Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hmm aşağı yukarı aynı o zaman cızırtı sesi , ama kullanılabilir en azından
    bi arkadaş guitar link cable ile görmüyor oyun demişti veya başka sorunlar var felan demişti de ondan sordum özellikle benim mikrofon girişinden takınca rocksmith 2014 te aşırı cızırtı oluyor o yüzden 2012 oynuyorum onda ekstra şarkıların bazıları dışında pek ton sorunu veya cızırtı sorunu olmuyor en azından az seviyede,
    Aslında amacım 2014 oynamak artık ona yapıyolar custom şarkıları o yüzden 2014 e geçmeyi istiyorum eğer kullanışlı olursa 90-100tl en ucuz real tone cable ona o kadar para vermek yerine 25-30 tl verebilirim belki senin aldığın alete
  • alptugdilbaz A kullanıcısına yanıt
    Yani jack a göre daha iyi ses alırsın. Bende de ekran kartı kötü galiba. Görüntü çok az geç geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • custom şarkılarda görüntü bazı akorlarda veya notlarda duraksayarak gelebiliyor oyunun kendi şarkılarında pek rastlamadım bide işlemci ısınıyor olabilir veya ekran kartı genel itibariyle işlemcinin ısınmaması lazım ekran kartıyla pek ilgisi oldğunu sanmıyorum pek ekran kartı gerektirecek bi oyun değil ayarlarını felan bilmiyorum tabi işlemcini 85°C altında tutmaya bak
  • alptugdilbaz A kullanıcısına yanıt
    Dlc şarkılarını nasıl indirip çalıştıracağız?
  • 0 bilgiyle tum ekipmanlari alip ps4 te gelistirebilirmiyim kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun + real tone cable'ı almak için tek seçeneğimiz Amazon, E-bay falan mı? En uygun ve rahat nereden temin edebiliriz?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Oyunu bir süredir oynuyorum. Öncelikle oyunu Steam den aldım. Kullandığım kabloda Amozon üzerinden aldığım orjinal Ubisoft kablosu. Herşey orjinal olunca sıkıntı da olmuyor. Gecikme filan yok. Oyunu Steam den almak daha hesaplı, ayrıca öyle ekran kartı filan da gerektirmeyen bir oyun, çoğu bilgisayar da çalışır. Gitar alacak arkadaşlara tavsiyem, ucuz yollu bir gitar almaları. Eğer bu işten keyif alırlarsa ve yatırım yapmak isterlerse daha güzel bir gitara geçebilirler.

Oyuna gelirsek, baya baya detaylı bir oyun olmuş. Bu kadarını beklemiyordum. Şarkıyı öğrenmek ve Easy de çalmak sorun değil de orta seviyeden sonra işin rengi değişiyor. Çok pratik yapmak gerekli, ancak zamanla şarkıları öğrenmeye başlıyorsunuz. Oyunda kariyer modu bile yapmışlar. Oyun bizim gitarımızın sesini kendi isteğine göre değiştiriyor. Hani normalde benim gitardan o ses çıkmaz ki dersiniz ya, oyun çıkartıyor. Her şarkı öncesi akort yaptırıyor.

Her ne kadar Ubisoft a bazı konularda sitem etsek de, böyle bir oyunu bize sunduğu için teşekkür etmek gerekli. Hem gerçekçi hem de yenilikçi-eğlenceli bir oyun.

Oyunu ve kabloyu orjinal temin etmenizi tavsiye ederim. İyi eğlenceler.

Akortu oyun içinde yaptırıyor mu gerçekten ????

• quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Arkadaşlar oyun + real tone cable'ı almak için tek seçeneğimiz Amazon, E-bay falan mı? En uygun ve rahat nereden temin edebiliriz?

Teşekkürler.

Amazonda kablosu 42 dolar abi bu ne ?
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor da satılıyordu eskiden. Ben ebay den 2 kere aldım gelmedi. Takip no ısrarla vermedikleri için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @Syronwar

Maalesef pahalı.

@ilberhoca

Hocam ne yapacağız bilmiyorum vallahi, internetten alsam güvenemiyorum gelir mi gelmez mi, sizin de başınıza gelmiş. Sıkıştım kaldım.
  • Syronwar kullanıcısına yanıt
    Ever, her şarkı için yeniden yapman gerekebiliyor.
  • Arkadaşlar kablo satan varsa talibim (istanbul)
  • Oyuna guitar link usb kablosu ile gitarı bağladım nocable ile oyuna giriyorum ancak cable unplugged uyarısı veriyor calibration ekranında yani gitarı görmüyor oyun, asio4all ve guitar rig programında sorunsuz kullanabiliyorum guitar link usb kablosunu. Sorunu nasıl çözerim?
  • Elimde Orj. Real Tone Cable vardır fiyat 190 TL ilgilenen olursa pm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Oyuna guitar link usb kablosu ile gitarı bağladım nocable ile oyuna giriyorum ancak cable unplugged uyarısı veriyor calibration ekranında yani gitarı görmüyor oyun, asio4all ve guitar rig programında sorunsuz kullanabiliyorum guitar link usb kablosunu. Sorunu nasıl çözerim?

Sorunu çözdünüzmü hocam bende de aynı problem var .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawloo

22 lira + 4 lira kargo (gitti gidiyor)
    Nocable exe evet.
    Orijinal kabloyu ve jack girişini kulçanmadığım için urun hakkında yorum yapamayacağım ama ben bu zamana kadar hep amfi ile çalıştığım için memnun değilim. Kulaklıkla sesi alıyorum ama güzel oluyor. Tonsuz bassı şarkıda minik bir hoparlörde zaten duyulmuyor. 2014 ile kullanıyorum. Ama ini dosyasında küçük bir düzenleme yapman gerekiyor çalıştırabilmek için. Elektro olsa sesin iyi olacağını düşünüyorum ama.

Hocam ini dosyasından yaptığınız değişiklik ne ? Ben hem Guitar link hem de Irig HD ile deniyorum her seferinde algılamıyor mecburen çevirici ile oynuyorum ve kalite haliyle kötü oluyor.
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Guitar link için şu general bölümünü bununla değiştir bakalım olacak mı.

[general]
    ; processName may contain parameters
    processName=rocksmith2014.exe

; Vendor ID in 0xFFFF format
    ; Product ID in 0xFFFF format
    ; 0x0000 for Non-USB device
    VID=0x08BB
    PID=0x2902
  • quote:

Guitar link için şu general bölümünü bununla değiştir bakalım olacak mı.

[general]
    ; processName may contain parameters
    processName=rocksmith2014.exe

; Vendor ID in 0xFFFF format
    ; Product ID in 0xFFFF format
    ; 0x0000 for Non-USB device
    VID=0x08BB
    PID=0x2902

Bir değişiklik yok hocam hala 2 cihazdanda ses alamıyorum oyundayken
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Oyunu kapatın.

rocksmith2014_nocable_pbs.ini dosyasında bu değişkliği yaptıktan sonra kaydedin.

rocksmith2014_nocable_pbs.exe yi yönetici olarak çalıştırın.

guitar link cable ile deneyin. Olmuyorsa bir video vardı onu bulup göndericem.
  • quote:

Oyunu kapatın.

rocksmith2014_nocable_pbs.ini dosyasında bu değişkliği yaptıktan sonra kaydedin.

rocksmith2014_nocable_pbs.exe yi yönetici olarak çalıştırın.

guitar link cable ile deneyin. Olmuyorsa bir video vardı onu bulup göndericem.

Hocam bu sefer de pbs.exe hata veriyor "could not find proper singature. Try changing offsets in INI." diyor
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.