Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bunda arka fondaki gitar sesini kapatmanın yolu yokmu.Benmi çalıyorum omu çalıyor belli değil.Ben gitarı çalmasam bile şarkıda gitar olduğu için kaçırdım yerleride tam anlayamıyorum.Bir yolu yokmu bu şarkıdaki gitarın sesini kısmanın.
  • Tüm gitarlarla sorunsuz çalışırmı?
  • beyler şu kabloyu amazon dışında nereden alabiliriz 30 dolar vermek istemiyorum bi kabloya . 2.el piyasasıda yok neredeyse . bi şu oyunu oynayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

beyler şu kabloyu amazon dışında nereden alabiliriz 30 dolar vermek istemiyorum bi kabloya . 2.el piyasasıda yok neredeyse . bi şu oyunu oynayamadım

oyunu oynamak istiyorsunuz kablonun fiyatları belli. Biz de hiç memnun değil kablonun fiyatından gereksiz derecede pahalı ama oyunu oynayan herkes aldı bir şekilde yapcak bir şey yok malesef.

Çok daha ucuz yollu çözümleri de var ama verimliliği tartışılır.
  • 2011 versiyona parça eklemeyi bilen varmı aramızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Rosé Immortal

beyler şu kabloyu amazon dışında nereden alabiliriz 30 dolar vermek istemiyorum bi kabloya . 2.el piyasasıda yok neredeyse . bi şu oyunu oynayamadım

Valla hocam amazon ve ebay fiyatlaru türkiyede bulacağınız 2. El kabloların yarı fiyatı nerdeyse
    Ben kanada ebayden almıştım ücretsiz kargolu 74tl ye gelmişti o günkü dolar kuru ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun kablosu olmadan ses kartı ile bağlansak nasıl bi sonuç alırız?
  • Stationary Traveller kullanıcısına yanıt
    sonuç alamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stationary Traveller

Oyunun kablosu olmadan ses kartı ile bağlansak nasıl bi sonuç alırız?

Ses kartın iyi değilse gecikme oluyor tadı olmuyor.
    http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-USB-Interface-Guitar-Connector-with-ABS-Plastic-USB-Guitar-Link-Free-Drop-Shipping/32266128406.html ben bu aletle bozulana kadar gayet rahat oynamıştım, bozulunca şimdi de bundan sipariş verdimhttp://www.aliexpress.com/snapshot/6478206335.html?orderId=65643689060179

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-USB-Interface-Guitar-Connector-with-ABS-Plastic-USB-Guitar-Link-Free-Drop-Shipping/32266128406.html ben bu aletle bozulana kadar gayet rahat oynamıştım, bozulunca şimdi de bundan sipariş verdimhttp://www.aliexpress.com/snapshot/6478206335.html?orderId=65643689060179

Ses kartım line 6 pod studio gx. Guitar Rig gibi programlardan hiç gecikme almıyorum. Bir deniyim gecikme olursa dediğin kabloyu da alıp denerim. Pes edip Real Tone da alabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

Ses kartım line 6 pod studio gx. Guitar Rig gibi programlardan hiç gecikme almıyorum. Bir deniyim gecikme olursa dediğin kabloyu da alıp denerim. Pes edip Real Tone da alabilirim

Hocam bende onun haricinde m-audio m-track 2 var fakat onunla çalıştırmayı başaramadım bir türlü. Dediğiniz gibi guitar rig reaper vs 0 gecikme ama aletin kendi driverları olduğu için oyun kontrolünü alamıyor diye tahmin ediyorum. sahip olduğunuz kartla çalışmayabilir yani haberiniz olsun.

• Arkadaslar selam,

Realtone kablo ariyorum, satmayi dusunen ya da kampanyali alabilecegim biryer tavsiye edebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese. Aylardır Rocksmith'ten uzak kalmıştım, bass gitarın telleri eskidi, akor tutmaz hale geldi. Üşendim telleri değiştirmeye. Şimdi değiştirdim, yeniden sıfırdan başlamış gibi olduk.

