Şimdi Ara

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
770
Cevap
16
Favori
68.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belki teknolojik olarak sizi tatmin etmeyebilir ama haftaya fiyat/performans olarak iddialı 10.1" Rockpad S10 modelimiz stoklarımıza geliyor, bu üründe de lansman kampanyası hazırlamaya çalışıyoruz.

Eğer marj konusunda anlaşabilirsek lansman fiyatı olarak 239TL düşünüyoruz, normal fiyatı da yine anlaşacağımız marja bağlı olarak 259 veya 269TL olacak.

Ürün özellikleri şu şekilde:

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

SPEC Rockpad S10
    - 10.1" 1024 x 600 HD ekran
    - Rockchips rk2928 Cortex A9 CPU
    - 1GB Bellek / 8GB depolama
    - 0.3MP ön kamera
    - 2 x mini USB çıkışı
    - HDMI çıkışı
    - 5000mAh 3.7V pil
    - Mini USB'li klavyeli kılıf hediyesi ile birlikte!

• 10.000 mah ne ya yuh
  • Eksen bilgisayar'ın Mecidiyeköy'de mağazası var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamurat28

Eksen bilgisayar'ın Mecidiyeköy'de mağazası var mı?

Stadın karşısındaki garanti bankasınının yanından girin biraz içerde sağda kalıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musert1121 -- 20 Nisan 2013; 21:33:30 >
  • galiba yarin siparis vericem daha farkli bir alternatif olnazsa

bu arada d7 olan vaemi nasil acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES-ESKIZILCIK -- 21 Nisan 2013; 21:06:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladığım kadarıyla firma ürünlerin arkasında durma konusunda ciddi davranıyor, önümüzdeki günlerde de büyük ihtimalle durum çok farklı olmayacak. d8 modelini ips olmadığı için elemiştim ama ips olduğu söylenince ona karar kıldım. şu aralar işlerim biraz fazla yoğun olduğu için kurcalayamayacağımdan almıyorum. hem belki yeni seri işlemcileri olan modellerde gelir, özellikle 10.1 ekran olursada çok hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetveli -- 21 Nisan 2013; 21:40:19 >
  • @SPEC_Bilisim

Uzun araştırmalarım sonucu ve burada yazdıklarınızı da göz önünde bulundurarak yarın Gittigidiyor'dan Q9RET modelinizi sipariş vereceğim (yüzde 10 Bonus kampanyası olduğu için). Bu yukarıda pili yüzde 30'un altına düşünce sorun yaşayan arkadaşa verdiğiniz cevapta Firmware güncellemesi vereceğinizi söylediniz, bana göndereceğiniz cihaz bu güncellemeye sahip olacak mı yoksa ben mi yapacağım onu? Bir sorum da bu özelliklere sahip 10,1 inç tablet çıkarmayı düşünüyor musunuz? Biraz daha bekleyeyim mi açıkçası ikilemdeyim.

Bir de A31 Quad Core'lu başka bir cihazda (Ainol Novo 9 Firewire Spark) bir kullanıcı bayağı sıkıntı yaşamış, teknik özellikleri bu tablete çok benziyor, benzer sorunları yaşamaktan korkuyorum açıkçası. Arkadaşın yazdıkları aşağıda:

"Cihaz çok ciddi anlamda sorunlu 2 çekirdek 3066 chipliler hele buna beş basar bir sürü rom denedim ya şarjı az gidiyor. Ya yavaş oluyor. Artık cihazdan umudum kalmadı. Bende satmayı düşünüyorum.
    4 çekirdekli stabil bir cihaz önerisi olan var mı ? Ainol benim için bitmiştir. Cube 'ün bir kez bile takıldığını hiç görmedim devamlı kilitlenme yavaş çalışma olan romu değiştirdik. Bu sefer pili 3-4 saatten bitirmeye başladı . İnternet desen yerlerde sürünüyor sayafalar çok zor açılıyor. Cube'ün tek sorunu sesi çok çok az çıkıyordu. Bir de skype'ta ses sorunu yaşamıştım.
    İnanılmaz derecede hayal kırıklığı yaşadım bu cihazda ainol markasına ait bir ürünü bir daha almam. Teknolojiden anlamayan eşim bile bu ne böyle dedi. Ne internete girilebiliyor ne birşey yapılıyor. pil konusunu zaten çıldırtacak derecede berbat. Bu cihazların doğru düzgün ARGE'sini yapmadan piyasaya sürmüşler gibi geliyor artık bana.
    Yine tablet al bekle berbat ama çare kalmadı artık..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcerer -- 22 Nisan 2013; 0:24:52 >

• Merhaba Arkadaşlar.
    Konu ile bende ilgileniyorum. yakın bir zamanda bu üründen 2 adet almayı düşünüyorum.

http://www.spec.com.tr/index.php/spec-rockpad-q9ret-9-7-retina-ekranli-allwinner-a31-quad-core-aluminyum-kasa-tablet.html

ürünün tek eksiği bluetooth özelliğinin olmaması ama araştırmalarıma göre tabletler için uyumlu ufak nano teknolojili mini usb bluetooth mevcutmuş. fiyatıda 7,5 tl.
    Ürün gerçek anlamda fazlasıyla tatmin edici özelliklere sahip.

