Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Bendeki 2014 versiyon. Önceki ile arasında ne fark var bilmiyorum ama yenisi olsun dedim :)

Bende 3 hafta filan oldu, bir kaç şarkı üsütnden gidiyorum genelde, anca hafta sonları çalabiliyorum. The doors (DLC), Radiohead, bir iki şarkı daha anca çalabiliyorum. Hatta acaba var mı dedim Depeche Mode (Enjoy the silence) yokmuş. Youtube da buldum oradan bakarak denedim, güzel, tavsiye ederim.

Rocksmithyoutube
    Rocksmith 2014 // U2 - Depeche Mode - Enjoy The Silence
    https://www.youtube.com/watch?v=at0ipHi0IzQ

bahsettiğin şarkı bu ise customsforge.com da var üye olup search.customsforge.com dan indirip oyuna atman yeterli ama tabi sen bilirsin yine orjinal diyordun orjinallerden de gidebilirsin
    de bana baya bi kolay geldi şarkı tabi kendi zevkin bişey diyemem

• alptugdilbaz A kullanıcısına yanıt
    Aynen, bahsettiğim şarkı bu. Çok hoşuma gididen bir parça, efsane. Basit bir parça o yüzden biraz kolay.

Bu customsfroge.com dan indirildiğinde orginal de çalışmıyor mu ki?
  • quote:

Aynen, bahsettiğim şarkı bu. Çok hoşuma gididen bir parça, efsane. Basit bir parça o yüzden biraz kolay.

Bu customsfroge.com dan indirildiğinde orginal de çalışmıyor mu ki?

çalışıyor diye biliyorum burda ve bi çok yerde anlatılıyor custom song ekleme olayı ben rs2012 oynayabildiğimden dolayı rs2014 denemedim hiç rs2012 nin ki ler .dat dosyası rs2014 ün kiler .psarc dosyası onu oyunun klasöründe bi yere atıyorsun olay bundan ibaret ama neresi olduğunu hatırlamıyorum tam olarak direk bulursun biraz araştırırsan
    Teşekkürler. İnceliyorum

Edit: Sistemi çözdüm. İstediğim şarkıyı yükleyebiliyorum. Orjinal oyuna da birşey olmuyor. Zaten steam sayfasında da açıklaması var.

Şarkı yüklerken önemli husus elimizde bir adet DLC şarkısının olması.

Allah razı olsun, çok güzel oldu bu şarkı yükleme olayı, çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 19 Mart 2016; 12:40:59 >
  • quote:

Teşekkürler. İnceliyorum

Edit: Sistemi çözdüm. İstediğim şarkıyı yükleyebiliyorum. Orjinal oyuna da birşey olmuyor. Zaten steam sayfasında da açıklaması var.

Şarkı yüklerken önemli husus elimizde bir adet DLC şarkısının olması.

Allah razı olsun, çok güzel oldu bu şarkı yükleme olayı, çok teşekkür ederim.

önemli değil arkadaşlar felan bahsetmişti zaten onlara teşekkür et bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: abraxsas

Arkadaşlar bu kabloyla deneyen oldumu?

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs)

bende merak ettim cidden mikrofon girişinden bağlayınca ne kadar az da olsa bi cızırtı oluyor ve rs2014 ü de zaten bu cızırtı 10kat arttığından dolayı oynayamıyorum ilk oyunda sıkıntı yok ama "tapping" lerde veya sadece parmakla fret e dokunmak felan gerektiğinde mikrofon seviyesi 5 oldugundan dolayı az algılıyor oyun o yüzden çok kısa sürede kesiliyor ses uzatamıyorum eğer iş görürse 15-20 tl likleri felan var alabilirim
    sonuç olarak deneyen ve memnun kalan var mı bu kablo mu alet mi her ne ise bundan?

