Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lapacı35

quote:

Orijinalden alıntı: digger01

rockpad d8 e karsi Hi-Level HLV-T801 var buna ne diyeceksiniz ustelkk 16 gb hafiza benim d8 i almam icin bi ustun ozellik soyliyebilir misiniz ?

arkadaşa katılıyorum.

tabletin yanında ek olarak micro sd kart verirseniz 8" tablet piyasasında üstünlük sağlarsınız.

bide kilif .d kilifda lazim ozellikle aluminyum kasalara lazim cizilmesin diye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üreticisi kim bu tabletlerin sizin adınıza fason mu çıkıyor yoksa hali hazırda olan ürünlerimi getiriyorsunuz rockpad yazdığım zaman birşey çıkmıyor
  • Daha önce birkaç defa bu soru soruldu ve cevapladık fakat merak edenler için listeyi komple tekrar verelim:
    D7 = Freelander PD10
    S7GPS = Freelander PD20 GPS
    D8 = Nextway F8S
    D9RET = Yuandao N90FHD
    Q9RET = Freelander PD80 Wise
  • 7" ve 8" modellerin wi-fi çekim kalitesi yaklaşık aynı. Gerçekten kaliteli wi-fi çekim gücü istiyorsanız şiddetle D9RET modelini öneriyoruz. Zaten piyasada sıradan 7" lerin satış fiyatının üstüne sadece 100$ farkla Retina tablet almış olacaksınız.
  • Siparişimi verdim gelince Q9ret model için bir video eklemeyi düşünüyorum.
    Ayrıntılı olarak paylaşabilirim özelliklerini geldiğinde.
    Eksen'den aldım Koray bey yardımcı oldu sağolsun bugün kargoya vereceklermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze-84

Siparişimi verdim gelince Q9ret model için bir video eklemeyi düşünüyorum.
    Ayrıntılı olarak paylaşabilirim özelliklerini geldiğinde.
    Eksen'den aldım Koray bey yardımcı oldu sağolsun bugün kargoya vereceklermiş.

Biliyorsunuz ürünlerle ilgili video incelemelere 20TL ödül sözümüz var. Biz de dört gözle bekliyoruz incelemenizi.

EPIC Citadel demosunu ve Unreal motorunu kullanan diğer oyunlardan birkaç örneği eklemenizi tavsiye ederiz.

PowerVR GPU'sunun Unreal motoruyla yapabildikleri gerçekten etkileyici.
  • İlk işim Epic Citadel yüklemek ayrıca NFS serisinden de bir oyun deneyeceğim inşallah.
    Antutu Benchmark testini ve TTNET mobil 3G testini yapmayı hedefliyorum.
    Umarım buradaki arkadaşlara da yararlı bir inceleme olacaktır.
  • Pockpad D9RED modelinin menüsünde ekran çözünürlüğünü değiştirmek için, hd mod - normal mod olarak değiştirme seçeneği var mı? özellikle film seyretmek için bu modele yoğunlaştım..
    Batarya performansı olarak, ihtiyacı rahat karşılar sanıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze-84

İlk işim Epic Citadel yüklemek ayrıca NFS serisinden de bir oyun deneyeceğim inşallah.
    Antutu Benchmark testini ve TTNET mobil 3G testini yapmayı hedefliyorum.
    Umarım buradaki arkadaşlara da yararlı bir inceleme olacaktır.

Hocam sizden detaylı bir kullanıcı incelemesi bekliyoruz. Net kullanımı ve okuma işlerindeki ekran ve pil performansı benim için önemli. A31 işlemciye nedense pek güvenemiyorum. Rockchip in yeni quadcore işlemcisinin daha basaralı bir ürün olduguna inanıyorum. Ayrıca eksen bilgisayara da bu işlere girdiği için tesekkür etmek isterim. Bizi kurda kuşa yem olmaktan kurtardınız gercekten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Pockpad D9RED modelinin menüsünde ekran çözünürlüğünü değiştirmek için, hd mod - normal mod olarak değiştirme seçeneği var mı? özellikle film seyretmek için bu modele yoğunlaştım..
    Batarya performansı olarak, ihtiyacı rahat karşılar sanıyorum..

Evet D9RET modelinde 1600x1200 ile 2048x1536 çözünürlükler arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Bu özellik Q9RET veya piyasadaki diğer Allwinner A31 CPU'lu ürünlerde yok, çünkü bu Rockchip'in bir kernel özelliği. Bu sebeple tüm oyunları vs. Allwinner A31 çipli modellerde 2048x1536 modunda açmanız gerekiyor.