Özelliklere göre fiyat neden bu kadar düşük anlamış değilim.
    bunun açıklamasını bana yapıcak olan kişi varmı.

SPEC Rockpad Q9RET

• Merhaba Arkadaşlar,

Bende Q9RET modelini almayı düşünüyordum performansı daha yüksek olduğu için. Ancak daha sona bluetooth, pil ömrü ve wi-fi 'ın D9RET modelinde daha iyi oduğunu öğrenince bugün D9RET modelini sipariş ettim. Hala doğru mu yaptım emin değilim aslında umarım pişman olmam. Ürün geldiğinde izlenimlerimi yine paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPEC_Bilisim

quote:

Orijinalden alıntı: t@rik

Q9RET' e bluetooth takılmıyor mu?

Şu an dünyada Retina ekranlı A31 quad-core olup da Bluetooth destekleyen bir ürün yok. Onda, Ainol, Freelander vs. hiçbir markanın A31 Quad-core modelinde Bluetooth yok. İnsanların kafası karışmasın diye bir tablo da hazırlayıp yukarıya ve ana mesaja yapıştırdık.

Sayın selmand, gördüğünüz gibi Çinin çöplüğü olmayan Quad-core model getirdiğinizde de insanlar bir şeylere takılabiliyor.

Telefonda bile bluetothu sadece araçta oda 2-3 ayda bir uzun yolculukta kullanıyorum.benim için gereksiz mesela tablette.2mp kamera yerine 5mp kamera yada 6bin yerine 8 mah pil daha çok gerekli.

eşime s3 aldiğim için ggdan bonus avantajını kullanamıyorum bu ay.önümüzdeki ay q9ret modelini düşünüyorum.umarım maximum yada axess e böyle bir kampanya yapilir .

ilgili ve ciddi bir firtma olduğunuz izlenimini edindim .umarım bu şeilde devam edersiniz .çin işi tablet piyasasında bence 2yerine 4 çekirdek vsden yada 8 yerine 10 mah piden ziyade karşınızda muhattap bulmanızdır.

• Yakin zamanda bende bi d8 alicam. Su vizeleri bi atlatayim adam gibi arastiricam. Gamepad destegi var mi acaba tablette. Bu benim icin olmazsa olmaz. Artes d821 dusunuyordum gamepad desteklemiyormus direk eledim.

• arabam için 5 inch, capacitive ekran bi tablet arıyorum ama yapan yok. 7 inch çok büyük. neredeyse ön camı kaplıyacak.
  • Rockpad D9RET retina ekranlı 9.7 modeline nasıl hdml çıkış koymazlar anlaşılır şey değil.
  • rickpad d7 icin az once siparis verdim yarin elime ulasir
    ins sıkınti yasamayiz kargoda felan

• Arkadaşlar çok yoğun olduğum için cevap yazamadım. Tam bir inceleme henüz hazırlayamadım bir kaç resim ve epic citadel videosu koyuyorum şimdilik.
    Merak edeneler için antunu benchmarktan 11.575 aldım. Ns tools programı ile cpu değerlerini 1.5' e kadar çekebiliyorsunuz ama ben cesaret edemedim 1.2' de kullanıyorum.
    Tabletten çok memnunum 1tb 'lık harici diskimi oto kablo ile bağladım hem şarjdayken hemde sarja bağlı değilken her ikisindede çalıştı.
    Şarjım %30 seviyelerine gelince harddiski görmüyor yalnız.
    Ttnet mobil 3g modem bağladım hiçbir şey yapmadan direk bağlandı ve en iyi web deneyimini kendi tarayıcısı verdi.
    Dolphin, chrome ve kendi tarayıcısıyla kıyasladım.
    Şarj konusunda cevaplarınıza gelicek olursak 3G modem takılı halde 3 saat maksimum parlaklıkta gidiyor hiç elimden düşmedi kesintisiz süre veriyorum.
    Hiçbir donanım ürününü ota kablo ile bağlamazsanız sadece ara ara oyun oynarsanız dün akşam 9 gibi şarjı full bir şekilde kullanmaya başladım ve hala kapatmadım evden çıkarken %65 civarında hala şarjı vardı.
    Kamerası karanlık ortamlarda başarılı değil ancak aydınlıkta yeterli denilebilir.
    İçinden çıkan kılıfı harika kesinlikle tek sorunum benim ekran filmini çok kötü yapıştırmışlar bir çok hava kabarcığı var ve düzelmiyor keşke yapıştırma işini bizlere bıraksalardı.
    En kısa zamanda daha detaylı şekilde resim ve video eklemeyi umut ediyorum.

Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

• Birkaç resim daha buldum bilgisayarda bunları da ekleyeyim :)
     Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

• quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

Fiyatlar güzel satıcı ilgili ve bilgili, daha ne olsun! En ufak bi ihtiyacım yok fakat bana bile almayı düşündürmeye başladınız. Ürünleri çöp gören de daha pahali fiyata 2 hafta bekleme garantili ve gümrük macerası bonusuyla birlikte Çin den çöp olmayanları satın alabilir.

inanın o maceraya girecektim 7" 4 çekirdekli bir ürün için ama aldığım riske deymeyecek sanırım. ya D9 yada Q9 almayı düşünüyorum artık bakalım. amaa 7" 4 çekirdek exynos işlemcili bir tablete asla hayır deme satıcıya mesajda attım umarım en kısa zamanda bilgilendirilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayvandoktoru -- 22 Nisan 2013; 16:48:55 >
  • quote:

Arkadaşlar inceleme için ürünleri gönderdik sanrıız ki 1 hafta içerisinde incelemeleri okuyabileceksiniz.

Bir arkadaşın sorduğu Exynos işlemcili ve GPS'li 7" modelinin durumu hakkında bilgi vereyim.

Bu ürünle ilgili şu anda Türkiye tahmini fiyatı 220$ seviyesinde gözüküyor bu sebeple bir süre daha fiyatı makul seviyelere gelene kadar beklemeyi düşünüyoruz.

Ürünün detaylı teknik özellikleri ise şu şekilde, ne düşünüyorsunuz, sizce 220$+KDV'ye kaç kişi bu ürünü alır?:

Samsung Exynos4412 Quad core, Cortex A9, 1.4GHz
    Android 4.0
    Memory: DDRⅢ 2GB
    Nand flash: 16GB
    7 inch IPS (1280*800)
    5-touch capacitive screen
    Camera: front 0.3M/ rear 2.0M (with flash light)
    Support WIFI 802.11b/g/n
    Built-in Bluetooth
    3.5mm standard headphone jack
    Support TF card; can support up to 32GB
    Dimension: 196*118*10.5mm
    Built-in 3.7V 2800mAh Li-battery
    DC 5V/2.5A

Merhabalar, site üzerinden çok yormuştum sizi kusura bakmayın tabletimi sonunda sattım çok şükür ki. 10.1" tabletten sıkıldım küçük tablet istiyorum benim sizden isteğim 7" 4 çekirdek olan hyundai t7s inanın bir ay sonra deyin beklerim. Gümrük sıkıntısı yaşamak istemiyorum. Muadili olur onada kabulüm ama çok büyük ihtimalle Sizden alışverişim olur. Arasında uçurum fiyatlar olmadığı sürece kabulüm iyi günler güzel müşteriler diliyorum. ayrıca sayfa linkine gittigidiyor linkini ve sanalpazar dükkanı açıp koyun bence %10 bonus kampanyası var iyi kazanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze-84

Birkaç resim daha buldum bilgisayarda bunları da ekleyeyim :)
     Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de! Rockpad Q9RET Quad-Core Retina Tablet 1.82TL Kur Fırsatıyla 220$'a Eksen'de!

Güle güle kullanın.. Q9RET de tam klarak batarya kullanım süresi ne kadar? hdmi çıkışını test ettiniz mi?
    ns tools için teşekkürler.. 7 inc tabletimin işlemci hızını biraz düşürdüm, batarya daha uzun gidiyor şimdi sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 22 Nisan 2013; 20:21:29 >

• quote:

Belki teknolojik olarak sizi tatmin etmeyebilir ama haftaya fiyat/performans olarak iddialı 10.1" Rockpad S10 modelimiz stoklarımıza geliyor, bu üründe de lansman kampanyası hazırlamaya çalışıyoruz.

Eğer marj konusunda anlaşabilirsek lansman fiyatı olarak 239TL düşünüyoruz, normal fiyatı da yine anlaşacağımız marja bağlı olarak 259 veya 269TL olacak.

Ürün özellikleri şu şekilde:

SPEC Rockpad S10
    - 10.1" 1024 x 600 HD ekran
    - Rockchips rk2928 Cortex A9 CPU
    - 1GB Bellek / 8GB depolama
    - 0.3MP ön kamera
    - 2 x mini USB çıkışı
    - HDMI çıkışı
    - 5000mAh 3.7V pil
    - Mini USB'li klavyeli kılıf hediyesi ile birlikte!

d9ret tabletin wifisi şuna yetermi
    bizim ev 1.katta modem 3.katta fakat arada sadece 1 kat ve2 duvar yani 7-8 metre var ama 3 tane eski telefon örnek samsung gt s5233w ve 1 laptop çekiyor bu tablet çekerm

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.