Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eve gidince denicem aksam tekrar sorayim yokmu bilen o kadar custom song yüklemeden bahsedilmiş herkes korsan mı oynuyor bu oyunu?
  • 1 ay beklemeyin boşa, ben İstanbul içinde birkaç saatte elden aldım kabloyu nebuch nick'li üyeden, kapalı orijinal kutusunda. Fiyat gayet makul buraya yazmıyorum kendi aldığım fiyatı belki değişmiştir diye. Ama yukarıda yazılanları okudum gözüm korktu, haftalarca beklenecek bir fark istemiyor kesinlikle.
  • cevap gelmemis hala bizim soruya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

1 ay beklemeyin boşa, ben İstanbul içinde birkaç saatte elden aldım kabloyu nebuch nick'li üyeden, kapalı orijinal kutusunda. Fiyat gayet makul buraya yazmıyorum kendi aldığım fiyatı belki değişmiştir diye. Ama yukarıda yazılanları okudum gözüm korktu, haftalarca beklenecek bir fark istemiyor kesinlikle.

KAça aldığını özelden at bari . Bizde boşuna kazık yemeyelim . Oradan buradan . Gtarımı yapıma verdim o yüzden beklemedeyim kablo için . Pazartesi günü almış olurum herhalde .
  • Arkadaşlar şu no cable olayını hiçbişekilde yapamadım linkler patlak lütfen birisi yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

bisey merak ediyorum. ilk sayfada verilen link forum falan patlamis. torrentte custom songlar buldum cektim. yalniz yuklemeden once tedirgin oldum. oyun orjinal sakat bi durum olur mu yasakmidir diilmidir bilen daha once orjinal oyun ustune yukleyen yada yuklemeyen biri bilgi verebilir mi?

kadeşim orijinal oyunda hiç bir şey olmaz steam'ın kendi rehberinde zaten nasıl custom yükleyebileceğin anlatılıyor ve orda da legal mi diye sormuşlar çoğu kez e bunu yapan binlerce oyuncu olduğundan ve ir sorun yaşanmadığından tahminimce hiç bir şey gelmez oyununun başına ben yaklaşık bir aydır öyle oynuyorum oyunu ve bir sorun olmadı...

not: bu sadece tavsiyedir oyununun başına bir şey gelmez ama yine de sorumlusu ben olmayayım.. :)

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=258848451 bu linkten de inceleyebilirsin yapıp yapmamak sana kalmış..

• bu arada alın size bir amme hizmeti daha :)

eğer yeterince geliştiğinizi düşünüyorsanız tablarla ve backing track'lerle çalışmaya başlamanızı öneririm bu yüzden alttak linki de biraz inceleyin..
    http://www.rocksmithtotab.de/

ilgili linkteki küçük client'i indirin ve inanılmaz işi görün... şarkıları guitar pro tabına çeviriyor...

hayrını görün..
  • oyunu steamden 2 ay önce aldım. Arada açıyorum ses sorunu var. Hani şu Rocksmith 2014 diyen adamın sesi robot gibi çıkıyor ya. Netten baktığım ayarları yapıyorum ses düzeliyor bu sefer de kabloyu görmüyor. Daha önce RS2012 de de vardı bu ama bi şekilde çözmüştüm. Şimdi 2 aydır çözemedim bu işi arkadaş. 2 aydır yatıyor oyun gitarla beraber
  • Kablosuz şekilde prosesörden midi çıkışıyla deneyen oldu mu hiç? Boss me 25 var bende eğer kabloya gerek kalmicaksa alıcam da oyunu
  • Arkadaşlar ps4e alıcam bu kablo her marka gitara uygundur heralde bende behringer marka varda elektro

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Arkadaşlar ps4e alıcam bu kablo her marka gitara uygundur heralde bende behringer marka varda elektro

bütün gitarlar olur hocam. Yalnız ps4 konusunda da yazdım cdlc ps4 de nasıl? orijinal oyunun içindeki 10 - 15 şarkı çok bayık parçalar. Hemen sıkılmayın sonra :) PC de binlerce parça çalışma imkanı var metallica da iron maiden a kadar
  • Selamlar. Uzun bir süredir vakit yokluğundan Rocksmith kullanmıyordum, dün oyuna girdiğimde kayıtlı çoğu dlc'nin silindiğini gördüm. Büyük bir ihtimalle bilgisayarda temizlik yaparken yanlışlıkla sildim. Biraz araştırmayla çoğu dlc dosyasına yeniden ulaşabildim fakat özellikle aradığım "The Cure - Boys Don't Cry" bu şarkının psarc dosyasını hiçbir yerde bulamadım. "The Cure - Boys Don't Cry.psarc" dosyası elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • Panpalar nasılım. Ses oyundan geliyor. Soloda bir yerde hata yaptım tekrar çekmeye üşenip orda montaj yaptım .
    https://www.dropbox.com/s/o9pe20pd84l4hsj/Aces%20High.mp4?dl=0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Panpalar nasılım. Ses oyundan geliyor. Soloda bir yerde hata yaptım tekrar çekmeye üşenip orda montaj yaptım .

güzel çalıyorsun yalnız merak ettiğim bir husus var gece gitarın parlıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Panpalar nasılım. Ses oyundan geliyor. Soloda bir yerde hata yaptım tekrar çekmeye üşenip orda montaj yaptım .

Mor ışık altında acayip parlıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Mor ışık altında acayip parlıyor

Allah sahibine bağışlasın , 4-5 aydır gitar alacağım ama maddi nedenlerden dolayı sürekli aksıyor

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Üstad, çok teşekkürler. Hemen indiriyorum.
  • arkadaşlar ps3te oynanılan kablo ps4 ve pc içinde uygunmudur?
  • avedist A kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum. bugün kabloyu aldım ve pcde denemek için crackli olarak oynadım oyunu. seslerde hiçbir sorun yok fakat sadece derslerin videolarında arka planda çalan müzik kesik kesik ve cızırtılı çalıyor. diğer tüm sesler sorunsuz. birde en üst teli çalarken özellikle hep miss oluyor.benden mi kaynaklı yoksa gecikme mi oluyor bilemedim. birde sormak istediğim türkçe şarkıların dlcleri varmıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.