Şimdi Ara

Rocksmith [ANA KONU] (Realtone Cable - NoCable, DLC, Custom Songs) (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
44
Favori
100.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim, dilerim hevesim geçmez de, sarar da ilerletirim kendimi. Sorma pahalı oldu, biraz indirimli aldımda ,oradan kendimi rahatlatmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 21 Mart 2016; 15:50:40 >
  • pinch harmonic ' leri yapabilen var mı aranızda? 1.5 yıldır felan çalışıyorum diyen bi arkadaş vardı bi taktiği felan var mı nasıl yapılır bu aralar ona sardım da çıkan sesi baya hoşuma gidiyor biliyorum biraz ileri seviye bişey aslında ama uğraşınca yapılır diye düşünüyorum
  • Rocksmith davulda bağlayabiliyormuyuz yoksa sadece gitar mı? Bazı videolarda gördüm adam davul bağlamış başka bir oyunda olabilir.
  • normalde davul bağlama diye bi durum yok bas gitar ve gitar ve basla gitar aynı anda da olabiliyor ama bende bugün sen diyince baktım adamın biri uğraşmış elektronik davul(muhtemelen rockband veya guitar hero davulu) bağlamış ama uğraşmak gerekir baya normal bi durum değil yani o kaldı ki nası yaptığını dahi anlamadım zaten ayrıca bi şekilde bağlansa bile yine gitar tableture ün de geliyo notalar biraz saçma geldi bana.
  • alptugdilbaz A kullanıcısına yanıt
    Peki bu oyunun bateri versiyonu falan yokmudur. Simülasyon tarzında gerçekçi?
  • bu oyunun yok diye biliyorum ama sen bateri istiyosan ki büyük ihtimal elektronik bateri olacak o , onu bağlayacağın bi oyun en basitinden guitar hero rockband felan var ama onlar bu oyunla bir değil tabiki , onun dısında bilmiyorum bateri bağlayacağın bi oyun
  • beyler şimdi ben pcde rocksmith oyunuyla elektro çalmak istiyorum ne lazım kablo olarak bi tane real tone cable var 180 tl onun harici diger kablolar sıkıntılımı tekte bunumu almak daha makul?
  • en sağlıklı yöntem orjinal real tone cable ve oyun (oyun crackli olsa da pek farketmez ) ama oyunun da orjinal olması iyi olur. ben ilk oyunu nocable ile mikrofon girişinden jack küçütücü ile bağlıyarak oynuyorum ama 2014 versiyonda aşırı bi cızırtı var kaldı ki ilk oyunda bile bulduğum custom song larda (yani oyunu oynayanların önceden yaptığı şarkılarda hem ses az geliyor hemde cızırtı sorunu var yine az da olsa 2014 versiyona göre) tabi kablo şu an en düşük 90-100tl arasına denk geliyor benim gördüğüm o da yabancı sitelerde ama önerim tabi ki orjinal kablodur öbür türlü mikrofon sesidir oyunun ini dosyasıdır felan değişik ayarlarla uğraşman gerekiyo ki bunlarda yetmeyebiliyor sesin düzelmesi için ben 1 aydan fazladır felan nerdeyse her gün 1-2 saat felan dediğim gibi nocable ile oynadığımdan bunları söyleyebiliyorum ama biraz daha kendimi geliştirirsem real tone almayı düşünüyorum bende kusura bakma biraz uzun oldu :D

• arkadaşlar orijinal real tone kablo ve oyunu beraber olarak amazon'dan satın aldım. bas gitar bağlayıp çalıyorum ama ufak bir cızırtı var, özellikle ana menüde çok belli oluyor tele vurunca. şarkıda pek hissetmiyorum. bunun sebebi nedir acaba?

arkadaşımın elektro gitarını bağladığımda cızırtı yok denecek kadar azalıyor. bas gitarı başka kabloyla da denedim ama yine cızırtı var az da olsa. başına gelen oldu mu acaba?
  • Ben guitar link cable ile bağlayıp no cable a giriyorum ama kabloyu takın diye uyarı alıyorum.
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    önceden de ben sormuştum bu guitar link cable oluyor mu diye burdaki bir arkadaşda olmuyor demişti ama normal kayıt programları için kaliteli ses veriyomuş , oyun için mikrofon girişine veya varsa line-in girişine jack küçültücü ile takmanı öneririm 2014 olmasa bile 2012 oluyor çoğu ses kartında
    Guitar link cable'ı guitar rig 5 ile çalıştırdım ama berbat bir ses alıyorum. Bass gitar olduğu içindir belki.