Video tanıtımda 3:20 kısmında bu özelliği görebilirsiniz:

• çocuğa alıcam ama hemen de eskimesin istiyorum. D8 mi D9RET mi alsam bilemedim...

hatta baktım da Q9RET daha iyiymiş sanırım bunu alıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyuncuh -- 20 Nisan 2013; 11:12:37 >
  • http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=100354 linkindeki ürün nasıl sizce? sizin D8 le kıyaslar mısınız?

Bir de aynı fiyattanwww.mcj.com.tr adresinde satabilir misiniz? Amacım; bu sitede yeni üye olana hediye var ve bir de world karta % 10 puan veriyor.
  • @ SPEC_Bilisim bilgi için teşekkürler.. tabletin orjini de iyi zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

http://www.mcj.com.tr/mall/disp/itemInfo.htm?itemCode=100354 linkindeki ürün nasıl sizce? sizin D8 le kıyaslar mısınız?

Bir de aynı fiyattanwww.mcj.com.tr adresinde satabilir misiniz? Amacım; bu sitede yeni üye olana hediye var ve bir de world karta % 10 puan veriyor.

Piranha businnes II - 9 inç 1.4 ghz tek çekirdek işlemcili... Rockpad D8 modeli, dual core 1.6 ghz ve Ayrıca ekranı D8 gibi Ips değil, çözünürlük de düşük..
    Diğer soruya yetkili arkadaş cevap verir...

• bunlar tel da cvp vermiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

bunlar tel da cvp vermiyo

Telefon desteğimiz sadece hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında açık, bu sürelerin dışında e-mail yoluyla destek verebiliyoruz kusura bakmayın. Özel mesajınıza cevap atılmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkspell

2 gün önce 9QRET modelini aldım ancak cihaz aşırı derece ağır çalışıyordu ve pil %30 un altına düştüğü zaman video izlerken ekran gidip geliyordu. bu nedenle iade ettim.

Ürününüz bugün elimize ulaştı, ürününüzü test ettik ve bu test sonucu yeni 2.0 firmware ile ilgili şöyle bir konu tespit ettik. Şarj seviyesi %18 altına düştüğünde (pil ikonu kırmızıya dönüştükten sonra) CPU governor conservative'e düşüyor fakat bir bug sonucu bu durum bazı uygulamalarda ekranda donmalara, gidip gelmelere ve dokunmatikte atlamalara yol açıyor. Bu durumdan sadece yeni yayınladığımız 2.0 firmware yüklü cihazlar etkilenmiş durumda. Bu şekilde 2.0 firmware ile ürünü satın almış veya 1.3 firmware üzerine bunu yüklemiş kullanıcılara Pazartesi veya Salı günü yayınlayacağımız yeni 2.01 firmware'i beklemelerini rica ediyoruz. Yaşanılan bu sıkıntıdan ötürü özür dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

bunlar tel da cvp vermiyo

Telefon desteğimiz sadece hafta içi 09:00 - 18:00 saatleri arasında açık, bu sürelerin dışında e-mail yoluyla destek verebiliyoruz kusura bakmayın. Özel mesajınıza cevap atılmıştır.

25 dk ilk siradasiniz diyor nasil is bu ..
    walla aklimda soru isaretleri olustu alip almama konusunda...

beni ararnisiniz ben size tel no gonderdim

• D8 = Nextway F8S

için kıyaslamalı benchmark sonuçları

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingibi -- 20 Nisan 2013; 16:24:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: darkspell

2 gün önce 9QRET modelini aldım ancak cihaz aşırı derece ağır çalışıyordu ve pil %30 un altına düştüğü zaman video izlerken ekran gidip geliyordu. bu nedenle iade ettim.

Ürününüz bugün elimize ulaştı, ürününüzü test ettik ve bu test sonucu yeni 2.0 firmware ile ilgili şöyle bir konu tespit ettik. Şarj seviyesi %18 altına düştüğünde (pil ikonu kırmızıya dönüştükten sonra) CPU governor conservative'e düşüyor fakat bir bug sonucu bu durum bazı uygulamalarda ekranda donmalara, gidip gelmelere ve dokunmatikte atlamalara yol açıyor. Bu durumdan sadece yeni yayınladığımız 2.0 firmware yüklü cihazlar etkilenmiş durumda. Bu şekilde 2.0 firmware ile ürünü satın almış veya 1.3 firmware üzerine bunu yüklemiş kullanıcılara Pazartesi veya Salı günü yayınlayacağımız yeni 2.01 firmware'i beklemelerini rica ediyoruz. Yaşanılan bu sıkıntıdan ötürü özür dileriz.

Sırf bu mesaj yüzünden şu an evde 10.1'' tablet olsa da sizden alışveriş yapmaya karar verdim.
    Yeni üst düzey tabletinizi beklemedeyim...
    Yeni modeller ne zaman gelecek?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.