir tablet için normal olan pil değeri 10000 mah diyelim 8000 mah hadi belki ama eğer 6000 mah ise bu kaabul edilemez bir sıkıntı yaratır bence .
    Pil durumuyla ilgili net bilgi verebilirseniz hatta li-ion ,lityum polymer gibi detaylarıda olursa daha iyi olur...

Sipariş verip alıcam en ufak yanlış bilgilendirmede yada arızada direk geri iade ederim ona göre diyeyim..

Bir yanlış anlama oldu sanırım biz PD80 Vogue modelini getirmedik, Freelander PD80 Wise modelini getirdik, ilk mesaja bakacak olursanız orada zaten muadil ürün olarak onu gösterdim, PD80 Wise'ın pil değeri 8000mAh.

Sizin sorduğunuz Ainol ürününü zaten Türkiye'ye getiren bir firma mevcut, Ainol ürünlerini ithal etmek gibi bir düşüncemiz de yok. Teknik özellik olarak Allwinner A31 çipsetli, Retina ekranlı, 2GB/16GB kapasiteli bir ürün ise baktığınız zaten bu özelliklerde Q9RET modelimiz var, Eksen Bilgisayar'da demo ürünü de mecut, onu inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: lavaboo

http://www.pandawill.com/freelander-pd80-vogue-quad-core-tablet-pc-exynos-4412-android-40-97-inch-ips-screen-2g-16gb-ultra-thin-79mm-p69484.html

Bir yanlış anlama oldu sanırım biz PD80 Vogue modelini getirmedik, Freelander PD80 Wise modelini getirdik, ilk mesaja bakacak olursanız orada zaten muadil ürün olarak onu gösterdim, PD80 Wise'ın pil değeri 8000mAh.

Sizin sorduğunuz Ainol ürününü zaten Türkiye'ye getiren bir firma mevcut, Ainol ürünlerini ithal etmek gibi bir düşüncemiz de yok. Teknik özellik olarak Allwinner A31 çipsetli, Retina ekranlı, 2GB/16GB kapasiteli bir ürün ise baktığınız zaten bu özelliklerde Q9RET modelimiz var, Eksen Bilgisayar'da demo ürünü de mecut, onu inceleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Evet yanlış linke bakmışım 20 adet getirebiliriz dediğiniz ürünmüş.
    ainol içinse o tarz bir ürün olarakta zaten getirdiğiniz üründen bahsetmişsiniz ama genede sanki birebir gibi bir ima olmuş orda da..
    Evet bu arada bir yanlış anlama daha olmuş ainolü getirirmisiniz gibi bir soruyu soranda ben değilim başka bir arkadaş sormuş .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lavaboo -- 9 Nisan 2013; 23:43:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frux

Nextway F8S ile kasa yapısı aynı mı?
    Satılan D8 modelin üzerinde ekran koruyucusu var mı?

Evet kasa yapısı olarak Nextway F8S ile birebir aynıdır.

Üzerinde ekran koruyucusu ile birlikte gelmektedir.
  • Bugün D8 modelini inceledim.Dediğiniz gibi kasası aynıymış.. kasa yapısı oldukça kaliteli ve sağlam görünüyordu..
    Artık satın alıp, inceleme yapanların yorumlarını bekliyeceğiz

• Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

www.spec.com.tr sitesine Pazartesi gününden itibaren modellerin firmware güncellemelerini yükleyeceğiz. Şu an hepsinde ilk versiyon firmware mevcut ama haftaya Q9RET A31 Quad-Core modeli için 1.35 baseband firmware bekliyoruz üreticiden. Allwinner'ın A31 için 2.0 SDK'sı yayımlandı tahminimizce 1-2 hafta içerisinde bu yeni SDK tabanlı Firmware güncellemeleri de olacaktır.

Bu açıklamalar bile, daha ekran tipini bile ayıramayan dingil satıcıların yanında işi bayağı araştırdığınızı gösteriyor. Darısı yeni duyurulan Freelander PD900 (10.1 ekran rk3188) ve PD80HD (9.7 retina rk3188) modellerinin başına. Bu arada yukarıda arkadaşın sorduğu Hyundai 7TS'in Freelander örneği Freelander PD10, ciddi alıcı kitlesi var.

Freelander PD900
     Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

PD80HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 8 Nisan 2013; 23:40:50 >

• Konuyu sıcak fırsatlar bölümüne açarsaniz daha çok talep olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabletler güzele benziyor. akakçede 2gb ram vs bi kaç özellik belirleyince burda buldum kendimi:) benim için dahili 3g önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 9 Nisan 2013; 1:41:06 >
  • İnceleme bekliyoruz.
  • Arkadaşlar inceleme için ürünleri gönderdik sanrıız ki 1 hafta içerisinde incelemeleri okuyabileceksiniz.

Bir arkadaşın sorduğu Exynos işlemcili ve GPS'li 7" modelinin durumu hakkında bilgi vereyim.

Bu ürünle ilgili şu anda Türkiye tahmini fiyatı 220$ seviyesinde gözüküyor bu sebeple bir süre daha fiyatı makul seviyelere gelene kadar beklemeyi düşünüyoruz.

Ürünün detaylı teknik özellikleri ise şu şekilde, ne düşünüyorsunuz, sizce 220$+KDV'ye kaç kişi bu ürünü alır?:

Samsung Exynos4412 Quad core, Cortex A9, 1.4GHz
    Android 4.0
    Memory: DDRⅢ 2GB
    Nand flash: 16GB
    7 inch IPS (1280*800)
    5-touch capacitive screen
    Camera: front 0.3M/ rear 2.0M (with flash light)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    Built-in Bluetooth
    3.5mm standard headphone jack
    Support TF card; can support up to 32GB
    Dimension: 196*118*10.5mm
    Built-in 3.7V 2800mAh Li-battery
    DC 5V/2.5A

• quote:

Arkadaşlar inceleme için ürünleri gönderdik sanrıız ki 1 hafta içerisinde incelemeleri okuyabileceksiniz.

