Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maggese

quote:

Orijinalden alıntı: Elasmosaurus

Kabloyu aldım. Oyunu oynuyorum her şey gayet güzel ama bazen kolum elektrikleniyor. Vücudum çok elektriklidir ondan mı, kabloyu geri falan mı versem ya. çok ikilemde kaldım

başka biri denesin , sorun anlaşılır.Vücudum çok elektriklidir falan demeyin bu işler ihmale gelmez

Aynen dediğin gibi yaptım hocam. Başka kimsede saatlerce hiçbir şey olmazken bende bildiğin oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Kabloyu aldım. Oyunu oynuyorum her şey gayet güzel ama bazen kolum elektrikleniyor. Vücudum çok elektriklidir ondan mı, kabloyu geri falan mı versem ya. çok ikilemde kaldım

başka biri denesin , sorun anlaşılır.Vücudum çok elektriklidir falan demeyin bu işler ihmale gelmez

Aynen dediğin gibi yaptım hocam. Başka kimsede saatlerce hiçbir şey olmazken bende bildiğin oluyor.

sorun sende mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sorun sende mi ?

Aynen sorun bende çıktı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorun sende mi ?

Aynen sorun bende çıktı

dikkat et fazla elektrik iyi değildir , ormana falan git çıplak ayak gez

• arkadaşlar custom song eklemeyi anlatabilir misiniz customforge sitesinden bi üst yorumlardaki linkler hep kırık oyüzden
  • orhuntas O kullanıcısına yanıt
    No cable fix genelde onboard kartlarda veya haricyoi olmayan ses kartlarında işe yarar.Genelde diyorum cunku bende m-track 2 de calıstıramamıstım.
  • Arkadaşlar satılık real tone cable var elimde. Pcde ve ps4te oynuyordu kuzenim. Fiyatı 100TL. Almak isteyen İstanbul içi elden yada kargo ile gönderebilirim diğer şehirlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: todiefor87

quote:

Orijinalden alıntı: BiyikliJedi

Selam herkese. Aylardır Rocksmith'ten uzak kalmıştım, bass gitarın telleri eskidi, akor tutmaz hale geldi. Üşendim telleri değiştirmeye. Şimdi değiştirdim, yeniden sıfırdan başlamış gibi olduk.

Soracağım bir şey var. 2 kişi aynı anda oynayabiliyor mu bu oyunu Guitar Hero gibi? Bizim enişte de PS4 için almış oyun+kablo. Benim PC'de veya onun PS4'te, misal ben Bass, o Lead gitar çalarak oynayabilir miyiz? Sonuçta 2 kablo var, ekranı 2 ye bölüyor mu GH gibi, deneyen var mı aranızda?

hiç rast gelmedim böyle bir duruma youtube'a bir bakın varsa orda kesin video koymuşlardır ama oyunda böyle bir ayar falan görmedim. Hem iki kabloyu aynı anda alet nasıl tanıyacak onu da bilemedim. Pek mümkün gibi gözükmüyor bana göre. Kablo aynı zamanda ses kartı gibi bir özellikte çünkü

Hocam steamden DLC olarak IRON Maiden den ace şarkısını aldım..Sonra birton custom dlc indirdim..Dlc leri program files ta steamin içinde atmamız gereken klasore attım ..sonrada o ilk sayfada linki verilen proğramla ID vermeye çalıştım..Oyuna girince şarkıyı tanıyor ama içine girince çalmaya başlamadan akord yaptıktan sonra donuyor . Bana yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vtakmaz kullanıcısına yanıt
    oyunun donması ile hiç karşılaşmadım. sıkıntının nedeni bir çok sebep olabilir valla. İndirdiğiniz parça bozuk olabilir. Başkalarında da aynısını yaparsa oyunu yeniden kurmak lazım.
  • Hocam elimde orjinal CD olmasına rağmen oyunu steam koduyla indirdim..evet başkalarında da aynısını yaptı..orjinal cd den neden oyun kuramıyoruz

hocam oyunu birkaç gün önce orijinal cd den kurdum o konuda bir sıkıntı yok yalnız custom dlc leri görebilmek için **** The Smashing Pumpkins - Cherub Rock *** dlc sini almanız gerek. bu dlc yi aldıktan sonra torrent den (isterseniz linkini de atarım) hazır paketleri indirebilirsiniz ha bide dll atmanız gerekiyor **** d3dx9_42.dll *** bunu da oyun klasörünün temel klasörüne atıyorsunuz yalnız internetten indirdiğim çalışmadı torrentteki paketlerden birisi çalıştı o dll yi öneriyorum. oyun donması sorununu bende o dll yi değiştirerek çözmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevluttseker

hocam oyunu birkaç gün önce orijinal cd den kurdum o konuda bir sıkıntı yok yalnız custom dlc leri görebilmek için **** The Smashing Pumpkins - Cherub Rock *** dlc sini almanız gerek. bu dlc yi aldıktan sonra torrent den (isterseniz linkini de atarım) hazır paketleri indirebilirsiniz ha bide dll atmanız gerekiyor **** d3dx9_42.dll *** bunu da oyun klasörünün temel klasörüne atıyorsunuz yalnız internetten indirdiğim çalışmadı torrentteki paketlerden birisi çalıştı o dll yi öneriyorum. oyun donması sorununu bende o dll yi değiştirerek çözmüştüm