Jack küçültü var ama ne yaptıysam hep kulakluk olarak algıladı. Bir türlü mikrofon olarak gösteremedim notebook da. No cable uygulamasında real tone cable takın diyor oyunun dosyalarında sıkıntı yoktur galiba?
    ben de guitar rig asio4all driver ı felan denemiştim ama onda senin dediğin gibi berbat bi ses aldım bende en başta yoktu sadece sonradan hep öyle iğrenç bi ses çıkıyordu ama guitar rig veya asio4all kullanmadan direk mikrofon girişinden bağlıyorum bağlayınca pc sesini 100 yap kulaklıkla bi dene ses az geliyor windows ortamında ama oyunda iyi oluyor bu arada mikrofon sesini 5 yapmayı unutma cızırtı sorunu için , mikrofon girişinden takınca nasıl kulaklık olarak görüyor onu anlamadım olaki olurda mikrofon girişinden halledebilirsen sağ alttaki ses simgesine sağ tıklayıp kayıt cihazlarından mikforona sağ tıklayıp özelliklerden dinleme özelliği var orda ses 1 sn geç geliyor ama en azından pc ye gitarın sesi gidiyor mu ona bakabilirsin umarım yararı olur dediklerimin
    Sağ olun guitar link cable'ı bağladım bir şekilde. Jack küçültücü işe yaramadı maalesef. Notebookda orta giriş var. Mikrofon olarak algılamadı bir türlü. Mikrofonu bile hoparlör yada kulaklık olarak görüyor. Guitar link'i bağladım ama ses kötü bence. Çok az çıkıyor birde ses normal şarkında tonsuz bass nasıl duyuluyorsa buda ondan daha az duyuluyor. Elektro daha ince olduğu için güzel ses veriyordur belki.

Neyse deneyip test ettik. Guitar rig ile kayıt olacak gibi değil. Rocksmith idare eder işte.

Amfisiz güzel olmuyor artık komşular ve ailem çok fazla rahatsız olduğu dile getirdiği için vox kulaklık bas'a para bayılacağız artık.
    mkrofonu bile kulaklık veya hoparlör olarak görme durumunu anlayamadım ama driver dan kaynaklı olabilir hadi oyunu geçtim başka sıkıntılarda doğurur o sorun bence bi yeniden format at driverları felan tekrar yükle oyun için konuşucak olursak muhtemelen mic girişinden bağlayabilirsen olur ama bu mikrofon girişinden takınca nasıl kulaklık olarak algılıyor onu anlayamadım bi türlü
  • %99 çalıyorum. Görünmez olmaya başlayınca çalamıyorum. Ezberim niye bu kadar kötü ya.
    iyiymiş , nasıl hallettin mikrofon girişinden bağlayamıyorum diyodun ,orjinal kablo mu aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptugdilbaz -- 11 Nisan 2016; 12:36:31 >
    Guitar link cable aldım. Onla çalıştırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hadi ya , o zaman bi kaç sorum olacak ,
    1. ne kadara ve nerden aldın?
    2. nocable.exe ile mi çalıştırıyorsun?
    3. cızırtı sorunu normal orjinal kablo ile karşılaştırıldığında ne kadar etkiliyor?
    4. rocksmith 2014 le mi kullanıyosun 2012 ile mi?
    cevaplarsan sevinirim
    22 lira + 4 lira kargo (gitti gidiyor)
    Nocable exe evet.
    Orijinal kabloyu ve jack girişini kulçanmadığım için urun hakkında yorum yapamayacağım ama ben bu zamana kadar hep amfi ile çalıştığım için memnun değilim. Kulaklıkla sesi alıyorum ama güzel oluyor. Tonsuz bassı şarkıda minik bir hoparlörde zaten duyulmuyor. 2014 ile kullanıyorum. Ama ini dosyasında küçük bir düzenleme yapman gerekiyor çalıştırabilmek için. Elektro olsa sesin iyi olacağını düşünüyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.