Ben aldım, efekt programlarında süper çıtırtısız berrak bir sele kullanılıyor 10 nlarca efekt cihazı var programlarda tanesi 200- 300 tl bir tane efek cihazının fiyatı 50 tene den fazla var gerisinin sen düşün :) 50x200 :), ama rocksmith 2014 te ise çalıştıramadım büyük ihtimalle, orjinal kaplonun içerisine gömülü bir çip var. Ondan dolayı çalışmıyor, yada ben beceremedim.
  • quote:

Ben aldım, efekt programlarında süper çıtırtısız berrak bir sele kullanılıyor 10 nlarca efekt cihazı var programlarda tanesi 200- 300 tl bir tane efek cihazının fiyatı 50 tene den fazla var gerisinin sen düşün :) 50x200 :), ama rocksmith 2014 te ise çalıştıramadım büyük ihtimalle, orjinal kaplonun içerisine gömülü bir çip var. Ondan dolayı çalışmıyor, yada ben beceremedim.

evet efekt cihazlarının fiyatlarını tonlarını vs. biliyorum zaten önemli olan rocksmith le düzgün çalışması benim için şu an rs2014 ile çalışmıyosa almamın bi anlamı yok gibi o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptugdilbaz

quote:

evet efekt cihazlarının fiyatlarını tonlarını vs. biliyorum zaten önemli olan rocksmith le düzgün çalışması benim için şu an rs2014 ile çalışmıyosa almamın bi anlamı yok gibi o zaman

Bir seferlik 100tl vereceksiniz hocam. O programlarda Rocksmith kablosu da çalışıyor.

• quote:

Bu zımbırtıyı ben de denemiştim, rocksmithte çalıştıramamıştım, bu arada bana çok da iyi bir ürün gibi gelmedi, sanırım orjinalinin yanında ucuza satılan çin versiyonları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x76 -- 19 Mart 2016; 22:52:41 >
  • x76 kullanıcısına yanıt
    ucuz ama iş görüyor ne yaparsın, Rocksmith kablosu paypal dan 158 e geliyor (gitgidiyor üzerinden), bir kabloya o kadar para vermek can sıkıyor ,mecbur alacağım sanırım el mahkum, ikinci eli de yok meredin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 19 Mart 2016; 23:52:32 >
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    100tl ye alabileceğim bir yer biliyorsan insanlık namına yardım et ,o derece zordayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 19 Mart 2016; 23:22:12 >
    teşekkürederim, ama kargo bedava değil , nekadar tutar ki kargo
  • quote:

teşekkürederim, ama kargo bedava değil , nekadar tutar ki kargo

Şu an Türkiyeye kargo yapılmıyor ama prime yazan ürünler genelde kargo yapılıyordu. Müşteri hizmetleri ile görüşünce kargo yaparlar mı bilmiyorum. Amazondan bu kabloyu alan olmuştu. Bir şekilde alınır diye düşünüyorum. Onu amazon ana konusuna sorarsanız yardımcı olurlar. kargo yaparlarsa da 5-10$ arası olur.
    Teşekkürederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

Orijinalden alıntı: alptugdilbaz

quote:

Bir seferlik 100tl vereceksiniz hocam. O programlarda Rocksmith kablosu da çalışıyor.

rs2012 ile nocable ile oynayabiliyorum zaten pek sıkıntı olmuyor gibi de custom song ları artık ilk oyuna çıkarmadıkları için kendimi biraz daha geliştirirsem almayı düşünüyorum şu an gerek yok gibi.

• ErrayN kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam yeni gitar.

Oyun yanlış çalınca kopmuyor gitar hero gibi. Ama Değişik müzik aletlerinin sesi kısılabiliniyor. Doğru/yanlış sen ne çalıyorsan onu duyuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fakirlik zor zanaat, arkadaşlar bu arkadaşınızı tebrik edin ,borç harç parayı toplayıp bugun itibariyle orijinal kabloyu gitti gidiyor üzerinden paypal indirimiyle 160 tl ye aldım
  • abraxsas kullanıcısına yanıt
    borç harç aldığına göre cidden baya heveslisin demekki ne diyelim hayırlı olsun , ama bence çok pahalıya almışsın (paypal indirimiyle 160tll? bide ilginç geldi) ama sen yurt dışından alıp 1.5 - 2 hafta gelmesini beklemek istemedin herhalde burdan da ne kadar istekli olduğun anlaşılıyor umarım bi sorun çıkmaz ve kendini geliştirebilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.