Şimdi Ara

ROCKSTAR GAMES GTA SERİSİ DEVAM EDİCEK Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rockstar GTA yı devam ettiricek mi? san andreas la bitti mi yani yasaklanma olayları fln oldu ondan soruyorum GTA serisi devam mı bitti mi??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.CRO$OVER -- 21 Mart 2006; 15:53:07 >

• evet devam edecek adı da GTA Liberty city Storieshttp://www.rockstargames.com/libertycitystories/
  • Devam edecek gibi gözüküyor çünkü Rockstar Games GTA 4, GTA 5 ve GTA 6(!) 'nın isim haklarını şimdiden almış.
  • GTA biterse bende biterim..liberty city çıkçak...ama şu (5) (6) olayı güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris4881

evet devam edecek adı da GTA Liberty city Storieshttp://www.rockstargames.com/libertycitystories/

o zaten çıktı ve sadece psp platforumuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 21 Mart 2006; 17:52:47 >
  • liberty city pcye çıkmıcak galiba ben sadece pspye çıkcak die biliom ama yanlış bilio olabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirhanaktas

liberty city pcye çıkmıcak galiba ben sadece pspye çıkcak die biliom ama yanlış bilio olabilirim

sanmıorum pc piyasınada hakimken oyunn üretici firmann böle hatalı bir hareket edeceğini...sen yanlış bilion bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

quote:

Orjinalden alıntı: emirhanaktas

liberty city pcye çıkmıcak galiba ben sadece pspye çıkcak die biliom ama yanlış bilio olabilirim

sanmıorum pc piyasınada hakimken oyunn üretici firmann böle hatalı bir hareket edeceğini...sen yanlış bilion bence...

yaw o oyun vice cityden san andreastan çok daha geri bir oyundur aynı gta3 admalr pspde de oyununmz olsun diye bunu yapmışlar işte açıklamalara göre zaten gta3 serisisinin sonu san andreastır gelecek oyununu adı gta4tür ve ilk ps3e çıkacaktır.
  • gta serisi devam etcekmi bilmiyorum bide gta Liberty city sadece psp için çıktı xoyun.com da bi haberde bide ps2 içinde çıkabilir yazıyodu ne kadar doğru bilinmez
  • devam edecek hataa 4 için bir ss yayınlanmıştı ama nerece doğru bilemem
  • rockstar firmasına en büyük kazancı sağlayan oyun serisi. altın yumurtlayan tavuğu kesmezler bence uzun süre devamı çıkacaktır.
  • arkadaslar ilk basta benim psp'em war ve ben bu oyunu oynadım oyun sadece psp'de war.baska cıkmıcak ayrıca oyun harita aynı gta3 ama bölümler ve senaryo bi gram benzemio gta3'e bazı yerlerde degisik ztn.ayrıca gta4'ün site alan adı rocstar'ın sahibi tarafindan alindi haberiniz ola
  • çıkacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.