Soracağım bir şey var. 2 kişi aynı anda oynayabiliyor mu bu oyunu Guitar Hero gibi? Bizim enişte de PS4 için almış oyun+kablo. Benim PC'de veya onun PS4'te, misal ben Bass, o Lead gitar çalarak oynayabilir miyiz? Sonuçta 2 kablo var, ekranı 2 ye bölüyor mu GH gibi, deneyen var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Selam herkese. Aylardır Rocksmith'ten uzak kalmıştım, bass gitarın telleri eskidi, akor tutmaz hale geldi. Üşendim telleri değiştirmeye. Şimdi değiştirdim, yeniden sıfırdan başlamış gibi olduk.

Soracağım bir şey var. 2 kişi aynı anda oynayabiliyor mu bu oyunu Guitar Hero gibi? Bizim enişte de PS4 için almış oyun+kablo. Benim PC'de veya onun PS4'te, misal ben Bass, o Lead gitar çalarak oynayabilir miyiz? Sonuçta 2 kablo var, ekranı 2 ye bölüyor mu GH gibi, deneyen var mı aranızda?

hiç rast gelmedim böyle bir duruma youtube'a bir bakın varsa orda kesin video koymuşlardır ama oyunda böyle bir ayar falan görmedim. Hem iki kabloyu aynı anda alet nasıl tanıyacak onu da bilemedim. Pek mümkün gibi gözükmüyor bana göre. Kablo aynı zamanda ses kartı gibi bir özellikte çünkü

• quote:

Orijinalden alıntı: tugger

Arkadaslar selam,

Realtone kablo ariyorum, satmayi dusunen ya da kampanyali alabilecegim biryer tavsiye edebilir misiniz?

zamanında e-bay'dan sipariş geçmiştim yaklaşık 75 tl ye geliyordu. Zorlamama rağmen satıcı takip numarası vermedi. Bundan mütellevellit "takip numarası olmayan kargoların bana göre %5 gelme ihtimali olduğundan" kargo 2 ayda gelmedi bende para iadesi aldım paypaldan. Gitti gidiyordan aldım gitti ben de ertesi gün geldi. Pahalı baya ama değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugger

Arkadaslar selam,

Daha önce yazılmıştı. Forumdan bir arkadaş 110tlye elden satıyordu diye biliyorum.

Ben ondan alacaktım, parayı denkleştiremedim, şubat kredisiyle alacağım inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elasmosaurus -- 2 Şubat 2015; 23:09:58 >
  • oyunu gittigidiyordan alacağım ps3 için. Dikkat etmem gereken nelerdir ? güvenlik şeriti varmıdır pakette ?
  • Oyunda , Mixer'de Player1, Player2 Guitar, Bass ses ayrları var oradan şeyettiydim... Herhalde 2 kişi oynamak diye bir şey yok.

O iş için Bandfuse:Rock Legends diye bir oyun varmış. 3 Guitar + Mikrofon Band hero misali. Metacritic eleştirmen notu düşük ama, kullanıcı yorumları RS'ten iyi diyor. Neyse PS3'ü sattık. ROckSmith candır ;) (Ah bir de vakit olsa )
  • Kabloyu aldım. Oyunu oynuyorum her şey gayet güzel ama bazen kolum elektrikleniyor. Vücudum çok elektriklidir ondan mı, kabloyu geri falan mı versem ya. çok ikilemde kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Kabloyu aldım. Oyunu oynuyorum her şey gayet güzel ama bazen kolum elektrikleniyor. Vücudum çok elektriklidir ondan mı, kabloyu geri falan mı versem ya. çok ikilemde kaldım

başka biri denesin , sorun anlaşılır.Vücudum çok elektriklidir falan demeyin bu işler ihmale gelmez
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.