Bir arkadaşın sorduğu Exynos işlemcili ve GPS'li 7" modelinin durumu hakkında bilgi vereyim.

Bu ürünle ilgili şu anda Türkiye tahmini fiyatı 220$ seviyesinde gözüküyor bu sebeple bir süre daha fiyatı makul seviyelere gelene kadar beklemeyi düşünüyoruz.

Ürünün detaylı teknik özellikleri ise şu şekilde, ne düşünüyorsunuz, sizce 220$+KDV'ye kaç kişi bu ürünü alır?:

Samsung Exynos4412 Quad core, Cortex A9, 1.4GHz
    Android 4.0
    7 inch IPS (1280*800)
    Camera: front 0.3M/ rear 2.0M (with flash light)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    Built-in Bluetooth
    Dimension: 196*118*10.5mm
    Built-in 3.7V 2800mAh Li-battery
    DC 5V/2.5A

merhaba rockpad d8 ips ekran değil değilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tetveli

Hayır değil.
    Ekran 4:3 formatlı 1024 x 768 TN-panel'dir .
  • Merhabalar, "Q9RET" model isimli ürün için eksen bilgisayar'ın sitesinde bluetooth var demesine rağmen muadil ürün olarak pandawill linkini verdiğiniz PD80 Wise modelinde bluetooth özelliği yok görünüyor. Bu duruma bi açıklık getirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Merhabalar, "Q9RET" model isimli ürün için eksen bilgisayar'ın sitesinde bluetooth var demesine rağmen muadil ürün olarak pandawill linkini verdiğiniz PD80 Wise modelinde bluetooth özelliği yok görünüyor. Bu duruma bi açıklık getirirseniz sevinirim.

Merhaba,

Eksen Bilgisayar'ın web sitesindeki ürün açıklamaları sadece düz metin formatında olabildiği için teknik özellikleri siteye kendileri ekliyorlar fakat yukarıda başka bir arkadaşın da bahsettiği gibi bazı hatalar olabiliyor. Bugün kendilerine tüm ürünler için detaylı metin tabanlı açıklamaları gönderiyoruz, yarın daha doğru ve daha açıklayıcı bir ürün açıklaması sitede olacaktır.

Dediğiniz doğru, Q9RET modeli PD80 Wise'ın birebir aynısıdır ve üründe Bluetooth bulunmamaktadır. Üründe ayrıca ses açma kapama tuşu da bulunmamaktadır, ses açma kapama tuşları arabirime eklenmiştir.

Tam teknik özellikleri aşağıda listeliyorum:
    Allwinner A31 Quad-Core, Cortex A7
    Android 4.1
    9.7 inch Retina (2048*1536)
    Camera: front 2M/ rear 5.0M (with auto-focus)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    Dimension: 241*185*9.9mm
    Built-in 3.7V 8000mAh Li-battery
    DC 5V/3A

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tetveli

Hayır değil.
    Ekran 4:3 formatlı 1024 x 768 TN-panel'dir .

Daha evvel de yazmıştım; d8 modelini eksen bilgisayarda incelemiştim, ekran ips değil ama görüntü kalitesi net ve canlı.. tek eksikliği, bir angry bird bile yüklememişler..

• ben aslında 10.1 düşünüyorum, sırf fiyatı için d8 alsammı dedim ama bulunduğum yerde deneme, görme şansım olmadığı ve ips de olmadığı için vazgeçtim. 9.7yide oyüzden almıyorum okadar para vermişken 10.1 16:10 daha kullanışlı olacaktır film için filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 9 Nisan 2013; 19:16:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

Merhabalar, "Q9RET" model isimli ürün için eksen bilgisayar'ın sitesinde bluetooth var demesine rağmen muadil ürün olarak pandawill linkini verdiğiniz PD80 Wise modelinde bluetooth özelliği yok görünüyor. Bu duruma bi açıklık getirirseniz sevinirim.

Merhaba,

Eksen Bilgisayar'ın web sitesindeki ürün açıklamaları sadece düz metin formatında olabildiği için teknik özellikleri siteye kendileri ekliyorlar fakat yukarıda başka bir arkadaşın da bahsettiği gibi bazı hatalar olabiliyor. Bugün kendilerine tüm ürünler için detaylı metin tabanlı açıklamaları gönderiyoruz, yarın daha doğru ve daha açıklayıcı bir ürün açıklaması sitede olacaktır.

Dediğiniz doğru, Q9RET modeli PD80 Wise'ın birebir aynısıdır ve üründe Bluetooth bulunmamaktadır. Üründe ayrıca ses açma kapama tuşu da bulunmamaktadır, ses açma kapama tuşları arabirime eklenmiştir.

Tam teknik özellikleri aşağıda listeliyorum:
    Allwinner A31 Quad-Core, Cortex A7
    Android 4.1
    9.7 inch Retina (2048*1536)
    Camera: front 2M/ rear 5.0M (with auto-focus)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    Dimension: 241*185*9.9mm
    Built-in 3.7V 8000mAh Li-battery
    DC 5V/3A

BLUETOOTH olmaması pek iyi olmadı malum usb girişi azlığından dolayı aksesuarları bluetootlu bağlantı şeklinde kullanmak anlamında bayağı bir eksi olmuş bu durum.
    Siparişimi bu özelliğin olmamasından dolayı bu cihazdan yana kullanmiyacağım anlamına gelir .
    Hayırlı satışlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.