Bilgidayarın içinde o dll yi bulup attım ama oyun donma sorunum çozulmedi ..Sen o dll dosyasının adresini felan atabilir misin..birde boyutu ne kadar aceba..smashin pumpkinin o şarkısını satın aldım zaten...ama çıldıracam resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: mevluttseker

Paketin adı veya linkini yollar mısın aceba

****https://****.se/torrent/9413893/Rocksmith_2014_500__Custom_DLC_for_STEAM_on_PC_only**** hocam link bu 500küsür şarkı ve gerekli sağlam dll var içinde 3küsür gb boyutu sadece dll istiyorum diyorsan mail ini pm at mailden yollayayım dll sini link sıkıntılı pm olarak atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calistopace -- 11 Şubat 2015; 0:04:29 >
  • Eskiden rahat bir şekilde oynadığım oyun şimdi rocksmith 2014.exe çalışmayı durdurdu hatası veriyor. tekrar yüklediğimde bu oldu. yönetici olarak çalıştırma veya uyumluluk giderici gibi yöntemler işe yaramadı. bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DdrizztT

No cable fix genelde onboard kartlarda veya haricyoi olmayan ses kartlarında işe yarar.Genelde diyorum cunku bende m-track 2 de calıstıramamıstım.

Haklısın dostum M-Audio Fasttrack USB II ses kartı ve bi kaç harici ses kartı ile yapmaya uğraştım günlerce fakat başarılı olamadım. Şimdi ses kartını satmaya çalışıyorum, Guitar Rig de yeterince tatmin oldum iyi bir amp aldım ^^.

RockSmith 2014 steam serial fiyatı 13 Euro idi güvenilir sitelerde.
    Real Tone Cable şuan Kargo+Kablo fiyatı 44 dolar amazonda fakat 10 dolar indirim kuponu veriyorlar, 34 dolara denk geliyor yani hemen hemen 82 TL ediyor.(Amazona güvenilir mükemmel bir müşteri hizmetleri var)

Benim merak ettiğim yurt dışında 2 tane Real Tone Cable var. Bunlardan birisinde 2014 yazıyor ve 48 k ses kalitesi desteklediği yazıyor.Deneyen veya farklarını bilen arkadaş var mı? Araştırdım fakat beceriksizliğimden olsa gerek bulamadım ^^.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4040 -- 20 Şubat 2015; 3:16:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4040

quote:

Orijinalden alıntı: DdrizztT

Haklısın dostum M-Audio Fasttrack USB II ses kartı ve bi kaç harici ses kartı ile yapmaya uğraştım günlerce fakat başarılı olamadım. Şimdi ses kartını satmaya çalışıyorum, Guitar Rig de yeterince tatmin oldum iyi bir amp aldım ^^.

RockSmith 2014 steam serial fiyatı 13 Euro idi güvenilir sitelerde.
    Real Tone Cable şuan Kargo+Kablo fiyatı 44 dolar amazonda fakat 10 dolar indirim kuponu veriyorlar, 34 dolara denk geliyor yani hemen hemen 82 TL ediyor.(Amazona güvenilir mükemmel bir müşteri hizmetleri var)

Benim merak ettiğim yurt dışında 2 tane Real Tone Cable var. Bunlardan birisinde 2014 yazıyor ve 48 k ses kalitesi desteklediği yazıyor.Deneyen veya farklarını bilen arkadaş var mı? Araştırdım fakat beceriksizliğimden olsa gerek bulamadım ^^.

amazondaki 10 dolar indirim kupon kampanyalı kablonun linkini yazabilir misin?
    bir de kupon ne aşamada geliyor ve nasıl kullanıyoruz?
    teşekkürler.

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Hocam amazon un kendi stoğundaki ürün 17 dolara denk geliyordu, alacaktım fakat indirim kaldırılmış herhalde veya yeni üye olduğum için verildi. Elimdeki ses kartını sattık tan sonra almayı düşünüyorum o yüzden araştırmalarıma ara verdim :)
  • beyler sorum olucaktı rocksmithi indirdim torrentte real sound cable var ancak oyun acılmasıyla birlikte direk cızırtı başlıyor kesilmeyen bunun çözümü nedir?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.